Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar çok geçmiş olsun sevdiğiniz kişinin başkalarıylal yazıştığını görmeniz size çok ağır gelmiş belki de geyik yapıyordu ancak siz çok hassas olduğunuz için biraz daha ağır gelmiş geyik te olsa kocaların böyle davranışları kabul edilemez ancak kızınızı da cezalandırıyor olabilirsiniz bu durumda onun için eğer cinsel bir aldatma yooksa siz de sevdiğinizden aminseniz gelecekte nasıl olacağını şimdiden ayırtetmek zor olsa da neden evliliğinizi düzeltmek daha kolay bir durum olmazmı. çekip gitmek kolay ama kalmaktan daha kolay şartlar oluşacakmı acaba iyi düşünüp tartmmak bence öfkemizi kontrol etmek daha iyi olmazmı karalarımızı yaşadığımız olumsuz olayları atlatmadan vermek daha doğru olur diye düşünüyorum

arkadşlar benden hoşlanmadığınız biliyorum ama artık daha rahat yazabilirim ben yanlışımdan döndüm yani biz o işi kimse zarar görmeden bitirdik.. ben size teşekkür etmek istiyorum belki siz farketmediniz umursamıyorum sandınız kızdınız ama eleştirilerinizin dozu fazla olması işe yaradı kendime çok kızmamı sağladı çünkü o da vicdan azabı ile duyguları arasına sıkışmıştı ve boşanmaktan söz ediyordu belki bana bu kadar kızmasaydınız ben bunun olmasını isteyecektim çünkü gözüm ondan başka bişey görmüyordu kendimle boğuşuyordum onun içinde büyük savaştı kızının yüzüne bile rahat bakamıyordu eşine aşık değil hiçbirşey hissetmiyor ama saygı duyuyor bu arada sıkışmıştık çok zor bir ay geçirdik beraber ama son buluşmamızda ikimizde ağlama krizleri ile konuştuk ve bitirdik ben atlattım sadece eşime karşı suçlu hissediyorum ama geçecek bu da belki bunlar sizi ilgilendirmiyor ama hem teşekkür etmek hem de bir öneri de bulunmak istedim.. yakından gördüm ki bir erkek eşini gönül rahatlığı ile aldatmıyor haklı kılmaz bu sebep ama aldatmalarda eğer cinsellik yoksa bence erkekler yaşlanmaktan korkuyor ve kendini genç hissetmek istiyor halen bir kadını etkiledğini görmek istiyor ben bu olaydan çıkardıklarımla eşime artık daha dikkatli davranacam tekrar herşey için tşk ederim

