• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aldatıldım hem de en acı şekilde.kocam beni arkadaşının eşiyle aldattı bu kadın beni ve çocuklarımı çok iyi bilen evime gelen soframa oturan evine gittiğim sofrasına oturduğum biriydi.ilk duyduğumda yaşadığım şoku anlatamam:5: benim kocam namus deyince mangalda kül bırakmayan biriydi bu dünyada aldatacak en son kişi gibi geliyordu bana ama yaptı.günlerce yemek yiyemedim uyku uyuyamadım çocuklarımla ilgilenemedim.kocam şimdi çok pişman bu olayı hiç yaşanmamış sayalım diyor ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam diyor ama susamıyorum hergün başının etini yiyorum çocuklarım için şans verdim ama bu acı nasıl geçecek bilmiyorum:43:normal davranamıyorum ona söyledim bir daha böyle birşeyden şüphe dahi duyarsam 1 dakika bile yanında durmam dedim asla olmayacak böyle birşey diyor ama güven gitti mi tekrar toparlanmak çok zor.en iyi erkek pişman erkek derler benim kalas çok pişman 10 yılda hiç söylemediği kadar çok seni seviyorum diyor ama yinede içimde hep acabalar olacak gibi geliyor bana:5:çok zormuş benim kadar sakin sabırlı bir kadın bile bu kadar yıpranıyorsa gerisini düşünemiyorum bile:50: bu durumda olan tüm kadınlara Allah yardım etsin bu erkek milletini de hidayet etsin yüce rabbim ben hep böyle dua ediyorum Allahım bana dayanma gücü versin kocama da akıl fikir ve vicdan versin öyle çok pişman olsun ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın.bir insanın en iyi polisi kendi vicdanıdır ben artık kocamı kendi vicdanıyla başbaşa bıraktım

bende aldatıldım hem de en acı şekilde.kocam beni arkadaşının eşiyle aldattı bu kadın beni ve çocuklarımı çok iyi bilen evime gelen soframa oturan evine gittiğim sofrasına oturduğum biriydi.ilk duyduğumda yaşadığım şoku anlatamam:5: benim kocam namus deyince mangalda kül bırakmayan biriydi biu dünyada aldatacak en son kişi gibi geliyordu bana ama yaptı.günlerce yemek yiyemedim uyku uyuyamadım çocuklarımla ilgilenemedim.kocam şimdi çok pişman bu olayı hiç yaşanmamış sayalım diyor ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam diyor ama susamıyorum hergün başının etini yiyorum çocuklarım için şans verdim ama bu acı nasıl geçecek bilmiyorum:43:normal davranamıyorum ona söyledim bir daha böyle birşeyden şüphe dahi duyarsam 1 dakika bile yanında durmam dedim asla olmayacak böyle birşey diyor ama güven gitti mi tekrar toparlanmak çok zor.en iyi erkek pişman erkek derler benim kalas çok pişman 10 yılda hiç söylemediği kadar çok seni seviyorum diyor ama yinede içimde hep acabalar olacak gibi geliyor bana:5:çok zormuş benim kadar sakin sabırlı bir kadın bile bu kadar yıpranıyorsa gerisini düşünemiyorum bile:50: bu durumda olan tüm kadınlara Allah yardım etsin bu erkek milletini de hidayet etsin yüce rabbim ben hep böyle dua ediyorum Allahım bana dayanma gücü versin kocama da akıl fikir ve vicdan versin öyle çok pişman olsun ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın.bir insanın en iyi polisi kendi vicdanıdır ben artık kocamı kendi vicdanıyla başbaşa bıraktım

