- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Çok ağır bir yorum....Bosanin ve ne halt yerseniz yiyin , evliyken başka erkeklerle konuşma arzusu da neyin nesi ?
Annesiniz siz biraz vicdan (!)
En azından çocuğunuzun yüzüne bakınca utanmayin.
bu sözlerle yargılanmayı asla haBosanin ve ne halt yerseniz yiyin , evliyken başka erkeklerle konuşma arzusu da neyin nesi ?
bu sözlerle yargılanmayı hakedecek birsey yapmadım algıda problem yasıyorsanız birseyler yazmaya mecbur değilsiniz...Bosanin ve ne halt yerseniz yiyin , evliyken başka erkeklerle konuşma arzusu da neyin nesi ?
aile terapistine yanasacagını pek sanmıyorum ama cocugum için sabredip zamana bırakmağa değer..gayri ihtiyari duygular içerisine girdim şu an aynı sekilde düşünmüyorum ne kendme nede baskasına asla yakıstrmamİlgiye sevgiye açsınız, bilincindesiniz ve kendinizi tutuyorsunuz bu kolay değil; ama sizle direk ilhilenen biri çıkarsa bu sınırı aşabilirsiniz uçuruma son adım durduğunuz yer. Yargılamıyorum , anlıyorum, haksız da bulmuyorum.
Eşinizle önceden çok iyi anlaşıyormuşsunuz bu bir yerde iyi haber.
Onunla konuşup çift terapisi almayı teklif edin. Çok yalnız ve mutsuz hissettiğinizi söyleyip yardım isteyin. vay sen beni bu hale getirdin hadi şimdi düzelt yoksa boşarım seni vs. değil tatlı tatlı konuşun. evliliğini kurtarmak istiyorsa adım atar. Terapistin söylediklerine göre 2niz de kendinize çeki düzen verirsiniz.
baktınız gelmiyor, umrunda değil, o zaman boşanıp size uygun biriyle mutlu bir evlilik yaparsınız.
Ama elinizden geleni yapmadan pes etmeyin ve kendinizi yok yere aldatma ateşine atmayın. size yazık olur.
nasil söylenirki.. o kadar yasanandan sonra inandırıcı olurmu bilmiyorumEşinize açıkça ilgiye muhtaç olduğunuzu ve bu şekilde çok mutsuz hissettiğinizi söyleyin. Hormonlariniz yüzünden düşüncelerinizi kontrol edemiyorsunuz. Bunun tek çözümü ilgiye ihtiyaç duyduğunuzu eşinize açıkça söylemek.
Bu yorumu, karşıdakinin içinde bulunduğu durumdan memnun olmayan ve duygularını kontrol edemeyen bir kadın olduğunu düşünerek değil, öylesine sırf yorum yapmak için yazmaniz ne kadar acı verici..Bosanin ve ne halt yerseniz yiyin , evliyken başka erkeklerle konuşma arzusu da neyin nesi ?
Bir psikolog ile görüşün, esinize ilgisiz kaldığınızı nasil ifade edeceğiniz hakkında bilgi verirnasil söylenirki.. o kadar yasanandan sonra inandırıcı olurmu bilmiyorum
Eşinizle aranız şu an iyi değilse eğer biraz tatil size iyi gelebilir. Birbirinizi özlersiniz hem.. Sakın bir zamanda güzelce duygularınızı ifade edersiniz.nasil söylenirki.. o kadar yasanandan sonra inandırıcı olurmu bilmiyorum
Ben asla normal bulmuyorum , görüşünüz beni ilgilendirmez.Çok ağır bir yorum....
İcraata geçmeyen bir düşünce bu kadar fazla...
Kadınlar için ilgi ve sevgi ihtiyaçtır, eş bunu karşılamıyorsa kadının bu şekilde düşünmesi çok normaldir....
Okudugunuzu anlamamak , yorumlayamamakta sizin için acı verici olsa gerek.Bu yorumu, karşıdakinin içinde bulunduğu durumdan memnun olmayan ve duygularını kontrol edemeyen bir kadın olduğunu düşünerek değil, öylesine sırf yorum yapmak için yazmaniz ne kadar acı verici..
Gerçekten zor durumda kalmasa, yanlış birşey yapmaktan korkmasa bu konuyu açmazdi. Sizin verdiğiniz cevap çok incitici.Okudugunuzu anlamamak , yorumlayamamakta sizin için acı verici olsa gerek.
Bakın esinizle oturup konuşmadan , neden böyle yaptığını tartışmadan aklınızdan gecirdiklerinize ben takıldım.bu sözlerle yargılanmayı asla ha
bu sözlerle yargılanmayı hakedecek birsey yapmadım algıda problem yasıyorsanız birseyler yazmaya mecbur değilsiniz...
Yukarıda bır üyeye de yazdım yanlisindan çevirmek adına sert bır dil kullanmış olabilirim .Gerçekten zor durumda kalmasa, yanlış birşey yapmaktan korkmasa bu konuyu açmazdi. Sizin verdiğiniz cevap çok incitici.
bütün sorunda burda basliyor aslında..ne zaman konusmaya calişssak sonu hüsranla bitiyor yakıp yıkıyoruz herseyi..acaba biz birbirimize göre değilmiyiz sorusunu getiriyor akla...ancak bunlar tabiki aldatmayı gerektrmez ama çıkmaza düşünce böyle oldumŞuanki halet-i ruhiyen aldatacağın ya da aldattığın anlamına gelmez. Öncelikle kendini bu konuda darlama. Öte yandan doğru anladıysam boşlukta ve yalnız hissediyorsun kendini. Herşeyin sebebi bu. Belliki aranızda iletişimsizlik var. Ama eşin bana kötü biri gibi gelmedi. Düzeltme yoluna gidin. Evlilik terapistiyle görüşün. Doğru iletişim ile bütün sorunlarınız hallolabilir.
O duruma düşmez inşallah. Düşmemesi için de yardımcı olmak, doğru şeylere yöneltmek gerekir. Bazen bizim sert üsluplarimiz da yanlış şeyler yapmaya sebebiyet verebilir.Yukarıda bır üyeye de yazdım yanlisindan çevirmek adına sert bır dil kullanmış olabilirim .
Bır mesajında eşim beni öldürür yazmıştı .
Ya böyle bır duruma girerse hadi bugün vazgeçti yarın yaparsa ne olacak .?
Sonu neden hüsranla bitiyor peki? Dinlemeyi mi bilmiyorsunuz ikiniz de ? Sabırsız davranıp, konuşmanın ortasında öfkenizi kontrol edemeyip, karşılık mi veriyorsunuz ? Öyle ise tabi ki anlaşamazsiniz.bütün sorunda burda basliyor aslında..ne zaman konusmaya calişssak sonu hüsranla bitiyor yakıp yıkıyoruz herseyi..acaba biz birbirimize göre değilmiyiz sorusunu getiriyor akla...ancak bunlar tabiki aldatmayı gerektrmez ama çıkmaza düşünce böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?