- 25 Ocak 2017
- 50
- 16
- 18
- 28
- Konu Sahibi persephonex
-
Evet, genelde hep aldatıldım. İki kişi dışında.Peki hiç aldatıldınız mı?
Kusura bakmayın konunuzla alakalı bir yorum değil ama merak ettim, hayatınızda hiç aldatıldınız mı?şimdiye kadar kimle birlikte olduysam aldattım, bu fiziksel değil misal internet üzerinden vesaire. Karşımdakini çok sevsem de bir faydası olmuyor, yine bir şekilde aldatıyorum. Bunun nasıl önüne geçebilirim? Benzer durumu yaşayanlar varsa öneriniz var mı? ben cidden böyle yaşamak istemiyorum ama önüne de geçemiyorum bu durumun.
Bunun nasıl önüne geçebilirim?
Aldatırken ne düşünüyorsunuz ne hissediyorsunuz? Yani ekstra ilgi mi hoşunuza gidiyor yoksa vay be ben neymişim bak birden fazlasını elimde tutuyorum mu diyorsunuz. Meselenin iç yüzü ne yanişimdiye kadar kimle birlikte olduysam aldattım, bu fiziksel değil misal internet üzerinden vesaire. Karşımdakini çok sevsem de bir faydası olmuyor, yine bir şekilde aldatıyorum. Bunun nasıl önüne geçebilirim? Benzer durumu yaşayanlar varsa öneriniz var mı? ben cidden böyle yaşamak istemiyorum ama önüne de geçemiyorum bu durumun.
ya aslında iltifat olayları beni pek etkilemiyor, sevildiğimi hissetmek veya macera duygusu beni tatmin ediyor.Aldatırken ne düşünüyorsunuz ne hissediyorsunuz? Yani ekstra ilgi mi hoşunuza gidiyor yoksa vay be ben neymişim bak birden fazlasını elimde tutuyorum mu diyorsunuz. Meselenin iç yüzü ne yani
Buraya niye böyle bir konu açtınız mi burda aldatanı dövüyorlarşimdiye kadar kimle birlikte olduysam aldattım, bu fiziksel değil misal internet üzerinden vesaire. Karşımdakini çok sevsem de bir faydası olmuyor, yine bir şekilde aldatıyorum. Bunun nasıl önüne geçebilirim? Benzer durumu yaşayanlar varsa öneriniz var mı? ben cidden böyle yaşamak istemiyorum ama önüne de geçemiyorum bu durumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?