Ben eşimi affetmedim ayrıldık.Üzerinden 2 sene geçti ama aynı acım devam ediyor.Çok kötü bir duyguymuş.Ben ilk öğrendiğimde tamam dedim yaşam bitti.bu acı asla geçmez ve ben yaşayamam.1 sene evden çıkamadım.dışarıya çıkarsam herkes soru soracak yada onu görecekmişim gibi geldi.kendimi eve kapattım.uyuyamadım yemek yiyemedim.sürekli ağlıyordum ve elimden birşey gelmiyordu.Hep sorularıma cevap aradım.Acaba neden.Biz 15 yıllık evliliğimiz süresinde doğrudürüst tartışma yaşamadık.Hatta bu olay olana kadar elele dolaşıyorduk.Aramızda problem olsa anlarım ama sebep ne anlayamadım.Eşime hiç sebebini sormadım sormak istemedim.Boşandıktan sonra birgün karşıma çıktı.Sakın kendini sorgulama sen çok iyisin.Sana sevgim hiç bitmedi çok pişmanım dedi.Ben cevap vermeden yürüdüm.İstediği kadar açıklama yapsın canım yanmıştı.Hep diyorum kadına yine kadın zarar veriyor.Evli erkekle olmak tercih edilmek yuvasını bozmak bazılarının hoşuna gidiyor.
Canim cok gecmisler olsun ..
Malesef hayatlarinda bulamadiklari mutlulugu baskalarinin hayatindan calmaya calisan cok insan var ,sadece kadinlar degil erkeklerde oyle ama biz kadinlar daha dirayetligiz, biz aldatmayi asla tercih etmeyiz bagzi kadinlar haric istisnalar olabilir, ama erkekler malesef zayif karakterdeler ,onlarin dusunce yapilari bizlerden daha farkli..
Eskiden boyle seyler sir olarak kalirmis kimseler kolay kolay duymazmis en azindan birazda olsa utanilirmis, ama artik alenen ortada yapiliyor ,kimse cekinmiyor ,hersey ortada, hatta kadinlar ,siz esinizin yanindayken bile hic cekinmeden bakiyor yada kur yapiyor ,bu nasil bir zihniyet bu nasil bir dusunce yapisi..??
Teknoloji ,modernligi getirdi diyorlar ,ama bence ahlaksizlikgin adi modernlik olmus, herkez bunun arkasina siginiyor,gencecik kizlar lise caginda ,unuversite caginda kizlar ,evli barkli babasi yasinda adamlarla hic cekinmeden kolkola dolasir hale gelmis ,bunun sebebi ne ???
Televizyonlar,diziler ,maddi sorunlar,dis dunyaya ozenti vs...
Bunun adi modernlikse peki ahlak, aile kavrami nerde??
Sevgisizlik arttikca ,aile kavramida biter ,aile kavrami bittikcede butarz olaylar artar gider....
Mutsuzluk oyle yayilmiski ..!
Insanlar cevresinde her gordugu mutlulugu kiskanir hale gelmis, acaba bende bunu basarabilirmiyim dusuncesiyle, yuvalari bozarak kendileride bu yuvadaki gibi mutlu olacaklarini saniyorlar ..
Yazik ne hastalikli bir dusunce yapisi ....

lmaz:
Erkeklerde de kadinlardada acaba daha iyisini bulurmuyum umidi ile tatminsizlikle doyumsuzluk duygusu artmis..boshayallersmile
Allah sonumuzu hayir etsin...:çok üzgünüm: