Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

beş yılda birkaç kez aldatmış yola devam diyorsunuz. Güvenip sırtınızı dahi dönemediğiniz adamı bir ömür nasıl taşıyacaksınız. Ailenizin yanına gidin orada kalın. Aldatma alışkanlığı derken sigara alışkanlığı gibi bahsetmişsiniz. Güvensizlik çok zor bu sizi çok yıpratır stres sizi hasta eder dikkat edin.

Bunu sen yanındayken de yapar canım sadece içinde varsa işini kolaylaştırmış olursun sadece sen bilirsin ama her dakika kontrol edemezsin ki nereye kadar edeceksin aldatmak çok başka birşey durmadan aldatilicam düşüncesi seni deli eder

Böyle yaşanır mı arkadaşım yazık sana. Şüpheyle korkuyla ömür geçer mi. Kimseye boşan da denmez. Çocukların da varmış. Yapacak olduktan sonra sen burdayken de yapar.

Aldatma alışkanlığı mı ???? Siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz kusura bakmayın ama siz aldatılmayı hak etmişsiniz eğer bir erkek sizi bir defa aldattıysa bu onun suçudur ama birden fazla aldattıysa bu sizin suçunuzdur birinci aldatmayı kabul edersen gerisi gelir zaten

Konun çık tutarsız hem birkaç kez aldattı diyorsun aynı zamanda çok iyi evine düşkün diyorsun hadi bu çok iyi insan bir kez şeytana uydu diyelim adam alışkanlık haline getirmiş evine düşkün sorununz yok eee neden aldatıyor???

yazan olmustur ama yazayim.
sürekli bugün mü aldatcak yarin mi aldatcak diye ömür gecer mi sence?
bence icinde oldugun durum tam bir iskence
yerinde olsam güvenimin bittigini söyler ve bosanirdim.
düsünsene ömür boyu istedigin yere gidemiceksin, icinde hep bir süphe olacak.

Siz de aldatılmayı bu kadar çabuk kabul mü ediyorsunuz?
Çok şükür evliliğimde aldatılmadım aldatılırsam da asla kabul etmem gibi şeyler demiyorum çünkü bu hayatta asla büyük konuşmamak gerekir önceki ilişkilerimde aldatıldığım oldu ilişkimi bitirdim bu sebeple ama dediğim gibi evlilik başka birşey, evli olmayan anlayamaz boş boş ahkam keser burdan..

Evli olmadığımı nereden çıkardın?
Ben evliyim ve böyle bir şeyi kabul edemem. Ayrıca konu sahibine sordum sen benim mesajımı neden alıntılayıp saçmalıyorsun?

Evli olmadığımı nereden çıkardın?
Ben evliyim ve böyle bir şeyi kabul edemem. Ayrıca konu sahibine sordum sen benim mesajımı neden alıntılayıp saçmalıyorsun?
Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor o yüzdem Konu sahibesini korumak istedim ayrıca saçmalamak filan diyorsun dikkatli ol yine ceza yeme ki son zamanlarda hep banlanıyormuşsun zaten

Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor o yüzdem Konu sahibesini korumak istedim ayrıca saçmalamak filan diyorsun dikkatli ol yine ceza yeme ki son zamanlarda hep banlanıyormuşsun zaten
Kadının kadına yaptığı derken?
Tehdit mi ediyorsun aklınca? Konu sahibine de sana da kötü bir şey demedim ben bunun için banlanacaksam zaten diyecek lafım yok.
Ne dedim de neyin korumasındasın onu hiç anlayamadım zaten.
Bir sürü insan aynı şeyi yazmış sen bana neden bu kadar taktın?
Banlandığım falan da baya dikkatini çekmiş. Hayırdır canım?

aldatma dürtü bozukluğudur falan denilmiş gerçekten çok enteresan insanlar var. seks bağımlılığı ve aldatma aynı şey değildir.

eğer bi erkek aldatıyorsa başka bir kadını herhangi bir açıdan ÇEKİCİ buluyor demektir.

yani başkalarını da çekici buluyor yani sana aşık değil.

kendini affettirmesine gelince bir çok erkek zaten boşanmak istemez evde işleri görülüyor çocuguna bakılıyor bır de kadının maaşı varsa niye bosansın bir de düzen bozup nafaka verip sefil mi yaşasın. hele siz aldatmayı da kabul ediyosunuz zaten istediği ilişkileri de yaşıyor ohh keyfi paşada yok. aldatan bir erkeğin kendini affettirmesi yine kendi içindir.

siz ne konuda yardım istiyosunuz ki ? bir daha bir daha aldatacak işte zaten alışmışsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…