Aldatma sorunu

Inşallah vazgeçebilir fakat ben aldatmanın illa fiziksel olması gerektiğini düşünmüyorum. Bu konu bir erkek için açılmış olsaydı yine aynı yorumu yapardım hem cinsim olduğu için kayırmadım o kadar . Ve bu bir olur iki olur boşluktan ama her seferinde boşluktan olmaz ki . Bir erkek sizi aldatsa ve sonra dese ki ; duygusal boşliktaydim gerçekten ona hak verip affeder miydiniz?
Bu tür bir sorunu varsa ya hic sevgili edinmeyecek ya da iradeli olup başkalarıyla flortlesmeyecek .
Burda itiraf etmiş doğru hiç etmeyenler de var bu da durumdan rahatsız oldugunu biraz da olsa gösteriyor ama yaptığı şeyi hafifletmiyor.
Kocasını aldatan kadınlarda burda yazıyor çünkü isim yok soy isim yok buraya yazıp günah çıkarmak kolay bakalım hayatlarında ki kişilere itiraf edebiliyorlar mi ?
bosluk derken burada donemsel degil malesef daha derin bir bilincalti .
Bayan neyseki evli degil. Evli bir insanin duygu eksikligi varsa asla aldatmamali hemen bosanmali ve kendine gore birini bulmali. Toplum sagligi ve ahlaki acisindan.

Kendin gibi biriyle birlikte ol o zaman.açık ilişki gibi mesela çiftler başkalarıylada birbirine karşı dürüst olarak takılıyorlar belli sınırlar içinde.bana ters bir durum ben sevdiğim kişinin beni paylaşmasını yada onu paylaşmayı kabullenemem ama aklıma başka çözüm gelmedi.yada sevgili olmayacaksın tek gecelik takılacaksın eğer cinsellik arıyorsan.en önemlisi ilk önce bir psikologla görüş bu durumdan rahatsizsan.başkasını gözüm görüyorsa ilişkim varken ayrılmayı tercih ederim.

bosluk derken burada donemsel degil malesef daha derin bir bilincalti .
Bayan neyseki evli degil. Evli bir insanin duygu eksikligi varsa asla aldatmamali hemen bosanmali ve kendine gore birini bulmali. Toplum sagligi ve ahlaki acisindan.
Konu sahibinin madem öyle bir problemi var derinlemesine hiç erkek arkadaş edinmemesi gerekiyor .
Tedavi olana kadar bari kimseyle sevgili olmasın ya da ilerde evlendiği zaman çok daha kötü durumlara düşebilir o zaman benim yaptığım yorumdan çok çok daha ağırlarını duyar.

Belki psikolojik bir sıkıntınız var, belki gecmiste yasadiginiz bir olay var, belki gecmiste sizde aldatildiginiz icin, yada belkide sirf karakteriniz sifirin altinda seyrettigi icin bunu yapiyorsunuz vs vs... sebebi her ne olursa olsun birlikte oldugunuz kisilere yaptiginiz seyi degistirmiyor, onlara yasattiginiz yıkımı hafifletmiyor, onlardan aldığınız vebali yumusatmiyor. birgun mutlaka bedelini odersiniz, bu dunyada yada oteki tarafta illaki odersiniz, kacis yok emin olun, ki hak ettiginizde bu zaten. Zira sizin sebebiniz, saglik sorununuz yada karakteriniz vicdaniniz her ne olursa olsun hickimse aldatilmayi hak etmez. Kaldiki insan en basta kendi alnina boyle igrenc bir lekeyi surmemeli.

Siz sizden yardım isteyene böyle mi el uzatırsınız? Yok mayası bozuk, yok karakter sıfırın altı. Bu mu verdiğiniz teselli? İnsanlar sizden yardım fikir istiyor, siz hakaretvari yorum yapıyorsunuz. Kadın zaten bu durumdan rahatsız ki konu açmış değil mi? Siz hakaret edince ne değişti şimdi?
Konu sahibi size gelince bu bir psikolojik sorun. Bunu ancak psikolog/psikiyatri halledebilir. Bundan rahatsızsınız belli ki, çabalarsanız düzelebilirsiniz. Allah muhafaza bu durum sizi 3.sayfa haberlerine bile düşürebilir.

Back
X