Aldatma sonrası devam etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

medidxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
38
64
88
40
Merhaba arkadaşlar
Daha öncede yazmıştım 11 yıllık evliyim eşimden şüphelenip whatsapp kontrol ettiğimde bir kadınla samimi hayatımlı canımlı yazışmasını yakalamıştım bunun üzerine sorduğumda arkadaşım dedi kadını aradım arkadaşız biz benden ve kızımdan bahsediyormuş. Arama dokumlerini çıkardım son 1 yılda düzenli olarak hergun konuşmuşlar eşimin arkadasının sevgılsıymış kadın. Kadın eşimin arkadasına para vermiş daha sonrada cocuk kayıplara karısmış o yüzden eşimden yardım istemiş sonra konuşmalar baslamış ask cinsellik asla yokmuş 2 arkadaslar mış. Birsürü konuşmalardan sonra eşimle devam etme kararı aldım. İyimi yaptım bilmiyorum cunku sürekli aklıma geliyor durmadan takip ediyorum kadının numarası engelli gorunuyor ama nasıl devam ediliyor zamanla unutuluyor mu yoksa yanlış mı karar verdim inanın emin değilim

Eğer devam etme kararı aldıysanız, yapacağınız bir başka hatada burda fikir sormak.
Herkesin ‘kırmızı çizgisi’ başkadır.
Sizin affettiğiniz, inandığınız şey başkası için, affı olmayan birşeydir.
Kararınızı vermişsiniz, ne duymak istiyorsunuz ?
Affetmek, daha sonra bu konu üzerinden sorun yaratma imkanınızı ortadan kaldırır. Bunu bilerek devam etmeniz gerek açıkçası.

Lütfen şu yazdıklarınızı tekrar okuyun, 5 yaşındaki çocuk bile buna inanmaz. Siz inanmış gibi mi yapacaksanız ona karar verin.

Aldatıldığınızı zaten kabuk etmiş anlamışsınız konu başlığından da belli.. Aksine inanmak zaten mümkün değil çünkü düpedüz aldatmış sizi.. Ama devam etmek kabul etmek konusunda bizlerin müdahale şansı yok.. Ancak fikrimizi söyleriz ki benim fikrim böyle birşeyin affı yoktur.. Benim evliliğimde böyle birşeyin affı yok ama siz kabul ettiyseniz bundan sonrası için olacakları ya da olmayacakları göze aldınız demektir.. Hiç sanmıyorum ama inşallah herşey yolunda gider.. Çünkü bir kez affedilmiş bir adam için sonrası daha kolay olacaktır..

Klasik erkek palavralari..cok uzgunum ama karistirmis bir haltlar belli..nasil bu durumu kabulleniyorsunuz benim aklim bunu almiyor..

Yanlış bir karar vermişsin.. Ama senin kararın.. Benim diyeceğim şu ben olsam affetmezdim bariz ortada herşey...
Ama üzme kendini.. Hayat devam ediyor.. Çocuğun yoksa hiç düşünmeden boşan bence. Ama çocuğun varsa bi aile terapistine gidin.. Çünkü 1 kez aldatan tekrar aldatır... Allah yardımcın olsun...

Normal arkadaş olabilir ama gizli saklı görüşmesi normal değil bence, ben bundan rahatsız olurdum.

İnsan normal arkadaşını her gün arar mı? Kocanızın normal arkadaşlarını gıyaben de olsa tanımaz mısınız? Ve normal arkadaşlarsa kadın şu an neden engelli?

Her gun nasil konusabilir ki normal arkadasiyla? Bir de konu sahibi zaten suphe icindeymis.
Benim eşimin de bir kadın arkadaşı var, bazen hergün, hergün olmasa da bir kaç gün arayla falan konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Eşim bazen de kendi arıyor. Gizli konuşması bence süphe uyandıran faktör.

Benim eşimin de bir kadın arkadaşı var, bazen hergün, hergün olmasa da bir kaç gün arayla falan konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Eşim bazen de kendi arıyor. Gizli konuşması bence süphe uyandıran faktör.

Konusuyoruz diyorsunuz. Siz de dahilsiniz bu muhabbete. Konuda kadinin haberi yok bu her gunku muhabbetten.

Benim üniversiteden bir arkadasim var. Oda evli ve cocugu var. Her gün whatsapp den yaziyoruz. Genelde gündemi konusuruz siyaset ve ekonomi felan. Tabi hayatimiz hakkinda da . Mesela buraya pandemi ulasmadan ilk o uyardi beni yemek felan stoklayin diye cünkü cindeki arkadaslari ona orda neler oldugunu anlatiyordu. Neyise. Esim bana deseki ne yaziyorsunuz öyle diye "al oku" diye eline verebilirim, cünkü 10 senden fazla tanistigimiz halde ne o bana canim der, heleki hayatim hic demez...yani sohbet den aramizda gönül bagi olmadigi bal gibi de ortada. Ben en cok o hayatim ve canimli kisima takildim sizin hikayenizde. Screenshota baktim arkadaslar öyle yazismaz. Siz maddi imkansizlardan belki ayrilmayi göze alamiyorsunuz ama su gelecek sürec sizin icin cok yipratici olacak

Konusuyoruz diyorsunuz. Siz de dahilsiniz bu muhabbete. Konuda kadinin haberi yok bu her gunku muhabbetten.
evet aynen. Yani madem normal arkadaş eşinden niye gizler insan? bir de her gün konuşuyormuş.

Esinin arkadasi ise neden seni hic tanistirmadi da gizli gizli gorustu? Kadini arayinca ne bekliyordun ki biz sevgiliyiz demezdi elbet. Her aldatan gibi inkar yolunu sececek.
Esinin arkadasinin sevgilisiymis bu yolla tanismislar guya. Sevgilisi kayiplara karisinca yardim icin baslayan gorusme hergun duzenli devam etmesi de tuhaf. Ne cozulmedik problemmis. Yahu insan annesini bile hergun duzenli arayamayabiliyor. Ayrica arkadasimin sevgilisiydi numarasi da bayatladi artik.
Madem inanmayi secmissin yapacak birsey yok. Omur boyu suphelerle yasayamazsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…