Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayata geri donmek.. :)
Ayrilali dort yil,bosanip onu hic gormeyeli uc bucuk yil oldu.. Ayrildigim gunden itibaren, yasamima hic kimseyi sokamadim..Denedim.. Her seferinde alabildigine bunalmish olarak bir daha asla gorusmemeyi sectim ilk bulusmadan sonra.. Sorun ona ashkim falan degildi..Aldattigini ogrendigimde, aklimdan ilk gecen soru; o nasil biri aceba degil, nasil beni aldatirdi:) Isim geregi, insan iliskileri konusunda uzman olan ben,aldatilmaya layik bulunmayi yada gerek gorulmeyi kabullenemedim. Sanirim halada sorun bu..
O belki yeniden evlenmish, yasamina devam ediyorken, ben yabanci bir ulkede HIC kimsesiz ve ikili iliskiler konusunda tum oz guveni yara almis bir kadin olarak,neyi bekledigimi bilmeden bekliyorum:)
Tek farkinda oldugum: gunler geciyor..anlamsiz,sevgisiz..bombosh gunler.. :82:

Yabancı bır ulkede bunun daha da zor oldugunun farkındayım.

Insallah en kısa zamanda sevgısıyle hayatını dolduracak dogru ınsan senı bulur ve cok mutlu eder.

Insallah canım.

Ben ilk O nu bildigim için su hayatımda belki de o yuzden herseye katlandım acı ama gercek sanırım bu.

Yıne dayanamadım annesını acıle kaldırmıslar, dun hastanedeydıler, en guzel yerden gecelıgımı cıcegımı aldım zıyarete gıttım yıne yalnız bırakmadım onu. Ama orda gordugum bırsey yıne canımı cok acıttı, orda bır kere daha anladım kı beni sevmiyor, gozu hep baska kızlarda, hastanede bıle genc doktor hanımda gozu, onun pesınde :50:

ALLAH yardımcın olsun canım İNŞALLAH daha iyisi karşına çıkar çok sevilir ve seversin İNŞALLAH

merhaba hanımlar nerden başlasam bilmem .14 yıllık evliyim 17 yaşımda aşık olarak ve kaçarak evlendim.12 yaşında bir oğlum ve 9yaşında ikiz kızlarım var.evlilik yaşamımız çok problemlerle geçti parasızlık ailevi sıkıntılar falan .ama hep katlandım. neden *çünki aşkım yanımdaya dünya toz pembe neyse bundan 5 ay önce aldatıldığımı öğrendim .üstelik 2 senelik birliktelikk.hemde en yakın arkadaşımla.....
dünyam başıma yıkıldı .nasıl olurdu bu \her iki taraftanda ihanete uğramıştım nasıl öğrendiğime gelince birgece arkadaşım denen o kişi bize gelmişti eşimde evdeydi muhabbet filan ettik saat 23 gibi evegitti ogece ben erken yatmıştım bir ara fısır fısır konuşmalar duydum dikkatli dinleyince işi anladım eşim telefonda birisi ile cilveleşiyodu neyse her kadın gibi o uyur uyumaz telefonu kurcalamaye başladım tabiiki şok şok şok arkadaşım üstelik işlem kaydında 4 tane mesaj ve uykusuz günler geceler başladı olayı hiç birşey bilmiyormuş gibi sürdürdüm .ikisinide gözlemliyordum yanımdayken hiç pot kırmıyorlardı hiçbir aykırı hareket yoktu öyle güzel bir tiyatro oynanıyorduki karşımda şaşırmamak mümkün değildi allahım neolur bu bir rüya olsun diye çok dua ettim ama boş .öğrendikten 1 ay sonra eşimle pikniğe gitmiştik orada biraz içki içtik ve ben dayanamayp sordum oda inkar etmedi 2 senedir birlikte olduklarını ve bunun sürüp gideceğini bunu böylece kabullenmemi söyledi.... tabii ben hastanelik ertesi gün bizimkinin aklı başına gelmiş özür diliyo her şeye yeniden başlarız filan falan buna gerçekten inanmak isterdim ama yalan çok düşün düm çocuk ların okulları üstelik hepside çok başarılı boşanmaya kalksam yıkılırlar sonra maddi destek yok gerçi boşansam çatır çatır ödeyecek nafaka ama ...neyse hanımlar iş bu şimdi sırtımdan yediğim iki dişli hançerle yaşamaya uğraşıyorum bu arada pisikolojik destek için dr *a gittim.anneme ve ablalarıma anlattım hepsi bana çok destek veriyorlar bu arada kayınvalidemin hakkını yiyemem her zaman yanımda beni hep teselli etti ..bu arada tavsiye ederim ki kesinlikle birileri ile paylaşın yaşadıklarınızı anneniz ablanız kardeşiniz içinizde tutmayın şimdiki zamana dönersek herşey berbat ondan buz gibi soğudum ona her baktığımda onunla neler yaşadığını düşünüyorum ona nasıl sarılır nasıl öper işte bu içimdeki yarayı kanatıp duruyor ama sonumuz pek hayırlara gitmiyor gibi bu gidişle inceldiği yerden kopacak allah kimseye böyle acı tattırmasın dileğimle.........

