Aldatma!!

Ben olsam hiç karışmam. Elbet bir gün ortaya çıkar aldattığı, eşi de ona göre tepkisini verir.

Ya ben adamdan da bişey anlamadım zaten. Geçenlerde işten baskın yapar gibi eve geldi. Kapıyı çalıyor açan yok 10 kez gitti geldi. Sonra en son bizim kapıyı çaldı. Eşim burda mı vs yok dedik. Sonra eşimle kapıyı çaldılar tekrar kız kapıyı açtı uyuyordum dedi. Biraz da hastaymış o gün çocuğu yatırırken uyuya kalmış. Adam evde dinlenicem o yüzden geldim demişti ama 10 dk sonra çıktı gitti tekrar. Şüpheleniyor mu bilmiyorum ama bilse bile devam edecek bir tavrıda var. Ben sizin ve yazan arkadaşların tavsiyelerine uyayacağım galiba ve kızla konuşmayacağım. Git gide mesafe koyarım. Umarım yanlışından döner.

Delil ve ispatı ola ola hala eşine inanmayı seçmesi. Üstelik eşimde gözün var demesi. Gerçekten insanı pişman edecek bir durum. Demek ki akıl melekesi kullanım dışı olmuş çok yazık.

Ha bir de o var. Benim eşim yapmaz ben güveniyorum sen iftira atıyorsun da diyebilir adam. Neyse işte en güzeli uzaklaşmak

Ne diye uyaracaksınız veya akıl vereceksiniz ki? Koca kadın bilmiyor mu aldatmanın yanlış olduğunu?
Uzak durun, mesafenizi koruyun yeter. Ne oldu, neden uzaksın bana diye sorarsa da söyleyin açık açık seni şöyle şöyle gördüm, bana doğru gelen şeyler olmadığı için aramıza mesafe koymak istedim diye.

sizin içiniz rahat olsun bu hakikat bir gün ortaya çıkacak siz ilişiğinizi kesin dediğiniz gibi herkesin kendi hayatı kendi doğruları ama bu ihanet yanına kalmaz kimsenin

Yaşı çok büyük değil. Benden beş altı yaş küçük. Ne bileyim her şeyi düşündüm işte. İlk defa bu kadar yakınımda şahit olduğum bir şey. Ben böyle bir yanlışın içinde olsam biri bana yol göstersin ister miydim diye düşündüm. Ama insanlar bir tuaf hiç dokunmamak en iyiis

sizin içiniz rahat olsun bu hakikat bir gün ortaya çıkacak siz ilişiğinizi kesin dediğiniz gibi herkesin kendi hayatı kendi doğruları ama bu ihanet yanına kalmaz kimseni

sizin içiniz rahat olsun bu hakikat bir gün ortaya çıkacak siz ilişiğinizi kesin dediğiniz gibi herkesin kendi hayatı kendi doğruları ama bu ihanet yanına kalmaz kimsenin

Çok doğru evet.

Belki normal erkek arkadaşıydı belki kuzeni v.s . Nasıl ne halde gördünüz? Belki aldatma degildir

Ben olsam ilk esimle paylasir boyle boyle gordum diye paylasirdim. Ama asla karismazdim yani boyle durumlar biraz sikintili zaten sizi de ilgilendirmez. Cocuklarin da bir sucu yok yani onlarin arkadasliklarina engel olmayin siz de yavas yavas mesafe koyun

Bu olaydaki en masum kişi tabii ki çocuk. Engel olmam ama hep bir bağ olacak öyle olunca da.

İyi bir komşu ve ahbap olması dışında özel hayatı neden sizi ilgilendirsin?

Hiç bir açıklama yapmadan bağlarımı koparırım, çocuğumun görüşmesinin de asgariye indiririm zaten o anlar.

Görüşmeyi muhabbeti kesin kimseye de bişey söylemeyin ilerki zamanlarda seni kötülemek ister iftira atar yuvani yikmaya çalışır o yüzden çıkarın hayatınızdan o kişiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…