- 2 Temmuz 2013
- 4.177
- 8.839
- 358
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
ölümle
nişanlıyken sözlü şiddetne maruz kaldım ama işin bu boyuta geleceğini anlayamadm..sevgiliykende kısıtlıyordu ama bu kadar kıskanc değildisevgiliyken aşırı kıskanç mıydı? herhangi bir şekilde bu şiddete olan eğilimini belli etti mi?
size evliyken veya bekarken şiddet uyguladı mı?
umarım bu insandan kazasız belasız ayrılırsınız.kimse kendisini ölümle tehdit eden biriyle yaşamamalı.umarım bir yolunu bulursunuz.nişanlıyken sözlü şiddetne maruz kaldım ama işin bu boyuta geleceğini anlayamadm..sevgiliykende kısıtlıyordu ama bu kadar kıskanc değildi
Amacım seni yargılamak degil. Mutlu degilsen ayrıl be kardeşim. Gecen gün esime bir bayan yazmş istagramdan esimdede evli mutlu yaziyor ona ragmen. Bayan evliymis 1 cocugu varmış ve cok mutsuzum sohbet etmek istiyorum demiş. Eşimde benim mutlu bir evliligim var neden konuşayım sizinle bence sizde böyle bir arayış icine girmeyin demis. Ertesi gun bayan merhaba yazmş esim engellemiş. Yaa bazı insanlarda kendileri mutsuz diye mutlu evlilikleride mutsuz hale getirmek istiyor. Birkerede bana denk geldi esimin telefonu elimdeyken bayam evli mutlu olmak zor degilmi demiş. Nasıl insanlar var dedim engelledim direk. Bence sizinki ilgi eksikligi eksik yanınızı doldurmaya calışıyorsunuz ama yanlış. Ayrılın ondan sonra kendinize daha uygun biriyle konusun evliyken yapmayın sizede yazık esinizede her nekadar ilgisiz sevgisiz biri olmuş olsada kimse aldatılmayı hak etmez.
nişanlıyken sözlü şiddetne maruz kaldım ama işin bu boyuta geleceğini anlayamadm..sevgiliykende kısıtlıyordu ama bu kadar kıskanc değildi
Fiili olarak bittigini düsünuyorsunuz peki resmi olarak nicin devam etmeyi tercih ediyorsunuz?Ilgi arayisi dertlesmek sohbet vs aldatmaktan ve aldatabilirim korkusundansa bosanin cok makul bir cikis degil mi?arkadaslar basta hepinize cok itici geleblir ama inanınki aldatan kadınlara hak verir hale getirdi hayat beni..asla aldatma yanlısı değilim hatta cok yadırgarım fakat üç senelik evliliğim sonucu umduğumu bulamamam ve yasadıgım kötü seyler bni bu hale getrdi.. aslında basta hiçbrsey böyle değildi..sevgiliyken sabahlara kadar konusablen insanlarken evlenıncw zamanla brbrmze olan tahammülümüz azaldı..hatta esim beni iyice bosladı..hiçbir konuda beni umursamayan dinlemeyen kendne kafasna göre hayat yasayan bir adam..hala bekarlıktan cıkamamiş gbide denileblir..konuma dönucek olursam içimde hayali bir karşi cins arzusu var ama artık bu esim değil yani ona beslediğim ümitler tükendi..biriyle dertlesip konusmak istyorum ilgi sevgi şefkat görmek istyorum..dertleşmek istyorum..bu durumu nasıl atlatablirim ? kesinlkle aldatmayi normal kabul eden bri değilim .. kendmle kalınca sohbet kanalına grip briyle konusmayı arzuladım tam actım ama kmseyle konusmadan cvp yazmadan kapattım vicdanım el vermedi..nolur bana akıl werin lütfen yadırgamayın elimde olmayan duygular bunlar
