aldatma düşüncesi

Ne o adam düzelir şu saatten sonra ne de sizin sevgi,şefkat,ilgi gibi arzularınız son bulur..
Olayın boyutu git gide çirkinleşeceğine,daha zor boyutlara ulaşacağına bırakın mahkeme çözsün olayı.
Başlarda zor olacak olmayacak demiyorum ama sonrasında şöyle bir ohhhhhh diyeceksiniz.
Bazı şeylerin düzelme ihtimali bitirme ihtimalinden daha zor'dur.
Huzursuz,sevgisiz bir yuvada yetişecek çocuk ne derece ilerde sağlıklı bir birey olup ''bireyler'' aşamasına gelebilir?
Kendinize de,karşınızdaki adamsıya da,evladınızı da bu kötülüğü yapmayın.
Öncedendi ''Baba evine gidemem kınarlar ayıplarlar'' bilmem nesi.. ''Çocuğum ya çok mutsuz bir insan olursa'' düşünceleri..
Zaman çok değişti..Bu süreçleri artık herkes yaşıyor ve artık çocuklar herşeyin çok farkında.
Değişiyoruz,alışıyoruz nokta.

tehdit üzerine duruyorsanız durmayın mantıklı makul bir insan bir sıkıntı olduğunda çözmeye çalışır tehditle vs daha beter hale getiren adam aldatsanız öldürür herhalde. en başta çocuklarınız için boşanmanız gerekiyor sizin.

Sanırım cınsellıkle ilgili ıhtıyaclarınızı karsılamıyor. YaDa yetersiz birisi bunun cozumlerı belli ıategı yoksa size care ayrılmak sonucta evliliğin en etken yolu cınsellıktır. Eger yetersızsede doktora gidebilirsiniz. BunlARdN hangisi??

Hersey güllük gülistanlıkken iyi bir eşe sahipken aldatanlara çok saydırırım ama sizinki öyle değil ama yinede yapmayın öyle bir adamla ömür geçmez boşan ve yoluna devam et

Bu kadin biriyle konusmamiski daha.. gozude baskasindacdegil henuz. kadin sevgi acligi yasiyor ve aldatmak istememis, konusmsmis bile. Nesi aldatma bunun?

Erkek uye gelsin acsin ayni konuyuonada hak verelim.. : )
Maalesef katılmıyorum. Bu duruma geldiysen boşanacaksın. Aldatma isteği ile dolaşan bir eş mazur görülemez. Hangi eş karısının/kocasının bu düşüncelerde olmasını kabul eder? Konu başlığı *aldatma düşüncesi* zaten.
Kaldıki sorun sevgi açlığı ise sohbet siteleri sevginin bulunabileceği en son yer dahi değil.
Elbette vaz geçmesi yapmaması çok güzel birşey. Ama bu raddeye geldiysen ayrılacaksın bu kadar net.

En güzel yapılacak şey boşanmanız.. Evet insanlar her zaman umduklarını bulamıyorlar,bazen eşlerin değiştiğini görmek çok üzüyor. Ama asla aldatmak bir çözüm değil. Ne bir erkek için ne de bir bayan için. Çünkü bence bu her iki cinse de yapılmış bir saygısızlık. Öncelikle kendinize olan saygısızlığınız olur. O yüzden nasıl ki vicdanınızı dinlediniz yine dinleyin derim..

mevzu benm normal görmediğim yakıstrmadiğim birseyin içimde oluşmasi..anlamanız için sebeplerini sıraladım ve birçok arkadasta halimden anladı..yanlışlarını sebep olucak sonuclarını ifade etti..sohbet kanalından maksat sadece dertlesmek idi ama vicdanen istmedim anlık idi.. niyetim olsaydı bunun sıkıntısını yasamadan rahatlkla konusurdum..zaten konu sahibi olarak ben de bunu mazur görmüyorum hatta hiç kimse evet aldatmalisin haklısın demiyor...yorumları iyi okuyun bence...

insan boşluğu düştüğü an doğru ve yanlişi ayırt edemez hale geliyormus inanın tam o haldeyim..ve bende bunu bir dert olarak görüp paylaştım...ben dezaten böyle bir düşüncenin bile suç olduğunu savunuyorum

bunu kimseyle paylaşamam ..ama şu an en doğal kabul edilecek seyler bunlar olsa gerek...

O zaman nacizane fikrim bol bol dua edin. Yüce Rabbim doğru yoldan ayırmasın. Ayrıca eşinize durumu da anlatın ilgisizliğinin rahatsız ettiğini söyleyin. Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama fikir olsun

O zaman nacizane fikrim bol bol dua edin. Yüce Rabbim doğru yoldan ayırmasın. Ayrıca eşinize durumu da anlatın ilgisizliğinin rahatsız ettiğini söyleyin. Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama fikir olsun
duygularım gitgide dibe batırıyor beni..artık kendmi çok suçlu hissediyorum..nasil kalkarım bilemiyorum..takatim kalmadi herseyi bırakıp kurtulmak istiyorum..esime adım atsam ondanda umdugumu bulamıyorum oda bazı seylerden bıkmış..bende yıldım ve kendmi toparlayamıyorum böyle bi durumda ne yapılır nasıl davranılır bilen varsa yol göstersin çok zor araftayım

Sevgili Denizkızı, ben seni ayıplamak yada yargılamak için herhangi bişey yazmadım. Sadece şunu düşün, sen değilde eşin bu düşüncelerde olsa ne hissederdin? Çok kötü olurdu sanırım... Benim anlatmak istediğim buydu.

bunlarida göze alamıyorum özellkle cocugum için..

İnsanız sonuçta,zora düşüyoruz ve bir yol arıyoruz ama bence senin gitmen gereken yol bu değil. Emin ol ki değil. Ben eşim eski iş arkadaşıyla gereksiz cıvık muhabbetler ediyor diye çok üzülüyorum. Sence ne olursa olsun eşin bunu hak eder mi?
Olmuyorsa,olmayacaksa ayrılın tabi ki bunu söylemek dile kolay. Ama en doğrusu eşiniz için,senin için en önemlisi evladın için.. Her zaman düşüncem şu olmuştur aldatma konusunda, bunu yapan kadın yada erkek fark etmez evladının suratına nasıl bakar?

bunlarida göze alamıyorum özellkle cocugum için..
Bu sebebinize cevap yazdıklarımın içinde ama tekrarlamak istiyorum yine ve gerekirse yine!
Keşke her çocuğun annesi ve babası her zaman başında olsa.Anne babası başında olup sevgisizlik,riya,ilgisizliğin fır döndüğü bir evde o çocuğun mutlu olma şansı nedir peki?
Ufak bir anlaşmazlık değil ki sizinki biraz daha sabredin çocuğunuz için diyebileyim diyebilelim.
Bazı şeylere şahit olan/olmaya devam edecek olan o çocuğun psikoloijisi ne hale gelir bunu hiç düşündünüz mü?
Sizin yansımanız olacak o çocuk ve geleceği!!
LÜTFEN

İlgiye sevgiye açsınız, bilincindesiniz ve kendinizi tutuyorsunuz bu kolay değil; ama sizle direk ilhilenen biri çıkarsa bu sınırı aşabilirsiniz uçuruma son adım durduğunuz yer. Yargılamıyorum , anlıyorum, haksız da bulmuyorum.

Eşinizle önceden çok iyi anlaşıyormuşsunuz bu bir yerde iyi haber.
Onunla konuşup çift terapisi almayı teklif edin. Çok yalnız ve mutsuz hissettiğinizi söyleyip yardım isteyin. vay sen beni bu hale getirdin hadi şimdi düzelt yoksa boşarım seni vs. değil tatlı tatlı konuşun. evliliğini kurtarmak istiyorsa adım atar. Terapistin söylediklerine göre 2niz de kendinize çeki düzen verirsiniz.
baktınız gelmiyor, umrunda değil, o zaman boşanıp size uygun biriyle mutlu bir evlilik yaparsınız.

Ama elinizden geleni yapmadan pes etmeyin ve kendinizi yok yere aldatma ateşine atmayın. size yazık olur.

Bosanin ve ne halt yerseniz yiyin , evliyken başka erkeklerle konuşma arzusu da neyin nesi ?
Annesiniz siz biraz vicdan (!)
En azından çocuğunuzun yüzüne bakınca utanmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…