bende 6 yıllık sevgilim tarafından aladatıldım 2 ay önce tabi geçirdiğim şok nedeniyle aptal gibi hala seni seviyorum ayrılamam dedim tabi sevgilim tepeme çıkmış durumda şuan sürüncedeyiz görüşmüyoruz ve ben gururumu nasıl topluycam bilmiyorum

Onu affedip barışalı 2 yıl oldu ama ben herşeyi dün gibi hatırlıyorum.. Hiç bişey unutulmuyor eşim yine aldatılmadan önceki hallerine geri döndü eve geldiğinde sarılır beni öper,işe giderken öpmeden gitmez bidediğimi iki etmemeye çalışır, sanki hiç bişey yaşamamışız gibi hayatımızı sürdürmeye çalışıyor. Ben ise yıkılmış paramparça olmuş hasarlı bir kalple ona karşılık vermeye çalışıyorum en azından deniyorum ama çok zor günler geçiriyorum pskolojik destekte almadım eşimin şuanki sevgi gösterileri bana hep sahte gibi geliyor sanki hala o kadını seviyormuş ona aşıkmış gibi beni onun için terkedip gitmişti çünkü sonra pişman olup kendi isteğiyle geldi ama çok kırıldım bir kere..
Bu aralar bana iyice bişeyler oldu o kadının faceden sürekli profiline girip resimlerine bakıyorum,eşimin cep telefonunu sürekli kurcalıyorum,tartışma anında eşime eskiyle ilgili laf sokuyorum.Geçen sabah eşim işe giderken eşimin cep telefonu çaldı hemen aşağıya fırladım sordum kim aradı sabahın köründe seni diye eşim bozuldu tabi bunun için mi koşturdun aşağıya bana hesap sormak için mi dedi telefonu aldım baktım kimse aramamış neyse cevap meğer cep telefonunun alarmıymış :) sabah sabah rezil oldum üstelik alarmın sesiyle telefonun zil seside farklı yani..Kızdı bana bozuldu öpmeden gitti beni..
Of allahım güvensizlik ne kadar zor bişeymiş kafayı yicem ömrümün sonuna kadarda bu yarayı kalbimde hep taşıyacağım biliyorum..:43:

Evet bununla başetmek zor, evlilik danışmanları ve psikologların ücretleri çok fazla...Özel ve diğer sigortalar tüm birimleri kapsarken, aslında tüm hastalıklara neden olan psikolojik bozukluğun tedavisi neden ücretli...Üstelik bir kere gitmek bu tür birşey için işe yaramıyor...

ben evliyken birine asık oldum. asık olduğum adam da evliydi. eşim çok dürüst iyi bi eş. kalbim baska birine ait olmasına rağmen onu aldatmadım. çünkü biz mutlu olacağız diye, eşimi ve onun esini aldatılmak gibi biseyi yasayıp mutsuz olmasını acı çekmesine gönlüm razı olmadı. ama simdi ona da bana da yazık olduğunu da biliyorum. çünkü hakkaten çok büyük bir aşktı ve malesef çok geç tanıstık. çünkü ikimiz de evliyiz. simdi sürekli neden daha önce karsılasmadık diye içimiz içimizi yiyiyor ama yapacak bisey yok. allah insana böyle türden acı da yasatmasın gerçekten çok zor çünkü. evet esimi aldatmadım baskasıyla olmadım ama kalbim de onun için çarpıyor. inasn duygularına engel olamyıor malesef.