canım ya defalarca başına kalkacaksın için yandıgında kavgalar ediceksin ediceksin ve bir gün sene dyorgun düşeceksin ruhun yorulacak ben bu dönemleri en acı şekilde öle dirile yaşadım geçen sene buzamanlardı ama konuları daha geç açmıştım konularıma bakarsan anlarsın hala öfkem kinim gemiş degil ama beni ikna etti günden bu yana 1 senedir baya degişti ve hiçbir yanlışı görmedim çok destim çok tuzaklar kurdum araştırdım denedimacmla neler yapmadım ki sanki boşanmak için baahane arıyordum çocuklarım için çok zorda olsa bir şans daha verdiğim için kendimden bile nefret ettim ama şimdi biraz düzeldik o konular hararetli bir şekilde açılmıyor artık eşim asla duymak istemiyor kaldıramıyor
önündeki günlere bakacaksın o defter çoktan kapandı diyor bende çoktandır açmıyorum çünkü bitti yoruldum artık zamana bıraktım rabbim yardımcımız olsun bir dahada asla yaşatmasın inşallah çünkü zaten bu olay bile hiç unutulmucak içimizde ama acısı afiflicek zamanla inşallah

canım ya defalarca başına kalkacaksın için yandıgında kavgalar ediceksin ediceksin ve bir gün sene dyorgun düşeceksin ruhun yorulacak ben bu dönemleri en acı şekilde öle dirile yaşadım geçen sene buzamanlardı ama konuları daha geç açmıştım konularıma bakarsan anlarsın hala öfkem kinim gemiş degil ama beni ikna etti günden bu yana 1 senedir baya degişti ve hiçbir yanlışı görmedim çok destim çok tuzaklar kurdum araştırdım denedimacmla neler yapmadım ki sanki boşanmak için baahane arıyordum çocuklarım için çok zorda olsa bir şans daha verdiğim için kendimden bile nefret ettim ama şimdi biraz düzeldik o konular hararetli bir şekilde açılmıyor artık eşim asla duymak istemiyor kaldıramıyor
önündeki günlere bakacaksın o defter çoktan kapandı diyor bende çoktandır açmıyorum çünkü bitti yoruldum artık zamana bıraktım rabbim yardımcımız olsun bir dahada asla yaşatmasın inşallah çünkü zaten bu olay bile hiç unutulmucak içimizde ama acısı afiflicek zamanla inşallah

benim eşimde aynısını söylüyor çok büyük hataydı yaptığım hatırlamak bile istemiyorum güvenini yeniden kazanacağım diyor.üstüne çok gidince beni bunaltma yeter zaten pişmanım aramız soğumasın diyor bunun bende farkındayım ama elimde değil ki:43:beni en iyi senin gibi bu durumu yaşayanlar anlar.dualarına canı gönülden amin diyorum inşallah böyle bir hataya tekrar düşmezler.çünkü tekrarı olursa bende affı yok artık:50:Allah hepimizin yuvasını korusun nefsimizi şeytana uydurmasın bizlere de dayanma gücü versin

benim eşimde aynısını söylüyor çok büyük hataydı yaptığım hatırlamak bile istemiyorum güvenini yeniden kazanacağım diyor.üstüne çok gidince beni bunaltma yeter zaten pişmanım aramız soğumasın diyor bunun bende farkındayım ama elimde değil ki:43:beni en iyi senin gibi bu durumu yaşayanlar anlar.dualarına canı gönülden amin diyorum inşallah böyle bir hataya tekrar düşmezler.çünkü tekrarı olursa bende affı yok artık:50:Allah hepimizin yuvasını korusun nefsimizi şeytana uydurmasın bizlere de dayanma gücü versin

amin canım :( benim eşimde aynen senin eşin gibi şeyler söylüyordu yeter unut geçmişe degil önümüze bakalım zehir etme geçmişi açıpta yüzümde vurupta bu yuvayı çatırdatma demişti en son çoktandır lafını açmıyorum ozaten otür konularda hep mahçup biliyor hatasını ama artık bıktıgım için çok lafını açıp defalarca kavga ettim ve duruldum ve 1 seneden faladırda egrçekten hiçbir yanlışı olmadı ve bu aralar konu kapanduı gitti şimdi daha iyiyiz ama neler yaşadıkneelr nekavgalar çok zor aştım şimdi eskiis kadar kalmadı konularımı okuyabilirisin çocuklarım içindi bu şans 2. küçük bir hatasınd abeni kaybedecegini beynine kazıdım seçim onun artık
ama inşallah ders almışlardır tatlım geçecek allaha dua edelim soguklugunu versin bu olayın aşacagız inşallah üzülme

