• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu gece nedense geçmişime sardım. Her tarafa hikayemi anlatmak istiyorum hakkımda hayırlısı:) arkadaşlar ben de yıllar önce nişanlım tarafından aldatıldım. Hem de bunu öyle kötü öğrendim ki. Doğum günü için çalıştığım uerden izin alıp bir sürü hazırlık yapmıştım onun için. O ogün benim telefonlarımı açmadı. Zaten bi süredir bir garipti sürekli telefonu meşgul benle nadir görüşüyor vs. Neyse ben akşam 10 a kadar aralıksız onu aradım. Dogum gününde bana cevap vermemesi beni endişelendirdi başına bişey gelmesinden korktum. En son aramaktan yorulmuştum ki o beni aradı. Bana ne dese beğenirsiniz! Ne diye arıyosun bin defa sana bitti demedim mi ben artık ben ..... ileyim. Bizi huzursuz etme. Ayrıldığımızı kabul et. Şok geçirdim. Ben telefonda ona ne diyosun şaka mı yapıyosun derken arkadan kızın sesi kapat kapat uğraşma diyor. Resmen kızın yanında ona gösteriş olsun diye bana böyle birşey yaptı. Ayrılmamıştık bunun konusu bile geçmemişti. İki gün evvel bana aşk mesajları yaxıyordu. Ama kıza benim hasta ruhlu biri oldugumu ve ayrılıgı kabullenmediğimi söylemiş! Ve böyle bir oyun yapmış belliki ispat etmek için. O gün beynimden vurulmuşa döndüm. Çok küçük düşürüldüm. Arkasındanda büyük bir depresyon geçirdim. İlaçlar kullandım ama bırakınca yine aynı halime döndüm. En sonunda bir psikoloğa gittim. Beni intihar noktasından alıp hayata geri döndürdü. Bana söylediği şey aldatılmanın büyük bir travma olduğuydu. Hani gözünüzün önünde canlanır ya hep, hep o anı yaşıyo gibi olur ve kötü hissedersiniz. Bunların hep travma belirtileri olduğunu söyledi. Hakikaten de doğruydu. Bir süre psikolog desteği aldıktan sonra artık yeni bir hayat çizdim kendime. Gözümün önüne gelen görüntülere kötü anılara duyarsızlaştım terapi sayesinde. Depresyonumu yendim ve artık hayatın cilveleriyle yıkılmadan mücadele ediyorum. Sizinle bu deneyimimi pahlaşmak istedim. Herkese iyi bayramlar

bende yaşadım aynı şeyleri yaşamayan kadın varmıki herkez derdi erkeklerin hepsi aldatır diye kızardım bağırırdım eşimi savunurdum o asla yapmaz asla derdim birgün akşam eşimle sohbet ediyorduk mutlu mutlu sonra bana bir telefon geldi eşimin arkadaşıydı bana anltaması gerekenler olduğunu söyledi.neden arkadaşını ele verdi derseniz oda aldatılmıştı bir erkek olarak bana eşimin kaç tane kadınla konuştuğunu anlattı kaç kişiye seni seviyorum dediğini konuştu ya duyarsa dediğinde arkadaşına o ayrı ben diğerlerini sevmiyorum onu seviyorum ama duymaz demiş işte duymuştum sonra eşimi aradım çağırdım parka yüzüğümü attım o an bayılmışım sonra bağırdım çağırdım kovdum küfür ettim sonra evden kovdum 1 hafta yalnız kaldım 5 kilo vermişim sonra dayanamadım artık elime ip aldım ipten aldılar beni ağzım yüzüm morarmış ölmek üzereyken oda annesinin yanındayken hiç birşey yememiş anne ben naptım demiş günlerce ağlamış annesi boşver demiş annesine sen kime boşver diyosun o benim herşeyim demiş başını duvarlara vurmuş sonra barıştırdılar ama yapamadım intihar ettim kaç kere sonra psikiyatriler tarafından atlattım bu durumu biraz şimdi eskisi kadar deilim ama unutmadım nezaman biyerde aldatma konusu açılsa ağlıyorum eşim boynunu önüne eğiyor onun gözlerinin içine bakmam yeterli anlıyor zaten şuan üç aylık hamileyim ama çok zor gerçekten büyük konuşmak kadar kötü olanı yok

Güzel bir konu olmuş...

Dünyanın en güzel kadını da olsan kaçınılmaz bir olay bence eğer fazlasıyla dürüst ve aşıksan...

