• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyorum hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi geceler hanımlar benim içime sığmayan bir derdim var. 4 senelik ilişkim bitti. Karşımdaki insan beni dinlemeyen çabasız umursamaz biriydi. Hep ağlardım. Ağlamamım bile değeri yoktu derken sonunda karar aldım bitirdim. Şans eseri biriyle tanıştım 5 gün oluyor çok tatlı biri bana çok ilgili şimdilik sadece sohbet ama ben ona o bana ilgili yani belli. Fakat eski sevgilimi aldatıyorum hissi beni bırakmıyor. Eski sevgilimi özlemiyorum. İstemiyorum. Dönmek devam etmek. Ama onu aldatıyorum hissi beni bırakmıyor.
Aldatıyor olsaydınız eski sevgilim demezdiniz.. Rahat olun aldatma falan yok salın kendinizi ☺️

Alışkanlık sebebiyle oluyor bu. Yeni flörte alışınca geçiyor, fazla anlam yükleyip canınızı sıkmayın.

Herkese iyi geceler hanımlar benim içime sığmayan bir derdim var. 4 senelik ilişkim bitti. Karşımdaki insan beni dinlemeyen çabasız umursamaz biriydi. Hep ağlardım. Ağlamamım bile değeri yoktu derken sonunda karar aldım bitirdim. Şans eseri biriyle tanıştım 5 gün oluyor çok tatlı biri bana çok ilgili şimdilik sadece sohbet ama ben ona o bana ilgili yani belli. Fakat eski sevgilimi aldatıyorum hissi beni bırakmıyor. Eski sevgilimi özlemiyorum. İstemiyorum. Dönmek devam etmek. Ama onu aldatıyorum hissi beni bırakmıyor.
Dört yılın alışkanlığıdır o. Çok üzerinde durmayın, geçecek zamanla

4 sene ister istemez alışkanlık bırakabiliyor insanda. Aslında sen alışkanlığını çiğnediğin için kötü hissediyorsub

Anlamsız bi his olduğunun sende farkındasın görmezden gel yanlış bişey yapmıyosun ayrılmışsınız zaten

4 yıl çok uzun bir süre, etkisinden kolay kolay çıkılmamanız son derece normal. Yeni bir ilişkiye başlamadan da onu yaşattıklarını unutamazsınız, o yüzden biraz yavaş ve ilerleyin zaman en güzel çözüm olacaktır.

Sevgili bulucam da aldatmış gibi hissedicem, peh!

Arkadaş kimse kimseyi göremiyor nereden sevgili buluyorsunuz? Sevgilisiz öldük yine de yok.

Boşver aldatmış falan olmuyorsun rahat ol.

odegilde okadar uzun bir iliskiden cikmissiniz, biraz dusunmeye yalniz kalmaya vakit ayirsaniz keske, kendinizi bir dinleyin

Beyin ile kalp senkronize calismiyor,
Malesef, mantiken ayrilmisdiniz ama psikolojik taraf henuz bu ayriligi kabul etmemis,kalbinle dusun aklinla sev kitabini oneririm size yanki yazganin

Kafanızda geri dönme ihtimallerini bitirince bu his de geçer.
Hele daha öncesinde ayrıl-barış biraz yalama 4 sene yaşadıysanız eski ilişkinizi, yine dönecek kapı var gibi gelebilir ve araya insan aldığınızı arka planda düşünerek böyle hissedebilirsiniz.

Kapatın tamamen eskiyi. Bitti.
İlişkiden ilişkiye zaman geçmesiyle de çok alakası yok bence, zaten ilişki bitime doğru hazırlıyor bir anda "Ayrılıyoruz" olmuyor bir süre bu sonucu düşünüyorsunuz ilişki içinde zaten. 5-6 yıllık ilişkimi bitirip 1 haftaya yenisini takmışlığım vardır koluma.

Öbürü oldu ex, gelsin next.

Simdo soyle bacim 4 senelik iliski ya hep devam edecek saniyorsun. Hayatinin butun alanlarinda o vardi sonucta. O yuzden bittigini henuz kabul etmiyorsun duygusal olarak. Bu yuzden bu hissin. Ben de ayni asamalarda 5 yillik iliskimin sonuna geldim. Zor bir durum. Zamanla o hissin ustesinden geleceksiniz. Onu aldatmiyorsunuz. Vicdaniniz rahat olsun

Karşınızdaki insan ne kadar güzel de ilgi gösterse bana biraz erken gibi geldi 4 yıllık ilişkiden sonra acaba biraz kendinize süre mi verseniz

Bu otrera da her şeye gülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X