Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

Bugun aldatiyo yarın kucağında bir çocukla gelir. Digergun ikinciye bir ev açar üç gün sende beş gün onda. Bir cocuk da ondan yapar. Belki üzerine kuma getirir. Sen sessiz kaldıkca aldatmadans da daha kötü boyutlara ulaşacak bu durum ornekledigim gibi. En kötüsü de çok sevdiğin eşinin gözünde ne durumdasin farkinda mısın..?

Aynen öyle oldu valla pişman oldum yazdığıma. ..
alışmış kudurmuştan beterdir.

sigara tiryakileri anne babasına yakalanınca bırakacağına söz verir, yalan söyler ama gizli gizli içer ya senin de durumun aynı.

evlilik sürsün istiyorsun madem bu alışkanlığına göz yummaya devam et. o aldatmaya sen affetmeye alıştığına göre, sıkma kendini. gez toz eğlen.

yorumuna değil de toplumsal açıya göre bakarsak;
erkek aldatır yapısında var, dürtüsü bozuk.
mesela konu sahibi birkaç kez aldatsa dünyanın en namussuz insanı olur, anneliği sorgulanır ama dürtü bozukluğu var tedavi ettirelim demez kimse.
önce dövülür, sonra sövülür, sonra dışlanır.

erkek yapınca genetik, psikolojik, elinin kiri vs bir sürü "mantıklı gerekçe" hazır.

Esin aldatmasin diye yapmak istediklerinden vazmi gececeksin onun basinda polis gibi her an bekleyemessin bu sizi cok yorar yipratir.

ortada güven kalmamış ki buna da evlilik denilmez yanii.. eşinin içinde aldatma potansiyeli varsa sen gitsende yapar gitmesende emin ol. git çocuklarınla tatilini yap bence sürekli eşinin başında olmazsn

git hayatım git .
aklın kalsa da git.
eğer yapacaksa sen evdeyken de yapar . için rahat olsun git .kendine dar etme hayatı. git yaşa tatilini. kızçenle

baktın ki aldattı. o zaman da boşa gitsin . neden zina eden bi herifin karısı olasın. kadınlardan aldığı hastalıkları sana mı getirsin . onun uçgurunu da bekleme. git.

Aldatmayi aliskanlik haline getirmesine izin vermezdim en basta. Ilk seferinde şut ve gol..

Ben olsam boşanırdım adamın tepesinde duramazsın dimi her gün her an güven bitti diyosun bu şekilde ömür geçer mi
Ayrıca bir daha olursa dönüşü yok diyosun zaten bikaç sefer yapmış affetmişsin sence o adam bundan ders alır mı

adam alışkanlık haline getirmiş zaten sen ordayken de yapar. madem boşanmıyosan tatile git bari. hhahaha.

Evet, malesef toplum olarak bakış açımız çok yanlış. Artık can yakmayıda geçtim.. Giderek daha çok çoğalıyor bu ülkenin ölü çocukları ve kadınları, ne acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…