Yavaş yavaş mesafe koymaya başlardım.Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Bir arkadaşım var aynı zamanda komşum.
Dün kendi gözlerimle eşini aldattığına şahit oldum.
Daha öncede belki 1 sene öncesi bunu duymuştum o zaman inkar etmişti ve ona inanmıştım. O zamanlar şimdi olduğundan çok daha samimiydik. Birde çocuğu var üstelik ve benim çocuğumla çok iyi anlaşırlar. İki gün oldu göreli ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Gidip konuşasım geliyor. Uyarıp yol göstereyim diyorum. Bi taraftan beni ilgilendirmez diyorum. Ama benim gördüğümü herkes görebilir. Küçük bir yer burası adı çıksa eşi öğrense. En çokta çocuğuna üzülüyorum. İnsanları aptal yerine koymasına üzülüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Keşke komşum olmasa, her gün görmek zorunda olmasaydım. Çocuklarımız beraber okula gidip geliyor. Aklımdan atmak istiyorum bu konuyu ama yüzünü gördükçe hatırlıyorum. Tekrar soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Bana bir akıl verin lütfen.
Uzak durArkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Kendi gözlerimle eşini aldattığına şahit oldum.
Daha öncede belki 1 sene öncesi bunu duymuştum o zaman inkar etmişti ve ona inanmıştım. O zamanlar şimdi olduğundan çok daha samimiydik. Birde çocuğu var üstelik ve benim çocuğumla çok iyi anlaşırlar. İki gün oldu göreli ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Gidip konuşasım geliyor. Uyarıp yol göstereyim diyorum. Bi taraftan beni ilgilendirmez diyorum. Ama benim gördüğümü herkes görebilir. Küçük bir yer burası adı çıksa eşi öğrense. En çokta çocuğuna üzülüyorum. İnsanları aptal yerine koymasına üzülüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Keşke komşum olmasa, her gün görmek zorunda olmasaydım. Çocuklarımız beraber okula gidip geliyor. Aklımdan atmak istiyorum bu konuyu ama yüzünü gördükçe hatırlıyorum. Tekrar soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Bana bir akıl verin lütfen.
Sizlik bir durum yok. İlişkinizi kesebilirsiniz en fazlaArkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Nasıl şahit oldunuz?Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Sizi ilgilendirdigini dusunmuyorum. Rahatsiz oluyorsaniz gorusmeyi tamamen kesin. Sizin dusunduklerinizi o da dusunebiliyordur. Kucuk yer,kocasi gorse vs. Hem ne olacak ki uyarsaniz? Tamam komsucum hemen iliskimi bitiriyorum mu diyecek? Hayir. Kotu olacaksiniz durduk yere.
Sizlik bir durum yok. İlişkinizi kesebilirsiniz en fazla
siz sakin olun ve susun. siz konuşunca hak yola girmez. tam tersi sonuna kadar inkar edip sizi şizofren ve iftiracı durumuna sokacak. özellikle eşini size karşı dolduracak. mesafe koyun. bu arada çocuğunun günahı yok. onlar okul bahçesinde oynayabilir. ev ortamına götürmezsiniz. çekirge misali son sıçramaları. hem eşim evde dursun evli barklı kadın imajım dursun kocamın paraları götüreyim hem çılgın sevgilim ile heyecana koşayım. ikisi aynı anda olmaz. yakalanınca ne koca ne de sevgili ne itibar ne velayet hiçbir şey kalmayacak. bırakın. o her şey benim diyor ama elinde hiçbir şey kalmayacak. belasını başkasından bulsun. bu insanlar normal kadın değiller. evdeki çocuğu yemek bekler o da sevgili derdinde. onursuz.
Çok güzel bir yorum yapmış evet değiştirmek elimizde değil, kendi tercihi deyip bırakmalı..Tek kelime bile konuşmazdım bir daha kendisiyle ve onun hayatına da burnumu sokmazdım.
Fark edip sorarsa da, yaşantı şeklini tasvip etmiyorum, görüşmeme kararı aldım der geçerdim. Biliyor sonuçta yaşantısını. Sonuçlarını da göze almıştır. Çocuk sahibi bir yetişkin sonuçta.
Siz de sizi ilgilendirmeyen konulara hiçbir nedenden müdahil olmayın.
Bir şekilde o çirkefin çamuru size de bulaşır. Herkesin yaşantısını düzeltmek/değiştirmek bizim tasarrufumuzda değil. Yaptığı yanlış ama hayat onun hayatı. Herkes yaptığı şeyin sonuçlarını yaşamalı. Herkesin hikayesi böyle.
Nasıl şahit oldunuz?
Sizi ilgilendiren bir durum yok. Görüşmeyi kesebilirsiniz.
Çok samimi degilmissiniz şuan ve eskisinde sordugunuzda inkar etmiş... Soyleseniz bile bundan farklı bir senaryo olacağını sanmıyorum. Ama çocukların gorusebilecegi şekilde uzaklasabilirsiniz.
Yani bir de ne gördüğünüzü sorsam yanlış anlaşılma olabilecek bir durum varmiydi?
bence hiçbir şekilde karışmayın sonra inanmazlar ya da onlar barışır siz kötü kalırsınız iftira atarlar sizin üstünüze kalır vs büssürü olasılık görüşmeyin çocuğunuz da böyle rezilliklere şahit olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?