bende aldatıldım hem de en acı şekilde.kocam beni arkadaşının eşiyle aldattı bu kadın beni ve çocuklarımı çok iyi bilen evime gelen soframa oturan evine gittiğim sofrasına oturduğum biriydi.ilk duyduğumda yaşadığım şoku anlatamam:5: benim kocam namus deyince mangalda kül bırakmayan biriydi bu dünyada aldatacak en son kişi gibi geliyordu bana ama yaptı.günlerce yemek yiyemedim uyku uyuyamadım çocuklarımla ilgilenemedim.kocam şimdi çok pişman bu olayı hiç yaşanmamış sayalım diyor ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam diyor ama susamıyorum hergün başının etini yiyorum çocuklarım için şans verdim ama bu acı nasıl geçecek bilmiyorum:43:normal davranamıyorum ona söyledim bir daha böyle birşeyden şüphe dahi duyarsam 1 dakika bile yanında durmam dedim asla olmayacak böyle birşey diyor ama güven gitti mi tekrar toparlanmak çok zor.en iyi erkek pişman erkek derler benim kalas çok pişman 10 yılda hiç söylemediği kadar çok seni seviyorum diyor ama yinede içimde hep acabalar olacak gibi geliyor bana:5:çok zormuş benim kadar sakin sabırlı bir kadın bile bu kadar yıpranıyorsa gerisini düşünemiyorum bile:50: bu durumda olan tüm kadınlara Allah yardım etsin bu erkek milletini de hidayet etsin yüce rabbim ben hep böyle dua ediyorum Allahım bana dayanma gücü versin kocama da akıl fikir ve vicdan versin öyle çok pişman olsun ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın.bir insanın en iyi polisi kendi vicdanıdır ben artık kocamı kendi vicdanıyla başbaşa bıraktım

Allah ım sana sabır versin..eşine de akıl fikir versin inşallah

Rüyamda görsem bir forumda ağlayarak içimi dökeceğime inanmaz, amma tuhaf bir rüya derdim. Üniversite mezunu kendine bakan 45 yaşında bir çocuk annesi bayanım. 5 yıllık ilk aşkımla 25 yıldır imrenilen örnek alınan bir evliliğimiz var. Pırlanta gibi bir kızımız var. şimden bugüne kadar hiç şüphelenmedim ilişkimiz güvene sevgiye ve saygıya dayalı idi. Asla kimseye yan gözle bakacak karakterde bir adam değildi, ancak dün 3 yıldır birkaç ayda bir daha genç günü birlik ilişkiler yaşadığını bunun çok utandığı ancak kendini alamadığı bir bağımlılık haline geldiğini itiraf etti, beni çok sevdiğini asla vazgeçmek istemediğini bundan kurtulmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Yapmam gerekenin hemen boşanmak olduğunu biliyorum, ama başa gelince söylemek kadar kolay olmuyormuş. Sadece bir daha yaparsa söyleyeceğinin sözünü vermesini ve bir daha yaptığı anda boşanacağımızı bilerek yapacağını söyledim. Kimseye anlatamamak çok zor, ağlamaktan gözlerim şişti, perişan durumdayım, umarım Allah bunu aatlatacak güç verir. Herkesin başına gelebilirmiş. Açıklaması da hayatımda herşey tekdüze gidiyordu arkadaşlarım hep yapıyordu onlara kızardım, şeytana uydum bir kez denedim, bağımlı oldum, iyi mi?

