• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATMA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam o kadar çok çalışıyor ki sürekli parayı yerine koyar yani ve pinti pislik adam
Öyle adamlsr karısına çocuğuna pintidir. Ne adamlar duydum karısına bir gümüş kolye almamış, bir dal çiçeklr gelmemiş, metresine pırlanta altın yağdırıyorlar.

Oda bir şey mi bi adam var 19,20 yıllık evli 3 çocuklu .sevgilisi var 10 yıllık .
Karısı nasıl duymaz diye bizde çok düşündük .ama adam cidden profesyonel .
Diğer ihtimal adam yaşadığı yerde tanınan biri ve zengin . Kadın büyük ihtimal çapkınlıklarını biliyordur ses çıkarmıyordur ama 10 yıllık ilişkisini bilmiyordur diye düşünüyorum. Bide karısının dedikodusunu yapıyormuş adam .(görgüsüz, para için benimle vsvs)
Hatta karısının kaşı dövmeymiş sanırım , sevgilisine sakın yapma öyle şeyler diyormuş.
Bu erkeklere güven olmaz 😂

Oda bir şey mi bi adam var 19,20 yıllık evli 3 çocuklu .sevgilisi var 10 yıllık .
Karısı nasıl duymaz diye bizde çok düşündük .ama adam cidden profesyonel .
Diğer ihtimal adam yaşadığı yerde tanınan biri ve zengin . Kadın büyük ihtimal çapkınlıklarını biliyordur ses çıkarmıyordur ama 10 yıllık ilişkisini bilmiyordur diye düşünüyorum. Bide karısının dedikodusunu yapıyormuş adam .(görgüsüz, para için benimle vsvs)
Hatta karısının kaşı dövmeymiş sanırım , sevgilisine sakın yapma öyle şeyler diyormuş.
Bu erkeklere güven olmaz 😂
Bu heriflere metreslerinin yanında bi pehlivanlık yükleniyor bi saydırmaya başlıyorlar çok gülüyom billahi. Aynı herifler akşamına aşk sözcükleri sıralıyor, ayaklarının altını öpüyor karısının, inanmasınlar fkfkkg.

Sizce bir kadın aldatıldıni hissetmez mi ?
Adam karısını bir yıldır aldatıyor ve kadın anlamıyor asla bunu. Ya adam çok profesyonel ya da kadın ben hayretler içindeyim. Oysa benim sevgilimin her şeyini ben hissediyorum.

O kadınla her gün buluşuyorlar biz bile görüyoruz ve hep yakın temas insan kokusunu bile anlar. Ne bileyim üstünde saçı başı dimi. Ama adam cinselliğe düşkün biriymiş sevgilisiyle beraber oluyor,yüksek ihtimalle karısıyla da oluyor kadını da ihmal etmeyince kimse anlamıyor

Pardon da siz bu konunun neresindesiniz? Bu kadar detaya nereden hakimsiniz ve neden bu kadar içerlediniz? Konudaki aldatan adamın sevgilisi anca bu kadar cinsellik detayına kadar hakim olur. Karısı boşanmadığı için de sinirlisiniz sanırım

Adam karısını bir yıldır aldatıyor ve kadın anlamıyor asla bunu. Ya adam çok profesyonel ya da kadın ben hayretler içindeyim. Oysa benim sevgilimin her şeyini ben hissediyorum.
Valla anlamadım. Anama gidiyorum diye gidip anasının komşusuyla basılmış sürülmüş işinden. Boşandıktan sonra söylediler bana şok oldum. Tam 5 yılı vardır o olayın

Sevgilin evli ve sen karısının öğrenmesi ya da en azından hissetmesi için elinden geleni yapıyorsun.
Kadın anlasa ne olacak mesela? Boşanacak mı sence?
Adam da sana kalacak ve mutlu bir aşk hikayesi🤩💝
Öyle bir dünya yok cicim.
Bak düşün o sevgilin olacak adam karısına nasıl davranıyorsa artık kadın şüphelenmiyor bile :KK24:
Bu hikayede yanan sen olacaksın üzgünüm.
Ha bide, sevgilin cinselliğe düşkünse emin ol karısıyla da renkli bir gece hayatı vardır. Hadi diyelim adam istemiyor, kadın istiyordur ve emin ol her istediğinde kocası muhteşem bir performans sergilemeye çalışıyordur.
Çünkü bilinçaltında suçlu. Vicdanını susturmak için karısına elinden geleni yapar.
Bence sen adamın karısı olduğunu bile bile başladın. Adam sana boşanıcam, mutsuzum vs demedi. O yüzden adamın boşanma ihtimali olmadığından karısı üzerinden yürüyorsun.
Ama dediğim gibi, olmaz bu iş.
Kadın alenen bilse bile onlar boşanmayacak, hikayenin sonunda sen aldığın ahlarla yaşıcaksın.
Adam mı? O zaten hep mutlu 🤷🏻‍♀️

O kadınla her gün buluşuyorlar biz bile görüyoruz ve hep yakın temas insan kokusunu bile anlar. Ne bileyim üstünde saçı başı dimi. Ama adam cinselliğe düşkün biriymiş sevgilisiyle beraber oluyor,yüksek ihtimalle karısıyla da oluyor kadını da ihmal etmeyince kimse anlamıyor

Ha bı de kadının mesleği parası var isterse ayrılır

Dogru belki benimde bilmediğim şeyler vardır

Ama çok merak ediyorum evli olunca durum farklı mı diye

Yaşamıyorlar biliyoruz ki yazıyoruz ,

Siz bu konunun neresindesiniz ? İlişkinin taraflarından biri değilseniz ; ilişkileri ve yaşananlar hakkında nasıl bu kadar bilgi sahibisiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X