Aldatma

-Esiniz pisman degil, pisman olsaydi birkere yapar birdaha yapmazdi.
-Esiniz mahvolmuyor, numara yapiyor. Cunku kurulu bir duzeni var onune yemek, temiz kiyafet geliyor, temiz bir evde yasiyor, cayi kahvesi geliyor.
-Butun erkekler kotu degil.
-instagramdan fake hesap acip cinsellik yasamak bağımlılık değildir. Adamin demekki cok fazla bos zamani var, meyilide var. Bahane buluyor.
-esiniz bugun ağlayabilir, yarin yine aynisini yapacak. Cunku o evden ayrilamayacaginizi, maddi olarak mecbur kaldiginizi biliyor.

Siz bir is bulana kadar o evde kalip sonra bosanin. 2 kucuk cocukla hemen is bulmaniz kolay degil. Is bulun, para biriktirin. Bir goz oda dahi olsa esyalarinizi alip cikin gidin.

Bilmediğim için soruyorum. Sperm sayısı az ise, kadında hiçbir sorun yok ise kadin neden tedavi görüyor?
Tedavide her islem kadinda oluyo cunku spermi iceri koymaya kadar bi surec var ilaclar kullaniyosun yumurtlama donemini falan takip ediyolar kortizon igneleri hormon igneleri bi suru islemi var en son yumurtlama gunu geldiginde 1 gun once igne var onu vuruyorlar belli bi saat once sonraki gun belli bi saatte spermler gonderiliyo rahme sonra 15 gun ilac iciyosun hamile gibi davranıyosun 15 gun sonra kanda gebelige bakiliyo yuksekse hamile oluyosun sonra bebege bakiyolar gebelik normalse hamilelige devam ediyosun oyle uzun oldu ama ben bu islemi iki kere oldum bi defada kurtaj oldum gebelik olusmadigi icin milyoncada kadinsal islem bunlsrin dışında

Tedavide her islem kadinda oluyo cunku spermi iceri koymaya kadar bi surec var ilaclar kullaniyosun yumurtlama donemini falan takip ediyolar kortizon igneleri hormon igneleri bi suru islemi var en son yumurtlama gunu geldiginde 1 gun once igne var onu vuruyorlar belli bi saat once sonraki gun belli bi saatte spermler gonderiliyo rahme sonra 15 gun ilac iciyosun hamile gibi davranıyosun 15 gun sonra kanda gebelige bakiliyo yuksekse hamile oluyosun sonra bebege bakiyolar gebelik normalse hamilelige devam ediyosun oyle uzun oldu ama ben bu islemi iki kere oldum bi defada kurtaj oldum gebelik olusmadigi icin milyoncada kadinsal islem bunlsrin dışında
Anladim, valla diger üye hakli. Sirf bu sıkıntıları çektirdiği icin bile boşanılır.

Eşimle 5 yıldır evliyiz bi kac defa telefonda mesaj yakaladim 2 cocugumuz var cocugumuz olmadi ilk evlendigimizde 2 yil tedavi gordum eşim telefonunu cok sakliyodu hic elime vermiyodu bişey yapmadigina yemin ediyodu 3 hafta once aldim telefonunu instgramindan mesaj geldi telefonu karistirirken 3 tane fake hesabi vardi karistirdim hepsini yuzlerce kadina mesaj atmis biraziyla konusmus cinsellik uzerine hepsi biriylede ben hamileyken birlikte olmus cinsel anlamda beni cok sevdigini söylüyo gunlerdir agliyo cocuklarimin ikiside küçük biri 2 yasina giricek birisi 4 aya ne yapmam lazim gerçekten barissam bi sürü sey kuruyorum aklimda nasil birlikte oldu benlede mi oldu neresine dokundu ne soyledi kafayi yemek uzereyim bosansam ne olacak cocuklar diye yasimda küçük 23 yasindayim yoruldum gercekten fikir istiyorum yasayan varmı atlatan esim 2 gundur agliyo cok pisman ama ben ne dusunecegimi bilmiyorum
Eşiniz pişman falan değil yine olsa yine yapar emin olabilirsiniz. Ama ayrılma durumunuz bence şu an yok, öfkeyle de kalkmayın. Önce kendinize bir kalkınma planı oluşturun, iş bulun para biriktirin vs. Sonra da tekmeyi vurun kıçına gitsin.

Anladim, valla diger üye hakli. Sirf bu sıkıntıları çektirdiği icin bile boşanılır.
Onun için diyorum erkek yada kadın faktörü olması bir şey değiştirmiyor. İşlem kadın üzerinde oluyor doğurganlık bizde sonuçta. Bizde de eş faktörü. Ben eşime şunu demiştim çocuğum olsun diye uğraşmiyorum. Çocuğumun babası sen ol diye uğraşıyorum. Bu hanımefendi içinde durum öyle. Bunun üstüne aldatmış hiç ihtimali yok. 3 tedavi oldum 20 kilo aldım bu süreçte. Doğum sonrası annem annesi ben gerildik klasik doğum sonrası saçmalıklar yüzünden. Eşim orda dengeyi sağlayamadi ve aşırı kırıldım boşanma eşiğine geldik. Ve asla unutmayacağım o kadar emeğin karşılığı bu olmayacaktı dedim ve tam bir yıl ona eskisi gibi davranmadim davranamadim. Burda aldatma var çok ağır. Üstelik hamileyken kadının biriyle olmuş çok çok ağır . Sizlerin içinde ağırdır ama bizimki tedavi süreci geçirmiş eşi için fedakarlığı göstermişler için başka bir boyutta olay.

2 defa aşılama 1 kurtaj aşılama oncesi 1 sene tanı icin tahlille ugrastim bi kere kan vermistir bu surecte sadece bide sprem baska bi katkisi yok para birazda ama kendisi yok oluyo farkında emin olun işi yok parası yok evliligi yok kimse deger vermiyo artık bitti pskolojisi bu kadar alt üst olmadi hic Allah ahımı çıkarıyo ondan emin olun ben sessizce izliyorum mahvolusunu uzulmuyorumda ona içimde bisey var bi his farkli sanki hic bişey yok sanki hic bişeyin degeri yok sanki düşmanım oldu ama ben iyi bi insaninm kötu olmuycam karakterimi bozmuycam o bozuldu mayasi bozukmus ben bozmuycam kendimi istedigini yapabilir yapacak hâli kaldiysa farkina vardi ama jeton düştü ama bu saatten sonra herşeyini kaybettikten sonra ne anlami varsa
Üç tedavi de bende var seni çok iyi anlıyorum aldatma çok ağır. Benim kırmızı çizgim. Hele üç tedavi sonrası fosforlu kırmızı çizgim oldu şakasını sanalini bilmem neyini affetmem benim hayatımdan 1.5 yıl gitti. O sürece 3 tedavi sığdırdık. Ki bendeki rezerve çok iyi durumda kesin kesin denildi iki defa hüsran üçüncü de ikizlerim oldu 🤲

Eşimle 5 yıldır evliyiz bi kac defa telefonda mesaj yakaladim 2 cocugumuz var cocugumuz olmadi ilk evlendigimizde 2 yil tedavi gordum eşim telefonunu cok sakliyodu hic elime vermiyodu bişey yapmadigina yemin ediyodu 3 hafta once aldim telefonunu instgramindan mesaj geldi telefonu karistirirken 3 tane fake hesabi vardi karistirdim hepsini yuzlerce kadina mesaj atmis biraziyla konusmus cinsellik uzerine hepsi biriylede ben hamileyken birlikte olmus cinsel anlamda beni cok sevdigini söylüyo gunlerdir agliyo cocuklarimin ikiside küçük biri 2 yasina giricek birisi 4 aya ne yapmam lazim gerçekten barissam bi sürü sey kuruyorum aklimda nasil birlikte oldu benlede mi oldu neresine dokundu ne soyledi kafayi yemek uzereyim bosansam ne olacak cocuklar diye yasimda küçük 23 yasindayim yoruldum gercekten fikir istiyorum yasayan varmı atlatan esim 2 gundur agliyo cok pisman ama ben ne dusunecegimi bilmiyorum
Valla bu konulara verecek cevap yok. Yas 23, 2 kucuk cocuk, maddi özgürlük yok, arkada destek olacak aile yok. En iyisi o telefonu bir daha karistirmamaniz.