Allah yardımcınız olsun..inşallah herşey düzelir

Ben 40 yaşındayım 1 tane kızım var .Mutluyum sanıyordum bu güne kadar Nasıl kötüyüm bitkinim aciz hissediyorum kendimi anlatamam arkdaşlar.Hiç hissetmediğim ama elektriklerin kesilmesiyle dünyamın tersine döndüğü gerçeklerin yüzüme çarptığı an içimde çok acı kalbimin sıkıştığı an.Sabaha kadar uyumadım.Sadece içimi dökmek istiyorum belki rahatlarım..
Akşam elektrikler kesilmişti ben ve kızkardeşim eşim (diyorum ne kadar derim hala bilemediğim)oturuyorduk.Birden elektrikler gitti.eşim o an facedeydi ışıklar gidince ben yatıyorum diyip gitti.15 dk falan süren karartmadan sonra geldi bende bankaya havale için nete girdim bilgisayar açılır açılmaz face kapanmamış direk açıldı ..Daha öncede hep unutmuştu ama ben saf ezik hep kapattım kapatmasam daha önce öğreneceğim.neyse kısmet diyorum bu güneymiş.Sonra msj ışıgı yandı birden ben tam kapatacaktımki bende açtım.Daha sonra inanın yıkılan kalbim donan gözlerim nasılda hiç hissettirmemiş inanamadım yetenekleri bu olsa gerek ama bilmiyorlarki elbet bir gün son bulur herşey başladığı gibi................neler yazıyor bir kişi baya ciddi ama daha ne söyleyeyim diğerleride var...ciddi hatun olan Zeynep Hanıma yazılan iltifatından hayatının sonuna kadar bırakmıyacağından saçlarının ucundaki sarısından nasıl özlediğinden ve nasıl sevdiğinden ..zeynep hanımın tesellileri ise klasık sen eşine aitsin ben araya girersem evlikliğiniz iyice kopar bu evliğini toparla ben çok acılar çektım ey hatun madem çok acılar çektin karsındaki hem cinsine çektirmek niye soruyorum sana aslında açıp sana sormak isterim ama bu kadarda gurursun değilim işte .... gibi gibi ..............birde bu kişiler liseden arkadaşlar senelik yemek topaltılarında buluşup sonra devam eden ama eşimin itirafı ise orası sanal dünya hiç bir önemi yok demesi. sadece güldüm sen ve kızım benim için değerlisiniz olaylar b undan ibaret şuan ise benden süre istedi kızımın ünv sınavına kadar evliliğimiz için bitmesini istemiyorum diyor ve bin tane seyler..ne yapacağımı hala bilemiyorum( salaksın diyeceksiniz) ama dimdik ayakta durmaya çalışıyorum.onun yanıda ama işe gittiğimde ise içimde gizlediğim gözyaşlarım tutamıyorum.Hak etmiyoruz ya neden kadınlar evli erkeklerle maceraya atılmak ister kormazlarmı allah korkuları yokmu sizce sadece yazık diyorum şimdi faceden sildi eşim telefonunu sildi ama bu demek değildiki görüşmeyecekleri içimde hep şühe buna devam edermıyım bilemiyorum...allah şükür ayaklarımın üstünde durabiliyorum..ya duramayanlar ekonomık özgurluklerı olmayanlar ne yapar bilemiyorum...erkekler ise hem evliliklerinin yıkılmasını ıstemezler hemde vazgeçmezler...aileyi temelinden sarsmak niye....