11 sene önce eşimle tanıştım.1 sene içinde evlendik.Aramzıda kültür farkı vardı.İlk 1 sene herşey iyiydi.aynı işyerinde çalışıyorsuk.1 sene sonra eşim bölgeye gönderildi.bölgede bulunduğumuz şehirdeydi.Evliliğimizde herşey yolundaydı.Eşimin bir mail adresi vardı biliyordum.O mail adresiyle bir chat sitesinde arkadaşım da chat sitesinde biriyle yazışırken bana gel bak biri bana gülücükler atıyor dedi.Bir baktım eşimin mail adresi.Çaktırmadım.Eşim işten ayrıldı.Her türlü pislikte olan halasının kızının kocasıyla yani eniştesiyle çalışmaya başladı.Eve geç gelmeye içmeye başladı.Bu arada kızımızda oldu.bu olanlar evliliğimden 5 sene sonra oldu.yani evliliğimin 5. senesinde olaylar çığrından çıkmaya başladı.Yani size anlatmak istediğim şey ben mutluykende eşim beni sanalda olsa aldatmış.Hemde 1 kişiyle değil.bir çok kişiyle.Alsatmayada devam ediyor.ben işten eve geliyorum o kahveye gidiyor.Gece 1 de geliyor doğal olarak bende uyumuş oluyorum.İlgilenemiyorum.Çok sinirlendiğim laf söylediğim zamanlar bana eve gelince biraz gül diyor.gülmem için evde bir erkeğin olması gerek.kızıylada ilgilenmiyor.gece gelince saat 5 e kadar halen daha sanalda takılıyor.Biliyorum.ama artık birşey söylemiyorum.Allaha bıraktım artık.Beni sevsede her şey yolunda gitsede ine sanala gidiyor.Çirkinde değilim.ama neden bu şekilde yapıyor onuda anlamış değilim.Birçok kez yakaladım.Boşanıcam dedim olmadı.Artık umursamıyorum.Sadece mutlu rolü yapıyorum.O kendi halinde ben kendi halimde.Kızımla ilgileniyorum.Ama işide yavaş yavaş batıyor.İyi gitmiyor.her akşam bilgisayar karşısında içiyor kendi kendine sızıyor.Şimdi diyeceksinizki neden engel olmuyorsun.Çok engel olmaya çalışım ama düzelmiyor.Tek bir bildikleri var oda kahveye gitmek.Sevgisini asla göstermez.sohbet etmez.Ama bir laf söylesem hemen suçlar.Siz siz olun erkek sizi aldatıyorsa boşanmayacaksanız bir de çocuk varsa bunu kendinize öyle bir yediriyorsunuz alışştırıyorsunuzki anlatamam.Herşeye alışıyorsunuz.Aldatılmayan adın yoktur bunu sakın unutmayın.

Bundan kurtulmak die bişey yoktur aslında eğer aldatılgınız kişi ile hala birlikteyseniz bu durumdan asla kurtulamazsınız cunki ona karşı duymuş oldugunuz güvensizlik gun gectikce artma olasılıgına sahip sorular başlıyo= Acaba nerde acaba kiminle acaba şuanda neyapıyor onunla konusuyormudur yada buluşmuşmudur onu düşünuyormudur..? neden aramadı kesın onunla neden soguk davranıyor kesın gene onu istiyor.. daha sayamıycagım kadar kuşkular! oluşuyor..yaşadım biliyorum üstelikk yıllarca devam ettim.... en mutlu anımda bile bunları düşündüm gunluk yaşantımın bir parçası haline gelmişti bu şüpheler gece yatarken bunlarla yatıyor sabah kalkarken bunlarla kalkıyordum inanılması cıkılması cokk zor bir durum!! bundan kurtulmanın birtek yolu vardır HAFIZANI KAYBETMEK.. bide tuhaf olan butun erkekler sana aynı gelıyor.. herkesın yuzune bakarken kesın buda aldatıyordur die düşünuosun yani bilmıyorum.. karmaşık oldukcada zor bir süreç hatta yaşam tarzı!!!!!

