- 16 Nisan 2021
- 1.846
- 1.976
- 83
- 27
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
Keşke reşit olur olmaz evlenmeseydin. Yaşıtız, yaşadıklarını aklım almıyor. Ayrıca sanane onun ailesinden yok çalışıp çabalayıp ev almışlar, üzüleceksen kendi haline üzül. Bi düşün bakalım sen aldatsaydın o senin gözünün yaşına bakacak mıydı? Kendini bu kadar değersizleştirme. Genceciksin daha ömrünü gerçekten şüphe ve güvensizlik dolu bir evlilikle heba mı etmek istiyosun?Yaşım küçük biliyorum ama gerçekten severek evlendik yani ben cok seviyodum gercekten bilmiyorum pişman gibi çünkü bu gune kadar hic ağladığını gormedim ben biterim diyo yalvariyo bilemiyorum. Çocuklar kucuk kimseylede konusmak istemiyorum aileler bilmesin istiyorum onun aileside koyde benim annem babam ayri evliler gitsem bi meslegim yok cocuklar nolucak bilmiyorum sadece pişman oldugunu soyluyo anlatsam cok sey var ama bilmiyorum ben hamileyken olmus cinsel birlikteligi hastalik bu diyo kurtulmaya çalışmak istiyorum diyo ama benim en ince cizgim baskasi olmasindi mesajlarin cogu cevapsiz birazı cevaplanmis birlikteligini öğrenince cok kötü oldum nasıl dokumdum temizlenip mi geldi o kadinin pisligine mi dokundum diye cok kotu oluyorum çocuklar kucuk parçalamak istiyorum heryeri ama korkuyo agliyo büyük oglum aglayinca ben oda agliyo mahvolduk ailecek diyebilirim bilmiyorum pismanligini ama eskisi gibi olmayacak hiçbir şey onun ailesinede cok üzülüyorum koydeler çalışıp cabalayip bi şeyler ekip satarak ev aldilar düzen kurdular onlarda hayal kırıklığina uğrasinlar istemiyorum kendi ailem içinde üzülüyorum babam boşandı halam boşandı bende olursam yani hayatimi anlatamam sigdiramam buraya ama boyle iste pismanim diyo agliyo seni seviyorum diyo çocuklar babasiz buyumesin diyo bi yandadanda cok aldatma duydum pisman olmasa gozumun önünde yapsa ne yapardim diye aklım cok karışık