- Konu Sahibi acromion
Bu gece nedense geçmişime sardım. Her tarafa hikayemi anlatmak istiyorum hakkımda hayırlısı:) arkadaşlar ben de yıllar önce nişanlım tarafından aldatıldım. Hem de bunu öyle kötü öğrendim ki. Doğum günü için çalıştığım uerden izin alıp bir sürü hazırlık yapmıştım onun için. O ogün benim telefonlarımı açmadı. Zaten bi süredir bir garipti sürekli telefonu meşgul benle nadir görüşüyor vs. Neyse ben akşam 10 a kadar aralıksız onu aradım. Dogum gününde bana cevap vermemesi beni endişelendirdi başına bişey gelmesinden korktum. En son aramaktan yorulmuştum ki o beni aradı. Bana ne dese beğenirsiniz! Ne diye arıyosun bin defa sana bitti demedim mi ben artık ben ..... ileyim. Bizi huzursuz etme. Ayrıldığımızı kabul et. Şok geçirdim. Ben telefonda ona ne diyosun şaka mı yapıyosun derken arkadan kızın sesi kapat kapat uğraşma diyor. Resmen kızın yanında ona gösteriş olsun diye bana böyle birşey yaptı. Ayrılmamıştık bunun konusu bile geçmemişti. İki gün evvel bana aşk mesajları yaxıyordu. Ama kıza benim hasta ruhlu biri oldugumu ve ayrılıgı kabullenmediğimi söylemiş! Ve böyle bir oyun yapmış belliki ispat etmek için. O gün beynimden vurulmuşa döndüm. Çok küçük düşürüldüm. Arkasındanda büyük bir depresyon geçirdim. İlaçlar kullandım ama bırakınca yine aynı halime döndüm. En sonunda bir psikoloğa gittim. Beni intihar noktasından alıp hayata geri döndürdü. Bana söylediği şey aldatılmanın büyük bir travma olduğuydu. Hani gözünüzün önünde canlanır ya hep, hep o anı yaşıyo gibi olur ve kötü hissedersiniz. Bunların hep travma belirtileri olduğunu söyledi. Hakikaten de doğruydu. Bir süre psikolog desteği aldıktan sonra artık yeni bir hayat çizdim kendime. Gözümün önüne gelen görüntülere kötü anılara duyarsızlaştım terapi sayesinde. Depresyonumu yendim ve artık hayatın cilveleriyle yıkılmadan mücadele ediyorum. Sizinle bu deneyimimi pahlaşmak istedim. Herkese iyi bayramlar