Onun için diyorum erkek yada kadın faktörü olması bir şey değiştirmiyor. İşlem kadın üzerinde oluyor doğurganlık bizde sonuçta. Bizde de eş faktörü. Ben eşime şunu demiştim çocuğum olsun diye uğraşmiyorum. Çocuğumun babası sen ol diye uğraşıyorum. Bu hanımefendi içinde durum öyle. Bunun üstüne aldatmış hiç ihtimali yok. 3 tedavi oldum 20 kilo aldım bu süreçte. Doğum sonrası annem annesi ben gerildik klasik doğum sonrası saçmalıklar yüzünden. Eşim orda dengeyi sağlayamadi ve aşırı kırıldım boşanma eşiğine geldik. Ve asla unutmayacağım o kadar emeğin karşılığı bu olmayacaktı dedim ve tam bir yıl ona eskisi gibi davranmadim davranamadim. Burda aldatma var çok ağır. Üstelik hamileyken kadının biriyle olmuş çok çok ağır . Sizlerin içinde ağırdır ama bizimki tedavi süreci geçirmiş eşi için fedakarlığı göstermişler için başka bir boyutta olay.
Tabiki öyle kimse bilemez yasamadan o tedavileri hormonlari bende 57yle evlendim 69lari gordum balon gibi sismisti suratim yara bere icindeydi fazla hormondan ben hakkini yiyemem ben hakliysam korudu beni onda bişey diyemem ama aldatma cok ağır ben cok mantıklı bi insanim gercekten fevri degilim ben aldım yine karşıma konustum herseyi sordum hevesti diyo kadinlada 1 saat gecirmis herseyi tek tek sordum çünkü insan kafasinda o kadar igrenc olan bi durum ama daha igrenc seyler kuruyo bunlar benim hakkim sormak dedim herseyini sordum 3 gundurde ağlıyo inanmiyorum sevgimi kaybetti zaten ben sadece bazı insanlar gibi kavgali hir gür olmak istemiyorum bende şansı yok onun artik sadece cocuklar etkilenmesin diye belli bosanamayacagim imkanim yok şuanlik oda fark etti herseyi is isten gecti ama kendini camdan atmaya falan çalıştı gun boyu ağladı hüngür hüngür ama ilk defa onun ağlamasından etkilenmedim normalde gözü sulansa ben aglardim üzüldü diye belli biseyler bitti eskisi gibide olmayacak hiç birşey boyle aldatılan barışan varmı acaba merak ediyorum sadece yada boşanıp mutlu olan

Çevre buyuk etken anlattığım gibi köy hayatini bilmiyorsunuz evlenirsin çocuk isterler olmayincada daha ilerleyen zamanda olmaz diye tedavi dusunduk gerçekten ben evliligimi guzel zannediyordum ikici çocuk planda yoktu dedigim gibi gerçekten kadınlar bu dunyada cok eziliyo cevremde gordugum bütün kadinlar aldatildi istisnasiz görümcem eltim kocam olacak adamin yengesi gercekten butun erkekler el birligiyle kendilerini kadinlari mahvetmek icin gelmisler dunyaya gercekten ben sadece bilgi almak yasaysn varsane yapti surec nasildi onu bilmek ve kimsenin kendinizden cok deger hak etmedigini gostermek icin örnek olmak için yazdim
Yasayanlar varsa demişsiniz yasayan çok insan var maalesef bu durumu. Kimisi boşanır kimisi devam eder.. Önemli olan siz ne yapacaksınız? Boşanmayacaksiniz gibi duruyor. Böyle yasamakta çok zor.. Allah yardimciniz olsun..

kendi ailem içinde üzülüyorum babam boşandı halam boşandı bende olursam yani hayatimi anlatamam sigdiramam buraya
Baban halan boşandı diye sen niye boşanamayacaksin? Benim de halalarim boşandı,babamın ikinci evliliği. Bu ancak bana güç verir, mutsuz bir evliliği sürdürmektense önümdeki örnekler gibi hayatımi tersyüz ederim.
Bakış açınız ne kadar yanlış.
Ama zaten mantıklı düşünseniz sizi aldatan adama hasta muamelesi yapmazdınız.
Bu hastalıkmis... güleyim bari. Cinsel ilişkiye girmek hastalıksa evde karısı var,neden başkasına gidiyor? Başka insanlarla sevişmek hastalıksa bu hastalık(!) Sizde çıksa kendi bu anlayışı gösterir mi???
Bri de saf saf neden ağlıyor sevmese diyorsunuz. Neden ağlamasın ki?
Üç damla goz yaşına,yalan yere Kurana el basmaya seni ikna etmek varken neden aglmasin?
Adam mis gibi, toplum tarafından desteklendiği bir statüde su an. Evli,çocuklu,işinde gücünde .. evde donunu yıkayan karısı var, iki öğün yemeği hazır, çoluğu çocuğu var. Canı istedi mi elin cinsel organıyla yakın ilişkiye girmekten de geri kalmıyor. Halinden gayet mutlu . Oldu ki siz affetmediniz, toplum tarafından ayiplanacak, karısını aldatti diye mimlenecek, çocuklarının büyümesini kaçıracak, evde temiz don bulamayacak, her ay maaşının belki de 3te biri hesabından direkt kendinden nefret eden eski karısına gidecek. Bir ton da stresi bilmemnesi...
Surada yalandan aglayip uçan adam Sabri gibi kendini yere atıp affettirmek dururken neden o zahmetli yola girsin ki? Bosansa sanki daha mı mutlu olacak,evliyken de yapiyor yapacagini

