- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.098
- 598
- Konu Sahibi persephonex
bosluk derken burada donemsel degil malesef daha derin bir bilincalti .Inşallah vazgeçebilir fakat ben aldatmanın illa fiziksel olması gerektiğini düşünmüyorum. Bu konu bir erkek için açılmış olsaydı yine aynı yorumu yapardım hem cinsim olduğu için kayırmadım o kadar . Ve bu bir olur iki olur boşluktan ama her seferinde boşluktan olmaz ki . Bir erkek sizi aldatsa ve sonra dese ki ; duygusal boşliktaydim gerçekten ona hak verip affeder miydiniz?
Bu tür bir sorunu varsa ya hic sevgili edinmeyecek ya da iradeli olup başkalarıyla flortlesmeyecek .
Burda itiraf etmiş doğru hiç etmeyenler de var bu da durumdan rahatsız oldugunu biraz da olsa gösteriyor ama yaptığı şeyi hafifletmiyor.
Kocasını aldatan kadınlarda burda yazıyor çünkü isim yok soy isim yok buraya yazıp günah çıkarmak kolay bakalım hayatlarında ki kişilere itiraf edebiliyorlar mi ?
Bayan neyseki evli degil. Evli bir insanin duygu eksikligi varsa asla aldatmamali hemen bosanmali ve kendine gore birini bulmali. Toplum sagligi ve ahlaki acisindan.