Son düzenleme:
11 sene önce eşimle tanıştım.1 sene içinde evlendik.Aramzıda kültür farkı vardı.İlk 1 sene herşey iyiydi.aynı işyerinde çalışıyorsuk.1 sene sonra eşim bölgeye gönderildi.bölgede bulunduğumuz şehirdeydi.Evliliğimizde herşey yolundaydı.Eşimin bir mail adresi vardı biliyordum.O mail adresiyle bir chat sitesinde arkadaşım da chat sitesinde biriyle yazışırken bana gel bak biri bana gülücükler atıyor dedi.Bir baktım eşimin mail adresi.Çaktırmadım.Eşim işten ayrıldı.Her türlü pislikte olan halasının kızının kocasıyla yani eniştesiyle çalışmaya başladı.Eve geç gelmeye içmeye başladı.Bu arada kızımızda oldu.bu olanlar evliliğimden 5 sene sonra oldu.yani evliliğimin 5. senesinde olaylar çığrından çıkmaya başladı.Yani size anlatmak istediğim şey ben mutluykende eşim beni sanalda olsa aldatmış.Hemde 1 kişiyle değil.bir çok kişiyle.Alsatmayada devam ediyor.ben işten eve geliyorum o kahveye gidiyor.Gece 1 de geliyor doğal olarak bende uyumuş oluyorum.İlgilenemiyorum.Çok sinirlendiğim laf söylediğim zamanlar bana eve gelince biraz gül diyor.gülmem için evde bir erkeğin olması gerek.kızıylada ilgilenmiyor.gece gelince saat 5 e kadar halen daha sanalda takılıyor.Biliyorum.ama artık birşey söylemiyorum.Allaha bıraktım artık.Beni sevsede her şey yolunda gitsede ine sanala gidiyor.Çirkinde değilim.ama neden bu şekilde yapıyor onuda anlamış değilim.Birçok kez yakaladım.Boşanıcam dedim olmadı.Artık umursamıyorum.Sadece mutlu rolü yapıyorum.O kendi halinde ben kendi halimde.Kızımla ilgileniyorum.Ama işide yavaş yavaş batıyor.İyi gitmiyor.her akşam bilgisayar karşısında içiyor kendi kendine sızıyor.Şimdi diyeceksinizki neden engel olmuyorsun.Çok engel olmaya çalışım ama düzelmiyor.Tek bir bildikleri var oda kahveye gitmek.Sevgisini asla göstermez.sohbet etmez.Ama bir laf söylesem hemen suçlar.Siz siz olun erkek sizi aldatıyorsa boşanmayacaksanız bir de çocuk varsa bunu kendinize öyle bir yediriyorsunuz alışştırıyorsunuzki anlatamam.Herşeye alışıyorsunuz.Aldatılmayan adın yoktur bunu sakın unutmayın.
okadar cok uzuldumki sizin durumunuza allah sabırr versin ama siz böle sabretikçe onun düzelmesni beklemeyinnnnn o netide kpatma kararı alın.. yani blmıorm ama sunu unutmayın kmseyi engellıcek gucde değiliz. size ne dıcgmı bilemıorum sadece cok uzuldm umarıım bıran evvel bu durumdan kurtulursunuz..

anladım canım.ne diyelim Allah sabır versin sana:70:hakkında hayırlısı olsun.ama ben olsaydım sanırım sevemezdim hatta yüzüne baktıkça sinirlerim bozulurdu burnundan getirirdim :57:yada bir süre sonra hiç umursamadan amaaan ne hali varsa görsün bana bulaşmasın diye düşünürdüm:63:tabi bunlar sadece tahmin yaşamadan bilinmez dimi:7:ama lütfen kendine zarar verme illa birine vereceksen bu hakeden kişi yani kocan olsun canım:57:

heyt be! :kkk: :kkk: :kkk:

Merhaba arkadaslar, asagıdakı yazıyı Uzman Psıkolog Cıgdem Yumbul'un "psikolojik travma"adlı blogunda okudum paylasmak ıstedım. Aldatılmak herkesi yıkan bir deneyim, ama bundan kurtulmak mumkun. Umarım bu yazı hepımızın ısıne yarar:)

