• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATMA ÜZERİNE OKUYUN LÜTFEN

Sana kesinlikle katılıyorum. neydik ne olduk. bazen inanın geçmişte yaşamayı çok istiyorum. kadınlar namusunda erkekler namusunda. biri ters bi haraket yapınca pat kafası kesiliyor. işte bunu istiyorum bende. yasalar bu kadar hafif olursa herkes her istedigini yapar. nede olsa hiç bişey olmuyor. içeri grse bile bi iki aydan çıkıyor.

Toplum da salak olmasin
Kurtlar vadisini izleyip mafyaya ozenmesin eline silahi alip ortaliga dusmesin
Aski memnuyu izleyip esinin yegeniyle ask yasamasin
Herkesin beyni var akli var fikri var bunlari kullansinlar

Cok haklisiniz

Sabah internete gezerken interneteki yorumlara baktim herkes dediginiz gibi paramparca dizisindeki nurgüle hayran halbükü basiniza gelse bu kadib tipinden nefret ederiz

Diziler bana bahane geliyor çünki hep bir bahaneye sarılıyoruzönüne gelenle yatıp bakire olmak için son dk çırpınan kadının ama toplum ama erkek milleti demesi gibi...

Can ablam akıl hocamın dediği laf vardı bizde yaşardık ama duyulmasım diye korkarfık şimdiki sem ve senin yaşıtların beni yapan yok mu diye geziyor ortalıkta çok doğru demişti. günü birlik ilişkilerinde adam evlimi bekar mı takmıyorlarda zaten

O kadar çok örneği var ki bunun erkekleri geçtik artık çevremde görfüğüm bu kocasını aldata nişanlısını aldatan karakter bozukluğu tek açıklaması bu

348797 .!.:
Merhaba arkadaşlar dikkatimi çeken birşeyi paylaşacağım. Şimdi bu forumlarda yada çevremizde sürekli aldatma hikayeleri dinliyoruz. Neden bu kadar yayıldı neden kimse bunu yaparken utanmiyor ve neden kimse aldattığı kişinin canını nasıl yaktığını düşünmüyor . Dikkatimi çeken şu ki dizilerin hepsinde aldatan ve araya giren kişiler sevdigimiz sanatçılardan seçiliyor yasak aşk sahnelerinde duygusal müzik caliniyor ve asıl canı yanan eşler yani aldatilanlar hep kötü müziklerle fesatlik peşinde gösteriliyor. Mesela aşkı memnuda adnanı değil Behlül u sevdik Bihtere hak verdik. Muhteşem yüzyıl da hürremi sevdik mahinurdan nefret ettik. Paramparça da Nurgül saf iyi kadın güzel kalpli kadın ama Dilara kötü kibirli olduğu için kocasına aldatmak yakışır dedik. (Dedik derken öyle düşünmemiz isteniyor anlaminda) peki ya bizim başımıza gelse yada geldiyse bizde o dizide kizdigimiz kadınlar gibi davranmazmiydik. daha bunun gibi bir çok örnek var ve maalesef keyifle izleniyor. Yani müziklerle hikayelerle sevdiğimiz sanatçılarla bizlere aşıladiklari algı yerleştirme çok başarılı. Birde Bu sanatçılar özel hayatlarindada skandalla aldatip sonra el üstünde tutuluyorsa vay bize . Tabiiki suç sadece medyanın değil insanın içinde olmayacak diyorsunuzdur ama maalesef bilinç altına işlenen bu sistem bize çevremizde olduğunda okadar olağan okadar doğal geliyorki. Mesaj şudur Aşk için anne baba çocuk eş saygı duymalı aradan çekilmeli. . aa sen aşık oldun ben mutlu edemedim git başkasına yada çocuklar annem babam mutlu değildi hak veriyoruz onayliyoruz bu ilişkiyi demeli mantığı. Evlilikte sorun varsa ayrıl boşan ama birini bulana kadar eşleri yedekte tutup başkasını bulunca da zaten şöyleydi zaten böyleydi demek insanlığa vicdan a ters. Allah hepimize iyilikler versin ne diyelim
Kesinlikle katiliyorum ve aminnnn diyorum

Artık çok normalleşti bakireysen senle dalga geçenler bile çok erkekler arasında yaygındı şimdi biz kadınlar arasında çyle rahatta anlatıyorlar ki geçen şunlaydım dün şunla bar çıkışı bize gittik vs ve aldatmak çok yayıldı ciddi düşünen yok artık
Dizilerde ergen çocuklara nasıl hayatlar nasıl gençler örnek oluyor. Ve acaip seviyor gençler. Bakire olanla dalga geçiliyor. Asik olursan herseyi yapabilirsin kafası.

