Aldatlmaktan korkuyorum..

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar evleneli 1 yıl oldu ve 3 aylık bebeğim var.. eşim bi kaç aydır işsiz ve önümüzdeki ay bi otelde işe başlıcak buraya kadar herşey normal ama benim korkum aldatılmak..
eşimle birbirimizi çok seviyoruz tek sorunumuz kayınvalidem...
birde eşimle cinselliği seyrek yaşamamız bunların verdiği bi endişe belki ama eşim göz çapkını bi insan malasef dışarada bayanlara bakıyor tv de bile şimdi bide otelde işe başlıcak diye korkuyorum..
tamam aldatmak isteyen heryerde yapar ama nebilim hani daha çok bayan gelip gidicek sanki bu duyguyu tetikler gibi geliyo sizce bu konuyu eşime anlatsammı?

Canım eşinin çapkın olduğunu evlenmeden biliyor muydun :uhm:

Seven erkek asla aldatmaz :1closedeyes:

Eğer eşinin seni sevdiğine inanıyorsan boşuna kuruntu yapma bence :1hug:

eşınızın aldatma nıyetı varsa canım bunu otelde de yapar..

Fabrıkada yapar bılgısayardan bırını bulur..

..

eşimin bana olan sevgisinden hiç şüphem yok bu güne kadarda böyle bişey hiç hissetmedim ama hani bayanlara falan bakıyor ya olurmu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum..

olacak olan her yerde olur otel motel dinlemez....
zaten yapacak adam 1 yil icindede yapmisdir kiii oyle bisey yoksa sorun yapma takilma...acaba sen dogum sonrasi sendromumu yasiyosun...daha yasamadim gerci ne zamana kadar surer onuda bilmiyorum ama bir dusunce 3 aylik bebisin varmis ya ondan dedim :) allah anali babali buyutsun canim...dedigim gibi korkma bu korkuyla yasanmaz...

Canım ya dertsiz başına dert mi arıyorsun,

Ne dıyeceksin eşine...

Hayır aşkım senın ustune ben gül koklamam dese rahatlayacak mısın canım?

Ekmek parası bu,ekmek aslanın agzında bu devirde...

Gözünle birsey görmedıkten sonra durduk yere eşinle huzurunuzu kacırma derim ben...

canım sıkıntıya sokma kendini... böyle şeyler düşününce eşinede ister istemez yüklenebilirsin farkında olmadan.. ne güzel bebeişin var evlisin Allah nazardan saklasın dört elle sarıl ilgini sevgini ailenden eksik etme...

canim bebeginin guzel gunlerinin keyfini cikar. yapacak olani durduramazsin e yapana kadar da ogrenemezsin ya yaparsa diye gunlerini zehir etmektense yapacagi gune kadar aklina kotu seyleri getirme. yaparsa zaten uzulceksin ama yapmazsa bugnlerini kendine zehir etmis olacaksin. Deger mi?
bence bi dusun.

Arkadasım sen deli misin?böyle bi şey söylenir mi daha ne istiyorsun ki adam para kazanacak..işsizliğin ne demek oldugunu biliyor musun sen?illa seni aldatacak mı eşin?
bence sen eşini biraz anla üstüne gitme adamın ..her konuda ısrar ediyor kendinden uzaklaştırıyorsun anladıgım bu...cinsellikten bile eşin soğumuştu ben su an bu kuruntunu görünce senin kendine güven duyman gerektiğini anladım..biraz akince düşün lütfen olacagı varsa olur ama şimdiden kafana takıp zehir etme..bi de çekim yasasına inanaırım ben ne düşünüyorsan onu yasarsın...aklıma gelen basıma geldi olayı yani..pozitif ol..

Eşine güvenmiyormusun...:uhm: Seni seviyorsa gerçekten birşey yapıcağından neden endişe duyuyorsunki.. Bence kendi boş yere sitrese sokuyorsun..

haklısınız galiba doğum yaptığımdan beri çok stres yaşadım halada yaşıyorum belki depresyona falan girdim kafamçokkarıştı
eşimin bana ilgisi hala flört dönemimizdeki gibi çok şükür güzeller güzeli yavrum var kaynanamın bütün çabasına rağmen bende bebeğimde evliliğimde hayatta ama bilmiyorum işte illaki takılıyo aklıma bunlar
belki cinsel yönü az yaşıyoruz diye ve eşimin tv dışarda kadınlara bakmasından dolayı böyle düşünüyorum...
ay kafam allak bullak yaaadelikafadulden

o zaman o eksık buldugun cınsel yönu doldurun tatlım. bıraz dogum sendromuna gırmışsın sanırsam ama topla kendını,eşinın de aklına sokma böyle şeylerı.huzurunu tadını kaçırma evlılıgının.

göz çapkını lafını ilk kez duydum herneyse...
yapan orda burda hatta gözünün önünde bile yapar ...
takılma bunlara evliliğimde bazı seyler biraz eksik demissin onları sende doldur...
bu kadar takma güzel günlerin tadına var ....kendini sıkma böle seyleri düsünerek....

vesveseye kapılmışsın canım içimizdeki korkuları yenmemiz gerekiyor. dilinden duaları eksik etme eşine güven ve dua et. bir şeyi çok fazla düşünürsen olur derler. aklındna sil ve mutlu günlerinizi düşün.

sakın anlatıpta adamın aklında yokken aklına sokmayınyasakkelime yapacak olan insan otelde calışmasına gerek kalmadan da yapar zaten eşininle biribirinizi seviyoruz demişsiniz aranızda cinsellik ne olursa olsun seven insan asla ve asla aldatmaz hangi erkek göz capkını değilki o yüzden içinizi rahat tutup huzurunuzu kaçırmayın:teselli:

Son düzenleme:
Böyle düşünmekle;
Kendinize ne kadar çok kötülük yaptığınızın farkındamısınız??
eşinize güvenmiyorsunuz kesinlikle...
çalışacağı yer,otel değil,market bile olsa
sizin kafanızda soru işaretleri bitmeyecek...
eğer evliliğini,bebeğinizi ve eşini riske edecek karakterde
biriyse bırakın yapsın bakalım...
siz rahat olun,ama içiniz raht edecekse
eşinizle sakince konuşun,kibarca yapacağı
hareketlere dikkat etmesini ima edin...
ne diyeyim başka...
sevgiler...

aman be canim,boyle seyleri kafana takma,kendi kendini doldurdugunun farkindamisin,,

bugunlerini ,bu dusuncelerle zehir etme,seven adam aldatmaz,ha aldatirsada dunyanin sonu degil yayerimseniben

bu korkularınızı eşinize yansıtmayın ..
sizde eşinizin gözünü doyurun madem.. hem eşiniz kayışı kopardı aldatıcak diyelim, kadınlarda dışarda sıraya girmedi ya eşinizle olmak için.. kolay mı bu işler..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…