Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden aldatmayan erkek yokmudur neye dayanarak ve nasıl bu genellemeyi yapıyorsunuz

başkasına aşık olmak değilde günübirlik bir ilşki yada kur yapma tarzında geçici yada dalga olsun diye yapan erkek çok gerçektende.bende aldatılmayanlardanım ama asla yapmaz diyemem hiçbir zaman.çünkü eğer kadın isteniyorsa erkeklerin %99 gibi büyük bir kısmının yapacağını tv de uzman doktor söylemişti.onların genleriyle alakalı birşeymiş malesef.o %1 lik kısımda ya çok çok fazla aşık bir adam ya çok aşırı inançlı erkek yada iktidarsız olarak sınıflandırıyordu.

yapmayan erkek vardır tabi genlere baglayamıyorum ben bunu bu aldatmak genetikse yaradılırken olusmus birsey ozaman erkeklerin aldatması vs gunah olmaması gerekiyordu buna dayanarak bunu rahatca soyleyebiliyorum ben inanmıyorum bazı adamların aldatmalarına taktıgı bahanelerden biride genetik bu denmesi bence vicdanı olan adam yapmaz aynı sekilde kadında

Allah korusun cok kötü bir durum,
Herkesin basına gelbilir, nasıl kadınlar var adamı yoldan cıkartan, nasıl erkekler var kadınların saflığından faydalanan.. kimse o yapmaz demesin ben yapmam demesin..
Başıma gelmedi çok sükür ama hepsine şahit oldum :(

bende aldatıldım nişanlıyken..ama inanın o kadar mutluyumki sanki aldatılan ben değildim..:umursamaz:Allaha havale ettim onuda kızıda..elbet belalarını bulucak ikiside..öbür tarafta hesaplaşıcam ikisiyle..ahım 2 taraftada yakalarını bırakmasın ,yuva yıkanın yuvası olmaz dedim..ve o defteri kapattım..hayata daha sıkı sarıldım işime ve aileme verdim kendimi..beni gerçekten hakeden birini bekliyorum sadece..benim böyle güçlü olduğumu ailem görünce onlarda kolay atlattılar bu durumu..şimdi sadece huzurlu ve mutluyum..hayata 2.kez gelicek değilim ya 2 adi insan için ne gerek var kendimi üzeyim..gözyaşımı dökeyim..

yapmayan erkek vardır tabi genlere baglayamıyorum ben bunu bu aldatmak genetikse yaradılırken olusmus birsey ozaman erkeklerin aldatması vs gunah olmaması gerekiyordu buna dayanarak bunu rahatca soyleyebiliyorum ben inanmıyorum bazı adamların aldatmalarına taktıgı bahanelerden biride genetik bu denmesi bence vicdanı olan adam yapmaz aynı sekilde kadında

aynen.. bazi seyleri genetik faktorlere baglamalarina dayanamiyorum acayip sinirleniyorum:mymeka:

ben başka bir pencereden anlatmak istiyorum ben 3 senedir evliyim eşim özenilecek bir erkek ama hiç heyecan yok ilişkimizde beni seviyor, çok rahat bir hayat yaşıyorum çocuğum da yok henüz kaza yapana kadaar kendi arabam vardı yakında gene olacak ve ben mutluyum sanıyorum ama birden iş yerinde gözleri heyecanla parlayan bir adamın bana sürekli iltifatlar yağdırdığını hep beni izlediğini farketttim çok heyecanlıydı artık sabahları onun beğeneceği kıyafetler makyajlar gülümsemeler bakışmalar özlemişim bu çarpıntıları ve bu adam bana yakınlaşıyor ben halen direniyorum bu ilişkiye çünkü adam evli çocuğu var.. ne yapmalı şimdi

:( cok zor bir durum.. Ya bencilce düşünerek koyverereceksin gidecek hiçbise düsünmeden, (tavsiye edilmeyen öneri) sonrasında cooook pişman olabilirsin. Ya da kesinle uzak duracaksın o sana yakınlastıkca sen eşine yakınlasacaksın mümkünse onunla karşılaşmamaya konusmamaya bakacaksın.. sonra unutup gideceksin, yapmadıkların için çoook mutlu olacaksın ;) biraz irade biraz sabır gerek iste.. kolay gelsin..

