Madem bir süre sonra bir çok şey rutine biniyor. İnsanlar neden evleniyor? Ayrıca ben bir adamın yanında özgür olamıyacaksam evin içinde pijama ile dolaşmak bile çok görülüyorsa neden evleneyim ki? Sürekli pompalanan bir düşünce var. Kadınlara zayıf olun Fit olun. Dişiliğinizi ortaya çıkarın. Yok şık giyinin. Çok zahmetli değil mi? Galiba insan sadece bekarken özgür..Çok sıkıntılı konular bunlar. Bence sevgi değil de saygı bitince aldatmaya başlıyor insanlar. Sosyal statü farkları etkili. Cinsel hayat ister istemez renksizleşiyor, erkeklere de bahane oluyor-bazı kadınlara da tabi-.
Eşleri sıradan işlerde çalıp gösterişsiz bir hayat yaşayan hanımlar aldatma konusunda şanslılar çünkü parası ve tipi olan adamlar aldatıyor karısını.
Kocanız yakışıklı, paralı ve statülüyse siz de mümkün olduğunca seksi olmaya çalışın. Asil olun. Yeri geldiğinde sert ve otoriter olun( erkekler sert kadın sever). Cinsel sağlığınızla ilgili ufak sıkıntılarda bile doktorunuza danışın.
Bunlara rağmen aldatmışsa ya da aldatırsa da basın tekmeyi, acımayın :)
Sizin için üzüldüm. Güzel bir ömür diliyorum. Yaşam şartlarınızı bilemem ama çocuklar ayrılmasınız bile bu sekilde nasıl mutlu olabilir ki? Neticede sizin mutsuz ve huzursuz olduğunuzu seziyorlardır.
Madem bir süre sonra bir çok şey rutine biniyor. İnsanlar neden evleniyor? Ayrıca ben bir adamın yanında özgür olamıyacaksam evin içinde pijama ile dolaşmak bile çok görülüyorsa neden evleneyim ki? Sürekli pompalanan bir düşünce var. Kadınlara zayıf olun Fit olun. Dişiliğinizi ortaya çıkarın. Yok şık giyinin. Çok zahmetli değil mi? Galiba insan sadece bekarken özgür..
Ben evli değilim kiTatlım haklısın. Ben Sana pijama giyme demedim ki, giy pijamanı patiğini otur akşamları kocanla:)
Ama işte arada bi şaşırt onu, süslen çık karşısına. Eminim ki sen zayıf olmasan da çok güzel bir kadınsındır. Zahmet olarak görme bazı şeyleri, keyif alarak yap. Mutluluklar da seninle olsun.
Sizde en az çocuklarınız kadar kıymetlisiniz. Sizin de bir duygu ve ruh dünyanız var. Ayrılsanız ne çocukların ne de toplumun söz söyleme hakkı yoktur. Bencilde olmazsınız. Ama tabiki sizin bileceginiz birşey. Sadece kendinizi hiçe saymayın...Kendime yapiyorum sadece. Cocuklarimla oyunla oynuyorum opuyorum kokluyorum sevgiletini hic eksik etmiyorum. Bagirmiyorum azarlamiyorum. Sadece bende olan sevgidi bitti. Sonucta olecegiz toprak olup gidecegiz. Yalniz kaldigimda zoruma gidiyor sadece guven deseniz yok sifir artik sadece cocuklarim icin varim. Istesem simdi birakirim mecbur degilim. Ama bizim hatalarimiz yuzunden çocukları zora sokmak istemiyorum. Surundururum hatta ama iste çocuklar. Allahindn bulsun ben isimi allaha biraktim o en guzel vekildir. Illaki bi dunyada degilsede öbür dunyada mükafatını alacağım.. allah cumlemizin yar ve yardimcisi olsun
Sen de evlenirsin bir günBen evli değilim ki)) İyi ki de değilim..
Sizde en az çocuklarınız kadar kıymetlisiniz. Sizin de bir duygu ve ruh dünyanız var. Ayrılsanız ne çocukların ne de toplumun söz söyleme hakkı yoktur. Bencilde olmazsınız. Ama tabiki sizin bileceginiz birşey. Sadece kendinizi hiçe saymayın...
İnşallah çocuklarınızla çok mutlu olursunuz. Ve hayat süprizlerle dolu inşallah hayatınız olumlu anlamda çok güzel değişir. Güzel ve huzurlu bir ömür diliyorum.Evlenme sebebim zaten ailemle huzurum yoktu.
Ama şimdi huzurluydum mutluydun bu olay beni çok çökertti.
Bosansam ne bosanmasam ne.
Insanin yapacak birşey olmayınca kabulleniyor.
Bende hep derdim aldatilirsam yakarım diye. Ama işte insanın başına ne gelecek hic bilinmez. Buda benim sınavım
Ulaşılamayan bir arzu nesnesi olarak kalmak daha eğlenceliSen de evlenirsin bir günAma tabi şimdilik prensesliğin tadını çıkarmanda sakınca yok.
İnşallah canım Allah razi olsun bu güzel dileklerin icin.İnşallah çocuklarınızla çok mutlu olursunuz. Ve hayat süprizlerle dolu inşallah hayatınız olumlu anlamda çok güzel değişir. Güzel ve huzurlu bir ömür diliyorum.
Unutulmuyorki zatenBen affetmem çünkü artık ondan buz gibi soğurum görmek bile beni tiksindirir.
Nefret ettiğim bir insanla ömrümü geçiremeyeceğime göre evlilik de biter net.
Affedenler de kendilerine göre çeşitli gerekçeleri vardır mutlaka. örn: çocuk, düzen. ekonomik bağımlılık, ailenin kabul etmemesi vs. Aslında hepsi özünde cesaretsizliğe dayanıyor.
Affederler evliliğe devam ederler ama hiçbiri unutamaz bence.
Çok özür dilerim. Yaranızı deşmek istemiyorum. Ama size dokunmasına nasıl izin veriyorsunuz?Unutulmuyorki zaten
Icin almasada mecbursun bir nevi.
Yani brn affetmem deme bende dedim cok ama insanin basina gelince elin kolun bağlı oluyor.
Dogum icin yurtdisindayim ve halen bana dokunmus degil o olaydan sonra ben burdayken öğrendim telefonum pcye bagliydi esimde telefonunu pcye baglayinca herseyi bana geldi o hayat kadiniyla el ele fotograf çekinmiş. Yani anliyacagin daha yan yana gelmedim. Ve gelincede inan bana ne yapacağımı hic bilmiyorumÇok özür dilerim. Yaranızı deşmek istemiyorum. Ama size dokunmasına nasıl izin veriyorsunuz?
Sizin adınıza çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.Dogum icin yurtdisindayim ve halen bana dokunmus degil o olaydan sonra ben burdayken öğrendim telefonum pcye bagliydi esimde telefonunu pcye baglayinca herseyi bana geldi o hayat kadiniyla el ele fotograf çekinmiş. Yani anliyacagin daha yan yana gelmedim. Ve gelincede inan bana ne yapacağımı hic bilmiyorum
Unutulmuyorki zaten
Yani brn affetmem deme bende dedim cok ama insanin basina gelince elin kolun bağlı oluyor.[/QUOT
Unutulmuyorki zaten
Yani brn affetmem deme bende dedim cok ama insanin basina gelince elin kolun bağlı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?