Dünya başına yıkılır , farklı bir boyuta geçersin yaşarken ölürsün, ilk önce şoktan çıkamazsın ne düşüneceğini bilemezsin, sonrası çok ağır bi duygudur gerçekler çırılçıplak karşındadır evet en sevdiğin seni kandırmıştır sırtından vurmuştur,ne senı ne ailenı ne gururunu ne aşkınızı düşünmeden bir hata yapmıştır, pişman da olmuştur ama ne fayda... kırılan gurur ve güven hiç bir zaman yerine gelmez...
Gözünün önünden kotu hatıralar silinmez, her sabah ağlayarak uyanır yemeden içmeden kesilirsin.

Karşıdaki kadınla kendını kıyaslarsın, hele kadın çirkin ve siz guzelsenız...eyvah! bari güzel olsaydı dıye söylenır durursunuz anlam veremezsınız, acaba ona bir şey hissetti mi hissetmedi mi?
benı kaybetmeyı nasıl goze aldı, ona nasıl dokunabildi neden bunu yaptı?????????? (birde her şeyi inkar ederler oysakı her sey gun gıbı ortadadır kandırılmaya dewam barı ıtıraf edecek kadar yureklı olun! ) sorular sorular sorular bitmek bilmez ve sizi kafayı yedırtecek duruma getırır...

ayrılmak affetmekten daha kolaydır, gururunuza kişiliğinize dönersiniz.ama bazende affetmek için sebeplerınız vardır.çok zor bır durumdur.
affettiğiniz takdırde ancak unutmus gıbı yaparsınız hep yuregınızde bır sızı kalır.
Benım düşüncem affedılmemelerı gerekır.Ama hayat...
Allah kımseyı ahlaksız ınsanla terbıye etmesın.
Aldatanları ıslah etsın vıcdan versın.

Son zamanlarda aklımı kemiren düşüncelere ne güzel tercüman olmuşsunuz...Bende yarın öbürgün nişanlanıcam ama tekrar tekrar düşünüyorum.4-5 aydır ananemin vefatı ve diğer nedenlerden dolayı uzatıldı. aileler tanıştı.geliyorlar gidiyorlar. O kadar çok ağlatıyor ki.bazen diyorum ki ortada birşey yok aslında.sadece o artık benim diye rahat hissediyor ama. mutluluğumuza bile sevinmiyor..yada samimi bulmuyorum.2 defa ilaç içtim.sonra ona köpekler gibi yalvardım.sarıldım.küfürler etti ama sonra dayanamadı sarıldı oda ağladı. sanki birşeyler yapmışta pişman gibi...Her konuda kendisini haklı görüyor.Haftanın 7 günü arkadaşlarıyla beraber cafede.(iş çıkışları 8den gece 2 ye kadar ).Aramıyor.1 defa arıyor ondada okey taşlarının sesleri duyuruyorum. Ya ben kıskanclık krizine girdim herşeyi abartıyorum yada ortada tersine giden bir durum var... HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANLAR...

janset hakkınızda hayırlısı canım ama sureklı kendını haklı goren toz kondurmayan erkekle ugrasmak cok zor onlar hiç olgunlaşamamış tür bence,insan karsındakını uzerken vıcdan azabı cekmelı en azından özür dilemeyi bilmeli..

bende esime cok güveniyorum, yapmaz diye düsünüyorum ama erkek milleti degilmi. yaparmi yapar. yaptiginda cok yikilmamak icin cok baglanmiyorum. hayatimda o olmasada yasarim diye düsünüyorum. ama is basa geldimi nasil olur bilmiyorum.

benim enistem cok iyi muhavazakar bi insandi. halamla o kadar güzel giden bi evlilikleri vardiki. halam cok bakimli titizdi. öyle yemekler döktürürdüki....
onlarin evliligi gibi bi evliligim olsun isterdim hep. bi zaman bi duydukki, halamin en iyi arkadasi kapi komsusuyla aldatmis. ailecek yikildik...