İnşallah ilgisizliği geçici bir süreçtir. Eşiniz sizi aldatıyor olabilir mi? Var mı şüpheleriniz? Öyle netten filan tanımadığınız adamlara sakın bulaşmayın derim. Neler okuyoruz. Bir de çocuğunuz varmış aman diyim. Şu an istismar edilmeye müsait durumdasınız çok pişman olursunuz. Dostunuz sırdasiniz yok mu içinizi dökseniz? Kurslara aktivitelere katılıp yeni çevrelere girseniz? Uğraş kafanızı dağıtır kafayı eşinize takmazsiniz o da inşalah adam olur size sahip çıkar ne diyimarkadaslar basta hepinize cok itici geleblir ama inanınki aldatan kadınlara hak verir hale getirdi hayat beni..asla aldatma yanlısı değilim hatta cok yadırgarım fakat üç senelik evliliğim sonucu umduğumu bulamamam ve yasadıgım kötü seyler bni bu hale getrdi.. aslında basta hiçbrsey böyle değildi..sevgiliyken sabahlara kadar konusablen insanlarken evlenıncw zamanla brbrmze olan tahammülümüz azaldı..hatta esim beni iyice bosladı..hiçbir konuda beni umursamayan dinlemeyen kendne kafasna göre hayat yasayan bir adam..hala bekarlıktan cıkamamiş gbide denileblir..konuma dönucek olursam içimde hayali bir karşi cins arzusu var ama artık bu esim değil yani ona beslediğim ümitler tükendi..biriyle dertlesip konusmak istyorum ilgi sevgi şefkat görmek istyorum..dertleşmek istyorum..bu durumu nasıl atlatablirim ? kesinlkle aldatmayi normal kabul eden bri değilim .. kendmle kalınca sohbet kanalına grip briyle konusmayı arzuladım tam actım ama kmseyle konusmadan cvp yazmadan kapattım vicdanım el vermedi..nolur bana akıl werin lütfen yadırgamayın elimde olmayan duygular bunlar
Bu kadin biriyle konusmamiski daha.. gozude baskasindacdegil henuz. kadin sevgi acligi yasiyor ve aldatmak istememis, konusmsmis bile. Nesi aldatma bunun?Bu konuyu bir erkek açsa burada katliam çıkardı. gelecek yorumlarıda illaki sende tahmin etmişsindir. Oldukça ağır olacağı ve muhtemelen beni banlatacağı için yazmıyorum. Ama o yorumlara aynen katılıyorum.
Ve sadece şunu ekliyorum, aldatmanın bahanesi, sebebi, ıvırı zıvırı olmaz! Aldatmak birlikte olduğun kişi ile alakalı değildir, senin şahsın ile alakalıdır. Bir melekle yada bir şeytanla evli olabilirsin ama aldatmak senin karakter meselendir. Artı zaten bu düşüncelere girmişsen zaten aldatmaktanda bir farkı yok bence, çünkü aldatmak sadece fiziksel değil.
Kaldıki şu saydığın şeylerin erkeklerin sıkça sıkça kullandığı *boşluktayım* argümanındanda hiçbir farkı yok.
Derhal kocandan boşan . Evli evli bunları yapamazsınarkadaslar basta hepinize cok itici geleblir ama inanınki aldatan kadınlara hak verir hale getirdi hayat beni..asla aldatma yanlısı değilim hatta cok yadırgarım fakat üç senelik evliliğim sonucu umduğumu bulamamam ve yasadıgım kötü seyler bni bu hale getrdi.. aslında basta hiçbrsey böyle değildi..sevgiliyken sabahlara kadar konusablen insanlarken evlenıncw zamanla brbrmze olan tahammülümüz azaldı..hatta esim beni iyice bosladı..hiçbir konuda beni umursamayan dinlemeyen kendne kafasna göre hayat yasayan bir adam..hala bekarlıktan cıkamamiş gbide denileblir..konuma dönucek olursam içimde hayali bir karşi cins arzusu var ama artık bu esim değil yani ona beslediğim ümitler tükendi..biriyle dertlesip konusmak istyorum ilgi sevgi şefkat görmek istyorum..dertleşmek istyorum..bu durumu nasıl atlatablirim ? kesinlkle aldatmayi normal kabul eden bri değilim .. kendmle kalınca sohbet kanalına grip briyle konusmayı arzuladım tam actım ama kmseyle konusmadan cvp yazmadan kapattım vicdanım el vermedi..nolur bana akıl werin lütfen yadırgamayın elimde olmayan duygular bunlar
kızı ölümle tehdit etmiş .Her gün haberleri görüyoruz. Korkması normal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?