aşkmışşş bence sizler sadece şehvet düşkünü birer insancıksınız

Bence hayata dönmek diye birşey yok. Affedebilirsiniz ben ettim çünkü öğrendikten 1 ay sonra ikinci bebeğim doğacaktı. Kocam öyle birşey yapmadığını, sadece konuşmaktan ibaret tensel birşeylerin yaşanmadığını söyledi ve ben affettim. Ama içinizdeki yarayı geçiremiyorsunuz. Öğreneli 1 yılı geçti. Ama bugün bile beni ağlatacak kadar taze herşey. O zamandan beri kocam bir melek oldu. Ama benim cennetimi yok edeli çok olmuştu melek olsa ne yazar. Ekonomik özgürlüğüm var, 35 yaşındayım, güzelim, başarılıyım, kariyer sahibiyim, ama herşeyden önce dünya tatlısı iki çocuğumun annesiyim. Onları babasız bırakmayı göze alamadım. Çok büyüyene kadar beni anlamayıp suçlayacaklarını düşündüm. Zaten evliliğe ve ilişkilere olan güvenimi kaybettim. Yeni birisiyle de ayı şeyleri yaşama olasılığım çok yüksekti. Ve yalnız kalmayı göze alamadım. Döndüğüm hayat bu yani......Belki zamanla herşey küllenir, unutulur, normalleşir...Ama hala cep telefonumda eskiden "aşkım" diye kayıtlı olan kocam artık adıyla kayıtlı çünkü o benim aşkım değil artık. Sadece çocuklarımın babası...Onu sevgilim diye sevemiyorum artık sadece iyi bir baba ve insan diye seviyorum....Ve bir daha o evlenme teklifi anına geri dönebilsem asla evet demezdim

