Aldatlan anneden ocuu iin fedakarlk..

Canım ben senn düşüncelerine karışamam sen de benimkilere karışma rica edicem..
kesinlikle kalbini kırmak istemem kırdıysam da özr dilerim ama kusura bakma sen nasıl konuşmam gerektiğini söyleyemezsin....
ne demek istediğim gayet açık ayrıca kendi adıma konuştuğumu da söyledim...

evet aynı istek de bende bulunacağım.belki yüzlerce kez KÖTÜ İÇERİK butonunu kullanın diye altını çizdi arkadaşlar...ikili tartışma yerine zahmet edip bu butona basarsanız ne konu dağılır ne de kilitler vurulur sağa sola..konuya değil tartışma yaratacak dilimize kilit vursak da kafidir esasında..iyi paylaşımlar..

çocuk için birçok fedakarlık yapılabilir.
ben olsam tüp bebek ile olursa kabul ederdim. doğal yolla olanı istemezdim.
anne değilim, anne olsam da böyle düşünür müydüm bilemem.

kızlar bu dizi gerçek oldu bi kadın eşinden ayrılmış çocuğu hastalanmış yürüyemiyormuş tekrar yüremesi için kardeşi olup omuriliğinden doku alınması lazımmış kadın şimdi eski eşinden tüp bebek yapıcakmıkmış eşiyle anlaşmış yani dizi dedğiniz gerçek oldu.

işin ucunda çocuk varsa neden olmasın böyle fedakarlık bende yapardım heralde ama doğacak çocuk için şanssızlık.

Çocugumun hayatı kurtulacaksa hiç düşümmmem bile eminim her anne aynı şeyi yapar .Allah kimseye böyle bişi yaşatmasınn.

doktorların söylediğine göre tüp bebek yöntemi olacak beraber olmayacaklar yani...
türkiyede yasal olmadığı için ya evlenecekler ya da yurtdışına gidecekler...zaten babanın yurt dışına gitmesine bile gerek yokmuş spermleri dondurup götürebilirlermiş...yani kadın ve erkeğin birbirini görmesine bile gerek yok...döllenme işleminden sonra Şirvan'a en uygun olanı seçilip anneye nakledilecekmiş..

bende ablacıgıma katılıyorum.. böyle düşünüyorum...
CANIM KIZIM İÇİN HERŞEYİ YAPARIM..
:asigim:

bir anne, evladı için ne yapmazki....
işte annelik budur...
hepinizi yürekten kutluyorum...
sevgiler...

yagmurcn nın dedıgıde dogru dogacak çocuk için gerçekten şanssızlık yaaa
ALLAHIM KİMSEYİ YAVRUSUYLA SINAMASIN.inşallah.
:Saruboceq:

Evlat için hersey yapilmaz mi zaten...
bende hiç tereddut etmeden kabul ederim. yapardim.
yeter ki benim canim kanim kurtulsun
rabbim kimseye yasatmasin, herkes yapar ama bunu kaldirabilmek de çok zor, kadinin içinde bir yara daha olusur kesinlikle...Annedir iste....

konuyu biliyorum
doğal yollan değil tüp bebek yoluylan bebek yapilacakmış
fakat bunun için türkiyedeki yasalara göre çiftler resmi nikahlı olmak zorundalar
mecburen ya adam karısını boşıcak eski karısına nikah kıyacak yada yurtdışında resmi nikah gibi şart yokmuş yurtdışında yapılacak bu işlem
inşallah olur tüp bebek herzaman tutmadığını biliyorum tutsa bile uzun süreç en azından 1 sene geçer herhalde tüm işlemler gerçekleşene kadar, inşallah şirvanı kurtarmak için çok uzun bir süre değildir
inşallah olurda o yavrucak kurtulur çok üzüldüm onun haline çok akıllı maşallah
allah yardımcıları olsun inşallah

duruma gelince
anne demek fedakarlık demek
çocuğu için yapıcak kadın bunu kendisi için değil
hangi anne olsa aynısını yapar diye düşünüyorum
ben yapardım yani çocuğumun sağlığı için gerekirse o adamı affederdimde

Evet bende izledim seda sayanda, haberlerde evladim icin herseyi yaparim
evlat dedin mi akan sular durur, onun yasamasi icin iki cocuk uc cocuk olmasi gerekiyorsa onu da yaparim, o benim canim kanim herseyim ya, ama onlarin once evlenmesi gerekiyormus sanirsam
cunku yasal yolla olamazmis yasal olmasi lazim once, adam esini aldatti mi bilmiyorum ama bakalim ne olcak yazik cocuga vallahi

çocuğum için herşeyi yaparım...

hemde hiç düşünmeden...

Rabbim hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın... hepimizin çocuklarına sağlık mutluluk versin inşallah (amiinnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…