Aldatıyorum...Boğuluyorum :'( :'(

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenLale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dmttttttttttttttttttttttttalsanaalsanasmile okuma sen aklinialirimsmile korkarsın

dmttttttttttttttttttttttttalsanaalsanasmile okuma sen aklinialirimsmile korkarsın

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: ay sen çok yaşa emi delüüüüüüü hıı senin haberin yok dimi :)) ben siz gelmeyince yeni konulara takılmaya başladım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bunalıma gırme sonra kocaya sarıyonboshayallersmile
hem aldatop hem nasıl bıguluyomuş dmt bu arkadasbilmiyorumkismile

bence yapabileceğin en dürüstçe ve de mantıklı olan davranış ikisinden de vazgeçmek ayrıca aşık olmaktan da korkma

Elini sırf karşı cins tutuyo diye,heyecanlanmayacağın için,sevgilini seviyorsun diyelim.

Ama bazı şeyler sana çok rutin gelmiş ki,başkasına ilgi duyabiliyorsun..

Bence bir süre ayrı kalın,düşün taşın bakalım bu durumda özleyecekmisin? yoksa aklına bile gelmeyecek mi?
Ben sevgilimle bazı sebeplerden dolayı 3 ay ayrı kaldım (ilk defa normalde aynı şehirlerde yaşarız)o kadar zor geldi ki,o zamana kadar memleketine gitsinde rahatlayım diyordum çünkü çok tartışırdık.

Ama öyle olmadı okuduğum memlekete ilk defa yalnız gelmiştim tercihleri aynı şehire,bölüme yaptığımızdan aynı sınıftaydık..Hep bir aradaydık zamanla çok sorun oldu bu,benim açımdan.

Neyse ilk defa yalnız gelince, kendimi öyle yanlız hissettim ki,resmen yolda yürüyemiyordum,dolaştığımız yerlerden geçemiyordum:sinifsinif:

Çok sevdiğimi anladım ayrılık yaramıştı resmen ne kadar zor olsa da ve iyiki gitmiş dedim.Çünkü oda benim kıymetimi çok iyi anladı.:1closedeyespuyorumnanaktan

bence yılların verdiği alışkanlık ve sıkıcılık var farklı heycanlar tatmak istiyorsun kafan karışık sevgilini seviyorsun aslında ama niye beni başkalarıda beğenmesin diyorsun eğer erkek arkadaşından ayrılırsan çok mutsuz olabilirsin hem onun hem de kendi hayatını mahfedebilirsin ama onu aldatmaya küçük düşürmeyede hakkın yok ama öyle yada böyle bence sen o çocukla yakınlaşacaksın tavsiyem onun iyi yanlarını görmen değilde kötü yanlarını görmeye çalışman ne desekte yüreğin söz dinlemeyecek çünkü bu arada erkek arkadaşınla daha fazla zaman geçirmeye bak ondan uzaklaşırsan daha çok diğerine tutulursun sen sevgi aramıyorsun aşk heycan arıyorsun bence onun için de kapılma 3 günlük hevese ha yok ben erkek arkadaşımla mutlu değilim evlenmek istemiyorum artık onu sevmiyorum diyorsan ayrıl bir an önce 2 gün 3 gün ağlar ama ömür boyu ikinizde ağlamamış olursunuz

bencede yol yakınken ikisindende vazgeç seninki aşk ve sevgi değil seven insanın gözü kimseyi görmez

yeni tanıştığın insanla hoşbeş ettiniz diye sözleneceğin insanı mı bırakacaksın? sonra ondan da bi şey anlamayacaksın sözlünden olucaksın, görüceksin gününüüü. :1closedeyes:

anlaşıldı ilişkinizde heycan bitmiş... kendince ekşın arıyorsun:):):) kusura bakma canımda sevgilinin niyeti ciddiyken evliliğe kadar gelmişken durumunuuz diğer çocuğa hiç bulaşma derimm

Bana sorarsan senin problemin eski sevgilin ile yeni tanıştığın arasındaki bağlantı değil.

Bence yeni tanıştığın kurs arkadaşın bir yana, sevgilinle olan durumun baştan başa bir sorun.

Demek istediğim bana göre sen onu pek sevmiyorsun. Evlilik öncesi bu durumunu gözden geçirmelisin.

Kurstaki arkadaşına gelirsek, o ise bir heyecan bana göre. Benim de zaman zaman dikkatimi çeken, hayranlık duyduğum erkekler olur. Ama hiçbirine sevgili gözüyle bakamam.(hatta bir keresinde sevgili olmayı denedim ama yapamayıp bunu söylemiştim ona da) Yani sevgilim olsunlar, elimi tutsunlar vs diye istemem. Sadece hayranlık bendeki, bakarsın ne güzel çocuk dersin. O gün ne giymiş, nerede ne yapıyor bakarsın, facebookta fotoğraflarını takip edersin. Çünkü bi hayranlığın vardır, ama geçicidir, sadece bir beğenidir. Senin yaşadıklarını da kendimdeki bu duruma benzettim. Onun da ilgisini görünce sende de haliyle bir heyecan oluşmuş. Emin ol ki sevgili olmayı denedikten bir kaç gün sonra heyecanın geçecek. Çünkü o dışarıda keşfedilmeyi bekleyen özel bir insan değil, hayatındaki sıradan bir arkadaşın olacak.

Kısacası bu hayranlık işinin böyle kalacağını kavramalısın. Sevgilinle olan iş de bunu bağlamıyor. Kurstaki çocuk olsa da, olmasa da sevgiline olan durumunu gözden geçir. İyice düşün kararını ver. Evlilik öncesindesin, hiç bir şey için geç değil. yerimseniben

Umarım pişman olmayacağın kararlara varırsın, sevgiyle kal. zemuszemus

Kızlar çok teşekkürler desteğiniz için ama öyle şoktayım ki...
evet gerçekten bi çoğunuzun da dediği gibi kurs arkadaşıma olan ilgim bi anlıkmış

o an öyle hissettim belkide çok heyecan duydum burda o hızla konu açtım
şu an ne kurs arkadasım için kalbim hızla atıyor ne sevdiğim insan için

meğer bişeyleri tüketmişiz biz çoktan da farkına varamamış saf yüreğim
koca bir yalanın içindeymişim
sevgilimden ayrıldım nedeni bu değil zaten bilmiyordu da..

şimdi gözüm ne sevgilimde,ne kurs arkadasımda
sanırım hayırlı olan da bu benim için..
şuan biraz rahat olsamda ayrı olduğumuz için içim sızlıyor bi yandan da
özlüyorum da.. uzak kalınca değer daha çok bilinir ya işte aynen öyle
ama bu saatten sonrada değerin bi değeri kalmadı..

nasip diyorum..Herkese hayırlısını yazsın yaradan..

aaa neden ayrıldın ki....
bi sorun yoktu sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…