• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzel kadın olunca bu kadın aldatılmaz kanısı inanın saçma.Buna kaya çilingiroğlu hulya avsar ornegı cuk oturuyor.
Güzel kadında aldatılır çünkü bir guzel o değildir etrafta mılyonlarca guzel var...
Bazı erkekler maymun ıstahlıdır.Doymayı bilmez.
Şunu anlayın artık.
Yanında guzeller guzelı kız arkadası varken gozlerı fır dönen erkekler bılıyorum.

Konuya gelırsek bende o kervana katıldım Allah kımseye yasatmasın.İnsan unutmuyor sadece alışıyor.Nasıl bır ele sureklı vurdugunuzda zamanla acıyı hıssegtmezsın o bölge uyusur.Buda aynı o şekil unutmazsın uyusursun.

Güzel kadın olunca bu kadın aldatılmaz kanısı inanın saçma.Buna kaya çilingiroğlu hulya avsar ornegı cuk oturuyor.
Güzel kadında aldatılır çünkü bir guzel o değildir etrafta mılyonlarca guzel var...
Şunu anlayın artık.
Yanında guzeller guzelı kız arkadası varken gozlerı fır dönen erkekler bılıyorum.

Konuya gelırsek bende o kervana katıldım Allah kımseye yasatmasın.İnsan unutmuyor sadece alışıyor.Nasıl bır ele sureklı vurdugunuzda zamanla acıyı hıssegtmezsın o bölge uyusur.Buda aynı o şekil unutmazsın uyusursun.

mecburen :2::2::2:

Eski erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı öğrenmiştim :)
Beyefendi hem benimle,hemde mahallesinde ki bir kızla birlikteymiş..
En kötüsüde neydi biliyor musunuz?
1 yılın sonunda beni annesiyle, kız kardeşiyle tanıştırmıştı.
Evine gitmiştim......
Daha sonra öğrendim ki diğer kız da hergün bunlardaymış...
Sorun bütün ailede yani :)
Kadın diyordu heralde 2 tane gelinim var fln diye.. Ne mide ama..
Aldatıldığımı da erkek arkadaşımın en yakın arkadaşından öğrendim..
Dedi ''mine yaptığın fedakarlıkları görüyorum, nasıl sevdiğini görüyorum,
artık dayanamıyorum,söylemek zorundayım''demişti ve anlatmıştı herşeyi..
''helal olsun''demiştim.. Ben de çocukluktan olsa gerek çok salak mışım be!
Onca zaman anlamadım.. Ama aşırı profesyonelmiş.. Ben ayrıldıktan sonra
intihara kalkmış.. Arkadaşı dedi ''nolur gel''.. Neyse gittim elinde bıçak dayamış karnına..
İnanın sadece güldüm.. Çok da umrumda dedim ve gittim oradann..
Çok mu yazdım ne.. Hakkınızı helal edin...

asıl soruya cevap yazmamışım.. hayata aynı iş yerinde çalıştığım bir ablam vardı. yıllar oldu halada görüşürüm. onun her daim yanımda olması, akıl vermesi sayesinde döndüm.. sırf ben atlatayım diye her gün benimle vakit geçirirdi.. sevdiğim şeyleri yapardık fln.. hakkını ödeyemem o olmasa bu kadar kolay unutamaz ve intikam hırsı içinde olurdum..

ne aileler var benim aldatıldığımı onun aileside biliyormuş ve hala arıyorlar aslolan sensi o geçici heves erkektir diolar. tükürüm ben onun erkekliine :)

ne aileler var benim aldatıldığımı onun aileside biliyormuş ve hala arıyorlar aslolan sensi o geçici heves erkektir diolar. tükürüm ben onun erkekliine :)

hah geciciymişşş.....
ozaman hiç olmasaydı........
Allah hepsinin var ya...:14:

Ceyda merhaba,
Canım destek almayı düşündünmü yazık etme kendine:(

hayır düşünmedim.ne kadar destek alırsam alıyım ben bu hayatta bu insanlarla yaşadıgım sürece hiçbişe geçmicek.hepsinden uzaklaşsam kızımın gözlerine baktıkça hatırlıycam.o kadar saplantılı bi beynim varki saplanıp kalıyorum beynimde canlandırıyorum herşeyi.ben unutmam unutamam.bu acıyı dindiremem.ruhum can çekişiyo sanki bedenimde

hayır düşünmedim.ne kadar destek alırsam alıyım ben bu hayatta bu insanlarla yaşadıgım sürece hiçbişe geçmicek.hepsinden uzaklaşsam kızımın gözlerine baktıkça hatırlıycam.o kadar saplantılı bi beynim varki saplanıp kalıyorum beynimde canlandırıyorum herşeyi.ben unutmam unutamam.bu acıyı dindiremem.ruhum can çekişiyo sanki bedenimde

Valla Ceyda sen böyle yazdıkça ben destek alman konusunda daha fazla ısrar ediyorum o zaman...
İnsanlar değişmiyor değişemeyecekte,bir kızın var Allah bağışlasın onun için katlanıyosun.... sende unutmayacaksın orası kesin ama en azından saplantını başka şeylere yönlendirmen konusunda destek olurlar,içine atma hasta olursun..:50:

Şunu anlayın artık.

Bencede saçma zaten ben aldatılmayı direk partnere hissedilen duygulara bağlıyorum,sevgisi azaldıysa gönlü başkasına kayabiliyor,eskisiyle devam etmesi,cesaretsizliği,bunuda elimde tutuyum ya olmazsa eskisinide kaybetmeyim falan filan düpedüz karakter meselesi...
Örneğin benim bir ilişkim bitsin en az 6 ay kendime gelemem çünkü duygular öyle kolay kolay bitmez... insanın yaşadıklarına,en önemlisi kendisine saygısı olur...azıcık yasını tutar değilmi?

Bu paşalar maşşallah...hem karnım doysun ama pastamda dursun derdinde,yok öyle 3 liraya 5 köfte sinirlendim bak şimdi:47:

Kızlar azıcık gaza gelelim ya salmayın kendinizi:47:

Bencede saçma zaten ben aldatılmayı direk partnere hissedilen duygulara bağlıyorum,sevgisi azaldıysa gönlü başkasına kayabiliyor,eskisiyle devam etmesi,cesaretsizliği,bunuda elimde tutuyum ya olmazsa eskisinide kaybetmeyim falan filan düpedüz karakter meselesi...
Örneğin benim bir ilişkim bitsin en az 6 ay kendime gelemem çünkü duygular öyle kolay kolay bitmez... insanın yaşadıklarına,en önemlisi kendisine saygısı olur...azıcık yasını tutar değilmi?

Bu paşalar maşşallah...hem karnım doysun ama pastamda dursun derdinde,yok öyle 3 liraya 5 köfte sinirlendim bak şimdi:47:

Kızlar azıcık gaza gelelim ya salmayın kendinizi:47:

sen gaza getir valla biizi işte...
bide pişman olup dönenler özür dileyenler var
yaptıgı o an sevdigini unutmussa ömür boyuda unutabilir dimi
zor degilmiş demekkiiii

sen gaza getir valla biizi işte...
bide pişman olup dönenler özür dileyenler var
yaptıgı o an sevdigini unutmussa ömür boyuda unutabilir dimi
zor degilmiş demekkiiii

Aynen öyle canım:ssz:
Tabiki dibe vuruyor insan ama çıkmasını da bileceğiz,zaten Allah'ta istemez böyle bir kul için kendinizi harap etmenizi canınızı o vermedi ya...

Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.
Ben de senelerimi verdiğim bir insan tarafından, çok acı şekilde aldatıldım.

Günlerce evden çıkamadım,üzüntüden saçlarım inanılmaz döküldü,uzun bir süre depresyon ilaçları kullandım.

Allaha şükür şimdi iyiyim.
Bana bu acıları çektiren insanlar ,benim yaşadıklarımın 10 katını yaşasın diye ah etmekten başka elimden ne gelir.