Allah yardımcınız olsun..inşallah herşey düzelir

gerçekten hepimizin allah yardımcısı olsun güç versin başına gelmeyince konuşmak kolay geliyor.atıp tutmakta lütfen dimdik dur güçsüz görünme lütfen ben onu yapmaya çalışıyorum şuan sende öğle ol..allah bize gerçketen sabır versin

Ben 40 yaşındayım 1 tane kızım var .Mutluyum sanıyordum bu güne kadar Nasıl kötüyüm bitkinim aciz hissediyorum kendimi anlatamam arkdaşlar.Hiç hissetmediğim ama elektriklerin kesilmesiyle dünyamın tersine döndüğü gerçeklerin yüzüme çarptığı an içimde çok acı kalbimin sıkıştığı an.Sabaha kadar uyumadım.Sadece içimi dökmek istiyorum belki rahatlarım..
Akşam elektrikler kesilmişti ben ve kızkardeşim eşim (diyorum ne kadar derim hala bilemediğim)oturuyorduk.Birden elektrikler gitti.eşim o an facedeydi ışıklar gidince ben yatıyorum diyip gitti.15 dk falan süren karartmadan sonra geldi bende bankaya havale için nete girdim bilgisayar açılır açılmaz face kapanmamış direk açıldı ..Daha öncede hep unutmuştu ama ben saf ezik hep kapattım kapatmasam daha önce öğreneceğim.neyse kısmet diyorum bu güneymiş.Sonra msj ışıgı yandı birden ben tam kapatacaktımki bende açtım.Daha sonra inanın yıkılan kalbim donan gözlerim nasılda hiç hissettirmemiş inanamadım yetenekleri bu olsa gerek ama bilmiyorlarki elbet bir gün son bulur herşey başladığı gibi................neler yazıyor bir kişi baya ciddi ama daha ne söyleyeyim diğerleride var...ciddi hatun olan Zeynep Hanıma yazılan iltifatından hayatının sonuna kadar bırakmıyacağından saçlarının ucundaki sarısından nasıl özlediğinden ve nasıl sevdiğinden ..zeynep hanımın tesellileri ise klasık sen eşine aitsin ben araya girersem evlikliğiniz iyice kopar bu evliğini toparla ben çok acılar çektım ey hatun madem çok acılar çektin karsındaki hem cinsine çektirmek niye soruyorum sana aslında açıp sana sormak isterim ama bu kadarda gurursun değilim işte .... gibi gibi ..............birde bu kişiler liseden arkadaşlar senelik yemek topaltılarında buluşup sonra devam eden ama eşimin itirafı ise orası sanal dünya hiç bir önemi yok demesi. sadece güldüm sen ve kızım benim için değerlisiniz olaylar b undan ibaret şuan ise benden süre istedi kızımın ünv sınavına kadar evliliğimiz için bitmesini istemiyorum diyor ve bin tane seyler..ne yapacağımı hala bilemiyorum( salaksın diyeceksiniz) ama dimdik ayakta durmaya çalışıyorum.onun yanıda ama işe gittiğimde ise içimde gizlediğim gözyaşlarım tutamıyorum.Hak etmiyoruz ya neden kadınlar evli erkeklerle maceraya atılmak ister kormazlarmı allah korkuları yokmu sizce sadece yazık diyorum şimdi faceden sildi eşim telefonunu sildi ama bu demek değildiki görüşmeyecekleri içimde hep şühe buna devam edermıyım bilemiyorum...allah şükür ayaklarımın üstünde durabiliyorum..ya duramayanlar ekonomık özgurluklerı olmayanlar ne yapar bilemiyorum...erkekler ise hem evliliklerinin yıkılmasını ıstemezler hemde vazgeçmezler...aileyi temelinden sarsmak niye....

