Aldatma!!

Mesafe koy karışma ne yapcan başka .

karışmam elbette ortaya çıkacak bırak sorumlusu sen olma

O kadar kötü olabileceğini sanmıyorum. Ama belli de olmaz insanoğlu sonuçta.
Arkadaşım sonuçta sadece fikirde bulunuyoruz tamam arkadaşını sen bizden iyi tanıyorsun ama bak neler yapmış kocasına onu yapan sana ve çevresine kim bilir neler neler yapar

Sanki o doğru bir şey yapıyormuş da ben yanlış şeyler düşünüyormuşum gibi bir yorum olmuş.
Kocasını aldatıyor diye kötü bir insan olamaz demek istiyorum. Arkadaşlığı iyi ve dürüstse özel hayatı sizi ilgilendirmemeli.

bu hayatta aldatıldığını söyleceğim tek bir arkadaşım var. O da bazı şeylerden emin olduğum için. Onun dışında asla kimseye bir şey söylemem. Siz hiç "arkadaşım yakalamış, kocam beni aldatıyormuş, boşanıyorum" diyen kimse duydunuz mu? Ne yazık ki kıskanç olup çıkarsınız. En azından ne oluyor biliyor musunuz? Kadın boşanmıyor, sizin de bazı şeyleri bildiğinizi bildiği için sizden uzaklaşıyor. Kötü oluyorsunuz. Bu böyle..

Bence siz karışmayın çünkü bu tarz olayların sonunun nereye varacağı belli Allah korusun cinayetle bile son bulur

Bence siz karışmayın çünkü bu tarz olayların sonunun nereye varacağı belli Allah korusun cinayetle bile son bulur

Kocasını aldatıyor diye kötü bir insan olamaz demek istiyorum. Arkadaşlığı iyi ve dürüstse özel hayatı sizi ilgilendirmemeli.
küçük yerde eşini aldatan kadının yakın arkadaşı olarak görülmek nasıl bir intiba bırakır acaba

Bunlar çok ciddi konular ama tabiki yakın arkadaşındada bir iz bırakır . Toplumumuz geri kafalı ve cahil olduğundan kurunun yanında yaşta yanar
ne yazık ki öyle canım haklısın doğru değil ama şartlara göre yaşamak lazım

Benim de yakın bir arkadaşım eşini aldatıyor bir iki defa uyardım baktım olmuyor artık karışmıyorum. Sadece araya biraz mesafe koydum. Sizde aynısını yapın sadece mesafe koyun .

Ama burda durum şöyle benim arkadaşım eşini aldatıyor kadın aldatıyor yani. Ben zaten olay ortaya çıksın diye değil sadece bir dostu olarak konuşmak faydalı olur mu diye düşündüm ama gelen yorumların çoğu bunun yanlış olacağı karışılmaması gerektiği. Bende öyle yapacağım.

Sevgili cecen, kadini ne sekilde gordunuz evinizin camindan da bu kadar emin oldunuz neden aciklamiyorsunuz anlamadim ifsalik bi durum da degildir sonucta aciklasaniz
Belki yanilmis olabilirsiniz
Ona gore yorum yazmak daha mantikli olur

Her şey olabilir gerçekten kötü bir durum.
küçük yerde eşini aldatan kadının yakın arkadaşı olarak görülmek nasıl bir intiba bırakır acaba

Bide burda herkes birbirini çok takip eder. Toplumsal açıdan hiç iyi olmaz.

Sevgili cecen, kadini ne sekilde gordunuz evinizin camindan da bu kadar emin oldunuz neden aciklamiyorsunuz anlamadim ifsalik bi durum da degildir sonucta aciklasaniz
Belki yanilmis olabilirsiniz
Ona gore yorum yazmak daha mantikli olur

Ya aslında olayın öncesi olduğu için görünce ben taşlar oturdu. Bundan bi sene öncesi aynı kişiyle adı duyuldu bir ortak arkadaşımız var o söylemişti bana. O zamanlar çok samimiydik sormuştum ve yalanlamıştı sanki o insan bunun peşinde gibi gösterdi. Bizi tanıyan biri belki bu forumda okur mu endişem var. O yüzden ayrıntıısyla yazmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…