bence evlenmeden önce erkekler her haltı yemeli öyle evlenmeli sonra gözleri dışarda oluyor
önceden yaşamak istediklerini yaşasa sonra evlense durum değişebilir ( ama emin değilim )

ben başka bir pencereden anlatmak istiyorum ben 3 senedir evliyim eşim özenilecek bir erkek ama hiç heyecan yok ilişkimizde beni seviyor, çok rahat bir hayat yaşıyorum çocuğum da yok henüz kaza yapana kadaar kendi arabam vardı yakında gene olacak ve ben mutluyum sanıyorum ama birden iş yerinde gözleri heyecanla parlayan bir adamın bana sürekli iltifatlar yağdırdığını hep beni izlediğini farketttim çok heyecanlıydı artık sabahları onun beğeneceği kıyafetler makyajlar gülümsemeler bakışmalar özlemişim bu çarpıntıları ve bu adam bana yakınlaşıyor ben halen direniyorum bu ilişkiye çünkü adam evli çocuğu var.. ne yapmalı şimdi

bu geçici bir durum,erkelerde bu hislerın peşinden gidiyor tatlım,dua et,RABBıne yalvar,yanlışa düşme

sevgılı ana tarafından hemserım :-)yerınde olsam bulundugum sartlardan hemen uzaklasmaya calısırım cunku kıyaslama evresıne gecılmıs artık kocayla işyerındekı adam kıyaslanıyosa daha fazla gec kalınmamalı dıye dusunuyorum.Sonra vıcdan azabı cekıcegın seylerın onune sımdıden set cekebılıcek kadar ongoru sahıbı olabılıcek yastasın cunku.Sevgilerrrr (bide bayadır hemserıme rastlamıyordum bir sarılıvereyımolumunekankayizsmile)

bence evlenmeden önce erkekler her haltı yemeli öyle evlenmeli sonra gözleri dışarda oluyor
önceden yaşamak istediklerini yaşasa sonra evlense durum değişebilir ( ama emin değilim )

aynen katılıyorum sana.benim eşimde evlenmeden herhaltı yemiş ve şimdi diyor ki (Allah şaşırtmasın) iyi ki de yapmışım.çünkü mutlaka birgün bu nasıl olur ya da bikerecikten bişey olmaz diyebilirdim diyor.Aklımın kalmaması için yaptım diyor ve yineliyorum iyiki de yapmışım diyor.inş. düşüncelerinde değişmez.

uzak durmam mümkün değil burun buruna çalışıyoruz üstelik amirim konumunda aslında onun da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum bence o da heyecan arıyor hareketli neşeli bir insan ama eşi değişik yapıda bir insan galiba gerçi bu benim sorunum değil...birebir sadece bir kere konuştuk ayak üstü imalı konuştu onun dışında bişey yok henüz ama ben çok sıkılıyorum eve gelmek istemiyorum evde duramıyorum...bundan sonrasında ne olur bilmiyorum aslında ama ben evliliğimin zarar görmesini istemiyorum ve başşka bir kadının canının yanmasını istemiyorum ben olsam buna dayanamam çünkü bu heyecanlar anlık duygular bir yana ben eşimi seviyorum belki aşk bitti ama çook seviyorum keşke aşkı bu kadar özlemesemmm...teşekkür ederim yardımlarınız için

uzak durmam mümkün değil burun buruna çalışıyoruz üstelik amirim konumunda aslında onun da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum bence o da heyecan arıyor hareketli neşeli bir insan ama eşi değişik yapıda bir insan galiba gerçi bu benim sorunum değil...birebir sadece bir kere konuştuk ayak üstü imalı konuştu onun dışında bişey yok henüz ama ben çok sıkılıyorum eve gelmek istemiyorum evde duramıyorum...bundan sonrasında ne olur bilmiyorum aslında ama ben evliliğimin zarar görmesini istemiyorum ve başşka bir kadının canının yanmasını istemiyorum ben olsam buna dayanamam çünkü bu heyecanlar anlık duygular bir yana ben eşimi seviyorum belki aşk bitti ama çook seviyorum keşke aşkı bu kadar özlemesemmm...teşekkür ederim yardımlarınız için

eğer uzak duramıyorsan kendine hakim olamıyorsan ve ilerleyeceğini düşünüyorsan işini bırak

namussuz bir kadın olmaktansa işsiz kadın olmak daha gurur vericiCADIARZU

önceden yaşamak istediklerini yaşasa sonra evlense durum değişebilir ( ama emin değilim )[/QU

bende buna katılıyorum ama bazen nekadar yaparlarsa yapsınlar gozlerı doymayabılıyor etrafımda cok adam var boyle allah hepımıze evlısıne bekarına olgun ne ıstedıgını bılen bır erkekle bır omur gecırmeyı nasıp etsın ne dıyım sadece temennı edebılırım :D:1:

