Lütfen şu yazdıklarınızı tekrar okuyun, 5 yaşındaki çocuk bile buna inanmaz. Siz inanmış gibi mi yapacaksanız ona karar verin.son 1 yılda düzenli olarak hergun konuşmuşlar eşimin arkadasının sevgılsıymış kadın. Kadın eşimin arkadasına para vermiş daha sonrada cocuk kayıplara karısmış o yüzden eşimden yardım istemiş sonra konuşmalar baslamış ask cinsellik asla yokmuş 2 arkadaslar mış
İyi ki alıntılamışsınızLütfen şu yazdıklarınızı tekrar okuyun, 5 yaşındaki çocuk bile buna inanmaz. Siz inanmış gibi mi yapacaksanız ona karar verin.
Aldatıldığınızı zaten kabuk etmiş anlamışsınız konu başlığından da belli.. Aksine inanmak zaten mümkün değil çünkü düpedüz aldatmış sizi.. Ama devam etmek kabul etmek konusunda bizlerin müdahale şansı yok.. Ancak fikrimizi söyleriz ki benim fikrim böyle birşeyin affı yoktur.. Benim evliliğimde böyle birşeyin affı yok ama siz kabul ettiyseniz bundan sonrası için olacakları ya da olmayacakları göze aldınız demektir.. Hiç sanmıyorum ama inşallah herşey yolunda gider.. Çünkü bir kez affedilmiş bir adam için sonrası daha kolay olacaktır..Merhaba arkadaşlar
Daha öncede yazmıştım 11 yıllık evliyim eşimden şüphelenip whatsapp kontrol ettiğimde bir kadınla samimi hayatımlı canımlı yazışmasını yakalamıştım bunun üzerine sorduğumda arkadaşım dedi kadını aradım arkadaşız biz benden ve kızımdan bahsediyormuş. Arama dokumlerini çıkardım son 1 yılda düzenli olarak hergun konuşmuşlar eşimin arkadasının sevgılsıymış kadın. Kadın eşimin arkadasına para vermiş daha sonrada cocuk kayıplara karısmış o yüzden eşimden yardım istemiş sonra konuşmalar baslamış ask cinsellik asla yokmuş 2 arkadaslar mış. Birsürü konuşmalardan sonra eşimle devam etme kararı aldım. İyimi yaptım bilmiyorum cunku sürekli aklıma geliyor durmadan takip ediyorum kadının numarası engelli gorunuyor ama nasıl devam ediliyor zamanla unutuluyor mu yoksa yanlış mı karar verdim inanın emin değilim
Normal arkadaş olabilir ama gizli saklı görüşmesi normal değil bence, ben bundan rahatsız olurdum.
Benim eşimin de bir kadın arkadaşı var, bazen hergün, hergün olmasa da bir kaç gün arayla falan konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Eşim bazen de kendi arıyor. Gizli konuşması bence süphe uyandıran faktör.Her gun nasil konusabilir ki normal arkadasiyla? Bir de konu sahibi zaten suphe icindeymis.
Benim eşimin de bir kadın arkadaşı var, bazen hergün, hergün olmasa da bir kaç gün arayla falan konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Eşim bazen de kendi arıyor. Gizli konuşması bence süphe uyandıran faktör.
evet aynen. Yani madem normal arkadaş eşinden niye gizler insan? bir de her gün konuşuyormuş.Konusuyoruz diyorsunuz. Siz de dahilsiniz bu muhabbete. Konuda kadinin haberi yok bu her gunku muhabbetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?