Offf offf geçecek inşallah.. Asıl kız bile değil aparat olmuşum haberim olmamış..

bende aldatıldım hem de en acı şekilde.kocam beni arkadaşının eşiyle aldattı bu kadın beni ve çocuklarımı çok iyi bilen evime gelen soframa oturan evine gittiğim sofrasına oturduğum biriydi.ilk duyduğumda yaşadığım şoku anlatamam:5: benim kocam namus deyince mangalda kül bırakmayan biriydi bu dünyada aldatacak en son kişi gibi geliyordu bana ama yaptı.günlerce yemek yiyemedim uyku uyuyamadım çocuklarımla ilgilenemedim.kocam şimdi çok pişman bu olayı hiç yaşanmamış sayalım diyor ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam diyor ama susamıyorum hergün başının etini yiyorum çocuklarım için şans verdim ama bu acı nasıl geçecek bilmiyorum:43:normal davranamıyorum ona söyledim bir daha böyle birşeyden şüphe dahi duyarsam 1 dakika bile yanında durmam dedim asla olmayacak böyle birşey diyor ama güven gitti mi tekrar toparlanmak çok zor.en iyi erkek pişman erkek derler benim kalas çok pişman 10 yılda hiç söylemediği kadar çok seni seviyorum diyor ama yinede içimde hep acabalar olacak gibi geliyor bana:5:çok zormuş benim kadar sakin sabırlı bir kadın bile bu kadar yıpranıyorsa gerisini düşünemiyorum bile:50: bu durumda olan tüm kadınlara Allah yardım etsin bu erkek milletini de hidayet etsin yüce rabbim ben hep böyle dua ediyorum Allahım bana dayanma gücü versin kocama da akıl fikir ve vicdan versin öyle çok pişman olsun ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın.bir insanın en iyi polisi kendi vicdanıdır ben artık kocamı kendi vicdanıyla başbaşa bıraktım

vicdanları yok bunların arkadaşım bende aldatılalı 1 seneyi geçti senin gibi benim kide benim en yakın arkaşım dediğim kişiyle hatta burada yazım var okumuşsundur belki .. banada bi daha yapmayacağl çok pişman olduğunu söyledi ama 3 gün önce aynı kadınla aylardır görüştüğünü öğrendim zaten kırık olan kalbim buz kesti artık ama 3 çocuk için bir süre daha katlanıcam sonra bende bakıcam hayatıma ama sabır ediyorum işte..

şuanda hayatım oldukça güzel gidiyo ne eşim anıyo yaptıgı hatayı neden ben anıyorumm yaptıgı aptalıkların farkında inşallah bir daha böyle bişey yaşamam yoksa bu son şansıı bitirmiş olacak bir daha katlanamam heralde aldatıldıktan sonra sevildigimi kıymet verildigimi anladım zaten ortadada çocuk vardı onuda babasız bırakamazdım ama bir daha olursa ki, inşallah olmaz bir daha asla telefisi olmaz bitiririm

ben aldatıldıgımı ögrendigimde acıma duygum güvenim hiç bişeyden eser kalmamıştı hiç kimseyi gözüm görmezdii ozamanlar pisikolejim sıfırdı yeni dogmuş kızıma bile bakamıyodum ama baktım olcak gibi degil adam hayatına devam ediyoo bende devam etmeye başladım giyindim süsülendim makyajımı yaptım hiç bişey olmamış gibi davrandım ama yüzde vermedim hiçç 1 ay hayatıma dahil etmedim onuuu 1aydan sonra alışmaya başladım artık çünkü ayakta kalka zorundaydım düşündüm taşndım kendime gelmeye başladım artık eski benden eser kalmamıştıkii şimdi en ufak bişeyi bile salamaya başladım ilk 2 senem berabt kendime işkence çektire çektire geçirdim 3 senemdeyse artık bitirmiştim arada aklıma gelsede hemen kendimi toparlıyorum kızımın mutlulugu herşeyden önemlii şimdi mutluyum 2 çocugu bile düşünüyorum valaa unutmadım ama yapacak bişeyimde yok