hiç bi zaman niye aldattı beni diye sormadım o kız daha mı güzeldi daha mı çirkindi düşünmedim bile gitmek istedim ondan herşeyden herkesten ve gittim arkama bile bakmadan hiç bi şey söylemeden gittim benim verebilceğim en büyük ceza buydu. sonra zamanla dahada azaldı sevgim unutmak istedim ya bi kere unuttum işte. arkadaşlarım oldu sonra yeni bi aşkım oldu ve o tamamen gitti şimdi yeniden dahada fazla aşığım ama bi kere tattınız mı o ihaneti hiç bi zaman geçmez bitmez bi kere hissederseniz o lanet şeyi hep gitmek istersiniz aşık olduğunuz adamdan yani aldatılan kadınlar hayata geri dönmez hepsi bu

aldatılan ne kadar çok insan var....bu siteye katıldıktan sonra anladım bunu..ve aldatıldıktan sonra çevremdekilerin dilinin çözülmesiyle.biliyomusunuz bayanlar..bazı kadınlar aldatıldıklarını biyerlerine bile takmıyolar..aman diyolarrr...dönüp dolaşıp benim evime yanıma gelcek diyolar.hevesini alsın...saçmaa.nasıl böyle düşünüyolar.yada nasıl mideleri KALDIRIYO BİLMİYORUM...nasıl bi cahillik bu..benim acım her geçen gün hafifledi...ama ben sineye çekmedim..çektirdimde...rezilde ettim...sonunda evi bırakıp annemin evinede gittim..hemde o askerden izne geldiginde...çok yaşattım.çok söz işittirdim...ama bende yaşadım..şu an yine batrıştık..o geçmişi unutmayı teklif etti...yeniden mutlu olmayı..bende kabul ettim..ama ben kızım içinn kabul ettim.çünkü annemin evinde bile boşancagım için duymadıgım kalmadı annemden bile.çocugununda kendin gibi bi anasız bi babasız eksik yaşamasınımı istersn dediler.dayanamadım.ama nasıl bi yürek bu bilmiyorum...onunda yanında olmak istiyorum..sanırım bi avuç ucuzluga yenilmemek için...ama biliyorum ne derse desin...benim yanımda degilken gene istemedigim şeyler yapıyo..yapıcakta...gözleri hala fıldır fıldır...allah bnm ve btün kadınların ahını yerde koymasın..sonsuzluk mutluluk güven nasip etsin...

Yaşadığım aldatılmaya mı yoksa aldattığı kadın olmaya mı girer bilmiyorum -gerçi aldatmak sadece ortada başka bir kadın olmasıyla ya da fiziksel olmaz- ama yazıp döküp rahatlayacağım.
Hem genç kızlara da bir ders olur, sevgililerinin nüfus cüzdanına bakmadan etmesinler, hele ki sevgilileri kendilerinden yaşça büyükse.

10 ay önce bir adamla tanıştım bir arkadaşım vasıtasıyla. İlk görüşte sezersiniz ya aranızda bir şey olacağını, aynen öyle bir his vardı. 5-6 ay kadar muhabbet ettik. Ben kaçtım, istemedim. Benden 15 yaş büyüktü, olamazdı diye düşünüyordum. Ama konuşmayı da kesemiyordum. Bana kendini 10 yaş büyük göstermişti en başta. Sonra 15 olduğunu söyledi. Tabi artık aşık olmuştum, iş işten geçmişti. Ne yapalım, kabul dedim.

Hep zora düştüğümde o vardı, hep arka çıktı, destekledi. Yeri geldi aileme karşı savundu beni. Benim isteklerimi, hayallerimi gerçekleştirebilmem için. Sabahtan akşama beraberdik, saatlerce konuşur sıkılmazdık. Sabahlara kadar telefonda konuşurduk, mesajlaşırdık, şehir dışına kaçar gezer gelirdik günübirlik. (Bu yüzden anlayamadım.) Zaman zaman mesleki -aynı meslekteniz- zaman zaman eğlenceli, felsefi vs. konuşurduk, hep aradığım şey konuşmaktan asla sıkılmayacağım bana saygılı bir erkekti. Dürüst bir erkekti. O ne derse doğruydu, adam gibi adamdı o gözümde. Bir yanlışını görmemiştim bana karşı. Zaten bana yüzük takmak istiyordu, erken diyordum, daha tanıyalım birbirimizi.

Şeytan dürttü bir gün tc. kimlik no. sunu aldım tayin listelerinden ve sorgulattım. Çıkmadı. Hep de soruyordum bak 15 yaş var değil mi? Daha fazlası değil? Nüfus cüzdanı istiyordum, tamam diyordu. Ama gecikiyordu. 21 yaş büyük olduğu yazıyordu orada. "Kardeşimin nüfusu üstüme kaldı." dedi. Köy yeridir, olur böyle şeyler eski zamanlarda diye düşündüm. "Getir cüzdanını kanıtla." dedim. Getirmedi. Sonra sağolsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu. Medeni durumundan şüphelendik...