Aldatıldım öyle zor günler geçirdim ki yaşadıklarımı anlatacak kelimeler bulamam çektiğim acıyı hiç bir şekilde anlatamam...
Çok sevdim, çok güvendim onunda beni sevdiğine bütün kalbimle inandım.O benim için bu dünyada ender bulunan insanlardandı, sevgi dolu, vicdanlı, namuslu, yalan dolanı olmayan, dürüst güvenilir herşeyden çok da dini inancı olan haramdan korkan kul hakkına girmekten korkan biriydi yada değildi ben öyle sanmışım ama insan 8 yıl boyunca bir insanı nasıl olurda olduğunda farklı biri olarak tanır ve hiç bir şekilde gerçek yüzünü göremez? Sadece benim düşüncelerim değil ki bu çevremdekilerde onun iyi biri oduğunu düşündüler ama o benimle birlikte ailemide aldattı.
Herşey çok güzeldi mutluydum seviyor seviliyordum beraber gelecekle ilgili hayaller kuruyorduk beraber olacağımız günlerin hayallerini...
Onunla olmadığım hiç bir hayalim yoktu onsuz bir hayat hiç düşünmemiştim ama 11.07.2010 da beni aldattığınıbana bir telefon görüşmesinde söyledi o an başımdan aşağıya kaynar sular döküldüğünü hissettim nefesim kesildi gözlerimden yaşlar bana sormadan akıyordu biraz düşününce bana söylediklerinin yalan olduğunu düşündüm ama ona her soruşumda bana yalan olmadığını söyledi. Ne yemek yiyebiliyordum ne uyuyabiliyordum ne de göz yaşlarıma, çektiğim acıya engel olabiliyordum hayattaydım yaşıyordum ama yaşamak istemiyordum kendimi öldürmek istiyordum ama öldüremiyordum bu canı bana kim verdiyse onun alması gerekirdi bundan dolayıda yaşamam gerekiyordu yaşıyordum her an acımı çekiyordum ilerleyen zamanlarda ise bana o kadının evli ve 6 aylık çocuğu olduğunu söyledi herşey şaka gibiydi kul hakkından o kadar korkan bir insan evli ve çocuğu olan bir kadınla mı beraber oluyordu? Benden de hiç bir şekilde helallik istemiyordu! Hiç birşey mantıklı gelmiyordu hala gelmiyor ama deiklerinin doğru olduğuna kendime inandırdım onu aramamaya yemin ettim ve o 2010'nun aralık ayında askere gitti askere gittikten sonra beni 3 kere aradı 1. aramasında acemiliğin tuzlaya düştüğünü dedi 2. aramasında doğum günümü kutladı 3. aramasında ise kötü bir rüya gördüğünü bir evi arayım bir de seni arayım bir sorun yok dimi demek için aramış 3 aramada da son derece mesafeli konuşup konuşmları hemen sonlandırdım evli, çocuklu bir kadınla beraber olmuş ve bunu bana normal bir şekilde söyleyen hiç bir pişmalığı olmayan ve karşıma geçip bunları yaptığıma göre seni sevmemişim onu seviyorum diyen bir insanın bütün dediklerine inandıktan sonra onunla hiç bir şey olamamış gibi konuşamazdım artık beni aramıyor zaten...
Her gece saatlerce ağlayarak uykuya dalıyordum ve kendimi hiç iyi hissetmiyordum hayallerim yıkılmıştı, hayatım dediğim insandan hayatımın kazığını yemiştim onsuz bir ömür düşünemezken ömür boyu onsuz kalmıştım bundan sonra hayal kurmak yoktu, o yoktu ve bir daha olmayacaktı ondan başkasıda olmayacak onu bile hiç tanımamışsam başkalarını da tanıyamam o bile öyle çıktıysa her erkek aldatır, herşey yalandır diye düşününce benim için yeni bir acı kendini gösterdi o acıda yalnızlık her genç kızın hayali olan gelinliği giyemeyecektim kimseye inanmayacaktım, inanmak istesem bile onunla kurduğum hayallerin yerine başkasını koyamayacaktım çünkü o hayallerin sahibi o idi başkasını onun yerine koyunca her yaşanan anda onu hatırlayacaktım bunu ne kendime ne de karşımdakine yapmayam karşımdaki insanla bir şeyler yaşarken onu düşünecek ve onu aldatmış olacağım bütün bunlardan dolayı güvensizliğime bir de haksızlık eklenince anladım ki hiç bir zaman evlenemeyeceğim çocukları çok severdim anladım ki hiç bir zaman çocuk sahibi olamayacağım ölümlü dünyada yaşıyoruz kimin ne zaman öleceği belli olmaz ama aileme benden öncce bir şey olursa anladım ki yapayalnız kalacağım bunlara da ağladım artık dayanamayacağımı düşündüğüm bir anda Allah'ıma sığındım ne olursa olsun o hep yanımda olacaktı ve namaza başladım namaza başlayınca Allah'ım yanında olduğunu hissettirdi bana bütün sıkıntılarıma rağmen ağlamadan ve saatlerce yatağın içinde dönmeden uykuya daldığım ilk geceydi o gece...
Bugüne gelirsek büyük konuşmayı sevmem ama ben bir kere sevdim ve güvendim yediğim bu kazıktan sonra bir daha ne severim ne de güvenirim ne de insanlara haksızlık yaparım bunlardan dolayı hiç evlenmeyeceğim, çocuk sahibi olamaycağım belkide yalnız başıma yaşlanıp öleceğim ama Allah'ım da desteğiyle bunları aşacağım kendi ayakları üstünde duran kimseye muhtaç olmayan bir hayat kuracağım kendime

Neden aldatıldım ? diye sormamak gerekiyor ilk önce.
Asıl anlaşılması gereken neden aldattı?Sevgilinizin ya da kocanızın karakteri ve psikolojik durumuyla ilgilidir bu
Güzellik çirkinlikle alakası yok
Kendinizde suç aramayın olsa bile bir sonrakinde düzeltirsiniz.Sıkmayın canınızı

rabbim yardımcısı olsun aldatılan ve aldatanın.
aldatan diyorum çünkü bir anlık heves için bir ömürlük mutluluğunu çiğniyor. ne kadar büyük bir kayıp. ama en kötüsü de seninle her anında iyisinde kötüsünde birlikte olan karını veya kocanı aldatmaktır bence. iyiyi herkesle yaşanır herkesi mutlu eder ama kötüye az kişi katlanır. o yüzden hanımlar güçlü olmalıyız kaybeden onlardır bence.

aldatan aldanır benim erkek arkadaşım sevgilsine geri döndü beni onla aldatıı evet zor zamanalr geçirdim kaç kere ağlayarak uykuya daldım hatırlamıyorum ama sonra boş yere üzüldüğünüzü anlıyorsunuz kendinize kızıyorsunuz aldatanla şu an ve mutsuz olduğunu biliyorum arada arar sorar beni merak ediyormuş güya ama ben ne yapıyorum dimdik yrüyorum benim gibi seveni bulmuşsa onla evlensin hiç durmasın .