Canım seni çok iyi anlıyorum, ben de seninle aynı durumdayım, kızımın okulu kapanana kadar bekliyorum. Dediğin gibi hazmetmek çok zor, güçlü olmak zorundayız, şu anda bana tek çıkış olarak boş buldukça spor yapmak kendime daha çok bakmak, alışveriş yapmak oldu. Öbür türlü kendimi saldım ve sürekli ağlıyordum, ancak kendimle mücadele edip bu yolu seçince en azından sürekli ağlamıyorum. (Geceleri uyumuyor, yemiyor olsam da) Sana da tavsiye ederim. Başına gelmeyen anlayamaz durumumuzu, tüm dünya bir anda ters dönüyor, yaşadığın herşeyin yalan olduğunu görüyorsun, sürekli dua ediyorum, bunun da bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Sabırlı olmalıyız ve çocuklarımızı düşünmeliyiz, zamanı geldiğinde de nasıl içimizden geliyorsa bizim için neyin doğru olduğunu düşünüyorsak öyle davranmalıyız. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Canım seni çok iyi anlıyorum, ben de seninle aynı durumdayım, kızımın okulu kapanana kadar bekliyorum. Dediğin gibi hazmetmek çok zor, güçlü olmak zorundayız, şu anda bana tek çıkış olarak boş buldukça spor yapmak kendime daha çok bakmak, alışveriş yapmak oldu. Öbür türlü kendimi saldım ve sürekli ağlıyordum, ancak kendimle mücadele edip bu yolu seçince en azından sürekli ağlamıyorum. (Geceleri uyumuyor, yemiyor olsam da) Sana da tavsiye ederim. Başına gelmeyen anlayamaz durumumuzu, tüm dünya bir anda ters dönüyor, yaşadığın herşeyin yalan olduğunu görüyorsun, sürekli dua ediyorum, bunun da bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Sabırlı olmalıyız ve çocuklarımızı düşünmeliyiz, zamanı geldiğinde de nasıl içimizden geliyorsa bizim için neyin doğru olduğunu düşünüyorsak öyle davranmalıyız. Allah yardımcın olsun arkadaşım.[/QUOTE

Canım benim tşkl, ederim sağol ...en azından bizi anlayan aynı duyguları paylaştığımız insanlar dostlar var allah seninde yardımcın olsun arkadaşım..

eşim beni ilk yılımızda aldattı evet...o şimdi askerde..3 haftadır.kabuslarım dindi sanki.askerden dönsün istemiyorum...NEDEN...bana yaptıklrından sonra her dışarı çıktıgında yine yapar düşüncesi hayatımıkabusa çevirdi.yine ona gidicek sanıyorum yada başkasına..ben eşimi yeni tanıdım.nefsi zayıf hakimiyeti olmayan bencil insan.kendime acı çektirmiyorum artık,o acı çeksin istiyorum ben bişeyleri kırıp yakana kadar dinmicek.o ODA ACI ÇEKECEK..nasıl bilmiyorum..ben aldatmam.aldatmam en büyük acı olurdu ama benim yaradılışımda aldatmak yok.onun istemediklerini ona kabullendirmek en iyisi.en beklemedigi anda onun canı nı acıtmak terketmek..o beni severken beni aldattı.o bana tutuldugunda onu terketmek ona yeterince acı vericek.kendimi geliştiriyorum.çabalıyorum.onun içinm yaşadıgıma inancak sonra bi hiçoldugunu anlıycak.kendini ulaşılmaz zannediyo.çokk şımartttım onu çookk.her dedigine evet dedim..beni degiştirmeye çalıştı yaptıda onun istedigi gibi oldum.ama o onun istedigi gibi degil.beni sevmişti.lise yıllarımızda tnıştık.o zaman ben ulaşılamazdım zirvedeydim.kimeyi istemezdim hayatımda.kimsede yoktu.ona kapılarımı açtım bir tek ona.ulaşılması zor oldugumdaan istedi benisonra herşeyi yıktı.ssıra bende.damarlarına kadarbenim hissettigim acıyı çaresizligi hissetsin istiyorum.ayaklarımın üzerinde durunca onun ayaklarını yerden kesince salıvericem herşeyi.o zamn içimdeki nefret biraz soguycak...

