Öteki kadın la yüzleşmek nasıl fikirtabi ki normal sabır sabır sabır. eşinifak ölse inan bana daha az üzülürdün. inşallah geçici bir hevestir
Aynen öyle bende 3 ay önce aldatıldım hemde evlilik yildonumunde ilk kez bulusuyorlar 14 yıllık evliyim 3 çocuğumuz var ve hiç bir sorunumuz da yoktu neden diye çok sordum kendime çünkü ozamanlar parası arabası ve kendi işi yoktuacih inan anlatıggın olay ıcımı acıttı Allah sabır versın ınsallah bundan sorası senın ıcın en hayırlı nasıl olucaksa oyle olur
ben erkeklerın cogunlugunun aldatıcagını dusunuyorum hemen hemen aldatmayan erkek yoktur ...
aldatmıyorsa ya gercekten Allah korkusuna sahıptır bazı seylerın bılıncıne varmıstr..
ya ortamı olmamıstır
ya da parası yoktur
bu uc sıkın dısında mutlaka aldatırlar...
kendınızde eksıklık kesınlıkle aramıyın hatta bence ustun ozellıklı kadınlar daha cok aldatılıyor sanırım erkekler oyle kompleks yapıyorkı bu durumu ıcten ıce, onune bır fırsat cıkınca kacırmıyorlar
hayata nasıl gerı dondunuz dıye bır soru kabul etmıyorum ben
zaman herşeye ılactır donmek zorunda her bayan hayat devam edıyor
evet cok acı belkıde olum acısı kadar acı
ama unutmayın SıZı ÖLDÜRMEYEN ACI GÜCLENDIRMELI...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ...
Rabbim sabır versin çok kötü bi durum bende yaşadım yaşayan bilir bende affettim 4 yıl geçti affedeli bişeyini görmedim ama içimden çıkmıyor dertleşçek kimsem yok, İlk yaptığı zaman kocama çok aşıktım kaybetmekten korkmuştum şimdi ise ne aşk kaldı ne bişey bazen otururken aklıma geliyor suratına tüküresim geliyor o kadar seven beni bu hale getirdi ya aldatan aldansın..Burada yazılanların hepsini okudum Arkadaşlar ben de 9 buçuk yıllık evliyim Ben de eşimden uzun zamandır şüpheleniyordum telefonlarını benden sürekli saklıyordu banyoya girerken bile telefonu onun yanındaydı hiçbir şekilde bakamıyorum. Ve bir hafta önce Şehirdışına çıkmıştı eve geldiğinde çok yorgundu yorgunluktan hep uyuyordu Her şey onun uykudayken telefonunu karıştırmakla başladı ve gördüğüm video karşısında beynimden vurulmuşa döndüm Eşim beni İş yerinden biri ile aldatmış Önce inkar etti sonra videoyu gördüğümde pişmanlığından utancından ne diyeceğini bilemedi neden yaptın diye sorduğunda aile sorunları olduğunu onun ailesinin hep eşimi suçladığından dolayı psikolojisinin bozuk olduğundan dolayı böyle bir şey yaptığını söyledi özür diledi bir daha böyle şey yapamayacağını söyledi ama güven kırılmıştır bir kere Çok üzüldüm çok ağladım içim parçalandı kendimde değildim ama çocuklarım vardı kimseye bir şey söyleyemediğim için içimi yedi ve sakin bir şekilde konuşmaya karar verdik Çocuklarım için mecburum tekrardan bir şans verdim eğer tekrar böyle bir şey yaparsa ikinci bir şansın olmadığını ona belirttim Kalbim acıyo eşimi o kadar seviyordum ki Şu mübarek günde onları Allah’a havale ettim Rabbim bana da sabır versin inşallah böyle bir şey tekrar olmaz
Evet çok kötü bi durum bi kere affettim ama aklımdan çıkmıyor ruhum eskisi gibidegil dayanacakmıyım bu acıya bilemiyorum ama ikinci bi hatayı kaldıramam diye düşünüyorum mutsuzum mutlu olduğum tek şey çocuklarlarım Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah’ım bunu yaşayan tüm kadınlara sabır versinRabbim sabır versin çok kötü bi durum bende yaşadım yaşayan bilir bende affettim 4 yıl geçti affedeli bişeyini görmedim ama içimden çıkmıyor dertleşçek kimsem yok, İlk yaptığı zaman kocama çok aşıktım kaybetmekten korkmuştum şimdi ise ne aşk kaldı ne bişey bazen otururken aklıma geliyor suratına tüküresim geliyor o kadar seven beni bu hale getirdi ya aldatan aldansın..
Amin inşallahEvet çok kötü bi durum bi kere affettim ama aklımdan çıkmıyor ruhum eskisi gibidegil dayanacakmıyım bu acıya bilemiyorum ama ikinci bi hatayı kaldıramam diye düşünüyorum mutsuzum mutlu olduğum tek şey çocuklarlarım Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah’ım bunu yaşayan tüm kadınlara sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?