Bana sorarsan senin problemin eski sevgilin ile yeni tanıştığın arasındaki bağlantı değil.
Bence yeni tanıştığın kurs arkadaşın bir yana, sevgilinle olan durumun baştan başa bir sorun.
Demek istediğim bana göre sen onu pek sevmiyorsun. Evlilik öncesi bu durumunu gözden geçirmelisin.
Kurstaki arkadaşına gelirsek, o ise bir heyecan bana göre. Benim de zaman zaman dikkatimi çeken, hayranlık duyduğum erkekler olur. Ama hiçbirine sevgili gözüyle bakamam.(hatta bir keresinde sevgili olmayı denedim ama yapamayıp bunu söylemiştim ona da) Yani sevgilim olsunlar, elimi tutsunlar vs diye istemem. Sadece hayranlık bendeki, bakarsın ne güzel çocuk dersin. O gün ne giymiş, nerede ne yapıyor bakarsın, facebookta fotoğraflarını takip edersin. Çünkü bi hayranlığın vardır, ama geçicidir, sadece bir beğenidir. Senin yaşadıklarını da kendimdeki bu duruma benzettim. Onun da ilgisini görünce sende de haliyle bir heyecan oluşmuş. Emin ol ki sevgili olmayı denedikten bir kaç gün sonra heyecanın geçecek. Çünkü o dışarıda keşfedilmeyi bekleyen özel bir insan değil, hayatındaki sıradan bir arkadaşın olacak.
Kısacası bu hayranlık işinin böyle kalacağını kavramalısın. Sevgilinle olan iş de bunu bağlamıyor. Kurstaki çocuk olsa da, olmasa da sevgiline olan durumunu gözden geçir. İyice düşün kararını ver. Evlilik öncesindesin, hiç bir şey için geç değil. yerimseniben
Umarım pişman olmayacağın kararlara varırsın, sevgiyle kal. zemuszemus