Psikolojik Travma: AYRILIK TRAVMASI VE ARDINDAN GELEN YAS SÜRECİ

AYRILIK TRAVMASI VE ARDINDAN GELEN YAS SÜRECİ
İnsanoğlu doğası gereği birşeylere bağlanma ihtiyacı taşır ve bu bağlandığı nesne veya kişilerden, aradaki bağın kuvvetine göre, kolay kolay vazgeçemeyebilir. Bağlanma duygumuzun gelişmesi bebeklik cağlarımıza uzanır. Bebeklik çağlarında, duygusal, fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarımızı karşılayacak birinin olmaması durumunda, hayatta kalmamız ve sağlıklı bir şekilde büyüyebilmemiz mümkün değildir. Sahip olduğumuz hayatta kalma içgüdüsü, bizim birine ya da bir nesneye olan bağlanma ihtiyacımızın temelinde yatan etmendir. Bebekken annemize ya da bize bakan kişiye karşı geliştirdiğimiz bağlanma şekli, ileride arkadaşlarımıza, ve özellikle de romantik ilişki yaşadığımız kişiye olan bağlanma stilimize oldukça benzer. Bebekken ihtiyaçlarımızın karşılanması adına devamlı birine ihtiyaç duyduğumuz için, bu kişiden ayrılmak bizde belirli bir düzeyde “kaygı” yaratır. Bu olguya “ayrılma kaygısı” denir. Yaşımız ilerledikçe, annemizle ya da bize bakan kişiyle geliştirdiğimiz bu ilişki ya da ayrıldığımızda duyduğumuz kaygı düzeyi değişse de, içgüdüsel olarak hayatımızdaki birinden ya da birşeyden ayrılmak bizde belirli bir ölçüde “kaygı” ve “endişe” yaratır. Bu kaygının derecesi kaybettiğimiz ilişki, kişi ya da nesnenin bizim icin ne anlam ifade ettiğine, derinliğine, ne kadar süredir bizimle olduğuna ve hayatımızdaki önemine göre değişir.

İlişkinin bitimi ardından yaşanan süreç de tıpkı kaybettiğimiz diğer kişiler veya ölüm ardından yaşanan süreç gibi bir yas sürecidir. Birlikte olduğumuz kişinin hayatımızdan çıkmasının ardından yaşanan yas sürecini sağlıklı bir şekilde yaşamak ve bununla halleşebilmek, süreçten güçlenerek çıkabilmek adına büyük önem taşır. İlişkinin ardından yas süreci yaşamayan bireyler, ya ilişkilerine fazla sıkı bağlanan ya da hiç bağlanmayan kişilerdir. Her kayıp bizde farklı sürelerde ve yoğunlukta da olsa, kaçamayacağımız bir keder süreci yaratır. İlişkinin bitimiyle girilen süreçte de kendimize bu yas sürecini yaşamaya izin vermek, sağlıklı bir kapanış yapabilmemiz ve ayrılıktan güçlenerek çıkabilmemiz açısından önemlidir. İlişki bittiğinde, özellikle karşı taraf ilişkiyi noktalandırmaya karar verdiğinde, bilinçaltımızda kendimizi terkedilmiş, ihanete uğramış ve yalnız bırakılmış hissedebiliriz. Bu hisler ve ayrılık sürecimiz, önceden yaşadığımız ayrılıklar, terkedilişler ya da kayıplarla tetiklenebilir.

Ayrılık sürecinde yaşanan yas sürecini zorlaştıran veya sağlıklı bir şekilde yaşanmasını engelleyen çeşitli faktörler vardır:

1) Terkedilen kişinin duygusal yapısı
Daha önce birçok kayıp yaşamış, çocukluğunda ebeveynlerinden yeterince destek, ilgi ve şefkat görmemiş kişiler, ayrılıklarını daha yoğun ve zor yaşayabilir. Bu kişiler, ayrılığı kabullenme ve yas sürecini yaşama konusunda daha dirençli ve kaygılı olabilirler.

2) İlişkinin doğası
Partnerimize duygusal veya fiziksel olarak bağımlı olduğumuz ilişkilerde, ya da ilişkinin zihnimizde henüz yarım kalan ve tamamlanmamış olması durumunda, ayrığı kabullenmemiz ve üstesinden gelebilmemiz güçleşir.

3) Ayrılığın yaşandığı durum
Ani ya da kötü bir şekilde biten (aldatma, şiddet ya da bir anda sebep gösterilmeksizin noktalandırılan) bir ilişkinin ardından bu durumun üstesinden gelebilmek daha da güçleşebilir.

