Aldatma kanıtı olur mu?

Bir kişi değil 20 ye yakın numara var telefonda. Rehberden isim ve numara görünecek şekilde görüntü aldım. Whatsapp numara görünmüyor ama profil fotoları mevcut. En iyisi bir avukata danışıp o şekilde ilerlemek.
Mesajlaşmanın o numarayla olduğunun tespit edilebilmesi için numaraların gözükmesi gerekiyor. Görüntüleri direkt avukata atarsınız o arşivler.

Bence bir avukattan yardım isteyin.
Elinizde olan fotoları gösterip kanıt değeri var mı yok mu görüş alın.
Ne yapmanız gerektiği konusunda daha net fikir sahibi olursunuz.

Nasıl bu kadar soğukkanlı olabildiniz cok iyi cidden. Benm önerim cocukları alıp bi kaç gün annenize gidin o sırada da özel bir dedektif tutun nasılsa rahat durmaz fırsatı bulmuşken yapar. Dedektif fotoğraflarını çeker. Telefonu komple neden almıyorsunuz? Eşinizden korkuyo msnz?

Uzun bir ekran kaydı alın, önce çıkın profil kısmına girin eşinizin fotoğrafı, numarası vs belli olsun, sonra girin yazışmalara tek tek ekran kaydını alın. İnkar edemez.

Nasıl bu kadar soğukkanlı olabildiniz cok iyi cidden. Benm önerim cocukları alıp bi kaç gün annenize gidin o sırada da özel bir dedektif tutun nasılsa rahat durmaz fırsatı bulmuşken yapar. Dedektif fotoğraflarını çeker. Telefonu komple neden almıyorsunuz? Eşinizden korkuyo msnz?
Annemle aynı şehirde değiliz, ben çalışıyorum çocuklar okula gidiyor. Korkmaktan ziyade haksız duruma süşmak istemiyorum. Özel eşyayı alma vs. Aleyhime olmasın.

Back
X