Benimde başımda böyle bir durum ve 1 ay sonra evlenecem işe başlayana kadar böyle değildim aynı ofiste bulunduğum kişiye aşık oldum aklım duygularım karmakarışık herkes düğünü bekliyo ve ben neler düşünüyorum ve aşık olduğum insan evli öok zor bir durumdayım nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum nişanlımdan da soğudum onunla tanıştıktan sonra ben ne yapayım şimdimafoldumben akıl fikir verin bana ve karşımda ki insan da bana karşı boş değil çok kötü hissediyorum kendimi çok suçlu hissediyorum tam bi çıkmazdayın bişi söyleyinmafoldumbenmafoldumben
bence silkelenip kendine gelmelisin lmaz:
adam evliymis, bekar olsa anlicam napiyim diye sormani
seninkide gelici gecici bi duygu olabilir
bosu bosuna ne baslamamis mutlulugunu bitir, nede bi yuvanin yikilmasina vesile ol
gelip geçici bir heves değil bu yaşadığım dugu bambaşka onun yanında kendimi çok ii hissediyorum nişanlımın bana dokunmasına bile tahammül edemezken nasıl karısı olacağım bilmiyorum psikoljim berbat aklım çoook karışık ama kalbimede söz geçiremiyorum
Tatlım cidden zor bir durumdasın.
Böyle durumlarla çok karşılaştım..Yani çevremde bi çok insan bu dertten muzdarip..
Hepsini yeni "heycanlarını" seçti..
Ama sonunda çok pişman oldular..
Kendine zaman ver bence en iyi çözüm bu.
kendini ve erkek arkadasını oyalama zaten başkasını kendine sıcak görüyorsan senin ilşkin kafanda bitmiş demek ki diğer kişiyle olurmu olmaz mı bilmem ama erkek arkadasın la sağlıklı bir ilişkin olamayabilir tabi yinede en doğrusunu sen bilirsin
doğru diyorsunuz düğüne günler kaldı ama ben hazır değilim ne oldu bilmiyorum nişanlımdan birden soğudum ve evlenmem lazım herşey hazır evlenmek istemediğimi aileme dile getirdim ama nafile... söz ağızdan bir kere çıkar diyorlar herşey hazır geri dönüşün yok diyorlar boğuluyorum nişanlımı sevemiyorum aileme söz dinletemiyor kalbime de söz geçiremiyorum bu duruma nasıl düştüm onu da bilmiyorum ...
allah kolaylık versin ama nişanlına da yazık olmadan bu işe bir son ver. onun için de kolay olmasa gerek bu durum. evlensen boşansan daha mı iyi. kim ne derse desin eğer istemiyorsan ,kendinden eminsen noktayı koy,yoksa daha büyük dertler seni bekliyor... çok zor bir durum, allah korusun. nasıl sevdiğin evlenmek istediğin adamla bu duruma gelebilir insan??