2 hafta önce nur topu gibi bi ihanetim olduğunu öğrendim.. 4 senelik canım, yoldaşım, nişanlım, kocam olacak bu ! dediğim adam sayesinde.. ilk kez başıma geldi.. garip tepkiler verdim.. ona tokat attım küfür ettim.. sonra pişman oldum.. bana nasıl yapar'lar geçti kafamdan.. eğer ihanet eden adam sizi geri istiyorsa durum daha da karman çorman olabiliyor.. ona dönmeyecek kadar dirayetli olabilmeniz lazım.. zira hep "hataydı affet aşarız biz bunu..vs" bahaneleri.. duymuşsunuzdur siz de muhtemelen :ssz: Allahıma sığındım.. dua ettim çok.. bir de bana sadece "o" ihanet etmemişti, senelerce "ailem" gibi gördüğüm insanlar da bu ihanetin en acımasız ortağiydi.. :31: vesselam 2 günde toparladım kendimi binlerce şükür ! yepyeni bi sayfa açtım kendime.. sevdiğim insanlarla vakit geçiriyorum, zevk aldığım şeyleri yapıyorum, son ses müziği açıp dans ediyorum.. hatta yeni bi sevgili aday adayım bile var.. :56: beni ısrarla tanımak istiyordu, bi şans verdim, sadece gözlemliyorum şuan.. o da sabırla bekliyor.. aşka olan inancımı ve insanlara özellikle erkeklere olan güvenimi asla yitirmedim.. tam tersi, aşkların en güzelini daha yaşamamışım dedim ve kendime bi şans verdim.. bakalım.. hakkımızda en hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhh :16:

Son düzenleme:
Merhaba tum KK'lar.

Malesef vardir aramizda aldatilan kadinlar. Umarim burda bizimle paylasirsiniz o kabustan nasil kurtuldugunuzu? Belki daha önceden böyle bir konu acilmistir ama ben bulmadim.

hiç aldatılmadım hiç sevgilimde olmadı fakat morleim çok bozulduğunda kitap okurum kişisel gelişim kitapları yada normal fantastik aşk kitapları kafamı dağıtıyorum böylece

bende bu şanssız olanlardan biriyim.Aldatan eşim değildi sevgilimdi ama eşim gibiydi hayatın önümüze koyduğu bütün engelleri beraber atlatmıştık.Kaza geçirdi 3 hafta yoğun bakım 1 hafta normal odada kaldı her gün gittim hastaneye gözünü açtı havalara uçtum tekrar ölecekti hayatım karardı defalarca ölümden döndü o 5 kere döndüyse ben 3 hafta boyunca her gün defalarca öldüm öldüm dirildim.Yoğun bakımda uyandığı an beni sayıklamış beni arattırdı hastaneden yeni evime dönüyorken cebimde otobüs param bile yoktu koşarak gittim hastaneye her gün her saat yanında istedi hasta isteği ile girdim içeri herkes biliyordu beni hastanede sen şu hastanın sevdiğisin dimi diye dillere destan film gibiydi aşkımız o anlarımız 1 ayımız herkes diyordu bu kadar mı bağlı olurlar birbirlerine biri her gün hastaneye geldi diğeri hep onu sayıkladı annesi babası değil beni bir kere gördükten sonra hep beni istedi yoğun bakımda yemeğini yedirmemi istedi yedirdim gezdir dedi gezdirdim defalarca elimden yemek yedi lokma lokma verdim pipetle içirdim ateşi çıktığında düşürmek için başında bekledim onun canı yansa benmki iki kat yandı refakatçı kalacaksa istediği ilk annesi sonra bendim.ama sadece 1 ay da kaldı bunlar hastaneden çıktı gözü döndü arkadaşları yüzüne aramız bozulmuştu bende konuşmadım bir süre fırsattan istifade kızın teki ilgi göstermiş buda kapılmış konuşmuşlar ne oldu onca emek onca üzüntü bitirmek istedim kaldıramadım silmek istedim olmadı çünkü biliyordum acısını çeken bendim o o kadar güzel anlarımıza kıydı aklına bile gelmedi ama ben silemedim o üzüntülerimi yaşadıklarımı hastanedeki bana hayran sevdiğim değildi o.ayrıldım daha sonra annesi babası konuştu benmle yapma etme kızım biz senn arkandayız konuştuk onunla pişman dediler birdaha yaparsa zaten ben izin vermem birdaha ilişkinize dedilerher gün kapısında yattığım insan gitti bir kıza kapıldı boşlukta.Ailesine inandım affettim atlattım mı atlatmadım 1 sene geçti her aldatma konusunda canım yanıyor şu yazımı bile yazarken içimde nefret gözümde yaş...Allahım yaşatmasın kimseye büyük konuştum başıma geldi aldatılmam yapmaz dedim büyük lokma ye büyük konuşma demişler.
Kısacası başlığa cevap Hayata dönemedim sevgilimle beraberim ama hep bir acaba.Affetmemin tek sebebi de lanet olası sevgim ve 3 senelik emeğimdi.şimdi 5.senemizdeyiz Allahım tekrar yaşatmasın.
Uzun oldu k.bakmayın

