Aldatma sayılır mı?

Yine mi kadın suçlu oldu :) Bir erkek aldatıyorsa bu onun karaktersizliğidir, erkekleri aklamak için hep başkasını suçlamak doğru değil.
Yanlis anlatmış olabilirim. 6 tane abim var.2 kız kardeşiz. Annem ne kadar dilde biz kızlara değer verse de hala oğulları için bizi kullanmaktan çekinmez. Oğulları kıymetli, gelinleri bile bazen bizden daha kıymetli gibi gelir. Çünkü onların huzuru bozulmasin diye sesini çıkarmaz ama bizim canımız okunur. Yani bana öyle geliyor ki annelerin erkekleri daha üst görüp hissettirmesinden kaynaklanıyor. Bu benim fikrim. Yanlış olabilir...

Aldatmadır.Zaten güveni ileri derecede sarsar ve o evlilik çok sıkıntılı bir evlilik olur.
Ama 6 aylık hamile eşini bu durumda bırakını da Allah bildiği gibi yapsın.
Ailene de inanmak istemedim.Umarım kızgınlıkla söylüyorlardır.Çok zor durumda olmasa Hamile bir kadın hiç boşanır mı?
Allah ailene de merhamet versin...

Herşey geçiyor ama hep bu durumda kalmayacaksın.İş hayatın var mıydı okumadım hepsini...Umarım vardır...

Çok üzüldüm .Ölüm ne ya...Doğmamış çocuğa bunu yapmayı aklından bile geçirme.Evden çıkmayın,madem ki ailenize dönemiyorsunuz ayırın odanızı oturun o evde yabancı gibi dava sonuçlanana kadar..Hatta bu gece bir sancın tutsun , bir korku yaşat acile gidip oan da, o göndermesin korkudan.Ailem kabul etmedi beni demeyin sakın.

Maalesef çalışmıyorum kira gelirim var 1400 tl o da bu devirde hiç…

Ailem yanımda değilmiş bunu dün çok acı bir şekilde gördüm hatanın cezasını çek sana müstehak dediler onların istemediği bir evlilik yaptım diye hiç bu kadar yıkılmamıştım
Bir kere daha inanmadim nedense. Aileniz "sana müstehak" diyecek bir aile gibi gelmedi bana. Belinde silahı olan bir adam bu. Kavga esnasinda hayatî risk taşıyorsunuz. Hamilesiniz. Bütün bunlari yoksayacak bir aile gibi anlatmadınız.

Boşanmaya gönlünüz yok gibi, buraya cevap yazmaya sorumlu oldugunuz icin ailem diye bahane uydurdunuz gibi geliyor.

Yahu ben yalan söyleyince elime ne geçecek? Gören görmeyen beni ailemi yakınen tanıyorsunuz sanır. Yıkım yaşadım hayatımın en kötü dönemi diyorum kadın bahane diyor. Yazık.

Sizinle evliyken ya da birlikteyken böyle şeyler yapması kabul edilebilir değil. Zihniyeti kötü. Hukuksal olarak delil sayılır mı onu bilemedim.

Yahu ben yalan söyleyince elime ne geçecek? Gören görmeyen beni ailemi yakınen tanıyorsunuz sanır. Yıkım yaşadım hayatımın en kötü dönemi diyorum kadın bahane diyor. Yazık.
Doğumdan sonra bence boşanin bu daha sizin yakaladığınz km lerce ötede kim bilir neler oluyordur
Bir ömür böyle geçmez yazık etmeyin hayatınıza

Ya zaten kızmayın ama genelde asker vs olan erkekler sosyal medya üzerinden çok fazla gizli saklı şey yapıyorlar. En azından benim yakinen tanıdığım kişiler öyle. Allah eşlerine kolaylık versin

Aldatma tabi daha ne olmalı aynı yatakta mi basman gerek inanman için...kaç kurtar kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…