Bir kez aldatan yine aldatır, aldatılan biri olarak çok şükür vicdanım hep temiz, Allahım beni hep koruyor, böylece hayata gayet güzel döndüm:66:

merhaba arkadaslar..ben araniza yeni katildim..bende anlatmak ,rahatlamak ,gerektiginde sizlerden akil almak icin yaziyorum
15 senelik evliyim,iki cocugum var..10 ay once,evliligim boyunca sih sih aldatildigimi ogrendim..esim son yillar surekli icen,gezen kendi eglence hayatinda olan bir insandi..
bize bagliydi ama eve cok bagli degildi..tartismamiz sadece bu yonden olurdu..son 1-2 yil iyice supheleniyordum.gec gelmeler,ilgisizlik vs vs..
is gorusmesi icin yurt disinda oldugu bir gun ogrendim..hemde tesbihten dokulen boncuk taneleri gibi dokuldu tum ettikleri...bir deil iki deil surekli aldatmalar..
en son ki sevgilisi benim kaldigim yere yakin kaldigi ve ortak tanidiklar oldugu icin patlak verdi..neyse duydum dunyam yikildi..
direk tel actim ve hemen baglarimizi telde yuz yuzede deil kopardim..inanin neler yasadigimi bir ben bir Allah biliyor...Allaha cok sukurki Ona sigindim,teselliyi Onda buldum..gece gunduz gozyaslari icinde dualar ettim,sabahlara kadar..Her gece inanin her gece..Rabbim benim bu uykusuz geceme neden olanlari sana havale ediyorum dedim..Kullarini sana sikayet ediyorum ,elimden baska birsey gelmiyor dedim..
muhakkakki Allahla mazlumun duasi arasinda hic bir perde yoktur,en cabuk ulasan dua Mazlumun ahidir..6 ay ayri yasadik,bu 6 ay icinde kendisi kapimizda geziyor,perisan bir halde silbastan yapalim diye haber yolluyordu..ama ben bitirmistim,oda bu kadarini ummamisti ama bende bitmisti..
haberler yolladi yapamiyorum affetsin,cahillik ettim,arkadas ortamina uydum, pismanim yasayamam ben onlarsiz diye ama ben hepsini geri cevirdim..en son intihar etti,hastaneye kaldirildi..
mecburen affetmek zorunda kaldim arkadaslar..
seviyordum hemdee cokkk,gozumden bile kiskaniyordumm..bu hareketi belki Allah kizmasin ama gururumu oksadi..belkide Rabbimin ona verdigi bi ceza idi..
simdi 4 aydir birlikteyiz,yeni eve ciktik..yeni hayat..
tedavi goruyor ickiyi birakti..her aksam evde cocuklarla ilgileniyor..belkide hep hayalini kurdugum bir aileye 15 sene sonra simdi sahibim ama mutsuzum..
sevgi bitti,guven bitti..o gozume gozume bakiyor,ustume titriyor..cok korkuyor terk edecek diye..
kotu arkadas ortamini terk etti..o hayatin sonu yoktu beni mahfettiler diyor...
hatta surekli bana bende namaza baslamak istiyorum diyor..
suan evdeki huzuru atmosferi anlatamam..herkesin gozleri isil isil..herkes mutlu.. ya ben??
ama benim canim yaniyor ,icim kaniyor...etlerimi lime lime dogradi,canimdan et cekti..aldatilmak cok aci,hele birde cok seviyorsan ve cokk sevildigini saniyorsan..
sevgim hep vardi,hemde cokk diyor yeminler ediyor ,ama kim inanir!! sevse aldatirmiydi?
konusunu bile acamadik adam akilli,hatirlamak istemiyorum cok pismanim diyor?
arkadaslar napacam ben,,,keske ayrilsaydim unuturmuydum? yeni hayata baslayabilirmiydim?
yada devam etsem tekrar guvenebilirmiyim? severmiyim tekrar onu?
Allahim kimseye vermesin bu guyguyu

gizliyaram
bunu hiç bir zaman unutamayacaksın
zaman zaman kabuk bağlayan yaranı kaşıyacak
acaba deyip kanatacaksın.Belki bir daha hiç icraata geçemeyecek
ama sen hep huzursuz olacaksın.Aradan geçen yıllar sana keşke
dedirtecek.........keşke......
Allah yar ve yardımcın olsun.

