Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

taşlanmak için mi açtınız buraya bu konuyu?

adama çok mu aşıksınız ölüyor musunuz aşkından ya da çok mu çaresizsiniz bitiremiyorsunuz?

Sana güvenmedim için gidemiyorum dediğim de birdaha asla aynı hatayı yapmam seni ve kızımı kaybetmeyı göze almam merak etme git bana güven diyor

ayyy ne kadar da şirin.
ne kadar da inandırıcı.
çok güzel. kesin göze almaz.
2 kez göze alabilmiş nedense ama bundan sonra almaz. yersen.
valla ne rahatsınız ya. böyle midesiz herifi kabul ediyorsunuz.

Boşanmak kolay degıl şartlar oluşması lazım . Konu sahibinin durumu zor gerçekten kimse istemez öyle bıseyi. Konu sahibi aldatma nasıl oldu bit iki mesaj mı yakaladınız yatak meselesi oldu mj uzun yıllar süren aldatma mı nedir ? Ona göre bıseyler dicem

Hayatımın en kısa bir anını bile senin gibi bir kadın olarak geçirmek istemiyorum. Allah korusun.
Sen yüzde yüz bekarsin buna adım gibi eminim
ya bu kadın aldatıldıysa ve affettiyse diğer kadınlara ne oluyor da bu kadar üstüne gidiyorlar konu sahibinin anlamıyorum.. hemcinsimiz ve kendi hayatı kendi tercihleri sonuçta bunu yargılamak bize düşmez..
Canim boşan diyenlerin hepsi bekarım emin ol bekara boşamak kolay tabi boş boş konuşuyorlar ..

Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor o yüzdem Konu sahibesini korumak istedim ayrıca saçmalamak filan diyorsun dikkatli ol yine ceza yeme ki son zamanlarda hep banlanıyormuşsun zaten
Aynen çok haklisin canım düşmanmis gibi saldiriyorlar bu arada çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel. ..

Aynen çok haklisin canım düşmanmis gibi saldiriyorlar bu arada çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel. ..
Aldatma nasıl oldu üçüncü kes soruyorum . Bir iki mesajlaşmamı aylarca süren bisey mi yatak meselesi varmıydı

Kim saldırdı sen iyi misin?
Ben sana kötü bir şey mi dedim, hakaret mi ettim?
Aman seni tutan biri çıktı yapış hemen.
Dünden beri o yorumum orada duruyor şimdi rahatsız oldun di mi?
Çocuk gibisiniz yeminle!

canım sen burada yazılanlara çok kulak asma, dediğin gibi bekara karı boşamak kolay misali .. herkesin hayatı doğruları ve yanlışları kendisine..

Sizin görüşlerinize aykırıdır,değildir her neyse neden konu açan kişiye direkt saldırıda bulunuyorsunuz? Siz ne derseniz diyin hanımefendi yine kendi bildiği yönde hareket edecektir. Düzgün yorum yapmak çok mu zor yahu!
Konuya gelecek olursak,güvensiz ilişki çok yıpratıcı kendinize bu şekilde eziyet etmeyin bence. Diyelim ki hata yaptı pişman,size saygısı sevgisi varsa yapmaz artık 'sanırım'. Güvenmeye çalışın,yok illa kontrol etmem lazım diyorsanız yakın bir arkadaşınızın eşinizi gözlemlemesi için konuşun.

İnsan arkasini dondugu anda veya karsi taraf firsatini buldugu anda aldatacak biriyle...

Guven cok onemli diyorum sadece.
Guven cok onemli.
Ama "çok"un miktari kisiden kisiye baya degisiyor demek ki...

Actiginiz konuya bakarak gelen tepkileri garipsemeyin bence.

Ayrica 18 sayfadir yazan herkes bekar olamaz. Kendini kandirmayi seviyorsun, onu anladik da, 18 carpi 10, 180 yorumdaki tum kadinlar bekar olamaz

Sen yüzde yüz bekarsin buna adım gibi eminim

Canim boşan diyenlerin hepsi bekarım emin ol bekara boşamak kolay tabi boş boş konuşuyorlar ..

Bekarım. Ben boşanmasam bile senin gibi yapmazdım. Evliliği yeniden şekillendirirdim. Bırakırım ne hali varsa görsün. Madem çocuğum için boşanmıyorum -bahane- ev arkadaşından hallice bir şey olurduk. Hiçbir erkeğe beni aldatma diye yalvaramam. Aldatı aldatacak diye yaşayamam. Rahat bırak ne yaparsa yapsın. Ya da boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…