bu hayattan nefret ediyorum.içim sogudu resmen.gülmekten aglamaktan hiç bişeyden tad almıorum artık.herşey herkez üstüme üstüme geliyo

bu hayattan nefret ediyorum.içim sogudu resmen.gülmekten aglamaktan hiç bişeyden tad almıorum artık.herşey herkez üstüme üstüme geliyo

ceyda seni takip ediyorum inşallah geçicek canım dualarını eksik etme bende çıldıracak durumlaraı yaşadım ama çok şükür rabbime şimdi daha iyiyim inşallah sende düzeleceksin canım

malesef benimde yasadigim aci bir tecrubeydi aldatilmak 3 ay once allah kimsenin basina vermesin ..bir gun degil her gun oluyosun nefes alamiyosun ..

iyilesemedim bitmedi kinim..gozlerine her baktigimda yeniden hatirliyorum..icim aciyor cigerim yaniyor..pisman evet ama neyi degistirirki ben sokup atamiyorum icimden ....

ceyda seni takip ediyorum inşallah geçicek canım dualarını eksik etme bende çıldıracak durumlaraı yaşadım ama çok şükür rabbime şimdi daha iyiyim inşallah sende düzeleceksin canım

yemin ederim sadece ondan yada hayattan degil ben kendimden sogudum.kendimden nefret ediyorum.her şekle sokuyorum kendimi olmuyo olmuyo olmuyo kendimden igrenmeye başladım tiksiniyorum resmen.nasıl bi azap bu bilmiyorum.bi çıkış bulamıyorum sıkışıp kaldım bi köşeye dogrulamıyorum.gülmeyi unuttum.her an bogazıma takılmış bi dügmeyle dolaşıyorum.yoruldum çooook yoruldum...

Eski erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı öğrenmiştim :)
Beyefendi hem benimle,hemde mahallesinde ki bir kızla birlikteymiş..
En kötüsüde neydi biliyor musunuz?
1 yılın sonunda beni annesiyle, kız kardeşiyle tanıştırmıştı.
Evine gitmiştim......
Daha sonra öğrendim ki diğer kız da hergün bunlardaymış...
Sorun bütün ailede yani :)
Kadın diyordu heralde 2 tane gelinim var fln diye.. Ne mide ama..
Aldatıldığımı da erkek arkadaşımın en yakın arkadaşından öğrendim..
Dedi ''mine yaptığın fedakarlıkları görüyorum, nasıl sevdiğini görüyorum,
artık dayanamıyorum,söylemek zorundayım''demişti ve anlatmıştı herşeyi..
''helal olsun''demiştim.. Ben de çocukluktan olsa gerek çok salak mışım be!
Onca zaman anlamadım.. Ama aşırı profesyonelmiş.. Ben ayrıldıktan sonra
intihara kalkmış.. Arkadaşı dedi ''nolur gel''.. Neyse gittim elinde bıçak dayamış karnına..
İnanın sadece güldüm.. Çok da umrumda dedim ve gittim oradann..
Çok mu yazdım ne.. Hakkınızı helal edin...

asıl soruya cevap yazmamışım.. hayata aynı iş yerinde çalıştığım bir ablam vardı. yıllar oldu halada görüşürüm. onun her daim yanımda olması, akıl vermesi sayesinde döndüm.. sırf ben atlatayım diye her gün benimle vakit geçirirdi.. sevdiğim şeyleri yapardık fln.. hakkını ödeyemem o olmasa bu kadar kolay unutamaz ve intikam hırsı içinde olurdum..

Son düzenleme:
yemin ederim sadece ondan yada hayattan degil ben kendimden sogudum.kendimden nefret ediyorum.her şekle sokuyorum kendimi olmuyo olmuyo olmuyo kendimden igrenmeye başladım tiksiniyorum resmen.nasıl bi azap bu bilmiyorum.bi çıkış bulamıyorum sıkışıp kaldım bi köşeye dogrulamıyorum.gülmeyi unuttum.her an bogazıma takılmış bi dügmeyle dolaşıyorum.yoruldum çooook yoruldum...