allah yardımcın olsun allahtan sabır diliyorum sana bende 2 yıllık evliyim ama eşimden şüpeleniyorum hep acabalarla yaşıyorum nerden vardım bu kanıya onuda bilmiyorum ama içimde hep bir şüphe var beni aldatıyormu diye

allah yardımcın olsun allahtan sabır diliyorum sana bende 2 yıllık evliyim ama eşimden şüpeleniyorum hep acabalarla yaşıyorum nerden vardım bu kanıya onuda bilmiyorum ama içimde hep bir şüphe var beni aldatıyormu diye

delil yoksa boşuna şüphelenme.Birde artık arkadaşlarıma da söylediğim bir tavsiyemvar.
Eğer bişey yapmayacaksanız boşuna kurcalamayın,daha çok canınız yanıyor.

merhaba arkadaslar..ben araniza yeni katildim..bende anlatmak ,rahatlamak ,gerektiginde sizlerden akil almak icin yaziyorum
15 senelik evliyim,iki cocugum var..10 ay once,evliligim boyunca sih sih aldatildigimi ogrendim..esim son yillar surekli icen,gezen kendi eglence hayatinda olan bir insandi..
bize bagliydi ama eve cok bagli degildi..tartismamiz sadece bu yonden olurdu..son 1-2 yil iyice supheleniyordum.gec gelmeler,ilgisizlik vs vs..
is gorusmesi icin yurt disinda oldugu bir gun ogrendim..hemde tesbihten dokulen boncuk taneleri gibi dokuldu tum ettikleri...bir deil iki deil surekli aldatmalar..
en son ki sevgilisi benim kaldigim yere yakin kaldigi ve ortak tanidiklar oldugu icin patlak verdi..neyse duydum dunyam yikildi..
direk tel actim ve hemen baglarimizi telde yuz yuzede deil kopardim..inanin neler yasadigimi bir ben bir Allah biliyor...Allaha cok sukurki Ona sigindim,teselliyi Onda buldum..gece gunduz gozyaslari icinde dualar ettim,sabahlara kadar..Her gece inanin her gece..Rabbim benim bu uykusuz geceme neden olanlari sana havale ediyorum dedim..Kullarini sana sikayet ediyorum ,elimden baska birsey gelmiyor dedim..
muhakkakki Allahla mazlumun duasi arasinda hic bir perde yoktur,en cabuk ulasan dua Mazlumun ahidir..6 ay ayri yasadik,bu 6 ay icinde kendisi kapimizda geziyor,perisan bir halde silbastan yapalim diye haber yolluyordu..ama ben bitirmistim,oda bu kadarini ummamisti ama bende bitmisti..
haberler yolladi yapamiyorum affetsin,cahillik ettim,arkadas ortamina uydum, pismanim yasayamam ben onlarsiz diye ama ben hepsini geri cevirdim..en son intihar etti,hastaneye kaldirildi..
mecburen affetmek zorunda kaldim arkadaslar..
seviyordum hemdee cokkk,gozumden bile kiskaniyordumm..bu hareketi belki Allah kizmasin ama gururumu oksadi..belkide Rabbimin ona verdigi bi ceza idi..
simdi 4 aydir birlikteyiz,yeni eve ciktik..yeni hayat..
tedavi goruyor ickiyi birakti..her aksam evde cocuklarla ilgileniyor..belkide hep hayalini kurdugum bir aileye 15 sene sonra simdi sahibim ama mutsuzum..
sevgi bitti,guven bitti..o gozume gozume bakiyor,ustume titriyor..cok korkuyor terk edecek diye..
kotu arkadas ortamini terk etti..o hayatin sonu yoktu beni mahfettiler diyor...
hatta surekli bana bende namaza baslamak istiyorum diyor..
suan evdeki huzuru atmosferi anlatamam..herkesin gozleri isil isil..herkes mutlu.. ya ben??
ama benim canim yaniyor ,icim kaniyor...etlerimi lime lime dogradi,canimdan et cekti..aldatilmak cok aci,hele birde cok seviyorsan ve cokk sevildigini saniyorsan..
sevgim hep vardi,hemde cokk diyor yeminler ediyor ,ama kim inanir!! sevse aldatirmiydi?
konusunu bile acamadik adam akilli,hatirlamak istemiyorum cok pismanim diyor?
arkadaslar napacam ben,,,keske ayrilsaydim unuturmuydum? yeni hayata baslayabilirmiydim?
yada devam etsem tekrar guvenebilirmiyim? severmiyim tekrar onu?
Allahim kimseye vermesin bu guyguyu