4) Yasın yaşanmasına ve ifade edilmesine karşı olan bir kültürün içinde yaşıyor olmak
Bazı kültürlerde yasın yaşanmasının ve bu süreçte ortaya çıkan öfke, keder, kaygı gibi duyguların gösterilmesinin zayıflık ya da uygunsuzluk olduğuna dair normlar ve inanışlar vardır. Bu kültürlerde kayıp yaşayan kişinin güçlü durmasına, kırıganlığını göstermemesine veya ağlamamasına dair beklentiler vardır. Bu durumda ilişki ardından yaşadığı duyguları gizlemesi gerektiğini düşünen kişiler, yas sürecini yaşamakta sıkıntı çekerler. Bu bastırma da kayıplarıyla sağlıklı bir şekilde halleşememelerine, ve bu ilişkinin onları ilerideki hayatlarında veya ilişkilerinde takip etmesine yol açabilir.

Her kaybın ardından keder yaşamak normaldir. Bu süreci inkar etmek ya da görmezden gelmek, kolunuzdaki açık bir yarayı görmezden gelmeye benzer. Nasıl ki vücudumuzdaki hastalıkları veya yaraları ihmal etmek onların daha da kötüleşmesine ve bize daha da acı vermesine yol açarsa, kaybı ihmal etmek de, ruhumuzdaki bir yarayı daha da kötü hale getirmekten başka bir işe yaramaz. Yaralarımızın iyileşme süreci yaramızın derinliğine, bağışıklık sistemimizin ne kadar güçlü olduğuna, iyileşmek adına olan inancımıza ve uyguladığımız tedaviye göre değişiklik gösteriyorsa, ayrılıklar ardından yaşadığımız yas ve iyileşme sürecimiz de duygusal ve psikolojik anlamda ne kadar güçlü olduğumuza, yaşadığımız ilişkinin derinliği ve bizim için olan anlamına, yas sürecini nasıl yaşadığımız ve kendimize bu süreçte nasıl davrandığımızla ilgilidir.

Bir ilişkinin bitimini kabullenebilmek, ve bundan vazgeçebilmek, önceki yaşadığımız ayrılıklara verdiğimiz tepkiler ve bir sonraki adımı atmaya ne kadar istekli olduğumuzla doğru orantılıdır. Yas sürecini tamamlayıp hayatımıza devam edebilmeye ne kadar istekliysek, ve bu bitişle ilgili olan korkularımız ve kaygılarımızla yas süreci boyunca ne kadar sağlıklı yüzleşebilirsek, bu süreci atlatmamız o kadar kolay olacaktır.

bir kişi sizi ilk kez aldatıyorsa bu onun ayıbıdır,ikinci kez aldatıyorsa bu sizin ayıbınızdır

yanı demek istediğim bence bir kez aldatsada affetmemek. o belki 2. kez aynı hatayı yapmayacaktır ama zaten ömür boyu o hırsla kötü davranacaksınız mutsuz olacaksınız. belki de 2.kez yapması için ona bir şans vermiş olacaksınız

bırakın gitsin

Konuyu görünce hah dedim, sormalısın.

Şimdi arkadaşlar. Benim hayatta en çok korktuğum şey aldatılmak. Ciddi söylüyorum ölmek yada başka bişey değil sadece aldatılmaktan çok korkuyorum. 3 yıllık bi ilişkim var, farklı şehirlerdeyiz. Evlliğe doğru gidiyoruz inşallah. Ama çok ciddi bi problemim var ve yazılanları okuyunca yine hakverdim kendime. KİMSEYE TAM OLARAK GÜVENEMİYORUM.

Şimdi herkes bi zamanlar eşinin onu asla aldatmayacağını düşünmüştür, ona çok güvendiğinizi yüzüne söylemişsinizdir eminim. Peki ne oluyorda onlara bu kadar güvenirken, aldatıyorlar?

Yani sizden şunu rica ediyorum. Aldatılma hikayenizi tam olarak anlatabilir misiniz? Eşiniz diğer kadınla nasıl tanışmış, hiç süphelenmediniz mi, süreç nasıl işlemiş, olay açığa çıktığında konuşulanlar?

İnanın bunları çok merak ediyorum. Anlatın, anlatınki bizde ona göre dikkat edelim bu tip konulara. Püf noktaları verin bize lütfen.