önceden yaşamak istediklerini yaşasa sonra evlense durum değişebilir ( ama emin değilim )[/QU

bende buna katılıyorum ama bazen nekadar yaparlarsa yapsınlar gozlerı doymayabılıyor etrafımda cok adam var boyle allah hepımıze evlısıne bekarına olgun ne ıstedıgını bılen bır erkekle bır omur gecırmeyı nasıp etsın ne dıyım sadece temennı edebılırım :D:1:

bende katılmıyorum benim eşimde bana ben yaşayacğım herşeyi yaşadım demişti ama karakterinde varsa kesinlikle durum değişmiyor

tamam belki merak duygusu bu duyguyu kamçılıyor olabilir ama adamın içine kişiliğine yer ertmişse yapacak birşey yok bence kızlar.daha önce 10 kadınlada bereber olan aynıdır 50 kadınlada!sanırım böyle tipler zaten kadını eğlenilecek ve evlenilecek diye ayıran tipler oluyor genellikle.bir tv proğramında cüneyt arkın abimizde aynı şeyi söylüyordu:''benim bekar erkeklere tavsiyem evlenmeden her türlü kadınla birlikte olun sarışın,esmer,şişman,zayıf,akıllı hatta salak:1:bütün merakınızı giderin sonra evleninki eşinizle bir ömür geçirebilesiniz''diyordu.haklı olduğu noktalarda var tabi ama adamda bağışıklık yaparda sürekli farklılık ararsa o başka işte.birde kadınlar belki aşık olduğu adamın bu özelliğini belki görmüyor belkide görmek istemiyor da evleniyor ancak herhangi tanımadığımız bir adamın çapkın olup olmadığını bakar bakmaz anlıyoruz.5 dk konuşsan hatta bazen hiç konuşmadan bile bunu hissedebiliyoruz.peki neden eş seçerken bunu göremiyoruz?bu durum da çok entersan geliyor bana.

yani herkesin görüşü farklıdır ama ben yanlış zamanda olsa da insanca duygular hissettiğimi düşünüyorum... uzun zamandır şımartılmamış kadınlığımın zirvede olduğunu hissediyorum arkadaşlarım yürüyüşümün değiştiğini söylüyorlar..kendi kendime tebessüm ettiğimi hissediyorum yaşadığımı savunmuyorum ama namussuzluk olduğunu da düşünmüyorum çünkü sadece kendi içimde yaşıyorum direncimi kırmıyorum asla.... ona da kızmıyorum istemsiz ve şaşkın hareketler yapıyor,karşımda karısını aldatmaya meraklı sapık bir adam yok saadece otokontrolü gelişmemiş... ben herşeyii içimde yaşıyorum ve bu duyguyu seviyorum kimseyi aldatmıyorum ya da buna vesile olmuyorum.. artık bu duygu ile barıştım ve kabullendim ama başka bir sorunum var eşimle ilişkiye giremiyorum bağlantısı vardır belki ama bunu aşmam lazım... ne yapmalıyım cinsel hayatımın tekrar düzene girmesini istiyorum acilen çünkü artık adamdan kaçmak için bahanem kalmıyor

kesinlikle yanlış yoldasın bence.önce tedirgin oldun sonra bu duyguya alışıp hoşuna gitmeye başladı ama sadece içimde yaşıyorum diyosun sonra kocamı seviyorum derken şimdi ilişkiye giremiyorum diyosun yarın birgün problemleriniz başlıcak bu kez diğer adama daha çok yakınlaşıp birlikte olmaya başlıcaksın.sonrada e ben kocamla anlaşamıyorum geçinemiyoruz onun için olacak.ama bütün suç senin olacak bilesin.birde o adamın ailesinin ahınıda alıcaksın falan filan.zaten insanın başına ne geliyorsa böyle iradesizlik yüzünden geliyor.birde sen yapınca normal oluyor da sana yapılınca aldatma oluyor nedense.madem senin için aldatma değil umarım senden ilgi göremeyen eşinde dışarda birisinden hoşlanır sonra birbirlerine kur yaparak daha mutlu, hayata neşe ile bakan biri olur.hiç değilse ona bir sadakat borcun kalmaz.

Back
X