ALDATMA ÜZERİNE OKUYUN LÜTFEN

krms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
163
163
53
Merhaba arkadaşlar dikkatimi çeken birşeyi paylaşacağım. Şimdi bu forumlarda yada çevremizde sürekli aldatma hikayeleri dinliyoruz. Neden bu kadar yayıldı neden kimse bunu yaparken utanmiyor ve neden kimse aldattığı kişinin canını nasıl yaktığını düşünmüyor . Dikkatimi çeken şu ki dizilerin hepsinde aldatan ve araya giren kişiler sevdigimiz sanatçılardan seçiliyor yasak aşk sahnelerinde duygusal müzik caliniyor ve asıl canı yanan eşler yani aldatilanlar hep kötü müziklerle fesatlik peşinde gösteriliyor. Mesela aşkı memnuda adnanı değil Behlül u sevdik Bihtere hak verdik. Muhteşem yüzyıl da hürremi sevdik mahinurdan nefret ettik. Paramparça da Nurgül saf iyi kadın güzel kalpli kadın ama Dilara kötü kibirli olduğu için kocasına aldatmak yakışır dedik. (Dedik derken öyle düşünmemiz isteniyor anlaminda) peki ya bizim başımıza gelse yada geldiyse bizde o dizide kizdigimiz kadınlar gibi davranmazmiydik. daha bunun gibi bir çok örnek var ve maalesef keyifle izleniyor. Yani müziklerle hikayelerle sevdiğimiz sanatçılarla bizlere aşıladiklari algı yerleştirme çok başarılı. Birde Bu sanatçılar özel hayatlarindada skandalla aldatip sonra el üstünde tutuluyorsa vay bize . Tabiiki suç sadece medyanın değil insanın içinde olmayacak diyorsunuzdur ama maalesef bilinç altına işlenen bu sistem bize çevremizde olduğunda okadar olağan okadar doğal geliyorki. Mesaj şudur Aşk için anne baba çocuk eş saygı duymalı aradan çekilmeli. . aa sen aşık oldun ben mutlu edemedim git başkasına yada çocuklar annem babam mutlu değildi hak veriyoruz onayliyoruz bu ilişkiyi demeli mantığı. Evlilikte sorun varsa ayrıl boşan ama birini bulana kadar eşleri yedekte tutup başkasını bulunca da zaten şöyleydi zaten böyleydi demek insanlığa vicdan a ters. Allah hepimize iyilikler versin ne diyelim

Son düzenleme:
öyle insanlar değişti çok

bu dizileri hiç izlemedim aşkı memnu hariç:)

Cok haklisiniz.
İlluminati derken bundan bahsediyorduk biz.
Evlilik oncesi cinsel yasam, yasak asklar, 14-15 yasinda flort durumlari, saygisizlik vs. Bize cok normalmis gibi empoze ettiriliyor.

Tamamen sakincali bisey ama yaoacak pek bir sey yok sanirim.

Artık çok normalleşti bakireysen senle dalga geçenler bile çok erkekler arasında yaygındı şimdi biz kadınlar arasında çyle rahatta anlatıyorlar ki geçen şunlaydım dün şunla bar çıkışı bize gittik vs ve aldatmak çok yayıldı ciddi düşünen yok artık

Aaaa senin komşun eşini aldatmıyor muydu

yoksa komşun paramparçadaki Dilara mı

anlaşılan bu durum seni fazlasıyla etkilemiş

Dogru bi tespit..ama hersey insanda biter eger insanin vicdani varsa merhameti varsa sana yapilmasini istemedigin seyi yapmican kimseye..sevmezsin biseyler biter ablarim git ayril ama kandirmak yedigin kaba etmek nedir
Kadin olsun erkek olsun eger once insansa zaten yapmaz
Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirdin

şu cümlelerine katılmakla birlikte amin diyorum[/QUOTE]

kesinlikle aynı fikirdeyim..birde aldatan eş aldatılan kadın aldattığı kadın ve onlardan olan çocuklarla birlikte yemek yiyip eğlencelere birlikte gidiliyor..en kötüsüde bunun adı medeniyet oluyor...

herşeyin bir yolu yordamı var..ayrılınca tek olarak baba çocuk anne görüşebilir..ama aldatıldığı kadınla veya erkekle dost olmak gerçekten geniş bir mide istiyor..

