aldatma düşüncesi

sevgiliyken aşırı kıskanç mıydı? herhangi bir şekilde bu şiddete olan eğilimini belli etti mi?

size evliyken veya bekarken şiddet uyguladı mı?
nişanlıyken sözlü şiddetne maruz kaldım ama işin bu boyuta geleceğini anlayamadm..sevgiliykende kısıtlıyordu ama bu kadar kıskanc değildi

Amacım seni yargılamak degil. Mutlu degilsen ayrıl be kardeşim. Gecen gün esime bir bayan yazmş istagramdan esimdede evli mutlu yaziyor ona ragmen. Bayan evliymis 1 cocugu varmış ve cok mutsuzum sohbet etmek istiyorum demiş. Eşimde benim mutlu bir evliligim var neden konuşayım sizinle bence sizde böyle bir arayış icine girmeyin demis. Ertesi gun bayan merhaba yazmş esim engellemiş. Yaa bazı insanlarda kendileri mutsuz diye mutlu evlilikleride mutsuz hale getirmek istiyor. Birkerede bana denk geldi esimin telefonu elimdeyken bayam evli mutlu olmak zor degilmi demiş. Nasıl insanlar var dedim engelledim direk. Bence sizinki ilgi eksikligi eksik yanınızı doldurmaya calışıyorsunuz ama yanlış. Ayrılın ondan sonra kendinize daha uygun biriyle konusun evliyken yapmayın sizede yazık esinizede her nekadar ilgisiz sevgisiz biri olmuş olsada kimse aldatılmayı hak etmez.

kızı ölümle tehdit etmiş .Her gün haberleri görüyoruz. Korkması normal değil mi?

Boşan demek kolaydır.
Bu hislerinizin geçici olup olmadığını anlamak için kendinize zaman tanıyın.
Eşinizle sorunlarınızla ilgili iletişim kurmayı deneyin, bıkmayın sabredin.
İmkanınız varsa başbaşa kalabileceğiniz kısa bir tatile gidin, değişik ortamlar duygusal paylaşımlar ve çözülmelere iyi gelebilir.
Kendinize verdiğiniz süre ve sonrasında elde ettiğiniz sonuca göre boşanma kararı verin, sonrasında istediğiniz gibi flört edebilirsiniz tabi ama evlilik sürecinde biriyle flört ve aldatma insanın kendine ihanetidir derim ben.

bu tehditleri kaydedin fiziksel en ufak bir harekette polisi arayın darp raporu alın uzaklaştırma kararı çıkartın. Ev eşinizinse şerh koydurun satılaması, aile konutu olduğu belirtin polis koruması isteyin. 6 ay uzaklaştırmadan sonra bi 6 ay daha isteyin. 1 yıl evin sınırlarına giremesin çocuklarını göremesin kaçırma ihtimali var diyin. tedbir nafakası koydurun. tazminat talep edin ve boşanıp nafaka, mal paylaşımı ve tazminat sonucunda tarafınıza ne düşüyorsa alın ve bu parayla başka bir ilde yeni bir hayat kurun. Nereye gittiğinizi söylemeyin bile. ölümle tehdit etmek ciddi bir suçtur. boyun eğmeyin.

nişanlıyken sözlü şiddetne maruz kaldım ama işin bu boyuta geleceğini anlayamadm..sevgiliykende kısıtlıyordu ama bu kadar kıskanc değildi

Boyle bir manyagi aldatma egilimin var.
Canina mi susadin guzel kardesim?
Gozu donerse seni oldurebilir.
Bide evladin varmis.
Boyle seyler aklina gelince gozunun onune once evladin gelsin.
Siddet uyguladigi an polisi ara,darp raporu al ve bosan.

Fiili olarak bittigini düsünuyorsunuz peki resmi olarak nicin devam etmeyi tercih ediyorsunuz?Ilgi arayisi dertlesmek sohbet vs aldatmaktan ve aldatabilirim korkusundansa bosanin cok makul bir cikis degil mi?

İnşallah ilgisizliği geçici bir süreçtir. Eşiniz sizi aldatıyor olabilir mi? Var mı şüpheleriniz? Öyle netten filan tanımadığınız adamlara sakın bulaşmayın derim. Neler okuyoruz. Bir de çocuğunuz varmış aman diyim. Şu an istismar edilmeye müsait durumdasınız çok pişman olursunuz. Dostunuz sırdasiniz yok mu içinizi dökseniz? Kurslara aktivitelere katılıp yeni çevrelere girseniz? Uğraş kafanızı dağıtır kafayı eşinize takmazsiniz o da inşalah adam olur size sahip çıkar ne diyim

Bu konuyu bir erkek açsa burada katliam çıkardı. gelecek yorumlarıda illaki sende tahmin etmişsindir. Oldukça ağır olacağı ve muhtemelen beni banlatacağı için yazmıyorum. Ama o yorumlara aynen katılıyorum.
Ve sadece şunu ekliyorum, aldatmanın bahanesi, sebebi, ıvırı zıvırı olmaz! Aldatmak birlikte olduğun kişi ile alakalı değildir, senin şahsın ile alakalıdır. Bir melekle yada bir şeytanla evli olabilirsin ama aldatmak senin karakter meselendir. Artı zaten bu düşüncelere girmişsen zaten aldatmaktanda bir farkı yok bence, çünkü aldatmak sadece fiziksel değil.
Kaldıki şu saydığın şeylerin erkeklerin sıkça sıkça kullandığı *boşluktayım* argümanındanda hiçbir farkı yok.

Son düzenleme:
Bir kere o aitlikten çıktığınızı hissettiyseniz gerçekten ona bağlı olduğunuzdaki davranışları sergilemeniz cok zorlasir ve "zorunda mıyım ya" düşüncesiyle bas basa kalirsiniz surekli. Bence o aitlikten ciktiysaniz geri girmeyin cunku ona bağlılığınız zorunlu bi bağlılık olacak kalben değil.. Baskasina bile aşık olabilirsiniz işte o zaman kendinize engel olamazsiniz. Siz en iyisi bosanin aileniz de arkanizdaysa tehditler falan boş polise de gidersiniz. Kadın yeter ki istesin ustesinden gelemeyecegi hicbir sey yoktur.

Tehdit mehdit bencede bitir ve yoluna devam et. Bittiyse baska birini istiyosan zaten geri gelmez eski duygular hisler.

Bu kadin biriyle konusmamiski daha.. gozude baskasindacdegil henuz. kadin sevgi acligi yasiyor ve aldatmak istememis, konusmsmis bile. Nesi aldatma bunun?

Erkek uye gelsin acsin ayni konuyuonada hak verelim.. : )

Derhal kocandan boşan . Evli evli bunları yapamazsın

Eşimle artık anlaşamıyoruz birbirimize tahammül edemiyoruz diyorsunuz başka bir erkekten şevkat ilgi istiyorsunuz hatta ilerisini.. e boşanın diyoruz o da yok tehtitmiş çocukmuş geçin..öyleyse buyurun aldatın zaten adımlarını atmışsınız bile. Birincide vicdan yapmışsınız ikincide arzularınızı yerine getirirsiniz üzülmeyin..bizlere neyi soruyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…