Doğru tespitler ona laf yok,güzel de yazmışsın.
Ama bir filmden,izlediklerinden etkilenip aldatmayı normal gören insan yani özenen insan zaten şeref yoksunu değil midir? Kişilik,karakter meselesi bu.
Ama onu bir kere izleyip yapmıyorlar ki. Tabiiki insanın içinde olmasın zaten. Ama algilarimiz artık normal karşılıyor göre göre. Sasirmiyoruz doğal kötü bir olay gibi bakıyoruz. Herkeste olan bişey gibi düşünülmesi sağlanıyor. Ne bileyim işte tuhaf durumlar

ahlaklı insan aldatmaz aldatamaz.istesede yapmaz yapamaz.aldatmanın bahanesi yok sadece minareyi çalan kılıfı hazırlar hesabı. erkekler vay sen şöleydin vay sen böleydin yorumlarını yapıyorlar.kendilerini haklı çıkarmak için .yada ailesini tampon yapıp aldatma hikayesini kamufle ediyor.sanki istemiyormuş ama evdeki kadın mecbur bırakmış.diyecekleri şu ben şerefsizim karakter yoksunuyum birde ahlaksızım aldattım.

Ama onu bir kere izleyip yapmıyorlar ki. Tabiiki insanın içinde olmasın zaten. Ama algilarimiz artık normal karşılıyor göre göre. Sasirmiyoruz doğal kötü bir olay gibi bakıyoruz. Herkeste olan bişey gibi düşünülmesi sağlanıyor. Ne bileyim işte tuhaf durumlar
Kendi adıma cevap vermem gerekirse,ben bunu normal karşılamıyorum. Çok yakınımda aldatan tanıdıklarım var desem yalan olur ama 1-2 sene önce mahalleden duydum,evli komşumuzla bakkaldaki evli çocuk görüşüyorlarmış ve o kadar şaşırdımki o bakkala asla gitmiyorum artık. Ama aşk-ı memnuyu izlemedim mi ya da Muhteşem yüzyılda Hürremi beğenmiyor muydum evet beğeniyordum,bayılarak izliyordum ama entrika olduğu için. Normal hayatta film izlerken verdiğim tepkiyi veremem

24 saatte ne kadar konu açarım diyemi deniyprsu kardeş :KK53:
Neyse konuna gelirsek içinde olan hertürlü yapar eşine ona buna bakmaz. He ayrıca hürrem sanki kendi istedi süleymana hatun olmayıda suçlu o olsun

Benim çevremde çok var ve söylememek için kendimi nasıl tutuyorum bir ben biliyorum.

Enyakın arkadaşımı kocası aldatıyo önce şüpheleniyodum sonra emin oldum ee ben ne yaptım hiçbişey söyleyemem ki
2 küçük çocukla yapıcak bişey yok. ( anne yok baba yok para pul yok meslek yok )

Aile dostumuzu bi kadınla gördüm aylarca Eşiyle biraraya gelmemek için kendimi yırttım boşandılar hobaa kadında adamı aldatıyomuş.

Altkat komşum kocasını aldatıyo meğerse aldattığını sandığım kişi kocasıymış diğer adam dostuymuş.

Bu dizilerle falan alakası yok içinde varsa yapar aa dizide gördüm yapıyım demiyoki kimse saç mı bu

kızlar dunyanın frenının patlatdık,frenı patlak bır araçla duvara toslayacağız,o duvarda maalesef tabut,öle oyunlar oynanıyorki,hepimiz yıtıp gıdıyoruz,iyi olanlarımız dırenıyoruz,oysa Allah korkumuz olsa cidden olsa,hiç kımse kımseye bişey yapamaz,tv maalesef uyuşturucudan beter,

bugün aynı şeyi düşündüm. asla vazgeçmem diye saçma bir diziye rastladım. esas adamın karısı hastalanmış senelerce bilinçsiz yatmış adam da mahkemece karar alıp resmi olarak boşanmış sonra da evlenmiş. sonra karısı uyanıyor (artık eski karısı). hiçbirşey hatırlamıyor gibi yapıp eski kocasını yeni karısından ayırmaya çalışıyor sinsice. ama adamın asıl eşi oydu? adam neden onun uyanmasını beklemedi? bir de 2. kadın neden hep daha sevimli daha güzel olmak zorunda?