Doğru tespitler ona laf yok,güzel de yazmışsın.
Ama bir filmden,izlediklerinden etkilenip aldatmayı normal gören insan yani özenen insan zaten şeref yoksunu değil midir? Kişilik,karakter meselesi bu.

Aşk-ı memnu kitabı ile alakası olmayan bir diziydi.. Paramparça dizisini izleyince dediğiniz aynı hislere kapılırım hep.. Mutsuz adam sevimli ve madur ve gurulu ama mağrur diğer kadın..Nedense cihan tipi çuvallayınca ve diğer kadın nurgül şapa oturunca mutlu oluyorum :)) Hürrem konusu da saray geleneklerinde normal gözüken bir olay, yani çok kadın çok şehzade, çünkü güçlü olan şehzade tahta oturacak birbirini öldürecek hikayesi..Hürrem Osmanlı sarayına girişi kitabını biraz okumuştum Osmanlıdan intikam hikayesi sözde aşka dönüşüyordu. Osmanlıda kadının nikaha alınması (gayrimüslimde)olsa yasakmış. Valideler için bol şehzade güç gösterisi tipik hikayesi..

dizi ya da filmlerin insanları manipule ettiği bir gerçek.
ancak aldatma aldatılma dünya kurulduğundan beri var değişen bir şey yok.
sadece sosyal medya ve forumlar yaygınlaştıkça kişiler birbirleriyle mahalle hikayeleri paylaşmaya başladı. bu yüzden bize artmış gibi görünüyor.

Bilmem
Bu saydıklarınızdan tek Aşk-ı Memnu dizisini izlemiştim
Onda da Bihter'e hiç hak vermedim Behlül'ü de sevmedim. Hatta besle kargayı oysun gözünü diye değerlendirdim

Hiç kimse "dizide yapıyorlar ben de aldatayım bari" demez.

Tıpkı facebooktan bulduğu kadınlarla eşini aldatan erkeklerin eşlerinin facebooku suçlaması gibi birşey.

Karakteri zayıf kişilerde var sanırım .Bir diziden böyle etkilenme uygulama olayı . Sanki sadece aldatmadan mı etkileniyor . Polisiye dizilerden etkilenilenilmiyor mu .Hayal ile gerçeği karıştıran çok kişi var .İşin ucunun nereye gidebileceğini göremeyen . Sırf bu yüzden ders bile olmalı okullar da .

evet dixilwer böyle. bu yüzden paramparca eskiya dunyaya hukumdar olmaz kaderimin yazildigi gun dizilerinden tiksiniyorum. izlemiyorum

Allah kimseyi sasirtmasin gercekten cok cogaldi ben duyunca bana korkunc geliyor evli insanlarin yaptiklari kocam neolursa olsun allahim beni o duruma dusurmesin ona bagliligim bitmesin aklimi nefsimi hep koruyan birisi olarak öleyim,kadinlarin yaptiklari evliyken kendilerini boyle bir karaktersizlige düsmelerine gercekten cok uzüluyorum dizilerdede cok cogalma aldatma senaryolari aklına nefsine sahipp cikan kolay kolay yoldan cikmazda amalar iste gene biyuk konusmamak lazim herswyde cok güclü olmak lazimki aklimizda kaymasin tabiki zayifsan heleki utanma yoksa neyapsan ne anlatdan bos yani

Evet subliminal mesajlar veriliyor. İstediğiniz kadar güçlü olun, etkilenmiyorum diyin kar etmez. Adamlar bilinaltınıza işliyor malesef engel olamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…