- 7 Ağustos 2013
- 126
- 56
- 98
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Ben yaşıtım bir arkadaşımın (ki eşini de çok severim çok mükemmel iyi niyetli bir beyfendi) eşini aldattığına istemeden şahit oldum. Arkadaşımın bütün imajı gözümde yerle bir oldu. Öyle ki insan galiba yaptıkça utanma gibi duyguları da kalmıyor. Psikolojik olarak kendini rahatlatmak adına öyle bahaneler buluyorlar ki aklınız şaşar hatta öyle bir konuşuyorlar ki ”sen haklısın iyi ki aldatmışsın” diyesiniz gelir. Siz sevgiyi şefkati başka bir erkekte değil önce eşinizde arayın olmuyorsa da kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz bir hayata adım atmaya çalışın. Gerçekten eşini aldatan kadın/erkekler en büyük kötülüğü kendilerine yapıyorlar. Kendilerine saygılarını yitiriyorlar. Umarım bu durumdan bir an önce kurtulursunuz. Anneniz yaşıyorsa onun dizinde şefkat ihtiyacınızı giderin :) çıkarsız bir o sever. Buradaki hatun kardeşlerimiz ile dertleşin. Başınıza ne getireceği belli olmayan (belki de çok büyük bela olur bilemezsiniz) erkeklerden lütfen uzak durun.sonuna kadar haklısınız asla aksini savunmuyorum hatta bende noldu bana diyorum ama ümitlerim yıkıldı .. şu an esimin yanında değilim ailemin yanına geldm daha serbestim rahatım bu mu neden oldu bu hislere bilemiyorum..gayri ihtiyari duygular bunlar
aynen öyle onun yükünü asla kaldıramam hatta smdi bile kendmi kirlenmiş hissediyorum haklıyken haksz duruma düşürdüm kendmi..
Çocuklar hep armudun sapı üzümün çöpü gibiBiri daha çocuk derse bileklerimi keseceğim.
Yahu bu çocukları leylekler getirmedi ki. Varlar tabi. Normaldir.
Eşinizle çocuk yapacak yakınlığı nasıl sağlamayı başardıysanız, onu düşünün... neydi bu adama aşık eden sizi? Nasıl dokunduğunda heyecanlanıyordunuz? Yaşadığınız güzel Lehler’i dusunun, başbaşa vakit geçirin. Değişik bir şey planlayın. Rutininizden çıkın.
Hala olmuyorsa da ya Arzu ve İsteklerinizden vazgeçeceksiniz ya evliliğinizden.
Bir de şu durumu hafife almayın. Hani bu sebepten de boşanılmaz canım siye düşünmeyin.
Gayet boşanılır...
Sonuçta onun da sevgiye ilgiye ihtiyacı var. O da sizin gibi başkasında aramayı düşünecek.
Sizin kadar vicdanlı mı o zaman öğreneceksiniz...
Karşılıklı bunu yaşamaya gerek yok.
Bir kadın için aldatmak öyle zordur ki sizi bu raddeye getirmişse hiç beklemeyin boşanın haklı iken haksız konumuna düşmeden....sonuna kadar haklısınız asla aksini savunmuyorum hatta bende noldu bana diyorum ama ümitlerim yıkıldı .. şu an esimin yanında değilim ailemin yanına geldm daha serbestim rahatım bu mu neden oldu bu hislere bilemiyorum..gayri ihtiyari duygular bunlar
Biz kadınlar eşlerimizden sevgi ilgi şefkat bekliyoruz ama evlenince eşlerimiz tam tersi oluyor....asla o duruma düşmek istemem asla ama ilk defa böyle oldum..
evet içimden kendme göre sebepler bile olusuyordu smdiden..aslında hersey onun bni kısıtladıgı giyim tarzımı burada degstrmemle basladi..sonra kendmi basta kötü hissettm .. bunu ona itiraf etmeden rahatlayamazdm ama itiraf etsem çok kötü seyler olucakti..söylemedim ve kendmi günah keçisi ilan ettim..yasadgım yer sınırları olan serbest gezemeyeceğim bir yer oldugu içn burda biraz bakım ve giyimimle dahada mutlu hissettm ama bunlara esim karsı oldugu için bi yandanda sucluydum kendmce..sonra ona aitlikten cıkmıs gbi hissettim..esimin istemedgim seyleri yapmasyla kendmi rahatlattım ..esimin ilgisizliği tuzu biberi oldu..biraz bakım yapınca bende kendni belli eden briyim..bunu daha iyi anlamanz acısından diyorum..böyle böyle kendi kendme (acaba ?) dedimBen yaşıtım bir arkadaşımın (ki eşini de çok severim çok mükemmel iyi niyetli bir beyfendi) eşini aldattığına istemeden şahit oldum. Arkadaşımın bütün imajı gözümde yerle bir oldu. Öyle ki insan galiba yaptıkça utanma gibi duyguları da kalmıyor. Psikolojik olarak kendini rahatlatmak adına öyle bahaneler buluyorlar ki aklınız şaşar hatta öyle bir konuşuyorlar ki ”sen haklısın iyi ki aldatmışsın” diyesiniz gelir. Siz sevgiyi şefkati başka bir erkekte değil önce eşinizde arayın olmuyorsa da kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz bir hayata adım atmaya çalışın. Gerçekten eşini aldatan kadın/erkekler en büyük kötülüğü kendilerine yapıyorlar. Kendilerine saygılarını yitiriyorlar. Umarım bu durumdan bir an önce kurtulursunuz. Anneniz yaşıyorsa onun dizinde şefkat ihtiyacınızı giderin :) çıkarsız bir o sever. Buradaki hatun kardeşlerimiz ile dertleşin. Başınıza ne getireceği belli olmayan (belki de çok büyük bela olur bilemezsiniz) erkeklerden lütfen uzak durun.
