Evet herşey insan için ama aldatmak çok yaralıyıcı bir eylemdir. Allah herkesi korusun.Evet affetmek cok zor bişeydir ama Yinede büyük konuşmamak gerekir. Hayatın neler getirecegi belli olmaz
İşin ilginç yanı psikoterapist aldatılma sonucu boşananların pişman olduğunu söylüyordu. Çok şaşırdım. Pişman olma gerekçeleri de ilişkilerini kurtarmak için mücadele etmemeleriymiş.Affedilmez.affetmedim.bende anlamam affedenleri
Dediklerinize ek olarak ben erkeklerin çok eşli varlıklar olduğuna inanmaya başladım.Aldatılma olaylarını duydukça evlenmeye soğuk bakıyorum.
Gün gelip evlensem bile eşime körü körüne güvenmemem gerektiğinin bilincine vardım.
Malum, Kemal'im yapmazcılar çok ülkemizde.
Hangi terapist o?bende 1 sey soyleyeyim 1 psikolog olarak aldatildigi halde affeden kadinin baska sorunlari vardir cozulmemis cozmekten korktugu.dik durusunu ozguvenini iradesini kaybetmis bastirmistir 1 yerlerde.İşin ilginç yanı psikoterapist aldatılma sonucu boşananların pişman olduğunu söylüyordu. Çok şaşırdım. Pişman olma gerekçeleri de ilişkilerini kurtarmak için mücadele etmemeleriymiş.
Neden? Çünkü her iğrençliği affeden hemcinslerimiz yüzünden erkeğe bu rahatlık veriliyor nasılsa affediyor veya nasılsa bu bitse yedeği var mantığında hareket ediyorlar. Bu taviz verilmese aldatma oranları bu denli artmazdı diye düşünüyorum.Dediklerinize ek olarak ben erkeklerin çok eşli varlıklar olduğuna inanmaya başladım.
Aslında bende şuna çok inanıyorum. Bir kere şiddet uygulayan ve aldatan kişi bu eylemleri tekrarlar. Ve ayrıca lütuf gibi o insanla duygusal ve cinsel ilişkide tekrar bulunmakta tuhaf geliyor.Hangi terapist o?bende 1 sey soyleyeyim 1 psikolog olarak aldatildigi halde affeden kadinin baska sorunlari vardir cozulmemis cozmekten korktugu.dik durusunu ozguvenini iradesini kaybetmis bastirmistir 1 yerlerde.
Affeder ve ne yapar ben mucadele ettim evliligim iliskim arkadasligim icin der.mucadeleci kadin olduguna inanir inandirmaya calisir cevresini.ama bilir yine yapacak yine aldatilacagim cunku bu izni toleransi taniyorum karsimdakine der ve o cozulmemis sorunlarina bir yenisini ekler.
Evli ve yeni bir bebek sahibiydim esim beni aldatmaya tesebbus etti sadece.affetsem yine edecekti.
Yakin arkadaslar aile cevre herkes icin gecerli aldatildigini hissettiginde bildiginde guvenin asla gelmez o kisilere keza kendine guveninde solar tukenir.
Aterkil bir toplumuz. Erkeğin hakkıdır algısı var. Hatta şöyle telkin de verilir. Yakalanmamaya dikkat et.Neden? Çünkü her iğrençliği affeden hemcinslerimiz yüzünden erkeğe bu rahatlık veriliyor nasılsa affediyor veya nasılsa bu bitse yedeği var mantığında hareket ediyorlar. Bu taviz verilmese aldatma oranları bu denli artmazdı diye düşünüyorum.
Bazı kadınlar şunu diyormuş ama cinsel aldatmayı affederim. Duygusal aldatmayı affetmem.Affedilmez ya da kolay kolay hazmedilmez yani. Eşimi düşünemiyorum böyle bir şey yaparken. Donuna kadar alırdım herhalde
O kadınlardan değilim bilemiycem...Bazı kadınlar şunu diyormuş ama cinsel aldatmayı affederim. Duygusal aldatmayı affetmem.
İşte bu iğrenç zihniyetlerin yok olması dileğiyle.Aterkil bir toplumuz. Erkeğin hakkıdır algısı var. Hatta şöyle telkin de verilir. Yakalanmamaya dikkat et.
Bazı kadınlar şunu diyormuş ama cinsel aldatmayı affederim. Duygusal aldatmayı affetmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?