Aaaa senin komşun eşini aldatmıyor muyduMerhaba arkadaşlar dikkatimi çeken birşeyi paylaşacağım. Şimdi bu forumlarda yada çevremizde sürekli aldatma hikayeleri dinliyoruz. Neden bu kadar yayıldı neden kimse bunu yaparken utanmiyor ve neden kimse aldattığı kişinin canını nasıl yaktığını düşünmüyor . Dikkatimi çeken şu ki dizilerin hepsinde aldatan ve araya giren kişiler sevdigimiz sanatçılardan seçiliyor yasak aşk sahnelerinde duygusal müzik caliniyor ve asıl canı yanan eşler yani aldatilanlar hep kötü müziklerle fesatlik peşinde gösteriliyor. Mesela aşkı memnuda adnanı değil Behlül u sevdik Bihtere hak verdik. Muhteşem yüzyıl da hürremi sevdik mahinurdan nefret ettik. Paramparça da Nurgül saf iyi kadın güzel kalpli kadın ama Dilara kötü kibirli olduğu için kocasına aldatmak yakışır dedik. (Dedik derken öyle düşünmemiz isteniyor anlaminda) peki ya bizim başımıza gelse yada geldiyse bizde o dizide kizdigimiz kadınlar gibi davranmazmiydik. daha bunun gibi bir çok örnek var ve maalesef keyifle izleniyor. Yani müziklerle hikayelerle sevdiğimiz sanatçılarla bizlere aşıladiklari algı yerleştirme çok başarılı. Birde Bu sanatçılar özel hayatlarindada skandalla aldatip sonra el üstünde tutuluyorsa vay bize . Tabiiki suç sadece medyanın değil insanın içinde olmayacak diyorsunuzdur ama maalesef bilinç altına işlenen bu sistem bize çevremizde olduğunda okadar olağan okadar doğal geliyorki. Mesaj şudur Aşk için anne baba çocuk eş saygı duymalı aradan çekilmeli. . aa sen aşık oldun ben mutlu edemedim git başkasına yada çocuklar annem babam mutlu değildi hak veriyoruz onayliyoruz bu ilişkiyi demeli mantığı. Evlilikte sorun varsa ayrıl boşan ama birini bulana kadar eşleri yedekte tutup başkasını bulunca da zaten şöyleydi zaten böyleydi demek insanlığa vicdan a ters. Allah hepimize iyilikler versin ne diyelim
Merhaba arkadaşlar dikkatimi çeken birşeyi paylaşacağım. Şimdi bu forumlarda yada çevremizde sürekli aldatma hikayeleri dinliyoruz. Neden bu kadar yayıldı neden kimse bunu yaparken utanmiyor ve neden kimse aldattığı kişinin canını nasıl yaktığını düşünmüyor . Dikkatimi çeken şu ki dizilerin hepsinde aldatan ve araya giren kişiler sevdigimiz sanatçılardan seçiliyor yasak aşk sahnelerinde duygusal müzik caliniyor ve asıl canı yanan eşler yani aldatilanlar hep kötü müziklerle fesatlik peşinde gösteriliyor. Mesela aşkı memnuda adnanı değil Behlül u sevdik Bihtere hak verdik. Muhteşem yüzyıl da hürremi sevdik mahinurdan nefret ettik. Paramparça da Nurgül saf iyi kadın güzel kalpli kadın ama Dilara kötü kibirli olduğu için kocasına aldatmak yakışır dedik. (Dedik derken öyle düşünmemiz isteniyor anlaminda) peki ya bizim başımıza gelse yada geldiyse bizde o dizide kizdigimiz kadınlar gibi davranmazmiydik. daha bunun gibi bir çok örnek var ve maalesef keyifle izleniyor. Yani müziklerle hikayelerle sevdiğimiz sanatçılarla bizlere aşıladiklari algı yerleştirme çok başarılı. Birde Bu sanatçılar özel hayatlarindada skandalla aldatip sonra el üstünde tutuluyorsa vay bize . Tabiiki suç sadece medyanın değil insanın içinde olmayacak diyorsunuzdur ama maalesef bilinç altına işlenen bu sistem bize çevremizde olduğunda okadar olağan okadar doğal geliyorki. Mesaj şudur Aşk için anne baba çocuk eş saygı duymalı aradan çekilmeli. . aa sen aşık oldun ben mutlu edemedim git başkasına yada çocuklar annem babam mutlu değildi hak veriyoruz onayliyoruz bu ilişkiyi demeli mantığı. Evlilikte sorun varsa ayrıl boşan ama birini bulana kadar eşleri yedekte tutup başkasını bulunca da zaten şöyleydi zaten böyleydi demek insanlığa vicdan a ters. Allah hepimize iyilikler versin ne diyelim
Evet aynen. Okadar duyuyorumki etkilenmedim desem yalan olur. Bende böyle bir yazı yazayım dedim.Aaaa senin komşun eşini aldatmıyor muydu
yoksa komşun paramparçadaki Dilara mı
anlaşılan bu durum seni fazlasıyla etkilemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?