- 24 Kasım 2014
- 805
- 1.918
- 313
- 38
Evliliğimin 5-6 yıllarında çocuklarımın babası beni aldatmış. Komşumuz aynı zamanda iş arkadaşım olan adam bana söylememiş. Evliliğimin 10. Yılında boşandım. Boşandıktan sonra söyledi. Hem de delilli ispatlı. Çok üzüldüm geçen yıllarıma kendimi aptal gibi hissettim. Burda ince olan konu adam kadını öldürür mü daha büyük birşey ortaya çıkar mı? Eğer böyle birşey varsa hiç dokunmadan arkadaşlığımı hemen bitirmelisin. Ben boşanırdım sadece keşke söyleseydin dedim. O da hayatta en çok iftiradan korkarım ya bana iftira atsaydı karımda gözü bardı deseydi dedi. E böyle ahlaksızlar herşeyi diyebilir çok haklı. Bu arada bu iş arkadaşım evli 3 çocuklu eşi de arkadaşım. Çok güzel evlilikleri var MaşAllah. Ve benim boşandığım ahlaksızı da uyarmış. O da yalvarmış bana söylemesin diye. Ama değişmedi huy yani bu değişmez. Demem o ki o kadından derhal uzaklaş. Uyarmadan falan anlamaz o arlanmaz. Çamuru sana da bulaşır
Ben olsam hiç karışmam. Elbet bir gün ortaya çıkar aldattığı, eşi de ona göre tepkisini verir.
Valla bir kere böyle bir iyiligim dokunsun istemiştim. Kocası kadını aldatiyordu mesajlarini vs ifşa ettim. Kadın dedi ki benim kocamda mi gözün varöğretmendi ayrıca. O günden beri etliye sütlüye hiç karışmam
Ha bir de o var. Benim eşim yapmaz ben güveniyorum sen iftira atıyorsun da diyebilir adam. Neyse işte en güzeli uzaklaşmakYa ben adamdan da bişey anlamadım zaten. Geçenlerde işten baskın yapar gibi eve geldi. Kapıyı çalıyor açan yok 10 kez gitti geldi. Sonra en son bizim kapıyı çaldı. Eşim burda mı vs yok dedik. Sonra eşimle kapıyı çaldılar tekrar kız kapıyı açtı uyuyordum dedi. Biraz da hastaymış o gün çocuğu yatırırken uyuya kalmış. Adam evde dinlenicem o yüzden geldim demişti ama 10 dk sonra çıktı gitti tekrar. Şüpheleniyor mu bilmiyorum ama bilse bile devam edecek bir tavrıda var. Ben sizin ve yazan arkadaşların tavsiyelerine uyayacağım galiba ve kızla konuşmayacağım. Git gide mesafe koyarım. Umarım yanlışından döner.
sizin içiniz rahat olsun bu hakikat bir gün ortaya çıkacak siz ilişiğinizi kesin dediğiniz gibi herkesin kendi hayatı kendi doğruları ama bu ihanet yanına kalmaz kimseninAslında ben olayı ortaya çıkarayım mantığında değilim. Sadece bir kadın olarak evlat sahibi bir insan olarak içine düştüğü duruma üzüldüm. Ama yukarıda bir arkadaş güzel yazmış. Herkesin kendi hayatı, kendi seçimleri, sonuçları ne isede onada katlanmalı. Bütün yanlışları düzeltebilecek bir güç yok elimizde maalesef.
Ne diye uyaracaksınız veya akıl vereceksiniz ki? Koca kadın bilmiyor mu aldatmanın yanlış olduğunu?
Uzak durun, mesafenizi koruyun yeter. Ne oldu, neden uzaksın bana diye sorarsa da söyleyin açık açık seni şöyle şöyle gördüm, bana doğru gelen şeyler olmadığı için aramıza mesafe koymak istedim diye.
sizin içiniz rahat olsun bu hakikat bir gün ortaya çıkacak siz ilişiğinizi kesin dediğiniz gibi herkesin kendi hayatı kendi doğruları ama bu ihanet yanına kalmaz kimseni
sizin içiniz rahat olsun bu hakikat bir gün ortaya çıkacak siz ilişiğinizi kesin dediğiniz gibi herkesin kendi hayatı kendi doğruları ama bu ihanet yanına kalmaz kimsenin
Belki normal erkek arkadaşıydı belki kuzeni v.s . Nasıl ne halde gördünüz? Belki aldatma degildirArkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Bir arkadaşım var aynı zamanda komşum.
Kendi gözlerimle eşini aldattığına şahit oldum.
Daha öncede belki 1 sene öncesi bunu duymuştum o zaman inkar etmişti ve ona inanmıştım. O zamanlar şimdi olduğundan çok daha samimiydik. Birde çocuğu var üstelik ve benim çocuğumla çok iyi anlaşırlar. İki gün oldu göreli ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Gidip konuşasım geliyor. Uyarıp yol göstereyim diyorum. Bi taraftan beni ilgilendirmez diyorum. Ama benim gördüğümü herkes görebilir. Küçük bir yer burası adı çıksa eşi öğrense. En çokta çocuğuna üzülüyorum. İnsanları aptal yerine koymasına üzülüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Keşke komşum olmasa, her gün görmek zorunda olmasaydım. Çocuklarımız beraber okula gidip geliyor. Aklımdan atmak istiyorum bu konuyu ama yüzünü gördükçe hatırlıyorum. Tekrar soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Bana bir akıl verin lütfen.
Belki normal erkek arkadaşıydı belki kuzeni v.s . Nasıl ne halde gördünüz? Belki aldatma degildir
Ben olsam ilk esimle paylasir boyle boyle gordum diye paylasirdim. Ama asla karismazdim yani boyle durumlar biraz sikintili zaten sizi de ilgilendirmez. Cocuklarin da bir sucu yok yani onlarin arkadasliklarina engel olmayin siz de yavas yavas mesafe koyun
Yazik üzülüyorum ben anneyim , boşan sonra hayatına başka biri girebilir. Ondada en başta yine evlatlarını düşünürsünYok gerçekten durum anormaldi. Akrabası falan değil. Kişiyi bende tanıyorum.
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Daha öncede belki 1 sene öncesi bunu duymuştum o zaman inkar etmişti ve ona inanmıştım. O zamanlar şimdi olduğundan çok daha samimiydik. Birde çocuğu var üstelik ve benim çocuğumla çok iyi anlaşırlar. İki gün oldu göreli ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Gidip konuşasım geliyor. Uyarıp yol göstereyim diyorum. Bi taraftan beni ilgilendirmez diyorum. Ama benim gördüğümü herkes görebilir. Küçük bir yer burası adı çıksa eşi öğrense. En çokta çocuğuna üzülüyorum. İnsanları aptal yerine koymasına üzülüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Keşke komşum olmasa, her gün görmek zorunda olmasaydım. Çocuklarımız beraber okula gidip geliyor. Aklımdan atmak istiyorum bu konuyu ama yüzünü gördükçe hatırlıyorum. Tekrar soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Bana bir akıl verin lütfen.
Hiç bir açıklama yapmadan bağlarımı koparırım, çocuğumun görüşmesinin de asgariye indiririm zaten o anlar.Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?