Sana güvenmedim için gidemiyorum dediğim de birdaha asla aynı hatayı yapmam seni ve kızımı kaybetmeyı göze almam merak etme git bana güven diyor
Sen yüzde yüz bekarsin buna adım gibi eminimHayatımın en kısa bir anını bile senin gibi bir kadın olarak geçirmek istemiyorum. Allah korusun.
Canim boşan diyenlerin hepsi bekarım emin ol bekara boşamak kolay tabi boş boş konuşuyorlar ..ya bu kadın aldatıldıysa ve affettiyse diğer kadınlara ne oluyor da bu kadar üstüne gidiyorlar konu sahibinin anlamıyorum.. hemcinsimiz ve kendi hayatı kendi tercihleri sonuçta bunu yargılamak bize düşmez..
Yorumunuz hoşuna gitmedigi için cvp vermiş size ne var bunda ayrıca verebilirEvli olmadığımı nereden çıkardın?
Ben evliyim ve böyle bir şeyi kabul edemem. Ayrıca konu sahibine sordum sen benim mesajımı neden alıntılayıp saçmalıyorsun?
Aynen çok haklisin canım düşmanmis gibi saldiriyorlar bu arada çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel. ..Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor o yüzdem Konu sahibesini korumak istedim ayrıca saçmalamak filan diyorsun dikkatli ol yine ceza yeme ki son zamanlarda hep banlanıyormuşsun zaten
Aldatma nasıl oldu üçüncü kes soruyorum . Bir iki mesajlaşmamı aylarca süren bisey mi yatak meselesi varmıydıAynen çok haklisin canım düşmanmis gibi saldiriyorlar bu arada çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel. ..
Kim saldırdı sen iyi misin?Aynen çok haklisin canım düşmanmis gibi saldiriyorlar bu arada çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel. ..
Benimde aynısı aklıma geldi çok mantıklı bdnce de:)Yangına körükle gitmiş herkes. BRAVO!!!
Git ama dediğinden kısa süre kal. Eve erken dön. Baskın yapmış ol yani. Böylelikle için rahatlar hem birşey yapıyor mu yapmıyor mu anlarsın.
Daha ne kadar kolay olacak? Bir kere degil birkaç kere aldatilmis konu sahibi.ya siz boşanmayı bu kadar kolay mı zannediyorsunuz?
Sen yüzde yüz bekarsin buna adım gibi eminim
Canim boşan diyenlerin hepsi bekarım emin ol bekara boşamak kolay tabi boş boş konuşuyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?