Affettim. Affedenleri anlıyorum. Ama ne onları,ne kendimi,nede niçinleri anlatamam. İfade edilebilecek yada başına gelmeyenin anlayacağı şeyler değil. Ha; unuttum mu hayır!!herşey eskisi gibi olur mu hayır!!Merhabalar;
Aldatma ile ilgili bir yazıya denk geldim. Sonra birden bir sürü videoda aldatma başlığı vardı.Psikologlar nedenlerini açıklıyorlardı. Bazılarını izledim. Son zamanlarda ciddi bir artış varmış. Bilmiyorum ama sırf bu sebeplerden ilişki denen şeye sıcak bakamıyorum. Mesela çoğu aldatma boşanma ile değil affetme ile sonuçlanmış. Bana çok ilginç geliyor. Nasıl affedilir ki? Bir insanı nasıl hayatınıza alıyorsunuz? Hayatın farklı sorunları çok fazla sarsmıyorda insan ilişkilerinde ki yıkıcı şeyler beni dağıtıyor. Neler düşünüyorsunuz?
Herşey insan için buna bende kesinlikle inanıyorum. Ama ataerkil toplumlarda erkek aldatma oranı fazladır. Bir insanı bu denli bir yıkıcı şeyle acı içinde bırakmaktan Allâha sığınırım.Buyuk konusmiycaksin bunu bilir bunu soyletim. Affetmem dersin bi bakmissin aldatan sen olmussun. Bu yuzden sakincali konular..
Şöyle bir yazı okumuştumBazı kadınlar şunu diyormuş ama cinsel aldatmayı affederim. Duygusal aldatmayı affetmem.
Çok fazla tahrik unsuru var. Zihinsel aldatma bile var. Belki görüşülmüyor ama sosyal medya üzerinden aldatma var.Ayrıca konu sahibi bunu düşünerek bir hayat yaşamak "ölüm var" diyip her şeyi boşlamakla aynıdır. Öleceğimizi bile bile yaşıyoruz. Aldatılmak illa her kadının yaşayacağı bir şey değildir.
Çok fazla tahrik unsuru var. Zihinsel aldatma bile var. Belki görüşülmüyor ama sosyal medya üzerinden aldatma var.
Keşke insanın ve duyguların kıymetli olduğu bir zaman diliminde yaşasaydık.Gidecek yeri olmayan, kendini güvenceye almadan evlenip sırtını eşine dayayan çok kadın var malesef, yıl 2017 olmasına rağmen. Gecen burda hamile haliyle dayak yiyip boşanamam diyen ve onun destekçisi kadınlar gördükten sonra aldatmayı affedenlere şaşmamak lazım..
Birde ahir zaman diyeceğim, insanların Allah'tan korkusu kalmamış, banane onun eşinden , evinden, ben gönlümü eylerim diyen kadınlar var, ben bile rastladım , burda da dün böyle bi konu vardı, kadın evli patronu ondan hoşlanıyor mu diye tavsiye isteyecek kadar yüzsüz ve hadsizdi.
Kadın erkek de eşit derecede suçlu ama insanların bencillikleri de arttıkça daha çok aldatma olacak gibi
Erkeğin çok eşli olduğunu anlatan bazı bilimsel veriler var. Tabiki hala araştırılıyor. Farklı fikirler dinlemeyi ve okumayı severim. Bu yüzden sormak istedim.Başına gelmedikten sonra böyle konular açılmasının mantığını çok çözemiyorum. O kadar çok araştırmaktan erkeklerin çok eşli olduğu sonucu çıkarmış ve buna inanmışsınız. Her neyse büyük konuşmayalım affetmem affetmem diyip de affeden çok kadın gördük bu forumda :)
Aldatılma olaylarını duydukça evlenmeye soğuk bakıyorum.
Gün gelip evlensem bile eşime körü körüne güvenmemem gerektiğinin bilincine vardım.
Malum, Kemal'im yapmazcılar çok ülkemizde.
