- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Boşanın?bu durumu nasıl atlatablirim ? kesinlkle aldatmayi normal kabul eden bri değilim ..
Boşanın?
çocuk var öncesinde cok düşündüm istedim ama her defasında engel oldu tehdit etti..Boşanın?
asla o duruma düşmek istemem asla ama ilk defa böyle oldum..Konunun sonunda anlattığınız gibi vicdanınızın sesini dinleyin.. Sakın o hallere girmeyin...
Yoksa kendinize saygınız dahi kalmaz...
evet ama bu hislere karsı koyamıyorum kendmi nasil desem mutluluk arayısı gibisevgiye ilgiye muhtacsiniz siz, anlasilabilir makul hisler bunlar.
Ama evliyken atin kafanizdan, olmaz oyle.
Soğumanız çokta garip değil belli ki..çocuk var öncesinde cok düşündüm istedim ama her defasında engel oldu tehdit etti..
asla o duruma düşmek istemem asla ama ilk defa böyle oldum..
sonuna kadar haklısınız asla aksini savunmuyorum hatta bende noldu bana diyorum ama ümitlerim yıkıldı .. şu an esimin yanında değilim ailemin yanına geldm daha serbestim rahatım bu mu neden oldu bu hislere bilemiyorum..gayri ihtiyari duygular bunlarAldatmak korkak ve aciz karakter yapısına sahip insanların yapacağı bir eylem (bence). Ne serden ne yardan misali gibi geliyor bana. Eşinizle mutlu değilseniz yahut sevmiyorsanız evliliğinizi kurtarmak adına bir çaba gösterirsiniz gerçekten olmuyorsa o evlilik biter. Ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmiyor. Aldatan erkeklerin de en büyük bahanesi eşlerinden ilgi görememek... Eşiniz de bunu bahane edip sizi aldatsa ne hissedersiniz? Yani kimsenin onuru şerefi ile oynamamak gerekli.
ailemin yanındayım ama ondan uzakken bile attıgım adımlara karsılık görmeyince iyice kednden soguttuOnu kendisiyle baş başa bırakın
Tatile çıkın veya ailenizin yanına gidin
Son bir şans olsun sizden
Baktınız hiçbir değişiklik yok
O zaman herkes kendi yoluna
Ne kadar zamandır ayrısınız bilmiyorum ama artık yeter dediğiniz anda herşey sizin elinizdeailemin yanındayım ama ondan uzakken bile attıgım adımlara karsılık görmeyince iyice kednden soguttu
aynen öyle onun yükünü asla kaldıramam hatta smdi bile kendmi kirlenmiş hissediyorum haklıyken haksz duruma düşürdüm kendmi..Zaten yapacak birine benzemiyorsunuz, isteseniz de yapamazsınız, yapacak olsaydınız vicdanınız sizi o yapacağınız şeyden alıkoymazdı, o yüzden o fikirleri aklınızdan çıkartın.. Hele hele sosyal medya da o tür sohbetlere girmek..
Sadece kuru bir sohbet bile etseniz sonu pişmanlık olur ve yükünü kaldıramazsınız öyle görünüyor..
Tehditlerinden korktugunuz adamı aldatacaksınız he? Öyle biriyse sizi yakalarsa öldürür demek ki yürek mi yedin bacım rahat dur otur oturdugun yerde. Ekşın arama kendineçocuk var öncesinde cok düşündüm istedim ama her defasında engel oldu tehdit etti..
aynen öyle öldürür ...Tehditlerinden korktugunuz adamı aldatacaksınız he? Öyle biriyse sizi yakalarsa öldürür demek ki yürek mi yedin bacım rahat dur otur oturdugun yerde. Ekşın arama kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?