Sonuç evliydi. Tek attığım mesaj "Öğrendim." oldu. "Neyi?" dedi. "Evlisin." dedim. Aradı beni, içimden geçen tüm öfkeyi, öfke dolu sözleri döktüm ona. Açıklaması "3 yıldır ayrıyım eşimden, boşanacağız ama ailesi baskı yapıyor ona, mal paylaşamıyoruz. Senden başkasına bakmadım bile." oldu. Ağladı, yalvardı. Belki doğruydu bilemem, yanımdayken çarpan kalbi, gözleri yalan olamazdı, sevmiştir belki de beni (En azından buna inanmak istiyorum hareketlerinden, desteğinden dolayı, boşa geçmedi zamanım demek istiyorum.) ama ortada büyük bir yalan vardı! O da 5 ay boyunca kandırılmış diğer tabirle "aldatılmış" olduğumdu.

Sonrasında çok fazla mesaj attı. Her sabah "Günaydın." dedi eskisi gibi. Görüp cevap vermemek çok zordu. Unutmaya çabalamayı düşünmek bile çok zordu. Bana böylesine abi, sevgili, dost olmuş birisini. Hala çok zor ama çabalıyorum.

İnsan kendini o kadar aptal hissediyor ki. Hiç başına gelmez sanıyor. Hep sağda solda duyar, gazetelerde falan görürüm sanıyor böyle şeyleri. Güvendiğin adam içi bomboş bir siluet oluyor senin için. Hayallerin de birer serap. Aslında bir yalanı yaşadığını fark etmek insana dokunuyor. Çok uzun sürmedi belki ama insana acı veriyor, en güzel ilişkin bomboş olup gittiğinde...

Keşke böyle olmasaydı. Kağıt üstünde bile olsa söylemeliydi bunu bana. Uzak dururdum, evet bir ilişkimiz olmazdı ama belki karşıma boşanıp çıksa en azından dürüst adam derdim. Dul deyip geçmezdim.

Belki biraz depresif cümleler oldu ama henüz hayata geri dönmediğim için olabilir, umarım geri döner dönmez de yazarım nasıl döndüğümü. Sadece paylaşmak ve rahatlamak istedim...

Son düzenleme:
Allah sana sabır versin canım..Bende yaşadım bu durumu,Allah kimseninbaşına vermesin..Imarım toparlanırsınbir an önce..

evet ardaşlar bende aldatıldım anlatılamayacak kadar felaket bir duygu ALLAHIM hiç kimseye yaşatmasın diyorum ama bazıları dışında benibu acıyı çekmeme sebebolanlar yaşasın nasıl oluyormuş eksiklik benedemi yoksa erkegin sadakatsizligindenmi 2 çocugum var benim onlar için eşimle aynı evde yaşiyorum affettimmi hayırrr affedeyim diyorum tamam yapmış bir hata diyerek akşam a kadar kendimle konuşuyorum ama eve geldigi zaman bütün sinirlerim tavan yapıyor offff kafayı yiyecem yaaa eşim bir şey olmamış gibi canım tatlım ya canındımda ne demeye gidersin seviyorsunda neden aldatıyorsun beni. biraz önce diyorki ben seni seviyorum aldatmadım falan filan çok sıkıldım çocuklarım var yaz tatilinde memleketimme gittim fakat oglum her akşam babam neden gelmedi ben onu özledim diyerek aglıyordu yüzünde yaralar çıkartı onun için tekrar döndüm ama O ARABAYA KIZLARI ATIP evimin önünden geçirdi bu nu untamıyorum oooffff kötü çok kötüüü allahım hakkımızda hayırlısını göstersin güven bir kullanımlık ben ona bonuslarıda verdim bonuslarınıda bitirdi