olayın üstünden ne kadar zaman geçmiş bilmiyorum ama eğer kabul edip geçmişe sünger çektiyseniz unutun. unutmaya çalışın. aynı konuyu tekrar tekrar gündeme getirmeyin. hem gündeme getirseniz de ne değişecek? daha fazla canınız acıyacak. bu yüzden madem bir şans daha verdiniz onu affetmeye çalışın ve kendi hayatınızla ilgilenin. eşinizi fazla kafaya takmayın. yaptıklarını düşünmeyin. fazla sevgi maalesef büyük hayal kırıklıklarına da yol açabiliyor. oysa insanoğlu şaşar, bu yüzden herşeyde yüzdeyüz güven bize büyük acılar yaşatabilir. bu yönden eşinize olan güveninizde gitmiş ama siz bu olayı unutmaya çalıştıkça ve eşinizin de samimiyetine güvendikçe yeninden eskisi gibi olmasa da ona güvenip sevebilirsiniz...

ayrıca sevse aldatır mıydı demişsiniz ama bu konu çok karışık. eşiniz sizin için bu kadara çabalıyorsa sizi seviyordur, aldatırken de seviyordur. erkeklerin mantığı kadınlar gibi işlemiyoır ve sizi aldatması da sizi sevmediği anlamına gelmez. bu konuyu da irdelemeyin. şu anki samimiyetine ve çabalarına odaklanın.

yeninden güvenmek ve sevmek için kendinize meşguliyetler bulun, eşinizi düşünmeyin. geçmişe odaklanmayın, şu ana odaklanmaya çalışın.

cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar..benim durumda hatta daha kotu durumda olan o kadar cok arkadaslarimiz varki..Rabbim herkese yardim etsin..ama su bir gercekki,kimsenin ettigi yanina kar kalmiyor..sirf ayrilsinda benimle evlensin diye etrafa duyuran kadinin durumuda pek icler acisiymis duyduguma gore..Allah evladlarindan cikarmasin ama hakkimida onda birakmasin..suan psikolojik destekler aliyorum..hem doktorumdan,hem ailemden,hem dostlarimdan,..yuzumun gulmemesi disinda ona karsi saygisizlik etmiyorum..benim bu haraketlerim altinda iyice ezildigini pisman oldugunu hisediyorum..burdan bende ayni durumda olan arkadaslarima sunu soylemek istiyorum...eger supheleniyorsaniz,delil yoksa..once dusunun aldatma varsa kesin ayrilabilirmiyim diye,yoksa hic kurcalamayin..en son sohbette bir abla bana sunlari anlatmisti "" her insan pirlantadir..bazilari camura bulanmis olabilir..aldatan insanda camurlasmis bir esyadir..eger hala onu boynunuzda tasimak istiyorsaniz onu alin ve temizleyin ,temizleyinki tekrar degerini kazansin..yok camurdan alip temizlemeden tasirsaniz,degersiz bir esyadan farki kalmaz..sizede hic bir faydasi olmas....4 ay oldu birlikteyiz 4 yilda gecse unutulmayacak 40 yilda gecse unutulmayacak..kimse aldatilmayi hak etmiyor..hele birde insanin kendi ailesinden cok iyiligin dokunmussa ona..her serde bir hayir vardir,her musibet gibi gorunen olayda hayir vardir diyerekten avutacaz kendimizi baska care yokk..belkide bu olay ikimizinde hidayeti icin olmaliydi..belkide Allah beni esimle imtihan etti..sabir gostermeye calisiyorum inaniyorumki sonum selamet olacak..Allah cumlemizin yar ve yardimcisi olsun...

Back
X