aldatlımışım...

artık bitsin istiyorum en azından söyleseydi gözümde bir parça degeri olacaktı şimdi ise salak o degerinide kaybetti..hoş umurunda oldugunu bile sanmıyorum ya

birde beni eleştiriyordu otokontrol yapamıyorsun diye beddua etmeyi hiç istemiyorum ama istemeden içimden geçiyor ya buna nasıl engel olacam ben

birde beni eleştiriyordu otokontrol yapamıyorsun diye beddua etmeyi hiç istemiyorum ama istemeden içimden geçiyor ya buna nasıl engel olacam ben

beddua etme canım haklı da olsan döner dolaşır sana uğrar
en güzeli Allah'a havale etmek
bu gibi insanlar farkında değiller ama bir genç kızı aldatmak en büyük kul hakkıdır
sen hakkını helal etsende ahın kalmaz onda merak etme
o şu anda mutlu olabilir ama ilerde ne olacak kimse bilemez dediğim gibi sen Allah'a havale et
gör bak Mevlam neyler
neylerse güzel eyler...

isim yazman pek hoş olmamış tabi.
inşallah Allah sana daha hayırlısını verir.
kimsenin de yaptığı yanına kalmaz.

evet isim yazman bence de iyi degil.. olmus bitmis gitmis iste.. dua et ki boyle birisinden kurtulmussun.. aldattigni sanmiyorum ben o donemde arkadaslardir belki sonra cikmaya baslamislardir.. ya da begeniyordur o donemde.. ikinizle ayni anda cikmamistir yani.. ama baslama donemi o doneme aittir neticede...neyse cok kafana takma derim.. oluyo boyle seyler hayatta malesef.

haklısınız isim kısmını düzelttim..aldatmak illa o dönemde benimle beraber idare etmesi degil..ben sordugumda böyle bir şeyin kesinlikle olmadıgını söylemesi yani yalan söylemesi ki yalan en büyük aldatmacadır..

Aldatma, yalanlar..ben bu konularda o kadar tecrubeliyim ki..Master tezi yazabilirim!!lülülülülülü benden sana tavsiye, yolver , unut gitsin:teytey:..

hiç mi adam gibi adam çıkmaz artık yaaaaaaaa evet kötü üzücü bi durum ama senin gibi iyi kişilikli biri değilde o kız gibi biri layıkmış ona sen ona fazla geldin belkıde boşver zaman herseyin ilacı sadece zaman canım dua et ALLAHA sığın atlatıcaksın elbette acılarımız ılk gunku gibi kalsa yasayamayız zaten bıde bunu dusun olurmu mutluluk ve güzel gunler diliyorum sana baska seylere yönel canım ...

o seni deil önce kendini aldattı kendi kişiliğini yitirdi onun için üzülmeyi bırak ve böyle birinden kurtuluğun için sevinn bence

Back
X