Aldatma sayılır mı?

Eskort peşine düşen ve eskortlarla beraber olan erkeklere inanılmaz sinirleniyorum. korunmalı olarak birlikte olsalar bile o kadar çok cinsel yolla geçebilecek hastalik var ki. Ve bunları eşlerinede tasiyabilirler. Üstelik hamile , sifilis, hpv ve benzeri hastalıkları taşıyıp eslerinide, çocuklarınıda riske atıyorlar.

Bence bu bir sınır aldatma sınırı, büyük konuşmak istemem ama yani düşünüyorum da eşimi aldatsam.. midem bulanıyor bu fikrin zihne düşmesi filizlenmesi ve eyleme geçmesi gerek. Bence bu sınır açılınca belki bugün değil yarın aldatma gerçekleşecek.....

eğer imkanınız ve gucunuz varsa uzak durun.. biliyorum kolay değil ama zaten olacagi o..

Ben canımı zor kurtardığım için farketmesin diye ceyizliklerimi hep bıraktım ama pişman oldum yapabilirsen evde olmadığı vakitte eve kargocu veya nakliyeci getirdip kutulayip göndersen iyi olur annenin evine ama farkederse sana zorluk yaşatır mi bunu düşün ....birde sözleşmeli bosanirsan bunu halledebilirsin benim can tehlikem olduğu için haram zıkkım olsun dedim bıraktım ona sen kendin karar ver kuzum...adamın huyu nasıl bilemiyorum

Ben de öyle düşünüyorum ses etmeden çekip gideceğim 8 mayısta işe başlayacak o zaman toparlanır giderim sizce tüm eşyalarımı alıp mı gideyim yoksa sadece kıyafetlerimi mi
Bizde eşyalari ben ödemiştim,evden ayrılırken onlsri aldım.Bosanma davasında bunu bir kusur olarak gösterdi.Bana eşyalar için mal davası açacaktır.Kanunen eşyalar yarı yariyaymis,siz de eşyaları gotururseniz bunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz ama götürmeseniz götürdü diye iftira atıp götürdü de diyebilir her şeyi yapar bunlar.Kendi çeyizinizi mutlaka alın

Ailem yanımda değilmiş bunu dün çok acı bir şekilde gördüm hatanın cezasını çek sana müstehak dediler onların istemediği bir evlilik yaptım diye hiç bu kadar yıkılmamıştım

Dün boşanmaya karar verdik ailene söyle arkalarındaysa tamam sıkıntı çıkarmicam dedi ama ailem tamamen sırtını dönmüş bana

Bizde sadece yatak odası ve çeyizin tamamı kıza ait yatak odasını almak istemiyorum zaten çeyizlik malzemeleri almak istiyorum bu hayatta tek başımaymışım onu anladım hayatımın şoku oldu bana

Bizde sadece yatak odası ve çeyizin tamamı kıza ait yatak odasını almak istemiyorum zaten çeyizlik malzemeleri almak istiyorum bu hayatta tek başımaymışım onu anladım hayatımın şoku oldu bana
Çok üzüldüm sizin adiniza çalışıyor musunuz?
Istemedikleri bir evlilik yapmış olabilirsin ama insan evladına yüzünü dönmemeli ya.

Eşin olacak adama sakın ailem arkamda degil filan deme ve yansıtma yalniz olduğunu anlarsa daha çok üzerine gelir.

Maalesef beni gözden çıkarmışlar ne olursa olsun yanımda olurlar sandım dışlamışlar beni

Dün boşanmaya karar verdik ailene söyle arkalarındaysa tamam sıkıntı çıkarmicam dedi ama ailem tamamen sırtını dönmüş bana
Adama bunu hissettirsen sana daha kötü davranma ihtimali çok yüksek ...ailemin benim arkamda olmadığını bildiği için bana ekstra kötü davranmaya başlamıştı ben aileme söylemedim onlardan izin istemedim ...gittim normal bir şekilde ve sakince söyledim dahada ayrıntılı konuşmadım haa istemezlerse kadın sığınma evine giderim dedim babamda olur mu öyle şey dedi ama her işimi kendim gördüm bir mahkemede yanıma gelmek istedi onuda istememiştim ben ama geldi yani annem ...çok eziyet ettiler o dönem annem ve ablam ..anneme bir şey diyemiyorum ama ablama hakkım haram olsun ...zor bir sürec ama atlatinca herşey çok daha güzel özgür oluyorsunuz ..evliliğiniz kurtulacak gibiyse asla önermem tabiki ....

Maalesef beni gözden çıkarmışlar ne olursa olsun yanımda olurlar sandım dışlamışlar beni
Bu süreçte dünyada sadece güvendiğin kendin birde evladın mış onu anlıyorsun ne anne ne baba yalan hepsi iyi gün dostu...sağ olsunlar mutlu olsunlar şu an yeter bana onları çok seviyorum tabiki canım ciğerim sonuçta

9 ayda ne değişti,kaç yıllık evlisiniz?insan olanın başına herşey gelir en az zararla kurtulursunuz umarım. hamilelikten önce biz bu çocuğa istediğini verebilecek uyumluluktamiyiz diye sorabilirsiniz keske,ama olan olmuş,ailenizin arkanızda durduğunu bilmek size güven veriyordur,yine burda bdv da birisi kocamın mesleği benim ibadetim demiş,kimsenin mesleği ve parası için evlenmeyin

Yine mi kadın suçlu oldu :) Bir erkek aldatıyorsa bu onun karaktersizliğidir, erkekleri aklamak için hep başkasını suçlamak doğru değil.

Bizde de adet o şekilde ama uygulamadık güya borcu var diye,her şeyi aynı evin içine girdikten sonra ben aldım.Kurtarma durumu yoksa anlaşmalı için uğraşın çekişmeli sıkıntılı bir süreç

Babam hayatta değil maalesef o olsaydı böyle olmazdı ama şu an büyük yıkım yaşıyorum dün gece eve sığamadım kendimi dışarı attım ağlaya ağlaya eşim aldı ben sakinleşene kadar şehirde dolaştırdı

Ne yaptın içinden kalmasın bari eşinin yüzüne vur ve şu anda senden boşanmasam dahi beni en zayıf anımda bu hale düşürdün ya asla yüzüne bakmayacagim senden nefret ediyorum de en azından yani ben olsam öyle derdim demisligimde var ... Eski kişiye..ilk fırsatını bulunca senden bosanicam senden nefret ediyorum dedim aynen seninkine benzer aldatma vs görmüştüm sosyal platformdan

Kolum kanadım kırıldı sanki boşanmak da ayrı bir yıkım olacak nasıl kaldıracağım bilmiyorum inançlı biriyim ama dün gece ölüm o kadar cazip geldi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…