bende asla kaldıramam aslaaBiri daha çocuk derse bileklerimi keseceğim.
Yahu bu çocukları leylekler getirmedi ki. Varlar tabi. Normaldir.
Eşinizle çocuk yapacak yakınlığı nasıl sağlamayı başardıysanız, onu düşünün... neydi bu adama aşık eden sizi? Nasıl dokunduğunda heyecanlanıyordunuz? Yaşadığınız güzel Lehler’i dusunun, başbaşa vakit geçirin. Değişik bir şey planlayın. Rutininizden çıkın.
Hala olmuyorsa da ya Arzu ve İsteklerinizden vazgeçeceksiniz ya evliliğinizden.
Bir de şu durumu hafife almayın. Hani bu sebepten de boşanılmaz canım siye düşünmeyin.
Gayet boşanılır...
Sonuçta onun da sevgiye ilgiye ihtiyacı var. O da sizin gibi başkasında aramayı düşünecek.
Sizin kadar vicdanlı mı o zaman öğreneceksiniz...
Karşılıklı bunu yaşamaya gerek yok.
öylemi dersinizSadece aklınızdan geçmiş birşey için kendinizi haksız konumuna getirmenize gerek yok. Suçlu varsa o da eşiniz, öyle şeyleri sizin aklınızdan geçirmeyi başardığı için.
evet cocuguma karsıda suclu hissediyorum ..sonuna düsünemiyorum bile.. ama gercekten beyin boşluk kabul etmez derler ya aynen öyle oldu benmkisiAcayip ilgisiz eşim var bunu bilerek evlendim. Salaklık ettim yani.
Büyük borç batağına düştüm. Bunu bilmeyerek evlendim. Boşanmayarak üstüne hamile kalarak salaklık ettim.
Borç batağının üstüne yeni yeni huylar edindi kendine. Gidecek yerim yok katlan diyerek de kendime eziyet çektirmenin yolunu buldum.
Evlendiğime bin pişmanım.
İlgisizliğinden parasızlıktan salak salak hareketlerinden o kadar sıkıldım ki bi ara benim de içimden geçen aldatmak oldu.
Ama öyle cinsellikle değil.
Sohbet etmek dertleşmek sonra vazgeçtim. Sonu bir şekilde bataklığa gider dedim.
Siz bir annesiniz ve evlisiniz. Boşandıktan sonra istediğiniz gibi yaşarsınız ama şuan olmaz.
Kendinize sizi oyalayacak ilgi alanı bulun.
Bu hislerini çok normal, ama kendinizi sakın kaptırmayın... eşiniz için değil kendiniz icin...kendinizi çocuğunuza adayın...arkadaslar basta hepinize cok itici geleblir ama inanınki aldatan kadınlara hak verir hale getirdi hayat beni..asla aldatma yanlısı değilim hatta cok yadırgarım fakat üç senelik evliliğim sonucu umduğumu bulamamam ve yasadıgım kötü seyler bni bu hale getrdi.. aslında basta hiçbrsey böyle değildi..sevgiliyken sabahlara kadar konusablen insanlarken evlenıncw zamanla brbrmze olan tahammülümüz azaldı..hatta esim beni iyice bosladı..hiçbir konuda beni umursamayan dinlemeyen kendne kafasna göre hayat yasayan bir adam..hala bekarlıktan cıkamamiş gbide denileblir..konuma dönucek olursam içimde hayali bir karşi cins arzusu var ama artık bu esim değil yani ona beslediğim ümitler tükendi..biriyle dertlesip konusmak istyorum ilgi sevgi şefkat görmek istyorum..dertleşmek istyorum..bu durumu nasıl atlatablirim ? kesinlkle aldatmayi normal kabul eden bri değilim .. kendmle kalınca sohbet kanalına grip briyle konusmayı arzuladım tam actım ama kmseyle konusmadan cvp yazmadan kapattım vicdanım el vermedi..nolur bana akıl werin lütfen yadırgamayın elimde olmayan duygular bunlar
Sizi tehdit eden biriyle zaten mutlu olmanız imkansız. Neyle tehdit edildiniz.çocuk var öncesinde cok düşündüm istedim ama her defasında engel oldu tehdit etti..
ölümleSizi tehdit eden biriyle zaten mutlu olmanız imkansız. Neyle tehdit edildiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?