bende bu şanssız olanlardan biriyim.Aldatan eşim değildi sevgilimdi ama eşim gibiydi hayatın önümüze koyduğu bütün engelleri beraber atlatmıştık.Kaza geçirdi 3 hafta yoğun bakım 1 hafta normal odada kaldı her gün gittim hastaneye gözünü açtı havalara uçtum tekrar ölecekti hayatım karardı defalarca ölümden döndü o 5 kere döndüyse ben 3 hafta boyunca her gün defalarca öldüm öldüm dirildim.Yoğun bakımda uyandığı an beni sayıklamış beni arattırdı hastaneden yeni evime dönüyorken cebimde otobüs param bile yoktu koşarak gittim hastaneye her gün her saat yanında istedi hasta isteği ile girdim içeri herkes biliyordu beni hastanede sen şu hastanın sevdiğisin dimi diye dillere destan film gibiydi aşkımız o anlarımız 1 ayımız herkes diyordu bu kadar mı bağlı olurlar birbirlerine biri her gün hastaneye geldi diğeri hep onu sayıkladı annesi babası değil beni bir kere gördükten sonra hep beni istedi yoğun bakımda yemeğini yedirmemi istedi yedirdim gezdir dedi gezdirdim defalarca elimden yemek yedi lokma lokma verdim pipetle içirdim ateşi çıktığında düşürmek için başında bekledim onun canı yansa benmki iki kat yandı refakatçı kalacaksa istediği ilk annesi sonra bendim.ama sadece 1 ay da kaldı bunlar hastaneden çıktı gözü döndü arkadaşları yüzüne aramız bozulmuştu bende konuşmadım bir süre fırsattan istifade kızın teki ilgi göstermiş buda kapılmış konuşmuşlar ne oldu onca emek onca üzüntü bitirmek istedim kaldıramadım silmek istedim olmadı çünkü biliyordum acısını çeken bendim o o kadar güzel anlarımıza kıydı aklına bile gelmedi ama ben silemedim o üzüntülerimi yaşadıklarımı hastanedeki bana hayran sevdiğim değildi o.ayrıldım daha sonra annesi babası konuştu benmle yapma etme kızım biz senn arkandayız konuştuk onunla pişman dediler birdaha yaparsa zaten ben izin vermem birdaha ilişkinize dedilerher gün kapısında yattığım insan gitti bir kıza kapıldı boşlukta.Ailesine inandım affettim atlattım mı atlatmadım 1 sene geçti her aldatma konusunda canım yanıyor şu yazımı bile yazarken içimde nefret gözümde yaş...Allahım yaşatmasın kimseye büyük konuştum başıma geldi aldatılmam yapmaz dedim büyük lokma ye büyük konuşma demişler.
Kısacası başlığa cevap Hayata dönemedim sevgilimle beraberim ama hep bir acaba.Affetmemin tek sebebi de lanet olası sevgim ve 3 senelik emeğimdi.şimdi 5.senemizdeyiz Allahım tekrar yaşatmasın.
Uzun oldu k.bakmayın

ama yani bir daha yapmadı degil mi canım ?.....

Back
X