Aldatma sonrası devam etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi eski konuna baktim da sevgililer uyudun mu, yatiyorum iyi geceler, gunaydin diye mesaj atar. Bu arkadasliktan da öte birsey. Neyse sen bilirsin.

Ben böyle durumlarda kadının aldatılmasını affetmesine değilde; kendini salak yerine koydurmasına kızıyorum. Tekmeyi atacak yüreğin yoksa niye didikliyorsun, hadi didikledin, buldun çıkardın, adam gibi aldatıldığını kabul edip, affetme seçeneği varken, bağıra bağıra aldatma olduğu belli olan, hatta kocanızın metresininde sizden haberdar olduğu bir durumda arkadaşız yalanına kim inanır. Kocanız size bu savunmayı yapıyorsa, resmen aklınızla dalga geçiyor, sizde acizliğinizden bunu kabul ediyorsunuz. Hadi siz kocanızdan gizli tanımadığı bir adamla, bir sene canınlı, hayatımlı yazışıp, yattığını , kalktığınızi bile haber verin bakalım, kocanız öğrendiğinde vereceği tepkiden yaşadığınızın ağırlığını anlarsınız

kadın arkadaşı olma konusuna takıntılı değilim. tabi ki olabilir ama saygı çerçevesinde. bir kadın eşime hayatım diyemez, eşim de kadına aynı şekilde. adı üstünde "hayatım" laf arası söylenecek bir şey değil. ve bu arkadaşlığı sizin bilmeniz gerekiyordu zaten, sonradan öğrenip dökümana kadar indiyseniz orda bir yanlış vardır. bunun sizde farkındasınız. eğer affettiyseniz de artık yapılacak bir şey yok kabullenip didiklemeyin.

Hayır normal arkadaş olamaz
Evli bir erkek düzenli olarak bir bayanla sürekli konuşamaz
Bu aldatmadır
İki sevgili bile yeri geliyor günlerce konuşmuyor
Bu düpedüz sizi hiçe sayarak bir kadınla bekar bir erkek gibi iletişim kuruyor
Yakalanınca da pişkin bir şekilde arkadaşız diyebiliyor
Affettiysen Eğer karıştırma o zaman
Affetmek kabullenmektir
Aynı şeyi sen yapsaydın seni rezil eder anında boşardı tabi bu iyi ihtimal
Kötü ihtimalleri yazmak istemiyorum buraya şimdi !

Yaa senin konunda kadının kocasına söyleme dediğim için beni linç etmişlerdi. Sanki bedel ödemesi gereken oymuş gibi. O arkadaşları bu konuya çağırıyorum

Kararinizin pek doğru olmadiginin farkindasiniz zaten, yoksa buraya yazmazdınız.
Ben affetmezdim. Sevgi bu degil. Sadakat her seyden önce gelmeli.
Evlilik birliği zaten sadakatten oluşur.

Aldatilan ama ayrilmak istemeyen kadinin "kendini" kandirma cabalarini gordunuz simdi dagılalım...

Aldatmis evet ama ayrilmak istemiyrm yada ayrilamiyorm desen vallahi anlayacam. Kendi karari dicem.
Ama seninki cok farkli olay.

Empati yapın lütfen ben buraya konu açsam eşim 1 yıldır biriyle görüşüyor samimi hayatımli cicimli ama aşk yok cinsellik'lik yok ne düşünürsünüz benim hakkımda ne ? bir yıl uzay boşluğunu yada palitikami konuştu bunlar ben canım dedidigim samimi arkadaşımla bile üç günde dört gün de anca görüşüyorum..affetmissiniz anlarım ama kabullenip affedin .buz gibi "aldatılmışsiniz" yakalamâsaniz kim bilir kaç sene daha ayakta uyuturdu..unutma konusuna gelince biraz ağır olucak ama sittin sene unutamazsiniz bir bakışı bir sözü hareketi günlerce düşündürür size. şüphe öyle bir duygu ki yer bitirir insanı. zehir eder hayatı ..

Gündeminizde boşanmanın olmadığı eski konunuzda belliymiş zaten. İnanmış gibi davranıp hiçbirşey olmamış gibi yapmak kabullenip affetmekten daha kolay çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…