- Konu Sahibi acromion
bende aldatıldım hem de en acı şekilde.kocam beni arkadaşının eşiyle aldattı bu kadın beni ve çocuklarımı çok iyi bilen evime gelen soframa oturan evine gittiğim sofrasına oturduğum biriydi.ilk duyduğumda yaşadığım şoku anlatamam
benim kocam namus deyince mangalda kül bırakmayan biriydi bu dünyada aldatacak en son kişi gibi geliyordu bana ama yaptı.günlerce yemek yiyemedim uyku uyuyamadım çocuklarımla ilgilenemedim.kocam şimdi çok pişman bu olayı hiç yaşanmamış sayalım diyor ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam diyor ama susamıyorum hergün başının etini yiyorum çocuklarım için şans verdim ama bu acı nasıl geçecek bilmiyorum
normal davranamıyorum ona söyledim bir daha böyle birşeyden şüphe dahi duyarsam 1 dakika bile yanında durmam dedim asla olmayacak böyle birşey diyor ama güven gitti mi tekrar toparlanmak çok zor.en iyi erkek pişman erkek derler benim kalas çok pişman 10 yılda hiç söylemediği kadar çok seni seviyorum diyor ama yinede içimde hep acabalar olacak gibi geliyor bana
çok zormuş benim kadar sakin sabırlı bir kadın bile bu kadar yıpranıyorsa gerisini düşünemiyorum bile
bu durumda olan tüm kadınlara Allah yardım etsin bu erkek milletini de hidayet etsin yüce rabbim ben hep böyle dua ediyorum Allahım bana dayanma gücü versin kocama da akıl fikir ve vicdan versin öyle çok pişman olsun ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın.bir insanın en iyi polisi kendi vicdanıdır ben artık kocamı kendi vicdanıyla başbaşa bıraktım