Konuyu görünce hah dedim, sormalısın.

Şimdi arkadaşlar. Benim hayatta en çok korktuğum şey aldatılmak. Ciddi söylüyorum ölmek yada başka bişey değil sadece aldatılmaktan çok korkuyorum. 3 yıllık bi ilişkim var, farklı şehirlerdeyiz. Evlliğe doğru gidiyoruz inşallah. Ama çok ciddi bi problemim var ve yazılanları okuyunca yine hakverdim kendime. KİMSEYE TAM OLARAK GÜVENEMİYORUM.

Şimdi herkes bi zamanlar eşinin onu asla aldatmayacağını düşünmüştür, ona çok güvendiğinizi yüzüne söylemişsinizdir eminim. Peki ne oluyorda onlara bu kadar güvenirken, aldatıyorlar?

Yani sizden şunu rica ediyorum. Aldatılma hikayenizi tam olarak anlatabilir misiniz? Eşiniz diğer kadınla nasıl tanışmış, hiç süphelenmediniz mi, süreç nasıl işlemiş, olay açığa çıktığında konuşulanlar?

İnanın bunları çok merak ediyorum. Anlatın, anlatınki bizde ona göre dikkat edelim bu tip konulara. Püf noktaları verin bize lütfen.

tatlım sende benim gibi sayfayı sık sık ziyaret ederek püf noktaları yakalamaya çalışabilirsin.kesin bişey yok ortada çünkü herkesin hikayesi çok farklı.böylece hem belirtileri keşfetmeye çalışırsın hemde kendini bu acıyı yaşayan arkadaşların yerine koyup ne hissettiklerini anlamaya çalışabilirsin.belki tam olarak hissedemeyebilirsin ama bu durumla karşılaşırsan çok yabancılık çekmezsin sanırım.şunu unutmaki hiçbir erkeğe güven olmaz.çokta üstüne düşmek anlamsız ve karşı tarafı incitici olur ama dört dörtlükte erkek olmaz güvenmemekle iyi ediyosun bencede:13:

yeni yıl gecesi bençalısırken eşim eski sevgilisiyle benim evimde benm yatagımda beni aldattı ve o gece evde en yakın arkadaslarım buna sahit olup bana hiç bişey solemediler hepsinden herseyden nefret ediyorum zamanı geri alabilseydim ama olmuyo olmuyo olmuyo ustelik 1 yıllık evliydik yazıklar olsun p.tesi gunu dava acıp hayatıma bakmayı düşünüyorum buarada durumu ogrendigim gun işe gidemedigim için kovuldum bu nası adalet bilmiyorum sözde cok guclu kadındım ama bilmiyorum işte...

Ben de şuna inanırdım eskiden aldatıldığım an o insan kocamda olsa siler giderim ama öyle olmuyormuş.Bir insanı aldatmaktansa çek 14lüyle vur daha iyi.Büyük konuşmamak gerekiyor.Bende aldatıldım fakat sevgim sanırım önüne geçti ve eşimle hala beraberim.Ne yapcağımı bilemedm ama şu çok doğru bi kere güven kırıldığı zamn daha ne yaparsan yap karşıındaki insan sana bidaha asla güvenemioo ve paronayak biri haline gelioo bu çok sıkıcı ama böyle yapacak bişi yok .Ama elimde olsaydı hala yanında olmazdm ama sevgii başka bişi yok...