Merhabalar;
Aldatma ile ilgili bir yazıya denk geldim. Sonra birden bir sürü videoda aldatma başlığı vardı.Psikologlar nedenlerini açıklıyorlardı. Bazılarını izledim. Son zamanlarda ciddi bir artış varmış. Bilmiyorum ama sırf bu sebeplerden ilişki denen şeye sıcak bakamıyorum. Mesela çoğu aldatma boşanma ile değil affetme ile sonuçlanmış. Bana çok ilginç geliyor. Nasıl affedilir ki? Bir insanı nasıl hayatınıza alıyorsunuz? Hayatın farklı sorunları çok fazla sarsmıyorda insan ilişkilerinde ki yıkıcı şeyler beni dağıtıyor. Neler düşünüyorsunuz?
Merhabalar;
Aldatma ile ilgili bir yazıya denk geldim. Sonra birden bir sürü videoda aldatma başlığı vardı.Psikologlar nedenlerini açıklıyorlardı. Bazılarını izledim. Son zamanlarda ciddi bir artış varmış. Bilmiyorum ama sırf bu sebeplerden ilişki denen şeye sıcak bakamıyorum. Mesela çoğu aldatma boşanma ile değil affetme ile sonuçlanmış. Bana çok ilginç geliyor. Nasıl affedilir ki? Bir insanı nasıl hayatınıza alıyorsunuz? Hayatın farklı sorunları çok fazla sarsmıyorda insan ilişkilerinde ki yıkıcı şeyler beni dağıtıyor. Neler düşünüyorsunuz?[/QUOT
Erkekler ole iste... beyinleriyle yapiyolarsa yapiyolar, ama bi kadin birseyler hissetnek ister diye dusunuyorum..birini opmek bile igrenc geliyo mesela eger birsey hissetmiyosan.. ama erkekler oyle mi? Bazilarina sokaktan birini cevir abazaliktan kabul ederler sanki.. devir baskalasti gerci.. karakter meselesi oldu..Şöyle bir yazı okumuştum
Kadın ; başkasıyla sevişsin ama sevmesin
Erkek ; başkasını sevsin ama sevişmesin
Şu yazdığım lütfen büyük konuşmak olarak kayda geçmesin
Affetmem yani..
Sizin için üzüldüm. Güzel bir ömür diliyorum. Yaşam şartlarınızı bilemem ama çocuklar ayrılmasınız bile bu sekilde nasıl mutlu olabilir ki? Neticede sizin mutsuz ve huzursuz olduğunuzu seziyorlardır.Canim benim ikinci evliliğim. Birinci evliligimde kizim oldu. Sonra bosandik. Daha sonra simdiki esimle tanistim evlendim. Yurtdisindan konyaya geldim. Hamile kaldim dogum icin yurtdisina geldim ki kizim da burda annemlerle kaliyordu. Cok severek evlendik. Benim problemlerim vardi cok mutsuzdum. Beni cok mutlu edecegine dagir sozler vermisti. Iyidik hostuk. Lakin cocugum 3 aylik oldu ve ogrendim ki esim yolda ki hayat kadinlarina kendini bosaltmis. Üstelik telefonuyla resim çekmiş. Cok aglafim döktüm düşündüm tasindim. Bosansam ne olacak bir yavrucak daha babasiz kalacak. Ben o saatten sonra da biraktim kendimi. Seviyorum halen seviyorum. Eşim ozur dile af istedi. Ama halen var aklimda benle konusurlen gozumun önüne geliyor o resim kadinla el elle hayat kadini ya düşünün. Tesadufen gordum telefonupcye baglamis benim kendi telefonumda pcye birisi baglaninca butun fotograf vesayre bana gelir. Gormesem haberim olmayacak hic. Affettim affetmesinede. İçim almiyor. Yuzune bakamiyorum sanki ben yaptim. Bi ortamlara giremiyorum. Sanki herkes bana gülüyor utaniyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?