ya siz boşanmayı bu kadar kolay mı zannediyorsunuz?Tatile gitmesen aldatmayacak mı yani?
Kaç kere aldatmış zaten. O zaman da mı tatildeydin?
Güvenmediğin ve seni aldatan kişiden neden ayrılmıyorsun?
Siz de aldatılmayı bu kadar çabuk kabul mü ediyorsunuz?ya siz boşanmayı bu kadar kolay mı zannediyorsunuz?
Çok şükür evliliğimde aldatılmadım aldatılırsam da asla kabul etmem gibi şeyler demiyorum çünkü bu hayatta asla büyük konuşmamak gerekir önceki ilişkilerimde aldatıldığım oldu ilişkimi bitirdim bu sebeple ama dediğim gibi evlilik başka birşey, evli olmayan anlayamaz boş boş ahkam keser burdan..Siz de aldatılmayı bu kadar çabuk kabul mü ediyorsunuz?
Evli olmadığımı nereden çıkardın?Çok şükür evliliğimde aldatılmadım aldatılırsam da asla kabul etmem gibi şeyler demiyorum çünkü bu hayatta asla büyük konuşmamak gerekir önceki ilişkilerimde aldatıldığım oldu ilişkimi bitirdim bu sebeple ama dediğim gibi evlilik başka birşey, evli olmayan anlayamaz boş boş ahkam keser burdan..
Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor o yüzdem Konu sahibesini korumak istedim ayrıca saçmalamak filan diyorsun dikkatli ol yine ceza yeme ki son zamanlarda hep banlanıyormuşsun zatenEvli olmadığımı nereden çıkardın?
Ben evliyim ve böyle bir şeyi kabul edemem. Ayrıca konu sahibine sordum sen benim mesajımı neden alıntılayıp saçmalıyorsun?
Kadının kadına yaptığı derken?Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor o yüzdem Konu sahibesini korumak istedim ayrıca saçmalamak filan diyorsun dikkatli ol yine ceza yeme ki son zamanlarda hep banlanıyormuşsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?