özcan deniz in dizisi de öyle kaderimin yazıldığı gün. adam eşini sevmiyo ama eşi ona tapıyo çocuk sahibi olmak için neler yapıyor ama aslında güya çok kötü bi kadın, özcan da başka birineHAKLI OLARAK aşık. çok saçma ve hayatımızı kimbilir nasıl etkiliyordur

Merhaba arkadaşlar dikkatimi çeken birşeyi paylaşacağım. Şimdi bu forumlarda yada çevremizde sürekli aldatma hikayeleri dinliyoruz. Neden bu kadar yayıldı neden kimse bunu yaparken utanmiyor ve neden kimse aldattığı kişinin canını nasıl yaktığını düşünmüyor . Dikkatimi çeken şu ki dizilerin hepsinde aldatan ve araya giren kişiler sevdigimiz sanatçılardan seçiliyor yasak aşk sahnelerinde duygusal müzik caliniyor ve asıl canı yanan eşler yani aldatilanlar hep kötü müziklerle fesatlik peşinde gösteriliyor. Mesela aşkı memnuda adnanı değil Behlül u sevdik Bihtere hak verdik. Muhteşem yüzyıl da hürremi sevdik mahinurdan nefret ettik. Paramparça da Nurgül saf iyi kadın güzel kalpli kadın ama Dilara kötü kibirli olduğu için kocasına aldatmak yakışır dedik. (Dedik derken öyle düşünmemiz isteniyor anlaminda) peki ya bizim başımıza gelse yada geldiyse bizde o dizide kizdigimiz kadınlar gibi davranmazmiydik. daha bunun gibi bir çok örnek var ve maalesef keyifle izleniyor. Yani müziklerle hikayelerle sevdiğimiz sanatçılarla bizlere aşıladiklari algı yerleştirme çok başarılı. Birde Bu sanatçılar özel hayatlarindada skandalla aldatip sonra el üstünde tutuluyorsa vay bize . Tabiiki suç sadece medyanın değil insanın içinde olmayacak diyorsunuzdur ama maalesef bilinç altına işlenen bu sistem bize çevremizde olduğunda okadar olağan okadar doğal geliyorki. Mesaj şudur Aşk için anne baba çocuk eş saygı duymalı aradan çekilmeli. . aa sen aşık oldun ben mutlu edemedim git başkasına yada çocuklar annem babam mutlu değildi hak veriyoruz onayliyoruz bu ilişkiyi demeli mantığı. Evlilikte sorun varsa ayrıl boşan ama birini bulana kadar eşleri yedekte tutup başkasını bulunca da zaten şöyleydi zaten böyleydi demek insanlığa vicdan a ters. Allah hepimize iyilikler versin ne diyelim
Sübliminal de böyle bişey işte algıda beynimize sinsice yerleşip normalleştiriliyo malesef...;(

Benim aldatmayi kafam almiyor
dusunene daha kendi iradenle onay verdigin iliskini evliliginin icinde degilsin....de gidip aldatiyorsun
senden bir cacik olmaz ey aldatan insan!

Hayattaki en büyük hırsızlık başkasının eşini çalmaktır , ben de 3. Şahıs mağduruyum ve canım çok yandı hakkımı asla helal etmiyorum

Millet tv ye yapışıp, bu dizileri izleyip, bu ünlülerin reklamını yaptıkları ürünleri kuyruğa giyerek kullanırsa, imza günlerine katılıp instagram hesaplarında seni çok seviyorum diye yağlar çekerse daha çok karışır ortalık. Bu kadar basit ve net.... Çok mu şart tv izlemek...??? Aynı şey aşk yeniden de de var.

Buraya yazacağına millet izleyici temsilcisine bir mail atsa daha dikktli olunur kanımca.

Ben yapıyorum buyrun katılın, karanlığa küfür edeceğimize biz de mum olalım...

Valla bende dizilerdeki 2.kadin durumlarina gicik oluyorum. Alenen hos goruyorlar. Mesela paramparca dizisinde hic sevmedim Nurgul Yesilcay'i. Dilara kotu gibi gosteriliyor, ne yapsin Dilara. Bi tane daha varmis eskiya dunyaya hukumdar olmaz mi ne, orda da sanirim ikinci kadin vakasi var. Hep de kadinlar ikinci.

Bunlara sinirlenmekle beraber bunlarin halki yonlendirdigini dusunmuyorum tam tersine halk ve halkin yasadiklari projeleri yonlendiriyor. Eski zamanlarin cok temiz oldugunu da dusunmuyorum. Anneannem derdi eskiden de koy yerlerinde bakire olmadan evlenen cok kadin varmis fakat bunlar ort pas edilir ve duyurulmamaya calisilirmis. Sadece gunumuzde artik bunlar ses getiriyor, hayatlar daha goz onunde yasaniyor bence. Aslinda arada fark yok altadan yine aldatiyor.

Bakirelige gelince o anneannemin ornegiydi oyle verdim ama zaten bu kotu bir sey degil bana gore. Yasinda dogru kisi oldugunu dusundugu insanla herkes istedigini yasar, sonucta dogal bir sey bu. Kimseyi ilgilendiren bir durum degil, aldatma gibi ayiplanacak bir sey de degil. Ha kisinin kendi tercihidir evlenme ile birlikte yasamak ister o baska.

Back
X