Aldatma sayılır mı?

Çocuğa anne karnında nafaka isteyemem sanırım
Çocuğun rahme düştüğü anda hak ehliyeti mevcut olduğu kabul edilir. Yani şöyle olabilir nafakaya hükmedilir ancak ödenmesine başlanmaz. Kararda tam ve sağ doğmak şartıyla nafakanın doğumla başlayacağı belirtilebilir. Bu sadece bir tahmin, dilekçenizde bunu böyle belirtebilirsiniz. Doğumdan itibaren nafaka talep edebilirsiniz.

Evli barklı, hamile eşi olan adam, sınır ötesi görevindeyken aklı şeyinde, eskort peşinde koşuyor. Ölse, arkasından şehit diye ağlayacağız.
Böylelerine çok da bir şey olmuyor... Bilmiyorum benim tanıdıklarım hep pırlanta gibi çocuklardı...

Böyleydi de madem niye hamile kalmaya zorladınız?

Çünkü ben kendi adıma konuşursam ben kendisini seviyordum zaten bu yüzden sevdiğim adamdan hamile kalmak istemem normal değil mi kim bilebilirdi hamilelikten sonra ümitsiz bir vaka olacağını
Hamilelikten sonra mi 1 gün iyi 10 gün kötü oldunuz, amcanızın, babanızın ölüsünü önemsemedi?

Bütün bunlar 6 aydır mı var yalnızca?

Evin her işi sizde, hiçbir şekilde yardım etmiyor,

İlgisiz, mesaj atmaz, aramaz demişsiniz. Hepsi İLK KEZ hamilelikle mi başladı?

Üzgünüm ama inandırıcı değil.

Nişanlıyken bile 100+ eskort hesabı takip ediyormuş. Her şey en baştan belliymiş kusura bakmayın.

Sevdiğiniz adamdan hamile kalmak isteyebilirsiniz.

O adamın da aile kurmaya, baba olmaya layık olması gerek.

Kızınız onun da çocuğu çünkü.

Aksi durum bencillik oluyor. "Ben anne olmak istedim ve oldum" şekliyle.

Layık olduğunu düşünmüştüm kendisi de bir kızımız olsa sana benzeyen diyordu hamileliğimde sevinmedi bile yani işlerin bu raddeye geleceğini bilsem zaten yapmazdım inanıp inanmak sizin insiyatifinizde ben özetlemek uzun uzun yazmamak adına böyle anlattım

İkinizin de güzel bir hayati olur umarim.

Toplumda çocuk olunca düzelir algısı var ne yazık ki. İnsanlara da bunu empoze ediyorlar, düzelmeyince de çocuğun var yuvanı bozma, sabret diyorlar. Halbuki çocuk ve sorumluluğu iyi bir evliliği bile bazen çıkmaza sürükleyebiliyor. Bu saatten sonra sizin çabalayacağınız, yapacağınız bir şey yok.

Ben elimden geleni yaptım vicdanım bu konuda rahat böyle ayran gönüllü ise hiç evlenmeseymiş

yani önceden de varmış.. alışmış kudurmuştan beter derler ya işte..
bitmiş aklınızda da gönlünüzde de bazı şeyler.. tanıdık bildik işinin ehli birini bulup uzun uzadıya sorup öğrenirsiniz ayrıntıları.
Allah bebeğinize sağlık versin sağmsalim kucağınıza alın.. eş kişisi de avucunu yalar yenidoğmuş bebeği kim verir babaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…