allah kimseye yaşatmasın,gerçekten çok zor bir durum,bir ayda 15 kilo verdim,hastalandım,allahın yardımı sayesinde ayaktayım hala,hemde dimdik!sabahlara kadar ağlayarak allah'a dua ediyordum,ona sığındım,oda dualarımı geri çevirmedi,gerçekten yanımda bana yardım ettiğini hissettiğim zamanlar oldu,rabbimde biliyor ki benim ondan başka kimsem yok,rabbime şükürler olsun,aldatılmayı haketmediğimi düşünüyorum,aslında bunu hiç kimse haketmez,ama içimdeki yara iyileştimi dersiniz,hayır,bir türlü geçmiyor,yeri geldiği zaman içim o kadar acıyor ki hala!ama bebeğim için ayakta kalmak zorundayım,

eşime gelince yaptığı hatayı anladı,çünkü oda o kadın tarafından aldatıldı,Allahım çok büyük,hem benim gururumu ayaklar altından aldı,hem eşime gerçekleri gösterdi,şimdi eşim üstüme titriyor,ama benim kalbimdeki kırıklar bir türlü geçmiyor,

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten çok zor insan kabullenemiyor benimde zaman zaman aklıma geliyor ve o anı tekrar yaşıyorum öfkem kabarıyor birden kızkınlığım tavan yapıyor yani affedemiyorum anlayacağın... hep kendime neden diyo soruyorum yanıt arıyorum ama yok aldatılmanın nedeni yookk!!!:84:

yeni yıl gecesi bençalısırken eşim eski sevgilisiyle benim evimde benm yatagımda beni aldattı ve o gece evde en yakın arkadaslarım buna sahit olup bana hiç bişey solemediler hepsinden herseyden nefret ediyorum zamanı geri alabilseydim ama olmuyo olmuyo olmuyo ustelik 1 yıllık evliydik yazıklar olsun p.tesi gunu dava acıp hayatıma bakmayı düşünüyorum buarada durumu ogrendigim gun işe gidemedigim için kovuldum bu nası adalet bilmiyorum sözde cok guclu kadındım ama bilmiyorum işte...

Allah öyle eşin de, öyle arkadaşların da, öyle işverenin de.... neyse ya devam etmeyeceğim..

çok zor bi durum.. kelimeler kifayetsiz.. çocuğun yoksa, çok zorlama kendini derim.. çünkü hayat boyu unutulacak bişey değil.. çocuğunuz varsa, farklı alternatifler düşünülebilir: uzun bir ara vermek gibi..

yeni yıl gecesi bençalısırken eşim eski sevgilisiyle benim evimde benm yatagımda beni aldattı ve o gece evde en yakın arkadaslarım buna sahit olup bana hiç bişey solemediler hepsinden herseyden nefret ediyorum ....

Sevgili Beyzacik bunun benzerini ben de yasadim,hemen avukatima talimat verdim ve coksukur, kisa surede bosandim,cok kotu gunler, aylar yasadim ama simdi geriye donup baktigimda keske daha once bu isi bitirseymisim diyorum, inan kangren olmus bir iliskiyi yurutmeye calismak sana hicbirsey getirmeyecektir, kendine inan,guven,sabirli ve sakin ol, basta cok gucte olsa dimdik yoluna devam et, goreceksin hersey cok daha guzel olacak derim.

bende aldatıldım bende resmi var suan önümde ona bakmak isterım nefretım artsın dıye.....

bende aldatıldım bende resmi var suan önümde ona bakmak isterım nefretım artsın dıye.....

Merhaba Arkadaşlar ;

bende yeni üye oldum KK 'ya ne yazıkki aldatılanlar arasında yer alıyorum
bugun tam 1 ay olmasına karsılık ben hala ılkgunku gıbı acımı yasıyorum
ne gelecegım ne saglıgım be hayatım zerre kadar umrumda degıl
Yucell Allah tan tek ıstegım onu pısman olmus sekılde kapımda gormek
Allah bana bunu yasatsın ertesı gun ısterse canımı alsın

Allah kımsenın basına vermesın yasamadım ama yasamak zordur :(

o anı anlatmak bile insanın canını acıtıyo .2,5 yıl geçmesine rağmen neden? bana bunu yaptı demekten vazgeçemiyorum.dürüst olmak sevmek ve güzel olmak yeterli olmuyor bazen.zamanla acısı geçiyor fakat sızısı geçmiyor hep sizinle kalıyor....:5:

Back
X