aldatma ve boşanma

emsalsizimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
26
1
1
merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum

merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
Nasıl ne yapıcam ya boşan. Kendin diyorsun çocuklarını da düşünmüyor diye.

Sizi istemeyeni zorla yanınızda tutamazsınız. Bırakın ne hali varsa görsün, çocuklarınızla yeni bir hayat kurun

• Beğen
Reactions: 000
Şöyle bi durum var o psikolojiyle çocuklarıda bırakıp çıktım şimdi bi gösteriyor bi göstermiyor alayım diyorum sonra nasıl büyütürüm tek başıma diyorum

Şöyle bi durum var o psikolojiyle çocuklarıda bırakıp çıktım şimdi bi gösteriyor bi göstermiyor alayım diyorum sonra nasıl büyütürüm tek başıma diyorum
Şimdiden nasıl yaparım psikolojisine sokma kendini sakın.. Kadın isterse öyle bir yapar ki. Çocukların için gelirsin herşeyin üstesinden

Şimdiden nasıl yaparım psikolojisine sokma kendini sakın.. Kadın isterse öyle bir yapar ki. Çocukların için gelirsin herşeyin üstesinden
Aslında haklısın ama o Emin’im çok pişmandır Çünkü her gören çökmüş diyor ama öyle bi hal aldı ki bizim ki sanki birleşmemize herkes karşı ve kız asla peşini bırakmıyor

Aslında haklısın ama o Emin’im çok pişmandır Çünkü her gören çökmüş diyor ama öyle bi hal aldı ki bizim ki sanki birleşmemize herkes karşı ve kız asla peşini bırakmıyor
Neden karşılar acaba düşündün mü. Adam resmen seni değil diğer kadını seçmiş ama sen hala adama acıyorsun galiba. Bir kere yapan yine yapar düzelir filan diye bekleme bence

İnsan yeri geliyor evlilikte herşeye katlanıyor. Açlığa da maddi sıkıntılara da yeri geliyor sözlü şiddete de. Ama aldatılmak kadın gururunu yerle bir edecek en aşağılık affedilmesi mümkün olmayan çirkin bir eylemdir.
Her zaman söylüyorum büyük konuşmak olsun ya da olmasın aldatılmayı kaldırabileceğimi zannetmiyorum.
Biz kadınlar erkeklere göre daha savunmasız sevgiye şefkate sahiplenilmeye korunmaya ihtiyaç duyan insanlarız.
Evlerimizi, rahat hayatımızı terkedip yuva kurmak için yeni bir hayata atılıyoruz. Ve yine kim ne derse desin kadının sorumluluğu erkeğe göre daha fazla.
Zaman zaman bir çok şeyi içimize atıp affeden tamir etmeye çalışan adım atan kabullenen hep bizler oluyoruz. Yuvayı disi kuş yapar derler ya Gerçekten de öyle.
Bunca derde sıkıntıya katlanıp da erkeğin de umursamazca pişkin pişkin aldatma eylemine destek olacak değiliz.
Erkeğe yine bir şey olmuyor şu durumda. Hayatı dağılan psikolojisi mahvolan yine bizler oluyoruz.
Velhasıl kelam diyeceğim o ki. Siz o kişiliksiz insana muhtaç değilsiniz. Çocuklarım için katlanırım diye bir şey olamaz. 1 kere yapan her zaman yapar unutmayın. Hazır boşanma kararı almışsınız. Sonuna kadar da haklısınız kurtulun derim.

Ya kendinizi kandırmayı bırakın neden pişman olsun ki. Pişman olacak olsa iki çocuklu ailesini dağıtmayı göZe almaz. Siz neden çocuklarınızı bıraktınız ki? O anki psikolojiyle alakası yok çocukları başına atarsam mecburen bana döner diye düşündünüz ama plan ters gitti galiba. Çocuğunu bırakan annelere çok kızıyorum. Onlar kesi yavrusu değil ordan oraya savrulsun, kapanın elinde kalsın.

Ve iki yıl olmuş ayrılalı. İki yıldır çocuklar babasında mı??

Allah o kadını bin beter duruma dusursun yurt yuva sahibi olamasin insallah sizi bu hale dusurmus esin icin de gecerli, disardaki cazip gorunuyor madem gozu vardi o zaman evlenseydi onunla. Allah yardimcin olsun bundan sonra senin ve cocuklarin icin iyi olur insallah...

O kız zaten namuslu bi kız değil ailesi zamanında bundan dolayı kabul etmemiş onunla bi geleceği yok çocuklar konusuna gelince maddiyat dan dolayı alamadım ve kendisi av. İşin ehli diye bi kuruş nafaka ödemiyor

Zaten 2 senedir ayrisiniz. Cocuklar bu 2 senedir napiyorsa yine aynisini yaparlar. Lutfen bahane etmeyin cocuklari. Bosanmak istemiyorsaniz da kagit uzerinde evli kalmaya devam edebilirsiniz o da sizin bileceginiz is. Ama colugu cocugu bahane etmeyin

Hehe. Millet hep "ay cok çöktü, çok pişman" diye kadını barışmaya ikna etmeye çalışıyor. Halbuki garanti veririrm pişmanliklari sirf yakalanmak.. Sizinle evliykende ilgilenmemis ki. Kendim için konuşuyorum. Çocukları ile ilgilenneyen adama kan kustururum. Aldatması bir kenara,baba olarak böyle davranmaya hakki yok. Tüm haklarınızı kullanın

Aslında boşanmayı çok istiyorum fakat çocuklar hem annesiz hem babasız kaldılar o gitti bi o... peşine ben kaldım böyle iki çocuklu dul

Bu adamı sal gitsin zaten şu karaktersizliğe bakın. Bırak o da şeymasıyla-benzetme- mutlu olabiliyorsa olsun. Ayrıca çocuklarınızı alın o adamla kadının yanında durmalarına izin vermeyin.

Seni başkası için bırakan adam hele ki 2 çocukla o kadını da bir başkası için kesin bırakır. O yüzden sen boşan ve onun rezilliğini izlemeye başla.

Hamileyken yedigim o dayak hakaret küfürleri hiç size söylemeyeyim o zaman sırf baba evinde Doğum yapmim diye herşeyi yuttum aslında tutulacak hiç bir dalı yok ama demek ki sevmişim ki bu adama yaşayacakları ahlar için üzülüyorum acıyorum kendisine

Back
X