Aldatma sorunu

persephonex

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
50
16
18
28
şimdiye kadar kimle birlikte olduysam aldattım, bu fiziksel değil misal internet üzerinden vesaire. Karşımdakini çok sevsem de bir faydası olmuyor, yine bir şekilde aldatıyorum. Bunun nasıl önüne geçebilirim? Benzer durumu yaşayanlar varsa öneriniz var mı? ben cidden böyle yaşamak istemiyorum ama önüne de geçemiyorum bu durumun.

şimdiye kadar kimle birlikte olduysam aldattım, bu fiziksel değil misal internet üzerinden vesaire. Karşımdakini çok sevsem de bir faydası olmuyor, yine bir şekilde aldatıyorum. Bunun nasıl önüne geçebilirim? Benzer durumu yaşayanlar varsa öneriniz var mı? ben cidden böyle yaşamak istemiyorum ama önüne de geçemiyorum bu durumun.
Kusura bakmayın konunuzla alakalı bir yorum değil ama merak ettim, hayatınızda hiç aldatıldınız mı?

***Soru zaten sorulmuş görmezlikten gelin yorumumu.

Peki ne hissettiniz aldatildiginizda , ne düşündünüz öğrendiğiniz anda merak ettim

Bağımlılık gibi bir şey olsa gerek, psikiyatr, psikolog ile aşmaya çalışmanızı öneririm.
Onlar hangi duygunun eksikliğinde-fazlalığında, ya da ne tip bir heyecan arayışında olduğunuzu, neden kaçarak bunu yaptığınızı, neyi ne kadar düşündüğünüzü irdeler, size fayda sağlarlar diye düşünüyorum.
Burada kuvvetle muhtemel bunların cevabını bulamaz, taşa tutulursunuz, profesyonel destek alın.

Aldatırken ne düşünüyorsunuz ne hissediyorsunuz? Yani ekstra ilgi mi hoşunuza gidiyor yoksa vay be ben neymişim bak birden fazlasını elimde tutuyorum mu diyorsunuz. Meselenin iç yüzü ne yani

Yanıma kalacağını filan savunmuyorum, durumdan rahatsız olduğum için bunu değiştirmeye çalışıyorum. Karşımdaki insanlara hayır diyemiyorum, sınırları yeterince çizemediğimden olay flörte gidiyor dolayısıyla. Karakterle alakalı olduğunu düşünmüyorum, psikolojik olduğuna inanıyorum. Bu yüzden yardım istiyorum zaten benzer durumu yaşayanlardan.

Ya
Aldatırken ne düşünüyorsunuz ne hissediyorsunuz? Yani ekstra ilgi mi hoşunuza gidiyor yoksa vay be ben neymişim bak birden fazlasını elimde tutuyorum mu diyorsunuz. Meselenin iç yüzü ne yani
ya aslında iltifat olayları beni pek etkilemiyor, sevildiğimi hissetmek veya macera duygusu beni tatmin ediyor.

Şimdiye kadar kimseyi ciddi anlamda sevmediniz demek ki.yoksa insanın gözü başka kimseyi görmüyor.başka kimseye ihtiyaç duymuyor.tavsiye olarak da kendinizden emin olana kadar kimse ile ilişki kurmayin

Buraya niye böyle bir konu açtınız mi burda aldatanı dövüyorlar :KK70: 1-2 konuya denk geldim konu sahipleri linç edildi. Sorununuza gelince, sanırım sevmeyi bilmiyorsunuz. Siz sevmeseniz bile sevildiginizde o kisiye kiyamazdiniz. Aldatmak vicdani bir yük aslinda. Taşıması zor

Back
X