aldatma düşüncesi

bende dahil burdaki hiçkimse aldatmayı savunmuyor aksini ifade ederken siz nasil kendinize anlam yüklüyorsunuz?? kendimi frenlemem adına mı boşandıktan sonra gidin ne halt yerseniz yiyin diyebildiniz ? bence biraz daha insani yaklaşin olaya..
konuşulmadığı kanısına nereden vardınız acaba ? bunu iyi niyetle sorduğunuzu hiç sanmıyorum.. boşanınca her haltı işlemeyi mübah gören bir insansınız siz...ben buraya çare bulmak için paylaştım ama neyse bunu size söylemenin anlamı yok ..

Önceki konunuzda eşinizin sizi dövdüğünü, size sövdüğünü falan anlatmışsınız. Üstelik kısıtlayan, giyiminize kuşamınıza karışan biriymiş anladığım kadarıyla. Böyle bir eşe karşı elbette ilginiz olmaz. O eski hoşlandığınız kişiyi gördüğünüzde de bilinçaltınız, acaba onunla evlenseydim mutlu olur muydum, diye düşünür ve bu çok normal. Bu evliliği bitirme vaktiniz gelmiş. Bitirin ve önce psikolojinizi düzeltin sonra aşk meşk işlerine bakın. Üzüldüm size gerçekten, bunları hissetmenize neden olan eşiniz de layığını bulur inşallah!

Sonu neden hüsranla bitiyor peki? Dinlemeyi mi bilmiyorsunuz ikiniz de ? Sabırsız davranıp, konuşmanın ortasında öfkenizi kontrol edemeyip, karşılık mi veriyorsunuz ? Öyle ise tabi ki anlaşamazsiniz.
esim biraz daha baskın karakter hersey kendi istediği gbi olsun istiyor.. bende aksini savununca tartsmaya baslyoruz

inşallah uzak kalmak iyi gelir bu psikoloji ile henüz kendmi güçlü hissedemiyorum ve hayatın getrceklerini dahi göze alamıyorum biraz daha sabretcem umarım hersey düzelir

Dünyaya bı kere geliyoruz ve tabiki mutlu olmak hakkınız .. Ama madem içinizde birşey kalmadı bosanin ve sizi mutlu edecek insanları alın hayatıniza ...

Ca

Napiyosaniz yapın beni alakadar etmiyo esinizi ister aldatin , ister bır başkasına dert yanın bana noluyosa.
Zaten farklı bi düşünceyi savunanlara hemen saldırı var hele de 2 3 tane yandaş bulunca ...
Sizi gözardı ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…