Aldatma!!

cecenn

Sabırla bekle...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
12.893
10.930
498
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Direk konuya gireyim.
Bir arkadaşım var aynı zamanda komşum.
Kendi gözlerimle eşini aldattığına şahit oldum.
Daha öncede belki 1 sene öncesi bunu duymuştum o zaman inkar etmişti ve ona inanmıştım. O zamanlar şimdi olduğundan çok daha samimiydik. Birde çocuğu var üstelik ve benim çocuğumla çok iyi anlaşırlar. İki gün oldu göreli ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Gidip konuşasım geliyor. Uyarıp yol göstereyim diyorum. Bi taraftan beni ilgilendirmez diyorum. Ama benim gördüğümü herkes görebilir. Küçük bir yer burası adı çıksa eşi öğrense. En çokta çocuğuna üzülüyorum. İnsanları aptal yerine koymasına üzülüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Keşke komşum olmasa, her gün görmek zorunda olmasaydım. Çocuklarımız beraber okula gidip geliyor. Aklımdan atmak istiyorum bu konuyu ama yüzünü gördükçe hatırlıyorum. Tekrar soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Bana bir akıl verin lütfen.

Yavaş yavaş mesafe koymaya başlardım.
Durumu beni ilgilendirmez diyip, kimseye bişey söylemezdim.
Çünkü hep doğruyu söyleyen suçlu bulunur bu gibi durumlarda.
Kocası bile karısını tutar, Allah korusun sizin evliliğiniz zarar görür.

Uzak dur

Sizlik bir durum yok. İlişkinizi kesebilirsiniz en fazla

siz sakin olun ve susun. siz konuşunca hak yola girmez. tam tersi sonuna kadar inkar edip sizi şizofren ve iftiracı durumuna sokacak. özellikle eşini size karşı dolduracak. mesafe koyun. bu arada çocuğunun günahı yok. onlar okul bahçesinde oynayabilir. ev ortamına götürmezsiniz. çekirge misali son sıçramaları. hem eşim evde dursun evli barklı kadın imajım dursun kocamın paraları götüreyim hem çılgın sevgilim ile heyecana koşayım. ikisi aynı anda olmaz. yakalanınca ne koca ne de sevgili ne itibar ne velayet hiçbir şey kalmayacak. bırakın. o her şey benim diyor ama elinde hiçbir şey kalmayacak. belasını başkasından bulsun. bu insanlar normal kadın değiller. evdeki çocuğu yemek bekler o da sevgili derdinde. onursuz.

Tek kelime bile konuşmazdım bir daha kendisiyle ve onun hayatına da burnumu sokmazdım.
Fark edip sorarsa da, yaşantı şeklini tasvip etmiyorum, görüşmeme kararı aldım der geçerdim. Biliyor sonuçta yaşantısını. Sonuçlarını da göze almıştır. Çocuk sahibi bir yetişkin sonuçta.
Siz de sizi ilgilendirmeyen konulara hiçbir nedenden müdahil olmayın.
Bir şekilde o çirkefin çamuru size de bulaşır. Herkesin yaşantısını düzeltmek/değiştirmek bizim tasarrufumuzda değil. Yaptığı yanlış ama hayat onun hayatı. Herkes yaptığı şeyin sonuçlarını yaşamalı. Herkesin hikayesi böyle.

Nasıl şahit oldunuz?

Sizi ilgilendiren bir durum yok. Görüşmeyi kesebilirsiniz.

Kesinlikle karışma, ben daha öncede yazmıştım
Yakın komşumun kocasını, yan komşumun kızıyla apartman girişinde öpüşürken yakaladım
Hiç karışmadım, ortaya çıktı, halâ görüşüyorlar

Başka bir komşumun kocasınında eve kadın getirdiğini gördüm

Valla iki ailede musmutlu, kocalarını yere göğe sığdıramıyorlar, iyiki karışmamışım, banane ne halleri varsa görsünler

Çok samimi degilmissiniz şuan ve eskisinde sordugunuzda inkar etmiş... Soyleseniz bile bundan farklı bir senaryo olacağını sanmıyorum. Ama çocukların gorusebilecegi şekilde uzaklasabilirsiniz.
Yani bir de ne gördüğünüzü sorsam yanlış anlaşılma olabilecek bir durum varmiydi?

bence hiçbir şekilde karışmayın sonra inanmazlar ya da onlar barışır siz kötü kalırsınız iftira atarlar sizin üstünüze kalır vs büssürü olasılık görüşmeyin çocuğunuz da böyle rezilliklere şahit olmasın

Rahatsız olmamak elde değil ki. Çocuklarımız birbirini çok seviyor. Her gün bir aradalar. Bizde arkadaşız sonuçta. Bilemiyorum uzak durmak en iyisi belki de. Ama ortak bir çevremizde var.

Sizlik bir durum yok. İlişkinizi kesebilirsiniz en fazla

Evet bende böyle düşündüm ama bir kadın olarakta üzülüyorum. Ortak arkadaş grumuz var. Çocuklarımız bir arada hep. Yavaş yavaş mesafe koyacağım sanırım.

Kadınlar kendilerine neden bu kötülüğü yapar ki..

Çok güzel bir yorum yapmış evet değiştirmek elimizde değil, kendi tercihi deyip bırakmalı..

Nasıl şahit oldunuz?

Sizi ilgilendiren bir durum yok. Görüşmeyi kesebilirsiniz.

Olayı tam olarak anlatmak istemedim. Ama inkara yer vermeyecek şekilde gördüm.

Evet evet barizdi yani.. Çok tesadüf eseri gördüm evimin camından diyebilirim.

Aslında ben olayı ortaya çıkarayım mantığında değilim. Sadece bir kadın olarak evlat sahibi bir insan olarak içine düştüğü duruma üzüldüm. Ama yukarıda bir arkadaş güzel yazmış. Herkesin kendi hayatı, kendi seçimleri, sonuçları ne isede onada katlanmalı. Bütün yanlışları düzeltebilecek bir güç yok elimizde maalesef.

Evliliğimin 5-6 yıllarında çocuklarımın babası beni aldatmış. Komşumuz aynı zamanda iş arkadaşım olan adam bana söylememiş. Evliliğimin 10. Yılında boşandım. Boşandıktan sonra söyledi. Hem de delilli ispatlı. Çok üzüldüm geçen yıllarıma kendimi aptal gibi hissettim. Burda ince olan konu adam kadını öldürür mü daha büyük birşey ortaya çıkar mı? Eğer böyle birşey varsa hiç dokunmadan arkadaşlığımı hemen bitirmelisin. Ben boşanırdım sadece keşke söyleseydin dedim. O da hayatta en çok iftiradan korkarım ya bana iftira atsaydı karımda gözü bardı deseydi dedi. E böyle ahlaksızlar herşeyi diyebilir çok haklı. Bu arada bu iş arkadaşım evli 3 çocuklu eşi de arkadaşım. Çok güzel evlilikleri var MaşAllah. Ve benim boşandığım ahlaksızı da uyarmış. O da yalvarmış bana söylemesin diye. Ama değişmedi huy yani bu değişmez. Demem o ki o kadından derhal uzaklaş. Uyarmadan falan anlamaz o arlanmaz. Çamuru sana da bulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…