2 kere yaşadım ıkı ayrı kişide,ikisinde de son şans verdim ..Çok salağım ..Ama nedense bunu
öğrenince insan sanki bu erkek için bir savaş var ve ben affetmezsem diğer kadın alacak gibi
düşünüyor ya da ben öyle hissettim galiba..Çok salak olduğumu biliyorum ..
Birinci eski sevgilim,İkincisi eşimin beni HAMİLEYKEN aldatmasıydı ve bu yıkım hiçbirşeye
benzemiyordu ..Onu salona attım evin içinde konusmadım,telefonunu hattını kırdım ,günlerce
bağırıp çağırdım ,sordum cevaplattım,iyerle bir oldum,bebegıme her gece ''özür dilerim sana
böyle şerefsiz bır babayı uygun gördugum ıcın''diye diye agladım karnımı tutarak :((ailemle aynı
apartmanda yaşamasaydık anında kapıya atardım,ama hamıleydım ve bebegıme bırsey olmasın
dıye üzülmemeye yok saymaya karar verdim,Allah güç verdi..
-önce kım bu kadın neden onu sectı buna nasıl cesaret ettı deger mı dıyorsun
-sonra ben bunu hak ettım mı hatalarım neydı dıye kendıne dönup sucluyorsun
-affettiysen sonra yok-muş gibi yapmaya calısıyorsun ama için içini yiyor,o adama
asla eskisi gibi güvenle sarılamıyorsun sevemiyorsun :((
-ALDATMAK şerefsizliktir ve kımse de aldatılmayı hak etmez.Gercekten de aldatan bence
aldattıgı kısıyı gözden cıkartmıstır ve kaybetme korkusu olsa bunu yapamaz!O yuzden kesınlıkle
affetmeyın,o ceksın cezasını ve hatasını..kiminle olursa da olsun ..Artık böyle bakıyorum
ben ..Allah bır daha yasatmasın,ama yasarsam hııc sormadan kapıya koyarım kım yaparsa
defolsun gıtsın ..

Ve kadın...
Bir kadınla birlikteyken unutacaksın dünyayı...
Sadece ona ait olacaksın.
Ancak o zaman kadın da sana ait olduğunu hissedebilir.
Ve ancak o zaman kendisini sana ait hisseden bir kadının dünyanı tamamen değiştirebileceğini anlayacaksın.
Bir kadınla yürek yüreğe ten tene olmanın verdiği mutluluğu ancak o zaman tadacaksın...

Ne kadar anlamlı dizeler değil mi?

Gözü dışarıda olan erkekten hayır gelmez bayanlar, unutmayın, affetmeyin. Kendinize ve sizi seven, size değer veren insanlara haksızlık etmeyin.
Ben 1 ay sonra hayata dönmeye başladım.
İnşallah tamamen de unutacağım bir gün...

Son düzenleme:
Ben öyle güçlüyümdür ki ne badireler atlattımm....diyen kadındım...öyle değilmiş o şey.o şey işte. :'(

kızlar; bi erkek 1,5 yıllık ilişkisi olmasına rağmen bir sevgili bulma sitesinden sevgilisi ricalar etse de ben hiçbişi yapmıyorum diye üyeliğini silmiyorsa, ordan gelen mailleri engellemiyorsa, ve o zaman ver şifreni dediğnizde şifresini de size vermeyip bana güvenmiyorsun güvenmeyerek hakaret ediyorsun gibi sözlerle bağırıp çağırıyosa bi haltlar karıştırıyo demektir dimi :50:

kızlar; bi erkek 1,5 yıllık ilişkisi olmasına rağmen bir sevgili bulma sitesinden sevgilisi ricalar etse de ben hiçbişi yapmıyorum diye üyeliğini silmiyorsa, ordan gelen mailleri engellemiyorsa, ve o zaman ver şifreni dediğnizde şifresini de size vermeyip bana güvenmiyorsun güvenmeyerek hakaret ediyorsun gibi sözlerle bağırıp çağırıyosa bi haltlar karıştırıyo demektir dimi :50:

malesef canım bence masum bır erkek değil

malesef canım bence masum bır erkek değil
evet canım ben de öyle düşündüğüm için ayrıldım zaten, ama asla yapmazdı o yaa herkes yapardı ama iş ona gelince dürüstlüğüne kendi dürüstlüğümden bile daha çok inanırdım. sırtımdan bıçaklanmış gibi hissediyorum kendimi.

2011 yılında ilk kadınlar klubüne yazmıştım acımı ben de sonradan evli olduğunu öğrendiğim biriyle birlikte oldum.kendisi eşinden 2 yıldır ayrı olduğunu aile baskısı yüzünden ayrılamadıklarını söyledi durdu.ben inandım ve ona tekrar şans verdim ve sonunda o beni terketti .bana söylediği söz seni çok seviyorum ama ayrılamam istersen böyle devam edelim yani hep aynı şeyler ben de tesadüfen öğrendim evli olduğunu zor gerçekten çok zor ama her acı geçtiği gibi inan bu da geçiyor
Yaşadığım aldatılmaya mı yoksa aldattığı kadın olmaya mı girer bilmiyorum -gerçi aldatmak sadece ortada başka bir kadın olmasıyla ya da fiziksel olmaz- ama yazıp döküp rahatlayacağım.
Hem genç kızlara da bir ders olur, sevgililerinin nüfus cüzdanına bakmadan etmesinler, hele ki sevgilileri kendilerinden yaşça büyükse.

