- 18 Ocak 2019
- 105
- 3
- 98
- 26
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
Gerçekten zor çalışıyosun çabalıyosun seviyosun sevildigini saniyosun mutlusun tek derdin evini temizligi ne yemek yapsam çocuğun gazına ne iyi gelirden saçma sapan bi konuya evriliyosun hayatin alt ust oluyo bu korkunç bisey yasamasi hayatta kalmasi atlatmasi bosanmasi kavgasi gürültüsü stresi sıkıntısı düşüncesi herseyi çok kotu milyonca konunun içinde buluyosun kendini gercekten hayatim alt ust oldu değişik biz nerden nereye geldik nasıl olduk böyle diyr dusun dusun ne yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum sütum azaldi 1 haftada 5 kilo verdim strestenBen seni anlıyorum.. Burda veya gerçek hayatta neler görüyoruz ne kariyer sahibi ekonomik özgürlüğü olan insanlar bile boşanamiyor bazen bu sebeple.. Konuşması kolay oluyor ama yaşamak eminim çok zordur. Sende haliyle dusunuyosun nereye gidicem ne yapicam diye. Üzüldüm sen ve çocukların için. Çok zordur bunu yaşamak sanırım...Bosanmazsan inşallah eşin duzelir ve bir daha yapmaz umarım.
Boşansan ne yapabilirsin bunu düşündün mü anne veya babanın yanına gidebilir misin? Çocuklar çok küçük bırakıp çalışma imkanı sıkıntı maalesef![]()