Aldatma sorunu

Cocukluktan gelen sevgi eksikligi varsa eger bu durum onun bir yansimasi olabilir. Sevmeyi bilemiyor olabilirsiniz . Sevginin ne oldugunu bilebilecek kadar saglikli bi hayat yasatilmamis olabilir size. Düsünce gucunuzle yenmeye calisin. Tek bir kisiye odaklanip mutlulugu ve sonsuz birlikteligi denemek mi daha leziz olur yoksa bir cok insanla yasanan gonul yorgunlugumu. Bir kisiyi sevmeyi ve saygi icinde iliskinizi yurutmeyi basarirsaniz cok mutlu olabilirsiniz. Cunku sevmek ve sevilmek hayatta en güzel seydir.

Cocukluktan gelen sevgi eksikligi varsa eger bu durum onun bir yansimasi olabilir. Sevmeyi bilemiyor olabilirsiniz . Sevginin ne oldugunu bilebilecek kadar saglikli bi hayat yasatilmamis olabilir size. Düsünce gucunuzle yenmeye calisin. Tek bir kisiye odaklanip mutlulugu ve sonsuz birlikteligi denemek mi daha leziz olur yoksa bir cok insanla yasanan gonul yorgunlugumu. Bir kisiyi sevmeyi ve saygi icinde iliskinizi yurutmeyi basarirsaniz cok mutlu olabilirsiniz. Cunku sevmek ve sevilmek hayatta en güzel seydir.
Aslında çok güzel söylediniz, teşekkür ederim.

Aldatmak çözümü olan bir sorun değil bence. Karakter meselesi. Birilerine ihanet etmeye, arkadan vurmaya alışmış birinin bunu değiştirebileceğine inanmıyorum. Bigün sizin gibi biriyle evlenir mutlu bir hayat sürersiniz.

Boşlukları dolduramiyor gibisiniz.
Yani birini çok sevseniz de bir şey eksik kalıyor demek ki.

İçinizde ne yaparsaniz yapın dolmayan bir boşluk.

Psikologla görüşün

Aslinda ben size biraz farkli bi bakiş acisiyla bikaç sey yazacaktim ama dertlendigin olay degisik gelince eski konularina baktim.iyiki de bakmişim yazacaklarimdan vazgeçtim.iyi değilsin sen.yüzleşemedigin sey her ne ise hayatta.onunla yüzleşmeden onu kabullenmeden normal ruh haliyle hayatina devam edemezsin.edemiyorsunda belli ki...kendin icin birşey yap,çok iyi bir psikolog bul ve hayatinla yüzleş bian önce
Büyük hatalar yapmadan vakitlice yap bunu

Çok garip bunun nasıl önüne geçemiyorsunuz Rabbim sana bir irade vermiş nefsini yönlendirmek senin elinde.
Yani psikoloğa gitsen ne olucak ki ?
Nefsinin önüne geçmelisin, Herkesin nefsi var ama herkes nefsinin esiri olmuyor.
Bu bir hastalık değil, Nefsinizin kölesi olup şeytana uymayın zira ne ekerseniz onu biçersiniz..

Bu nasil bir yorumdur pessss
Burda bir erkek için bu konu açılmış olsa bütün kadınlar tırnaklarını çıkarıp tırmalamaya başlamıştı çoktan .
Neden hemcinsimiz olunca o kadar sert olamıyoruz .
Kusura bakmayın ama hayatına girmiş bütün erkekleri aldatan biri için tek yorumum budur .

Burda bir erkek için bu konu açılmış olsa bütün kadınlar tırnaklarını çıkarıp tırmalamaya başlamıştı çoktan .
Neden hemcinsimiz olunca o kadar sert olamıyoruz .
Kusura bakmayın ama hayatına girmiş bütün erkekleri aldatan biri için tek yorumum budur .
Sanki erkekler ak kaşık mı. Bayan sadece sanalda aldattigina gore duygusal eksiklikleri ve sıkıntilari var. Ve bence kesin boyle bir sorun var cunku kaşrlaşmis gercekten kotu insanlar gelipte burda bu itirafi yapmazlar. Burada cocukluk yillari ve aile bireylerinin etkileride söz konusu olabilir. Ayrica bedensel birliktelikle aldatmiyor. Bayanda sapiklik veya azginlik goremedim. Bu bayan keyfine de aldatmiyor bir bosluk bir sorun var ve çözmek istiyor kurtulmak istiyor. Maya bozuklugu ağır bir kelime. Ve bu bayan acikladi diye sanmayin toplum duzgun. Sanal aldatma toplumun kanayan yarasi oldu. Herkesin elinin altinda ve malesef insanlar bazi heyecan veya eksikliklerini bazi durtulerle sanalda gidermeye calisiyor. Inşallah konu sahibi bundan vazgecebilir. Aksi halde kalitesiz bir yasam olur..

Sanki erkekler ak kaşık mı. Bayan sadece sanalda aldattigina gore duygusal eksiklikleri ve sıkıntilari var. Ve bence kesin boyle bir sorun var cunku kaşrlaşmis gercekten kotu insanlar gelipte burda bu itirafi yapmazlar. Burada cocukluk yillari ve aile bireylerinin etkileride söz konusu olabilir. Ayrica bedensel birliktelikle aldatmiyor. Bayanda sapiklik veya azginlik goremedim. Bu bayan keyfine de aldatmiyor bir bosluk bir sorun var ve çözmek istiyor kurtulmak istiyor. Maya bozuklugu ağır bir kelime. Ve bu bayan acikladi diye sanmayin toplum duzgun. Sanal aldatma toplumun kanayan yarasi oldu. Herkesin elinin altinda ve malesef insanlar bazi heyecan veya eksikliklerini bazi durtulerle sanalda gidermeye calisiyor. Inşallah konu sahibi bundan vazgecebilir. Aksi halde kalitesiz bir yasam olur..
Inşallah vazgeçebilir fakat ben aldatmanın illa fiziksel olması gerektiğini düşünmüyorum. Bu konu bir erkek için açılmış olsaydı yine aynı yorumu yapardım hem cinsim olduğu için kayırmadım o kadar . Ve bu bir olur iki olur boşluktan ama her seferinde boşluktan olmaz ki . Bir erkek sizi aldatsa ve sonra dese ki ; duygusal boşliktaydim gerçekten ona hak verip affeder miydiniz?
Bu tür bir sorunu varsa ya hic sevgili edinmeyecek ya da iradeli olup başkalarıyla flortlesmeyecek .
Burda itiraf etmiş doğru hiç etmeyenler de var bu da durumdan rahatsız oldugunu biraz da olsa gösteriyor ama yaptığı şeyi hafifletmiyor.
Kocasını aldatan kadınlarda burda yazıyor çünkü isim yok soy isim yok buraya yazıp günah çıkarmak kolay bakalım hayatlarında ki kişilere itiraf edebiliyorlar mi ?

Back
X