Ceyda merhaba,
Canım destek almayı düşündünmü yazık etme kendine:(

Way Way sen ne kadar iyi vicdanlı bir kadınsın ya senin heykelini dikmek lazım...Sen neden bahsediyosun aşk diyosun!!!meşk olmadı diyosun açıkçası saçmalıyor günah çıkarıyorsun...Kendi eşinini değil onun eşini düşünmende ilginç ona acıyormuş gibi..Ben sana daha çok acıdım gercekten acınacak haldesin..Platonik de değilmiş karşılıklı eşlerinizi basbayağı boynuzluyosunuz bunun nesi masum anlamadım çok masum gibi anlatmışsın...Bence utanmadan burada bunları anlatman bile iğrenç Allah sana akıl fikir versin...:olmaz:

Aşık olmak suç değildir, AŞK BU AKADA KONAR B*KADA aMA nedense sizin gibi yadırgayan tiplerden çok var ama sonradan sizin gibilerin başına aynı olaylardan gelende çok dilim yansaydıda konuşmasaydım diyende çok.

canım seni çok iyi anlıyorum acın daha taze bana 1 sene oldu hatta daha fazla ama tam atlaşmış sayılmam çok acı çektim toplumdan uzaklaştım huzursuzlugum içimden hiç gitmedi ama şükürler olsun şimdi biraz daha iyiyim zamanla hafiflicek öyle kalmıcak kendini okadar bırakma dicemde fayda etmicek bende o dönemleri en agır şekilde yaşadım öldüm dirilmeye çalışıyorum daha tam atlatmış degilim hergün allaha dualatr ediyorum bu olayın bana soguklugunu versin hatırladıkça içim yanmasın nefretim çogalmasın diye rabbime dualarını eksik etme allahım bizlere artık huzur versin inşallah yoksa bu yerek bu hissedilenlerle yaşayamaz çok agır çokkkkk ama rabbim kolaylığını versin bizlere

Eski erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı öğrenmiştim :)
Beyefendi hem benimle,hemde mahallesinde ki bir kızla birlikteymiş..
En kötüsüde neydi biliyor musunuz?
1 yılın sonunda beni annesiyle, kız kardeşiyle tanıştırmıştı.
Evine gitmiştim......
Daha sonra öğrendim ki diğer kız da hergün bunlardaymış...
Sorun bütün ailede yani :)
Kadın diyordu heralde 2 tane gelinim var fln diye.. Ne mide ama..
Aldatıldığımı da erkek arkadaşımın en yakın arkadaşından öğrendim..
Dedi ''mine yaptığın fedakarlıkları görüyorum, nasıl sevdiğini görüyorum,
artık dayanamıyorum,söylemek zorundayım''demişti ve anlatmıştı herşeyi..
''helal olsun''demiştim.. Ben de çocukluktan olsa gerek çok salak mışım be!
Onca zaman anlamadım.. Ama aşırı profesyonelmiş.. Ben ayrıldıktan sonra
intihara kalkmış.. Arkadaşı dedi ''nolur gel''.. Neyse gittim elinde bıçak dayamış karnına..
İnanın sadece güldüm.. Çok da umrumda dedim ve gittim oradann..
Çok mu yazdım ne.. Hakkınızı helal edin...

asıl soruya cevap yazmamışım.. hayata aynı iş yerinde çalıştığım bir ablam vardı. yıllar oldu halada görüşürüm. onun her daim yanımda olması, akıl vermesi sayesinde döndüm.. sırf ben atlatayım diye her gün benimle vakit geçirirdi.. sevdiğim şeyleri yapardık fln.. hakkını ödeyemem o olmasa bu kadar kolay unutamaz ve intikam hırsı içinde olurdum..

şanslıymıssın..
herkesin yanında bir destekçisi olmaz.
yalnız olanlar nasıl atlatır ki bu durumu bilmiyorum:59:

Back
X