ben evliyken birine asık oldum. asık olduğum adam da evliydi. eşim çok dürüst iyi bi eş. kalbim baska birine ait olmasına rağmen onu aldatmadım. çünkü biz mutlu olacağız diye, eşimi ve onun esini aldatılmak gibi biseyi yasayıp mutsuz olmasını acı çekmesine gönlüm razı olmadı. ama simdi ona da bana da yazık olduğunu da biliyorum. çünkü hakkaten çok büyük bir aşktı ve malesef çok geç tanıstık. çünkü ikimiz de evliyiz. simdi sürekli neden daha önce karsılasmadık diye içimiz içimizi yiyiyor ama yapacak bisey yok. allah insana böyle türden acı da yasatmasın gerçekten çok zor çünkü. evet esimi aldatmadım baskasıyla olmadım ama kalbim de onun için çarpıyor. inasn duygularına engel olamyıor malesef.
Sürekli başka birini düşünüyor ve seviyorsanız..
Nasıl hala sevmediğiniz ama iyi olduğu için acıdığınız biriyle aynı evdesiniz..
benim araştırmalarıma göre her erkek bunu yapar yani %99 yapar demiyorum yüzde yüz yapar yasak olan herşeyden zevk alıyorlar..
çok kötü sizin aranızda bir namus düşmanı yaşıyor diyebilirim yerinde olmak istemezdim bir şeyler yapmalısın hem kız kardeşini uyar şayet akıllı mantıklı bir çocuksa onu kocandan uzaklaştır hemde sen o adamdan uzaklaş ben böyle adamların hani şu okuyoruzya öz kızına bacısına kötü bakan işte o yaradılışda bi adam olduğunu düşünüyorum allah korusun ondan hayır gelmez içine fitne girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?