aldatma başlığında yer alsın

Affedicem diye birsey yazmadim dayanicam demisimdir en fazla. Ne yazikki destegim olacak kimse yok. Siz bu yorumlari yazarken cok guclu hissediyor olmalisiniz. Ben hissetmiyorum. Siz bisey yiyin die niye kimi kandirayim.
 
Dramatik hale getirmek degil amacim paylasmak sadece. Iyi bir isim var. Tum mal varligini da alabilirim elinden. Ama niyetim gercekren cocuklarim.
İlle boşan demek tabiki bize düşmez ama maddi imkanların varmış ve ondan nefret ediyorum demişsin.boşandıgın zaman en önemli şey maddiyat inanki gerisine sende çocuklarında alışır.eğer bir gün bitirmeye kararlıysan yıllarını heba etme yok bi şans daha vericem diyorsan umarım bütün bunları unutmayı başarırsın halkında hayırlısı olsun
 
Tüm sayfaları okuyamadım ama şunu söyleyebilirim. Aynı evin içinde siz mutsuzken çocuklarınıza yansımayacak mı sanıyorsunuz? Bu durum sürekli aklınıza gelecek ve mutsuz olacaksınız. Hatta eşinizle ufacık şeyden bile evde kavga etmeye başlayacaksınız çünkü yaptığı herşey batacak. Mutsuz anne ve baba yanında büyümek zorunda kalacak çocuklar. Halbuki boşanmasanız dahi ayrı eve çıksanız hem siz kendinize gelirsiniz hemde çocukların babayla geçirdikleri süre azalsa de daha kaliteli vakit geçirirler. Bir düşünün derim.
 
Back
X