Baban halan boşandı diye sen niye boşanamayacaksin? Benim de halalarim boşandı,babamın ikinci evliliği. Bu ancak bana güç verir, mutsuz bir evliliği sürdürmektense önümdeki örnekler gibi hayatımi tersyüz ederim.
Bakış açınız ne kadar yanlış.
Ama zaten mantıklı düşünseniz sizi aldatan adama hasta muamelesi yapmazdınız.
Bu hastalıkmis... güleyim bari. Cinsel ilişkiye girmek hastalıksa evde karısı var,neden başkasına gidiyor? Başka insanlarla sevişmek hastalıksa bu hastalık(!) Sizde çıksa kendi bu anlayışı gösterir mi???
Bri de saf saf neden ağlıyor sevmese diyorsunuz. Neden ağlamasın ki?
Üç damla goz yaşına,yalan yere Kurana el basmaya seni ikna etmek varken neden aglmasin?
Adam mis gibi, toplum tarafından desteklendiği bir statüde su an. Evli,çocuklu,işinde gücünde .. evde donunu yıkayan karısı var, iki öğün yemeği hazır, çoluğu çocuğu var. Canı istedi mi elin cinsel organıyla yakın ilişkiye girmekten de geri kalmıyor. Halinden gayet mutlu . Oldu ki siz affetmediniz, toplum tarafından ayiplanacak, karısını aldatti diye mimlenecek, çocuklarının büyümesini kaçıracak, evde temiz don bulamayacak, her ay maaşının belki de 3te biri hesabından direkt kendinden nefret eden eski karısına gidecek. Bir ton da stresi bilmemnesi...
Surada yalandan aglayip uçan adam Sabri gibi kendini yere atıp affettirmek dururken neden o zahmetli yola girsin ki? Bosansa sanki daha mı mutlu olacak,evliyken de yapiyor yapacagini
Ben sevdigine inanmıyorumki zaten bende onu söylüyorum ona ben paravandim ailenin evlenme baskisina dayanamadin kabul ettin beni ailen çoluğu çocuğu var diyecek mutlu olacak sende arkadan işini guzelce cevirecekmissin demekki planin buymuş dedim sevdigini soyluyo hâlâ 1 saatligine gitmis kadina baskasi yokmuş normal sanal konuşmaymis hepsi hevesti sadece diyo konuştum karşıma alip dedim o bi saati bende yasatirdim yaşattimda ben kiyafet almadim ic çamaşırı gecelik makyaj malzemesi aldım her zaman sana öncelik verdim dedim dışarıya ben fazla harcama yapmadim hep esime yaptim ben bayaga bi gururunu kiracak sekilde konuştum bu gune kadar soylemediklerimi tek tek soyledim yuzune vurdum herseyin farkina varıyorlar varmiyo degiller ama iş işten geçiyo degisik erkek psikolojisi gerçekten anlamiyorum ben artık

Yasayanlar varsa demişsiniz yasayan çok insan var maalesef bu durumu. Kimisi boşanır kimisi devam eder.. Önemli olan siz ne yapacaksınız? Boşanmayacaksiniz gibi duruyor. Böyle yasamakta çok zor.. Allah yardimciniz olsun..
Boşanmak istemiyorum degil istiyorum ama imkanlar el vermiyo barışma gibide bişey yok ortadayim suan hic bi tarafa gidemiyorum zor evet saçma sapan bi durum kendinide benide heba etti ne deyim

Boşanmak istemiyorum degil istiyorum ama imkanlar el vermiyo barışma gibide bişey yok ortadayim suan hic bi tarafa gidemiyorum zor evet saçma sapan bi durum kendinide benide heba etti ne deyim
Ben seni anlıyorum.. Burda veya gerçek hayatta neler görüyoruz ne kariyer sahibi ekonomik özgürlüğü olan insanlar bile boşanamiyor bazen bu sebeple.. Konuşması kolay oluyor ama yaşamak eminim çok zordur. Sende haliyle dusunuyosun nereye gidicem ne yapicam diye. Üzüldüm sen ve çocukların için. Çok zordur bunu yaşamak sanırım... 😔😔 Bosanmazsan inşallah eşin duzelir ve bir daha yapmaz umarım.
Boşansan ne yapabilirsin bunu düşündün mü anne veya babanın yanına gidebilir misin? Çocuklar çok küçük bırakıp çalışma imkanı sıkıntı maalesef 😔

Back
X