- Konu Sahibi Papatyakircicegi
-
Yanlis anlatmış olabilirim. 6 tane abim var.2 kız kardeşiz. Annem ne kadar dilde biz kızlara değer verse de hala oğulları için bizi kullanmaktan çekinmez. Oğulları kıymetli, gelinleri bile bazen bizden daha kıymetli gibi gelir. Çünkü onların huzuru bozulmasin diye sesini çıkarmaz ama bizim canımız okunur. Yani bana öyle geliyor ki annelerin erkekleri daha üst görüp hissettirmesinden kaynaklanıyor. Bu benim fikrim. Yanlış olabilir...Yine mi kadın suçlu oldu :) Bir erkek aldatıyorsa bu onun karaktersizliğidir, erkekleri aklamak için hep başkasını suçlamak doğru değil.
abi yapılabilecek her şeyi yapmış ama bence aldatmak değil, affetmeyi deneyin...
Evet bunları kanıt olarak elinizde bulundurun avukatınıza ulaştırın. Sayılır.
Maalesef çalışmıyorum kira gelirim var 1400 tl o da bu devirde hiç…Aldatmadır.Zaten güveni ileri derecede sarsar ve o evlilik çok sıkıntılı bir evlilik olur.
Ama 6 aylık hamile eşini bu durumda bırakını da Allah bildiği gibi yapsın.
Ailene de inanmak istemedim.Umarım kızgınlıkla söylüyorlardır.Çok zor durumda olmasa Hamile bir kadın hiç boşanır mı?
Allah ailene de merhamet versin...
Herşey geçiyor ama hep bu durumda kalmayacaksın.İş hayatın var mıydı okumadım hepsini...Umarım vardır...
Olay ne ben kaçırdımArkadaşım son görülmeleriniz bile aynı bu kadar da olmaz ki.
Her konuya aynı anda yorum yapmanız da cabası
abi yapılabilecek her şeyi yapmış ama bence aldatmak değil, affetmeyi deneyin...
Bir kere daha inanmadim nedense. Aileniz "sana müstehak" diyecek bir aile gibi gelmedi bana. Belinde silahı olan bir adam bu. Kavga esnasinda hayatî risk taşıyorsunuz. Hamilesiniz. Bütün bunlari yoksayacak bir aile gibi anlatmadınız.Ailem yanımda değilmiş bunu dün çok acı bir şekilde gördüm hatanın cezasını çek sana müstehak dediler onların istemediği bir evlilik yaptım diye hiç bu kadar yıkılmamıştım
Yahu ben yalan söyleyince elime ne geçecek? Gören görmeyen beni ailemi yakınen tanıyorsunuz sanır. Yıkım yaşadım hayatımın en kötü dönemi diyorum kadın bahane diyor. Yazık.Bir kere daha inanmadim nedense. Aileniz "sana müstehak" diyecek bir aile gibi gelmedi bana. Belinde silahı olan bir adam bu. Kavga esnasinda hayatî risk taşıyorsunuz. Hamilesiniz. Bütün bunlari yoksayacak bir aile gibi anlatmadınız.
Boşanmaya gönlünüz yok gibi, buraya cevap yazmaya sorumlu oldugunuz icin ailem diye bahane uydurdunuz gibi geliyor.
Boşanmamis gibi geldi banaSanki bosanabilecekmiş gibi bi de soruyorsunuz
Doğumdan sonra bence boşanin bu daha sizin yakaladığınz km lerce ötede kim bilir neler oluyordurYahu ben yalan söyleyince elime ne geçecek? Gören görmeyen beni ailemi yakınen tanıyorsunuz sanır. Yıkım yaşadım hayatımın en kötü dönemi diyorum kadın bahane diyor. Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?