Eşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdim
aramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık