Aldatma sayılır mı?

İlk bebeğim doğunca bırak git diyor

napcak emzircekmiymiş...

elinizdekiler delil sayılır mı bilmiyorum bir avukata danışsanız iyi olur çünkü burada yazılıyor bu tür şeylerde 6 ay içinde dava açmazsanız affetmiş sayılıyormuşsunuz o delillerin bir hükmü kalmıyormuş.

Yahu bu erkekler neden bu kadar kudurdu? Bu kadının bu saatte uyumayacak kadar kötü ve düşünceli olmasına sebep olan insanı Allah bildiği gibi yapsın... Bunlara ne yetmiyor?
Benim her konuyu okurken aklıma gelen şey: erkeklerin pipisi var diye özellikle hemcinsimiz olan anaları tarafından adeta ilahlastirilmasi onlara bu hakkı veriyor. Allah önce o ana babaları düzeltsin ki gerisi de düzelsin...

Buraya tez vakitte davayı açtım ailemin yanına döndüm her şeyi düzene soktum demek nasip olsun inşallah

Maalesef aldatma sayılmıyor. Ama güven sarsıcı hareket olarak değerlendirilir. Evlilik birliğinin temelden sarsılması sebebiyle davanızı açabilirsiniz. Sakın ola sadece aldatmadan açmayın davanız reddedilir.

Bu arada yukarıda bir üye 6 aydan bahsetmiş. Güven sarsıcı hareketi öğrenmeden itibaren 6 ay içinde dava açılmazsa affetmiş sayılıyorsunuz ve delil hükmü kalmıyor dikkatli olun.

Kendisinin ikametgahı burda benim ikametgahım hala baba evinde sizce ordayken mi dava açmalıyım burdayken mi

Kendisinin ikametgahı burda benim ikametgahım hala baba evinde sizce ordayken mi dava açmalıyım burdayken mi
Dava ya eşlerin 6 ay boyunca(dava tarihinden geriye) beraberce ikamet ettiği yerde açılır ya da eşlerden birinin ikametinde. Yani ikisi de olur size hangisi kolay gelecekse öyle yapın.

Dava ya eşlerin 6 ay boyunca(dava tarihinden geriye) beraberce ikamet ettiği yerde açılır ya da eşlerden birinin ikametinde. Yani ikisi de olur size hangisi kolay gelecekse öyle yapın.
Bir de ben duruşmaya gitmesem oluyor mu bulunmam gerekiyor mu

Aldatmaya delil sayılır mı bilmiyorum ama güven sarsıcı davranış olarak %100 kabul edilir. Davanızı da bir an evvel (zaman kaybetmeden) açın.

Aldatmaya delil sayılır mı bilmiyorum ama güven sarsıcı davranış olarak %100 kabul edilir. Davanızı da bir an evvel (zaman kaybetmeden) açın.
Öyle yapacağım teşekkür ederim evlilik birliğinin temelden sarsılması dolayısıyla açsam kısa sürer mi

Eşin ikametgah ini dava yeri sayıyorlar. Nereden açarsanız açın eşinizin ikametgahinda dava görülecek. Bende öyle olmuştu.

Kolaylıklar diliyorum.

Bir de ben duruşmaya gitmesem oluyor mu bulunmam gerekiyor mu
Kendinizi avukatla temsil ettirecekseniz gitmenize gerek yok. Ama aksi halde gitmek zorundasınız. Çünkü davacı siz olacaksınız ve mazeretsiz gitmemeniz ben davayı artık takip etmeyeceğim, görülmesin anlamına gelir.

Vekalet veririm gerekirse sorun değil daha fazla burda durmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…