- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
karışmam elbette ortaya çıkacak bırak sorumlusu sen olmaArkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Bir arkadaşım var aynı zamanda komşum.
Kendi gözlerimle eşini aldattığına şahit oldum.
Daha öncede belki 1 sene öncesi bunu duymuştum o zaman inkar etmişti ve ona inanmıştım. O zamanlar şimdi olduğundan çok daha samimiydik. Birde çocuğu var üstelik ve benim çocuğumla çok iyi anlaşırlar. İki gün oldu göreli ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Gidip konuşasım geliyor. Uyarıp yol göstereyim diyorum. Bi taraftan beni ilgilendirmez diyorum. Ama benim gördüğümü herkes görebilir. Küçük bir yer burası adı çıksa eşi öğrense. En çokta çocuğuna üzülüyorum. İnsanları aptal yerine koymasına üzülüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Keşke komşum olmasa, her gün görmek zorunda olmasaydım. Çocuklarımız beraber okula gidip geliyor. Aklımdan atmak istiyorum bu konuyu ama yüzünü gördükçe hatırlıyorum. Tekrar soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Bana bir akıl verin lütfen.
İyi bir komşu ve ahbap olması dışında özel hayatı neden sizi ilgilendirsin?
Görüşmeyi muhabbeti kesin kimseye de bişey söylemeyin ilerki zamanlarda seni kötülemek ister iftira atar yuvani yikmaya çalışır o yüzden çıkarın hayatınızdan o kişiyi
Arkadaşım sonuçta sadece fikirde bulunuyoruz tamam arkadaşını sen bizden iyi tanıyorsun ama bak neler yapmış kocasına onu yapan sana ve çevresine kim bilir neler neler yaparO kadar kötü olabileceğini sanmıyorum. Ama belli de olmaz insanoğlu sonuçta.
Arkadaşım sonuçta sadece fikirde bulunuyoruz tamam arkadaşını sen bizden iyi tanıyorsun ama bak neler yapmış kocasına onu yapan sana ve çevresine kim bilir neler neler yapar
Kocasını aldatıyor diye kötü bir insan olamaz demek istiyorum. Arkadaşlığı iyi ve dürüstse özel hayatı sizi ilgilendirmemeli.Sanki o doğru bir şey yapıyormuş da ben yanlış şeyler düşünüyormuşum gibi bir yorum olmuş.
bence karışmayın ama uzaklaşın onun çamuru size de bulaşmasınO kadar kötü olabileceğini sanmıyorum. Ama belli de olmaz insanoğlu sonuçta.
Bence siz karışmayın çünkü bu tarz olayların sonunun nereye varacağı belli Allah korusun cinayetle bile son bulurArkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Bir arkadaşım var aynı zamanda komşum.
Kendi gözlerimle eşini aldattığına şahit oldum.
Daha öncede belki 1 sene öncesi bunu duymuştum o zaman inkar etmişti ve ona inanmıştım. O zamanlar şimdi olduğundan çok daha samimiydik. Birde çocuğu var üstelik ve benim çocuğumla çok iyi anlaşırlar. İki gün oldu göreli ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Gidip konuşasım geliyor. Uyarıp yol göstereyim diyorum. Bi taraftan beni ilgilendirmez diyorum. Ama benim gördüğümü herkes görebilir. Küçük bir yer burası adı çıksa eşi öğrense. En çokta çocuğuna üzülüyorum. İnsanları aptal yerine koymasına üzülüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Keşke komşum olmasa, her gün görmek zorunda olmasaydım. Çocuklarımız beraber okula gidip geliyor. Aklımdan atmak istiyorum bu konuyu ama yüzünü gördükçe hatırlıyorum. Tekrar soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Bana bir akıl verin lütfen.
Bence siz karışmayın çünkü bu tarz olayların sonunun nereye varacağı belli Allah korusun cinayetle bile son bulur
küçük yerde eşini aldatan kadının yakın arkadaşı olarak görülmek nasıl bir intiba bırakır acabaKocasını aldatıyor diye kötü bir insan olamaz demek istiyorum. Arkadaşlığı iyi ve dürüstse özel hayatı sizi ilgilendirmemeli.
Bunlar çok ciddi konular ama tabiki yakın arkadaşındada bir iz bırakır . Toplumumuz geri kafalı ve cahil olduğundan kurunun yanında yaşta yanarküçük yerde eşini aldatan kadının yakın arkadaşı olarak görülmek nasıl bir intiba bırakır acaba
ne yazık ki öyle canım haklısın doğru değil ama şartlara göre yaşamak lazımBunlar çok ciddi konular ama tabiki yakın arkadaşındada bir iz bırakır . Toplumumuz geri kafalı ve cahil olduğundan kurunun yanında yaşta yanar
Kocasını aldatıyor diye kötü bir insan olamaz demek istiyorum. Arkadaşlığı iyi ve dürüstse özel hayatı sizi ilgilendirmemeli.
bu hayatta aldatıldığını söyleceğim tek bir arkadaşım var. O da bazı şeylerden emin olduğum için. Onun dışında asla kimseye bir şey söylemem. Siz hiç "arkadaşım yakalamış, kocam beni aldatıyormuş, boşanıyorum" diyen kimse duydunuz mu? Ne yazık ki kıskanç olup çıkarsınız. En azından ne oluyor biliyor musunuz? Kadın boşanmıyor, sizin de bazı şeyleri bildiğinizi bildiği için sizden uzaklaşıyor. Kötü oluyorsunuz. Bu böyle..
Bence siz karışmayın çünkü bu tarz olayların sonunun nereye varacağı belli Allah korusun cinayetle bile son bulur
küçük yerde eşini aldatan kadının yakın arkadaşı olarak görülmek nasıl bir intiba bırakır acaba
Sevgili cecen, kadini ne sekilde gordunuz evinizin camindan da bu kadar emin oldunuz neden aciklamiyorsunuz anlamadimifsalik bi durum da degildir sonucta aciklasaniz
Belki yanilmis olabilirsiniz
Ona gore yorum yazmak daha mantikli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?