aldatma düşüncesi

Bosanin ve ne halt yerseniz yiyin , evliyken başka erkeklerle konuşma arzusu da neyin nesi ?
Annesiniz siz biraz vicdan (!)
En azından çocuğunuzun yüzüne bakınca utanmayin.
Çok ağır bir yorum....

İcraata geçmeyen bir düşünce bu kadar fazla...

Kadınlar için ilgi ve sevgi ihtiyaçtır, eş bunu karşılamıyorsa kadının bu şekilde düşünmesi çok normaldir....

O yanlışa düşmeyin bir ömür vicdan azabından geciremezsiniz yavrunuzu düşünün eşinizle oturun konuşun istediğiniz gibi olmuyorsa ayrılın
Aldatmak karşıdakini aldatmak değildir kendinizi aldatirsiniz saygınız kalmaz kendinize bu cok daha onemli

Bosanin ve ne halt yerseniz yiyin , evliyken başka erkeklerle konuşma arzusu da neyin nesi ?
bu sözlerle yargılanmayı asla ha
bu sözlerle yargılanmayı hakedecek birsey yapmadım algıda problem yasıyorsanız birseyler yazmaya mecbur değilsiniz...

Eşinize açıkça ilgiye muhtaç olduğunuzu ve bu şekilde çok mutsuz hissettiğinizi söyleyin. Hormonlariniz yüzünden düşüncelerinizi kontrol edemiyorsunuz. Bunun tek çözümü ilgiye ihtiyaç duyduğunuzu eşinize açıkça söylemek.

aile terapistine yanasacagını pek sanmıyorum ama cocugum için sabredip zamana bırakmağa değer..gayri ihtiyari duygular içerisine girdim şu an aynı sekilde düşünmüyorum ne kendme nede baskasına asla yakıstrmam

nasil söylenirki.. o kadar yasanandan sonra inandırıcı olurmu bilmiyorum

Bu yorumu, karşıdakinin içinde bulunduğu durumdan memnun olmayan ve duygularını kontrol edemeyen bir kadın olduğunu düşünerek değil, öylesine sırf yorum yapmak için yazmaniz ne kadar acı verici..

Şuanki halet-i ruhiyen aldatacağın ya da aldattığın anlamına gelmez. Öncelikle kendini bu konuda darlama. Öte yandan doğru anladıysam boşlukta ve yalnız hissediyorsun kendini. Herşeyin sebebi bu. Belliki aranızda iletişimsizlik var. Ama eşin bana kötü biri gibi gelmedi. Düzeltme yoluna gidin. Evlilik terapistiyle görüşün. Doğru iletişim ile bütün sorunlarınız hallolabilir.

ne kadar sevgisiz ve ilgisiz olursanız olun ama önce kadınlığınıza ve anneliğinize saygınız olsun evladınızla gidermeye çalışın. kendinize bunu yakıştırmayın.

Çok ağır bir yorum....

İcraata geçmeyen bir düşünce bu kadar fazla...

Kadınlar için ilgi ve sevgi ihtiyaçtır, eş bunu karşılamıyorsa kadının bu şekilde düşünmesi çok normaldir....
Ben asla normal bulmuyorum , görüşünüz beni ilgilendirmez.
Kendini frenlemesi adına biraz ağır konuşmuş olabilirim bosansin ve ne tür eylemlerde bulunursa bulunsun.
Çoğu evlilik zaten ilginin sevginin azalması yüzünden bitmiyor mu ? Pekala bu evlilikte bitirilir.
Bence ; eşimi aldatmali miyim sorusunun 1 adım sonrası eşimi aldattimdir.

bu sözlerle yargılanmayı asla ha
bu sözlerle yargılanmayı hakedecek birsey yapmadım algıda problem yasıyorsanız birseyler yazmaya mecbur değilsiniz...
Bakın esinizle oturup konuşmadan , neden böyle yaptığını tartışmadan aklınızdan gecirdiklerinize ben takıldım.
Belki konuşarak düzeltebilirsiniz ?
Ama doğru ben Algida problem yaşıyorum esinizi aldatma eğiliminde olduğunuzu dusunmemeliydim , karşımda ilgiye sevgiye aç bır kadın varken hersey mubah deyip gecmeliydim dimi ? O zaman sizi cok iyi anlamış olcaktim. ....
Naparsaniz yapın sizin hayatınız , sizin secimleriniz bana ne oluyorsa. .........

Gerçekten zor durumda kalmasa, yanlış birşey yapmaktan korkmasa bu konuyu açmazdi. Sizin verdiğiniz cevap çok incitici.
Yukarıda bır üyeye de yazdım yanlisindan çevirmek adına sert bır dil kullanmış olabilirim .
Bır mesajında eşim beni öldürür yazmıştı .
Ya böyle bır duruma girerse hadi bugün vazgeçti yarın yaparsa ne olacak .?

bütün sorunda burda basliyor aslında..ne zaman konusmaya calişssak sonu hüsranla bitiyor yakıp yıkıyoruz herseyi..acaba biz birbirimize göre değilmiyiz sorusunu getiriyor akla...ancak bunlar tabiki aldatmayı gerektrmez ama çıkmaza düşünce böyle oldum

O duruma düşmez inşallah. Düşmemesi için de yardımcı olmak, doğru şeylere yöneltmek gerekir. Bazen bizim sert üsluplarimiz da yanlış şeyler yapmaya sebebiyet verebilir.

Sonu neden hüsranla bitiyor peki? Dinlemeyi mi bilmiyorsunuz ikiniz de ? Sabırsız davranıp, konuşmanın ortasında öfkenizi kontrol edemeyip, karşılık mi veriyorsunuz ? Öyle ise tabi ki anlaşamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…