10 ay önce bir adamla tanıştım bir arkadaşım vasıtasıyla. İlk görüşte sezersiniz ya aranızda bir şey olacağını, aynen öyle bir his vardı. 5-6 ay kadar muhabbet ettik. Ben kaçtım, istemedim. Benden 15 yaş büyüktü, olamazdı diye düşünüyordum. Ama konuşmayı da kesemiyordum. Bana kendini 10 yaş büyük göstermişti en başta. Sonra 15 olduğunu söyledi. Tabi artık aşık olmuştum, iş işten geçmişti. Ne yapalım, kabul dedim.

Hep zora düştüğümde o vardı, hep arka çıktı, destekledi. Yeri geldi aileme karşı savundu beni. Benim isteklerimi, hayallerimi gerçekleştirebilmem için. Sabahtan akşama beraberdik, saatlerce konuşur sıkılmazdık. Sabahlara kadar telefonda konuşurduk, mesajlaşırdık, şehir dışına kaçar gezer gelirdik günübirlik. (Bu yüzden anlayamadım.) Zaman zaman mesleki -aynı meslekteniz- zaman zaman eğlenceli, felsefi vs. konuşurduk, hep aradığım şey konuşmaktan asla sıkılmayacağım bana saygılı bir erkekti. Dürüst bir erkekti. O ne derse doğruydu, adam gibi adamdı o gözümde. Bir yanlışını görmemiştim bana karşı. Zaten bana yüzük takmak istiyordu, erken diyordum, daha tanıyalım birbirimizi.

Şeytan dürttü bir gün tc. kimlik no. sunu aldım tayin listelerinden ve sorgulattım. Çıkmadı. Hep de soruyordum bak 15 yaş var değil mi? Daha fazlası değil? Nüfus cüzdanı istiyordum, tamam diyordu. Ama gecikiyordu. 21 yaş büyük olduğu yazıyordu orada. "Kardeşimin nüfusu üstüme kaldı." dedi. Köy yeridir, olur böyle şeyler eski zamanlarda diye düşündüm. "Getir cüzdanını kanıtla." dedim. Getirmedi. Sonra sağolsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu. Medeni durumundan şüphelendik...

Sonuç evliydi. Tek attığım mesaj "Öğrendim." oldu. "Neyi?" dedi. "Evlisin." dedim. Aradı beni, içimden geçen tüm öfkeyi, öfke dolu sözleri döktüm ona. Açıklaması "3 yıldır ayrıyım eşimden, boşanacağız ama ailesi baskı yapıyor ona, mal paylaşamıyoruz. Senden başkasına bakmadım bile." oldu. Ağladı, yalvardı. Belki doğruydu bilemem, yanımdayken çarpan kalbi, gözleri yalan olamazdı, sevmiştir belki de beni (En azından buna inanmak istiyorum hareketlerinden, desteğinden dolayı, boşa geçmedi zamanım demek istiyorum.) ama ortada büyük bir yalan vardı! O da 5 ay boyunca kandırılmış diğer tabirle "aldatılmış" olduğumdu.

Sonrasında çok fazla mesaj attı. Her sabah "Günaydın." dedi eskisi gibi. Görüp cevap vermemek çok zordu. Unutmaya çabalamayı düşünmek bile çok zordu. Bana böylesine abi, sevgili, dost olmuş birisini. Hala çok zor ama çabalıyorum.

İnsan kendini o kadar aptal hissediyor ki. Hiç başına gelmez sanıyor. Hep sağda solda duyar, gazetelerde falan görürüm sanıyor böyle şeyleri. Güvendiğin adam içi bomboş bir siluet oluyor senin için. Hayallerin de birer serap. Aslında bir yalanı yaşadığını fark etmek insana dokunuyor. Çok uzun sürmedi belki ama insana acı veriyor, en güzel ilişkin bomboş olup gittiğinde...

Keşke böyle olmasaydı. Kağıt üstünde bile olsa söylemeliydi bunu bana. Uzak dururdum, evet bir ilişkimiz olmazdı ama belki karşıma boşanıp çıksa en azından dürüst adam derdim. Dul deyip geçmezdim.

Belki biraz depresif cümleler oldu ama henüz hayata geri dönmediğim için olabilir, umarım geri döner dönmez de yazarım nasıl döndüğümü. Sadece paylaşmak ve rahatlamak istedim...

Back
X